Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Ekim 2008, 02:01
Reklamlar
-
18 Ekim 2008, 23:23
türkiyede en fazla yol yapan gpr 125 23 bin üzeriydi sanırm acaba nasıl gidiyor o halde sahibinden.com daki motor
-
24 Ekim 2008, 01:07
29 Ekim'de duzenlenicek olan Sehitlik kortej'ine bizim grup'dan benim disimda kimse katilicakmi ? Katilmiyacaksa neden katilmiyacak
-
24 Ekim 2008, 09:50
Abi sen Derbi'yle mi katılıcan? biraz detay verebilir misin? Belki ben de gelirim 29 Ekim'de iş yok.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
-
24 Ekim 2008, 12:02
Evet erdemcim kismet olursa ben derbi ile katilmayi planliyorum bu sene , detaylari asagidaki link'de bulabilirsin.
Belkilere birakmiyalim isleri ayarliyalim kendimizi gelelim destegimizi verelim bizde sesimi duyuralim.
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ej-surusu.html
-
24 Ekim 2008, 12:17
jonturq adlı üyeden alıntı
Evet erdemcim kismet olursa ben derbi ile katilmayi planliyorum bu sene , detaylari asagidaki link'de bulabilirsin.
Belkilere birakmiyalim isleri ayarliyalim kendimizi gelelim destegimizi verelim bizde sesimi duyuralim.
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ej-surusu.html
Ugurcum katılmak istiyorum carsambaya kadar durumları ayarlayabılırsem haber verırım ben sana.
Ya bıde ıyıce koptuk hee kımse yok pıyasada kapanıs bulusması yapmadık arkadaslar henuz sezon kapanmış sayılmaz o yuzden.şöyle guzel bır toplaşmayla sezonu kapatalım derim.Kımseden ses cıkmıyor herkes soguk bakıyor ama ben yınede teklıf edeyım dedım.
-
24 Ekim 2008, 12:32
valla Sehitlik korteji tamamlandiktan sonra bir yerlerde grup halinde yada biz bize olabiliriz diye dusunuyorum.
Cok ozledim
-
24 Ekim 2008, 17:04
Ben varım o zaman =) O buluşmalara da hep özenmişimdir.
-
25 Ekim 2008, 02:14
erdem'den baska ozenen arkadasimiz yokmu yahu , ozenin cabuk ozenin..
-
26 Ekim 2008, 15:08
çalışıyorum o gün:( yoksa ben de katılırdım
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
-
26 Ekim 2008, 19:49
Arkadaşlar selam. Çarşamba günü benim de programım var, katılamıyorum malesef. Çok saygı duyduğum bir işi gerçekleştirmiş olacaksınız, umarım açık bir havada güzel bir sürüş olur.
Ben yokluğum sırasında bir USA macerası yaptım 2 haftalık. Sizleri de çok özledim. Anlatacak çok şeyler var, eminim sizin de vardır. Bu arada Aralık'ta askere gidiyorum, kesinleşti. Askerden önce mutlaka bir buluşma yapmalıyız. Hatta tarih belirlemekte fayda var. Şimdilik gelecek Pazar diyebiliriz? 2 Kasım Pazar, sabahtan buluşup kahvaltı edip orta ölçekli bir gezi yaparız. Ne dersiniz?
-
27 Ekim 2008, 11:52
slm arkadaşlar bende mxr 125 var bu makınayla 170 çok kez gördüm hatta bıkaç sefer 180 bıle gördüm herkez şaşırdı işte sıze cengaverın kısa vıdeosu bıraz dumanlı benzınle karıştırıyorum neme lazım pompa bozulur sakata bınmesınhttp://www.izlesene.com/video/gilera...mxr-125/580184
-
27 Ekim 2008, 12:04
FREEBLADE_39 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar bende mxr 125 var bu makınayla 170 çok kez gördüm hatta bıkaç sefer 180 bıle gördüm herkez şaşırdı işte sıze cengaverın kısa vıdeosu bıraz dumanlı benzınle karıştırıyorum neme lazım pompa bozulur sakata bınmesın
http://www.izlesene.com/video/gilera...mxr-125/580184
hocam selamlar. mxr gerçekten şahane bi makine. bizim makinelerden çok daha güçlü. bir tane de motor üstünden çekebilsen keşke, hızlanma, son hız falan görürdük. güle güle kullan. bu arada egzoz nedir? sesi iki zamanlı için epey tok geliyor.
