Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Kasım 2008, 12:22
Hafta ici evet benim icinde uygun avrupa yakasinda olan arkadaslari ben alabilirim araba ile , bu arada 10 dk kadar sonra motosikletime veda ediyorum dun telefonla konustugum ispardadaki arkadaslar geldi , rakamda anlastik , su an noterde satis islemlerini yapiyorlar birazdan imza icin bende notere cikicam , cok uzuluyorum ama olmasi gereken su an icin bu , motosiklet gitti arkadaslikda bitti yok gerekirse Deer 152 ile olmadi arabam ile her zaman aranizdayim yada Fazer ile hehe. Hepinizi seviyorum kucak dolusu sevgiler.
Reklamlar
-
03 Kasım 2008, 13:10
yapppmaa beee... iyi ki dün depoyu fullememişin =) abi sadece sen diil ki herkes çıkartıyo motorlarını.. ben daha bir iki yaz geçiricem sanırım.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
-
03 Kasım 2008, 14:17
Evet , motosikletim su an isparta'ya dogru yola cikti , alan arkadasi insallah uzmez.
Ama ben uzuldum biraz ama belittigim gibi su an bu sekilde olmasi gerekiyor
Bu arada motosikletimi satin alan arkadaslara ait iki tane video ekliyorum , yaslari genc olmasina ragmen erken yasda motosiklet ile tanismanin avantajlarini kullanmislar , masallah.
http://www.youtube.com/watch?v=NJ4MQmk-PwM
http://www.youtube.com/watch?v=-answ...eature=related
Motosiklet tamircisi bu arkadaslar.
-
03 Kasım 2008, 15:00
Uğur hayırlısı olsun kardeşim. Allah daha iyilerini nasip etsin. İyi ki dün geziyi yapmışız hakikaten.
Ben kısmetse satmayı düşünmüyorum motorumu, hiç değiştirmeyi planlamıyorum. Kapımın önünde dursun yıllarca; istediğimde gezeyim.
Arkadaşlar, şöyle bir fikrim var : Havalar Perşembeye kadar sıcak gidiyor. Kartingi bu hafta Salı veya Çarşamba yapalım mı, ne dersiniz?
-
03 Kasım 2008, 21:13
Arkadaşlar geziye gelemediğim için çok üzgünüm. Kız arkadaşımla görüşmek için ankaraya gitmiştim. Cihan abi gezi var geliyormusun diyince tamam geliyorum dedim ama bu fikir kız arkadasımın hiç hosuna gitmedi. Bende mecburen kalmak zorunda kaldım. Eğer hafta içi bir etkinlik düşünürseniz katılmaya çalıişırım...
Uğur abi gpr'yi sattın hadi bakalım insallah iyi bi FAZER bulursun..
-
04 Kasım 2008, 09:45
Beyler ya Pazar günkü geziye gelenler hatırlıyor mu bir ara şile'ye gelmeden önce sarı bir vincin arkasına takıldık şaka gibi kullanıyordu ben korna falan çaldım..
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10...d=229&sz=85009
Bu haberdeki vinç o vinç değilse ben de terbiyesiz evladıyım. Daha haberin başlığını gördüğümde aklıma o araç geldi, devamını bi okudum ki Beykoz falan diyo..
-
04 Kasım 2008, 10:28
Yakınını kaybedene Allah sabır versin. Memleket hayvan dolu.
-
04 Kasım 2008, 10:50
Hatirliyorum evet , o o hayvansa vay hayvan vay.
-
05 Kasım 2008, 15:29
Arkadaşlar askerliği tecil ettirmek için bir günüm var =) askerlik işlemlerinin tavan yaptığı bu günlerde, istanbul'da yabancı şubede işimi bir günde halletmem imkansız. o yüzden Balıkesir, Burhaniye'ye (kütüğüm orda) gidip yaptırıcam. Burhaniye ve Balıkesir merkez arasında mekik dokumam gerekeceği için motorla gidiyorum. En mantıklısı feribot heralde di mi? Var mı tavsiyeniz?
-
05 Kasım 2008, 15:53
ketchup adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar askerliği tecil ettirmek için bir günüm var =) askerlik işlemlerinin tavan yaptığı bu günlerde, istanbul'da yabancı şubede işimi bir günde halletmem imkansız. o yüzden Balıkesir, Burhaniye'ye (kütüğüm orda) gidip yaptırıcam. Burhaniye ve Balıkesir merkez arasında mekik dokumam gerekeceği için motorla gidiyorum. En mantıklısı feribot heralde di mi? Var mı tavsiyeniz?
Evet erdemcım bın ferıbota rahat rahat gıt bandırmadan gecersın balıkesıre.Yavas gıt allah kaza bela vermesın.Motorun suyuna yagına dıkkat et yola cıkmadan once.
-
05 Kasım 2008, 16:04
Kesinlikle Yenikapı-Bandırma feribot. İyi yolculuklar ve iyi eğlenceler.
Su + yağ kontrolü şart. Ayrıca dizlik ve pantolonun içine içlik de giyebilirsin. Uzun yolda tutulmasın dizlerin..
-
05 Kasım 2008, 16:46
Vallahi su aklımdan çıkmıştı.. Akşam kontrol ederim. üstüne biraz su eklerim.. motor pantolonu giyicem. Sağolun beyler. Dilerim bir günde halledebilirim. Konaklamaya gerek kalmadan düşerim yola.
Şirketten ancak haftaya çarşamba için izin alabildim =( umarım kayıtları kaçırmam. ve umarım haftaya çarşamba hava çok bozmaz. Motorla gitmeyi çok istiyorum çünkü. aksi halde arabayla gidicem sanırım. hazır lafı geçmişken haftasonu su seviyesini de kontrol edim.
-
09 Kasım 2008, 20:37
Hem konuyu güncelleyelim hemde şu abiyi bulayım diyorum..
Hala yok mu Tuzlada GPR 125 sahibi olan biri. Sürekli görüyorum bu motoru bi türlü fırsat bulamadım konuşmaya =((
-
09 Kasım 2008, 20:52
Geçen bir gezide Tuzla'ya doğru dolaşmaya gittiğimizde tam kalkarken bir çocuk gelmişti yanımıza.Derbi'lerin durumlarını sordu ve kendilerinde yanlış hatırlamıyorsam 3 tane gpr125 olduğunu ve tekini sattıklarından falan bahsediyordu.Büyük bir ihtimalle odur.Çünkü kendi deyimiyle başka "gpr125 kullanıcısı" yokmuş
Bu arada o çocuğu buralarda arama
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
09 Kasım 2008, 20:58
mhyen adlı üyeden alıntı
Geçen bir gezide Tuzla'ya doğru dolaşmaya gittiğimizde tam kalkarken bir çocuk gelmişti yanımıza.Derbi'lerin durumlarını sordu ve kendilerinde yanlış hatırlamıyorsam 3 tane gpr125 olduğunu ve tekini sattıklarından falan bahsediyordu.Büyük bir ihtimalle odur.Çünkü kendi deyimiyle başka "gpr125 kullanıcısı" yokmuş
Bu arada o çocuğu buralarda arama
Tuzla'ya dolaşmaya gelıpte beni sormuyosun Mehmet abi
Bide neden buralarda aramayım
-
10 Kasım 2008, 01:50
Bu konuya 1674 cevap yazıldı 44516 kere görüntülendi
Daha konusulacak ne kaldiki ?
Selamlar.
-
10 Kasım 2008, 02:15
jonturq adlı üyeden alıntı
Selamlar.
çok bi hüzünlü gördüm seni motorundan ayrılmış olmanın etkiside var sanırım
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
10 Kasım 2008, 09:05
Cadence adlı üyeden alıntı
Tuzla'ya dolaşmaya gelıpte beni sormuyosun Mehmet abi
Bide neden buralarda aramayım
Ya oğlum bahsettiğim neredeyse 2 ay önceki olay
Ben sordum çünkü çocuğa sitemiz takılıyor musun diye de işim olmaz demişti
Selamlar.
Uğur abi selamlar...
Hayırlı olsun motorunu satmışsın.Valla motorun hakkını veriyordun ama yazık olmuş.
Neyse inşallah fazerlenirsin de hayatımda bineceğim ilk sıralı dörtlü seninki olur
(Şimdiden yerini yapıyıorum)
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
10 Kasım 2008, 12:41
-
10 Kasım 2008, 13:42
--------------------
Sorma
yani henuz aliskin degilim arada masanin uzerine kayiyor gozlerim kirmizi anahtari goremeyince bi tuaf oluyorum
Tez zamanda Fazer'imi alip bu lanet uzuntuden kurtulmaliyim
Kendimi oyalamam lazim .
Insallah mehmetcim insallah bakalim halen arastiriyorum yani su an icin kur'da yuksek biraz daha bekliyorum aradigimi bulmak icin.
Yap bakalim yerini
Hayırlı uğurlu olsun Uğurcum satmışsın Derbiyi. Güzel bi fazer bulursun inşallah
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler