Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Gprbilo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    içinizde ön balatayı degişen varmı orginal balatası 140 ytl civarı lucas vs aradım hiçbiyerde bulamadım hep arka balata var on balata bitiyor acil bulmam lazım bilen arkdaşlar varsa iyi olur kızıltoprakta hiçbir servis bayide yok
    Balatanın resimlerini çekip koyarsan buraya yardımcı olabilirim
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Alıntı koromako adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bugün hava güzel bi çıkıp gazlıyım dedim. Sahilde bostancıdan kartal istikametine giderken uzun bi düzlük varya orda açtım iyce gazı güzelce de kapandım motorun üstüne.. 140 falandı hızım sanırım yanımdan sanırım bi 1000lik makine geçti ve atraksiyon olsun diye tam yanımdan geçti bomboş yolda.. sanırsınız ben duruyorum ve adam 200le yanımdan geçiyo manyak bişiydi ya muhtemelen 260 ın üstünde falan gidiyodu. hiç ummuyodum acaip şaşırdım birden yanımdan vın diye geçince
    Abi o aletler öyle ya. 1. viteste 150 - 160 km/h gören aletten başka ne beklenir ki. Işınlanmış gibi gidip, pat diye de duruyorlar...

Ön balatanın ürün kodu nedir? Yamaha, Aprilia, Honda vs.'de kullanılan bir üründür muhakkak. Lucas ürünleri satan yerlerden bulmak mümkündür. Maslak'ta birkaç yer var.

astral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera, Derbi, Yamaha, Piaggio, Aprilia, Ducati, F
    Alıntı Orhanko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi o aletler öyle ya. 1. viteste 150 - 160 km/h gören aletten başka ne beklenir ki. Işınlanmış gibi gidip, pat diye de duruyorlar...

Ön balatanın ürün kodu nedir? Yamaha, Aprilia, Honda vs.'de kullanılan bir üründür muhakkak. Lucas ürünleri satan yerlerden bulmak mümkündür. Maslak'ta birkaç yer var.
    Ön ve arka fren sistemi birebir yeni jenerasyon aprilia rs 50, bizim burda balata fiyatları uçuk şahsen ben yurtdışından getirmeyi düşünüyorum, arada büyük uçurum var...
    mesela bir site buna max 40ytl kargo koyup hesaplayın, tabi yunanistanda bulurasanız çok ucuza gelir
    http://www.pjme.co.uk/acatalog/GPR_1...e_&_Nude_.html
    İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    Arkadaslar 3 Gundur Kımse Tek Kelıme Yazmıyor Hayırdır Herkes Sezonu Kapattı Galıba.

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Valla ben o kadar gezelim, tozalım dolaşalım dedim bir kimseden de ses çıkmadı.Ben sezonu şu anlık kapatmış durumdayım cihan abi.Motor da yok zaten
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Motosikleti
    F5SS&CBR125
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla ben o kadar gezelim, tozalım dolaşalım dedim bir kimseden de ses çıkmadı.Ben sezonu şu anlık kapatmış durumdayım cihan abi.Motor da yok zaten
    sattın mı motoru mhyen

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı contrary adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sattın mı motoru mhyen
    Hee
    Bu arada sen kimsin

Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Motosikleti
    F5SS&CBR125
    Hee
    Bu arada sen kimsin

imzaya baqsana

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı contrary adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    imzaya baqsana
    Biliyorum bilerek söyledim zati

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    hayırdır mehmet neden sattın hyoyu??
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Zaten aldığımdan beri alışamamıştım Koray abi.Biraz zamanla düzelirdi aslında zor bir şey değil de ben sıkıldım nedense.Şimdi tekrardan scootera geçmeyi düşünüyorum.Şöyle gilera runner gibi atak bir motor alacağım bakalım

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    Zaten aldığımdan beri alışamamıştım Koray abi.Biraz zamanla düzelirdi aslında zor bir şey değil de ben sıkıldım nedense.Şimdi tekrardan scootera geçmeyi düşünüyorum.Şöyle gilera runner gibi atak bir motor alacağım bakalım
    hayırlısı olsun.. runner güzel motor geri kalmassın biliyosun gezideki runner nasıl güzel gidiyodu
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Ben sezonu kapatmıyorum hiç arkadaşlar =) yağmurda da geziyorum =) bir de motor yağmuru yedikten sonra kuru bir bezle kurutuyorum, sanki yeni yıkanmış gibi pırıl pırıl oluyor =) Bu arada lastiğimden gayet memnunum. Tam ıslandıktan sonra iyi tutuyor.