-
27 Ekim 2008, 12:36
slm arkadaşlar bende mxr 125 var bu makınayla 170 çok kez gördüm hatta bıkaç sefer 180 bıle gördüm herkez şaşırdı işte sıze cengaverın kısa vıdeosu bıraz dumanlı benzınle karıştırıyorum neme lazım pompa bozulur sakata bınmesın
hakanım belediye ceza kesmesin ne kadar çok yağ koymuşsun depoya
ketchup adlı üyeden alıntı
hocam selamlar. mxr gerçekten şahane bi makine. bizim makinelerden çok daha güçlü. bir tane de motor üstünden çekebilsen keşke, hızlanma, son hız falan görürdük. güle güle kullan. bu arada egzoz nedir? sesi iki zamanlı için epey tok geliyor.
exup sistemi silindirden klapeli olduğu için ve silindir üstünde sıkıştırma odası bulunduğu için tok çıkar bunların sesleri
e bide teknoloji o zaman sesi bu kadar kesebiilyotdu, sizin motorlarınızda bunun için oldukça daha fazla uğraşmışlardır ama gelgelelimki sesiiz egzozu sevenimiz az..
-
27 Ekim 2008, 17:30
Orhanko adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selam. Çarşamba günü benim de programım var, katılamıyorum malesef. Çok saygı duyduğum bir işi gerçekleştirmiş olacaksınız, umarım açık bir havada güzel bir sürüş olur.
Ben yokluğum sırasında bir USA macerası yaptım 2 haftalık. Sizleri de çok özledim. Anlatacak çok şeyler var, eminim sizin de vardır. Bu arada Aralık'ta askere gidiyorum, kesinleşti. Askerden önce mutlaka bir buluşma yapmalıyız. Hatta tarih belirlemekte fayda var. Şimdilik gelecek Pazar diyebiliriz? 2 Kasım Pazar, sabahtan buluşup kahvaltı edip orta ölçekli bir gezi yaparız. Ne dersiniz?
Orhancım hosgeldın memlekete.Sen askere gıtmeden once bı toplanma yaparız.2 kasım pazar için arkadaslarla bı konusalım bakalım herkes uyggunsa organıze ederız.
-
27 Ekim 2008, 18:09
Belediye kaç para veriyo hakan
Bi ara gelde deneyelım motorları
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
28 Ekim 2008, 17:11
Arkadaslar yarınkı etkınlıge gelemıyorum maalesef.Gümrükler açık 29 ekımde calısıyorum ben arkadaslar bugun bellı oldu(memeleketın ıhracatı sozkonusu naapalım mecbur).Ama haftasonu naapıp edıp toplanalım havada ıyı olacak buyuk ıhtımalle bu haftasonu.Orhan askere gıtmeden önce motorlarla son kez toplanmamaız lazım.Sezonu kapatırız hepberaber.Hem ben motoru satıyorum motorla bırlıkte son bulusmamız olabılır benım ıcın.Herkes kendını ayarlasın lutfen.
GELENEKSEL GPR BULUŞMASI 5
2 Kasım 2008 Pazar
Buluşma Noktası :
Avrupa : 4. Levent Metro Durağı
Buluşma Saati : 09:00
Gezi Programı : Şileye ne dersınız??? şöyle sağlam bir yol yapıp yorulduk diyelim.
Katılanlar :
1. cihantavuz (Cihan)
2. Orhan(orhanko)
3. ....
4. ....
5. ....
6. ....
7. ....
8. ....
-
28 Ekim 2008, 19:25
cihantavuz adlı üyeden alıntı
Arkadaslar yarınkı etkınlıge gelemıyorum maalesef.Gümrükler açık 29 ekımde calısıyorum ben arkadaslar bugun bellı oldu(memeleketın ıhracatı sozkonusu naapalım mecbur).Ama haftasonu naapıp edıp toplanalım havada ıyı olacak buyuk ıhtımalle bu haftasonu.Orhan askere gıtmeden önce motorlarla son kez toplanmamaız lazım.Sezonu kapatırız hepberaber.Hem ben motoru satıyorum motorla bırlıkte son bulusmamız olabılır benım ıcın.Herkes kendını ayarlasın lutfen.
2 Kasım 2008 Pazar
Buluşma Noktası :
Gezi Programı : Şileye ne dersınız??? şöyle sağlam bir yol yapıp yorulduk diyelim.
Katılanlar :
1. cihantavuz (Cihan)
2. Orhan(orhanko)
3. ....
4. ....
5. ....
6. ....
7. ....
8. ....
2 Kasım 2008 Pazar
Buluşma Noktası :
Katılanlar :
1. cihantavuz (Cihan)
2. Orhan(orhanko)
3. Koray (koromako)
4. ....
5. ....
6. ....
7. ....
8. ....[/QUOTE]
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
-
28 Ekim 2008, 22:43
Yazin benide
-
29 Ekim 2008, 02:20
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Bence bu kiti almayın..
Çok pahalı ayrıca büyük piston krank koluna daha fazla baskı yapacağı için krankta boşluk yapması büyük soruna yol açar.
Ama şu var daha fazla performans istiyorsanız tek sekmanlı piston kiti bulabilirseniz alın.
Daha az sürtünme ve daha fazla devir
Hatta ölçüleri bakılıp şu mito pistonu ile tutarsa bundan takabilirsiniz
Mitakanın gpr için pistonu var ama bunlarda yanma odası yok piston üstünde!
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler