Erdemcim henuz almadim fazer'i lakin eli kulagina yani bayram oncesi almis olurum kismet olursa bu arada mehmet gelip alacan benim motoru sen baska caren yok
Tumer gezeriz gezeriz merak etme , sen nerdeki gpr i kaca aldin ondan haber et bakalim.
Erdemcim henuz almadim fazer'i lakin eli kulagina yani bayram oncesi almis olurum kismet olursa bu arada mehmet gelip alacan benim motoru sen baska caren yok
Tumer gezeriz gezeriz merak etme , sen nerdeki gpr i kaca aldin ondan haber et bakalim.
First Day Of My Life
Uğur abi gözüm kesse zaten başka motora gidip bakmam gelip seninkini alırım ama vitesli motor konusunda iki kere düşünmeye başladım.Şöyle en az 5 sene ne vitesli ne de üzerine yatılarak kullanılan bir racing motor istiyorum valla o derece soğudum
Ya gilera runner alacağım ya da yamaha xmax250i.Ahh şu yeni kasalar gibi kasası olup da 2t runner olsa varya direk onu alırım da eskilerin viraj kabiliyeti çok çok kötü
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
runner al 200 bak keyfine o zaman.
First Day Of My Life
Uğur abi Süleyman abi motorunu kaç bindeyken ne kadara almıştı?Bir de modeli neydi onun?
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
06 model x bilmemne 200cc modeli 4750 e aldi motosikleti piyasadan 1000 - 1250 ytl daha asagi , acil paraya ihtiyaci olan bir arkadas'dan aldi , gayet memnun ara bir ara bilgi al.
First Day Of My Life
Özelden onun numarasını atar mısın abi bana?Telefonu yok bende çoktan arayacağım da..
0546 977 99 95 Sulonun numarasi
First Day Of My Life
Arkadaşlar bugün itibarıyla motorumu servisten aldım. Neyseki silindir üst kapağı contası değil de su pomasının oradaki küçük contadanmış problem. Conta ve işçiliği garantiden hallettiler. Yalnız yine Ferco yaptı Fercoluğunu. Öncelikle motorumu gördüğüm anda tankın sol tarafındaki kırmızı - siyah stickerların belli bölümlerinde bozulma, renk atması farkettim. Motorun sola düştüğünden şüphelendim ve sordum. Neyse ki düşmemiş. Arıza yapılırken tankı çıkartıp sola yatırıp bırakmışlar. Tanktan sızan benzin bir güzel bozmuş benim stickerlarımı. Çok göze batan birşey değil, 5cm - 1 cmlik bir alanın boyası kalkmış ama sinir bozucu. "Elimizde sticker yoktu, yenileyemedik" falan dediler de eminim ki takım halinde sattıkları için takımı bozmak istemediler, ayak yaptılar. Neyse dedim sağlık olsun. Bindim motora tam gidicem aa bir baktım sol grenajın çatala yakın olan siyah plastik parçası yok. Dedim bunu takmayı unutmuşsunuz. Benimle ilgilenen teknisyen bir yukarı gitti, sonra birileri geldi atölye de parça aramaya çıktık (komediye bakın). En sonunda pes ettiler ve bir tane sıfır aynı parçadan motoruma taktılar. O parça üzerinde de badem büyüklüğünde bir tapa var vida kafasını saklamak için. Bu sefer o parça ellerinde yokmuş. Sipariş ettiler gelecek inşallah. Böyle yetkili servise ne demeli ben bilmiyorum gerçekten...
Servisten tam çıktığımda yağ ışığım yandı. Motul koyarım diye umursamadım, evin yolunu tuttum. O da ne.. Motor zor devir alıyor ve sesi böyle bi boğuk geliyor. Alla Alla dedim bu motor daha bi tiz sesliydi ve daha iyi yürüyordu. Sonra aklıma yağ geldi. Yağ haznesinde çok az da olsa yağ var ama sanırım yağlamıyor dedim. Gittim yakındaki BP'den Castrol 2T racing'i koydum, alet normale döndü. Demek ki haznede az yağ kalınca düzgün yağlama da yapamıyor alet. Siz siz olun, ışığı beklemeden koyun yağı. Çok ciddi ve sinir bozucu bir performans düşüklüğü sergiliyor motor yağlama yapamıyorsa. Bu arada ölçümüme göre tam 650 km'den sonra ışık yaktı. Yani 650km'de 1 lt yağ yakıyor benim motor, bilginize.
Boyle servise ne demeli bilmiyorum,bence ne zarar verdilerse alsaydin,sticker sipariside verdirseydin, ben motorumu 2. el aldim hala daha üyerinde eksik vida tamamliyorum,adamlar birseyi soknmüs takmis vidasi yerinde yok,bende bu yüzden servise gidersem ya basinda duruyorum ya da yapabilirsem kendim yapiyorum,serviste kendi motorumu 2 kere kendim toplamistim(gilerayi) hickimseye birakamiyorum,biraz detayciyim yani
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
en güzeli kendin yapmak bende dün ön balatamı degiştim. fercoda karbrtor ayarı yaptırıcam yaparlarmı dogru duzgun acaba boyle işcilikleri varsa yapmadan verirler !
Sağol Uğur abi.Ben dün taa Bursa'ya kadar gidip aldım.2007 model 2008 ocak çıkışlı; 5000 km bile olmamış, motoru hiç zorlanmamış 2010'a kadar garantisi devam eden motoru neredeyse Süleyman abi'nin kendi motorunu aldığı fiyata aldım
aferin koy resimleri senlenelim.
First Day Of My Life
jonturq selamlar..
arkadaşın runner için topcase aparatını nası halletti?
sorun vardı galiba ama bilgim olmadıgından yazmamıstım..
mhyen
hayırlısı olsun..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Givi aparat aldi
First Day Of My Life
givi aparat + shad canta oluyomu
güzel o zaman:D
teşekkür ederim..
dün beyaz derbi gördüm caddebostanda az kalsın dolmuş arkasından fırlayan birine çarpıyodu..sarışıb ablamızın rengi beyaz olmuştu kurtulduktan sonra
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Bilodur o kesin
First Day Of My Life
Bilo ezecek birilerini yakında
Mehmet hayırlı olsun yeni motorun. Gömlek değiştirir gibi motor değiştirir oldun sen de..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)