Arkadaşlar ya benim arabayla alakalı bir sorum var ama dur burayı karıştırmayayım, konu dışında başlık açarım gün içinde...

Bu arada kaç gündür aklımda Jonturk =) ne yaptı aldı mı Fazer'ı?
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı koromako adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olsun.. runner güzel motor geri kalmassın biliyosun gezideki runner nasıl güzel gidiyodu
    O motoru alma işi zaten biraz aceleye gelmişti abi.Şöyle rahat oturaklı, beni fazla yormayan, ufak ama iyi kaçan, trafike girdiğinde üzmeyen bir motor istiyorum.Hyosung benim beklentilerime göre bir motor değildi.Dün yine derbi mi alsam acaba diye düşündüm ama oturma kısmı çok rahatsız edici ayrıca en az bir 3-4 sene racing pozisyonunda herhangi bir motor kullanmak istemiyorum

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Mhyen hayirlisi olsun. Cabuk kararin icin takdir ettim ama seni. Ne istedigini bilmek ve ona gore motor secmek cok onemli. Piagio'nun cok guzel 200 cc modelli var tam istegine gore. Ya da Runner da iyi bi tercih olablir. Hatta 180cc eski 2T runnerlerdan alir 2T keyfini yasamis olursun.

Arkadaslar benim radyatorun su eksiltme sorununu biliyorsunuz. Cuma gunu sonunda servise gittim. Kelepce mi gevsek baska birsey mi var artik yapsinlar garantiden diyerekten. Korktugum basima geldi, silindir ust kapak contasindan su eksiltiyor motor. 3200 km'de conta yaktik anlayacaginiz. Motor serviste, insallah Sali gunu alacagim. Cok sacma geldi bu kadar yeni motorun conta yakmasi. Contayi degistirdikten sonra umarim uzun vadede baska biryerden sorun cikmaz motorda.

Erdem ne soracakmisin arabayla ilgili, merak ettim.

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Orhan çok geçmiş olsun. Garantiden değişecek mi? Umarım değişir. Ben de çok sıkıştırıyorum motoru. Umarım benzer bir problemle karşılaşmam. Sorun hallolduktan sonra bize de detaylı bilgi verirsen çok sevinirim.

Bu arada arabayla ilgili sorumla konuyu dağıtmak istemem aslında ama madem istiyosun, hemen diğer başlıktan alıntı yapim;

Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar. Hemen konuya gireyim;

1998 model bir Corsa'm var. Üzerindeki kolonlar benim gibi dışarıya müzik dinletmeyi sevmeyen birisi için yeterliydi. Fakat orjinal teybinden artık memnun değilim. O kaset aparatlarıyla falan uğraşmak istemiyorum. Hazır teybi değiştirmişken sol taraftaki kolonu temassızlık yapan ses sistemini de değiştirmek istiyorum. Fakat şöyle bir problemim var, motordan iyi kötü anlarım fakat arabadan, özellikle de elektrik işinden hiiiç anlamam =( Bu noktada sizden yardım istiyorum;

Bu ses işine kesinlikle çok para harcamak istemiyorum, orjinal kolonlardan biraz daha iyi ses alayım bana yeter. Camları titretmeye gerek yok.

Teyp için http://www.hepsiburada.com/departmen...ce=4&sorting=3

bu linkteki uygun bi teybi alsam yeter bana.. Görüntüsü kıro olmasın, bir de USB'den mp3 çalabilsin tamamdır =) çıkış güçleri hepsinde aynı görünüyor aşağı yukarı.. Bu konuda dikkat etmem gereken şey çıkış gücü mü oluyor? yoksa bir amfi aldığım zaman teybin çıkış gücü önemini kaybediyor mu?

Sonra sırada kolonlar var.. Kaç çeşit kolon almam lazım? Woofer, tweeter vs.. Yine aynı sitenin oto hoparlör bölümünde kıyamet gibi çeşit var. 50-60 ytl fiyata wofferlar, aynı fiyata diğer kolonlar falan.. hangilerinden almam lazım? Burada satılan wooferlara bir de kasa yaptırmak şart mı?

Son olarak sırada amfi var.. Öyle sanıyorum ki Tüm bu kolonları alsam bile, amfi olmadan bunların çıkaracağı ses ancak radyonun çıkış gücü kadardır. Haklı mıyım? Yine aynı sitede 60 liraya falan amfiler var. işimi görürler mi?

Tabi bunların içinde en önemli soru da şu; bütün bu donanımın montajını, kablolamasını vs nerede yaptırayım? Güvendiğiniz, işini seven, ütmeyecek bir usta tanıyor musunuz? Özellikle Maslak sanayi taraflarında olursa makbuldür.

Arkadaşlar bu gibi konularda her türlü yardıma açığım. Yeter ki "Dostum en az 1000 dolar harcaman gerek, o paraya bi cacık olmaz" gibi cevaplarla şevk kırmayın =) Hepinizi seviyorum, cevapları bekliyorum =)
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

Tmrkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Derbi GPR 125 R (2006)
    Uzun bir aradan sonra, tekrardan merhabalar arkadaşlar;

2-3 ay öncesine kadar, GPR tutkusuna kapıldığım sıralarda bayağı bi takip etmiştim konuyu; fakat 2-3 kez direkten döndüğüm halde bir türlü 2 tekerime kavuşamamıştım.. ve sonunda ben de bir GPR sahibi olaraktan aranıza katılmaktan mutluluk duyarım.

Şu yağmurlardan sonra kış tamamen gelmeden bi buluşma yapsak da tanışsak diyorum. Ne dersiniz?

Sevgiler, saygılar..
    OXYGEN

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    Alıntı Tmrkn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzun bir aradan sonra, tekrardan merhabalar arkadaşlar;

2-3 ay öncesine kadar, GPR tutkusuna kapıldığım sıralarda bayağı bi takip etmiştim konuyu; fakat 2-3 kez direkten döndüğüm halde bir türlü 2 tekerime kavuşamamıştım.. ve sonunda ben de GPR sahibiyim

Şu yağmurlardan sonra kış tamamen gelmeden bi buluşma yapsak da tanışsak diyorum. Ne dersiniz?

Sevgiler, saygılar..

hayırlı olsun dostum yeni makinen. memnun kalacaksın sımdıden garanti ediyorum.

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orhan çok geçmiş olsun. Garantiden değişecek mi? Umarım değişir. Ben de çok sıkıştırıyorum motoru. Umarım benzer bir problemle karşılaşmam. Sorun hallolduktan sonra bize de detaylı bilgi verirsen çok sevinirim.

Bu arada arabayla ilgili sorumla konuyu dağıtmak istemem aslında ama madem istiyosun, hemen diğer başlıktan alıntı yapim;
    Tmrkn hayırlı olsun motorun. İyi günlerde kullan.

Sağol Erdem. Bir yapılsın hele, paylaşırım. Garanti dışı ayağı yapamazlar, birkaç kez de sordum zaten. Kim görmüş bu km'de kullanım hatasıyla conta yandığını...

Senin b sorularına cevap verecek, isteğine göre de temiz bir şekilde ses sistemini yapacak kişi Maslak Oto Sanayi'de Speed Sound isimli bir dükkanı olan Erdoğan Ustadır. Numarası : 0532 251 73 76. Okçu'dan ayrılıp kendi dükkanını açtı. İyi bir adamdır. Ben de orda yaptırmıştım ses sistemini. 4 kanal anfi + 2 mid + 2 twiter + Sub eklenmişti. Telefonunu benden aldığını söyle (Bordo Civic sedan dersin), istediğin şeyi sor. Aslında arabayı da alıp yerine git, orda konuş.
    Sitesi de budur : http://www.speed-sound.net/
    Kolay gelsin.

astral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera, Derbi, Yamaha, Piaggio, Aprilia, Ducati, F
    servisinede muntazam götürdüğüne göre, garantiye girmesi lazım,debriyaj filan olsa girmezde, sen hararet yaptırsanda bakımlarda kontrol edilmiş motor,suyunu koymadık demezler herhalde...Bu arada derbici arkadaşlarda tatlısı motorcusu yok herhalde,bende yaz kış motor üstündeyim...
    Bu arada runner muhabbeti geçmiş benim eski motorum 180lik 2 zamanrunnerdı,ben baya bir parça getirtip takmıştım ona ve diyebilirim ki gpr'ı çok rahat geçerdi,süspansiyonları sertti ama koltuğu konforluydu,tek dezavantajı, küçük teker, bunun sonucu bozuk yollarda,tümsekte ve virajda yol tutuşu gpr ile kıyaslanmaz ama şiddetle tavsiye ederim tabi temizini
    İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler