GELENEKSEL GPR BULUŞMASI 5
2 Kasım 2008 Pazar
Buluşma Noktası :
Avrupa : 4. Levent Metro Durağı
Buluşma Saati : 09:00
Gezi Programı : Şileye ne dersınız??? şöyle sağlam bir yol yapıp yorulduk diyelim.
Katılanlar :
1. cihantavuz (Cihan)
2. Orhan(orhanko)
3. Koray (koromako)
4. jonturk
5. ....
6. ....
7. ....
8. ....
Ugurcum,Kadirle ben konusurum gelmesi için.Sende Erdemi ne yap et ikna et kardeşim.Ben onu biliyorum öyle böyle diyecek erken donerım falan yapacak al kolundan getır.
Tamam bugun konusurum ben kendisiyle
First Day Of My Life
Haydi arkadaşlar, buluşmaya lütfen. Erdem, Kadir?
valla ben cok konustum ama erdem sanirim gelemiyecek bu arada dun gerceklesen sehitlik ziyareti mukemmeldi keske sizde orada olabilseydiniz.
Kadir hadi aslan parcasi sesin ciksin.
First Day Of My Life
Uğur, gezinin iyi geçmesine çok sevindim. Hava da çok iyiydi şansınıza. Ben gelemediğime çok üzüldüm açıkçası. Benim de çok zaman olmuştu yol yapmayalı, atladım işe motorla geldim bugün
Iyi yapmissin , pazar gunu'de umarim hava bu sekilde olurda tadi damagimizda kalacak bir gezi gerceklestirebiliriz.
First Day Of My Life
Arkadaşlar bıraz once kadirle konustum kendısı ankaradaymıs normalde pazar aksam donuyormus.Gezıden bahsettım bırazda ısrar edınce cumartesı aksam donerım o zaman dedı.Kadırde katılıyor yanı.
Evet arkadaslar sadece erdem yok onuda arayalım bıraz ısrar gerekıyor sanırım.Hepımız ulasırsak kendısıne ıkna lacagını dusunuyorum.katılmama konusunda, hayati bır durum yoksa ,kesınlıkle bahane kabul etmıyorum şahsen.
GELENEKSEL GPR BULUŞMASI 5
2 Kasım 2008 Pazar
Buluşma Noktası :
Avrupa : 4. Levent Metro Durağı
Buluşma Saati : 09:00
Gezi Programı : Şileye ne dersınız??? şöyle sağlam bir yol yapıp yorulduk diyelim.
Katılanlar :
1. cihantavuz (Cihan)
2. Orhan(orhanko)
3. Koray (koromako)
4. jonturk
5. Kadir(Tomass)
6. ....
7. ....
8. ....
pazar hava 23 derece açık gösteriyor
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
selam arkadaşlar ben de yeni bir gpr 125 nude kullanıcısıyım. motorum malesef bi arkadaşımda kaza yaptı henüz 600 km. deydi Neyseki arkadaşta kırık çıkık yok.
sonuç olarak motorun hiçbir metal aksamı çizilmedi motor kapağı yamaha yazan yerler falan tertemiz (gidon yamuldu). Fakat grenajların tamamı kırık yada çizik komple bi grenaj far sinyal seti bir motor parasına yakın bunu yurtdışından falan bulma imkanı varmıdır? lütfen yardımıcı olun motoruma doyamadan gitti:(
Gpr ile Nude'in granaj yapisi birebir ayni sanirim yaniliyorsam duzeltin .Bahcelievlerde pert olmus bir Gpr 125 parcalari satiliyor
isine yariyanlari sanirim alabilirsin ,
http://www.sahibinden.com/derbi_gpr_...XQQdisplayitem
Kuyruk granaji plakalik sinyaller benim gorduklerim telefonla kontak kur , ve kesinlikle pazarlik yapmayi ihmal etme.
Aramiza hos geldin gecmis olsun saygilar.
First Day Of My Life
Serhat geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin, boşver.
Motor bloğu sonrası kuyruğa kadar grenaj aynı racing ile. Ama motor kısmı ve kafa farklı. Yurtdışından getirebilirsin. Hatta tanıdığın geliyorsa yakınlarda beraberinde getirebilir; kafa grenajların küçük olması bavula girme avantajı sağlar.
çok sağolun bahçelievler motovizyondan kuyruk ve arka jantı alıyoruz onun dışında göğüs grenajları far kumanda kolları. lazım yurt dışında satan yerler nereler bulamadım
Ne kadar fiyat verdiler ve nekadar odeyeceksin granjlar icin bizimlede paylas bilgimiz olsun serhat.
Kumanda kollari yokmuymus motovizyonda?
First Day Of My Life
Arkadaşlar ben malesef Pazar yokum =( On gün önceden yapılmış bir Polonezköy planımız var =( Maaşın yatmasını bekliyorduk. On gün sonra "canım ben gelemiyorum" dersem Sinem keser beni =( Ben elimden geleni yapıcam bi konuşucam. Akşama doğru birinizi arayıp mutlaka haber vericem. Beyler ya gelemezsem inanın çok üzülücem.
Bu arada kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun. Ara sıra Etiler tarafında gördüğüm bi nude vardı. Hep araba kullanırken rastlıyodum bi türlü yakalayamıyodum o yüzden. Serhat sen o musun acaba? Şaside ve yürüyende ciddi bi sıkıntı yoksa üstesinden gelirsin üzülme.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
tekrar selam arkadaşlar ben muğla fethiyedeyim. kışında antalyada olacağım. motorun şasi ve motorunda çizik bile yok fakat diğer parçaların fiyatlarına inanamayacaksınız.ilk defa kaliteli bi motorum oldu diğer bu tarz motorlarda böyleyse way halimize
yakıt deposu. 1650 ytl benimki çizik değiştirmeyi düşünmüyorum artık
arka jant 1250 ytl
far 390ytl
kumando kolu 300
debriaj koku 80
sinyaller 80
Sabah 9'15 de cihan arkadasimiz ve gelebilirse suleyman arkadasimiz " runner " 4 levent metro'da olacagiz , fotograf makinasi getiremiyecegim haberiniz olsun.
Sabah gorusmek uzre bide beni uyandirabilicek biri olursa sabah sevinirim cok yorgunumda gec kalmiyayim.
Öptüm
Sabah 9'15 de cihan arkadasimiz gelebilirse suleymen arkadasimiz " runner " 4 levent metro'da olacagiz , fotograf makinasi getiremiyecegim haberiniz olsun.
Sabah gorusmek uzre bide beni uyandirabilicek biri olursa sabah sevinirim cok yorgunumda gec kalmiyayim.
Öptüm
First Day Of My Life
Arkadaşlar dünkü gezi de diğer geziler gibi harika oldu. Çok mutlu döndüm eve. Herhalde en az foto çekilen gezimiz bu oldu. Erdem senden fotoları bekliyoruz. Sanırım 2 taneydi
Sizin yanınızdan 5:50'de ayrıldıktan sonra 7:00'de Kartal'a gelebildim. Orda da bir güzel geçtim herkesi ayıptır söylemesi Çok güzel bir pist, hızlı. Ayrıca arabalarda transponder var. Yani yarıştan sonra kim kaçıncı oldu ve en hızlı turu kim attı görebiliyorsunuz. Bu Kasım ayı içinde mutlaka gidelim derim. Hafta içi bana daha uygun.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)