Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Alıntı koromako adlı üyeden alıntı Mesajı göster

benim bildiğim iridium buji yüksek ısılara dayanıklı olduğu için çok daha uzun ömürlü olması için üretilmiş bir buji. bunu takınca hakikaten de fark ettiriyor mu okadar?? psikolojik olmadığına emin misin bilo?? öyleyse biz de takalım kaç para bu??
    abi bende iridium aldım cihan abi ile beraber. ilk taktığımda ivmelenmenin arttığını düşündüm, hatta psikolojik mi acaba diye de düşündüm belli bi müddet ama sanırım gerçekten işe yarıyor

Serviste standart BR8ES buji + KDV =29 YTL biz iridiumu 23 ytl ye aldık standart buji ise 4.5 ytl.
    Şu yağ olayında da bi distribütör bulsak da ucuza bi kaç koli yağ alsak topluca fena olmaz diyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Bostancı'da var demişti bir arkadaş. Ben Ethemefendi'deki bir dükkandan almıştım, bilgilerini verdim geçmiş sayfalardan birinde. 35 YTL'ydi orda. Bostancıda daha ucuza buluruz belki. Atıyorum 30 YTL olsun Bostancı'da; 10 kutu birden alırsak 25 lira yapar belki tanesini.

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Sizin motorlar su gibi yağ içiyor abi.Koli koli ucuza alıp da kullanmanız çok daha sağlıklı olur hakikaten
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Motosikleti
    Hatta biraz araştırdım şimdi, en kısa zamanda arayıp ürünlerin fiyatını soracağım, eminim bizim aldığımız fiyatlardan çok çok ucuzdur.....

CASTROL TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRLERİ (İSTANBUL)
    Fıratlar Pet. Ve Otom. San. Ve Tic. A.Ş İkitelli Organize San. Bölg. Dolapdere San. Sit.,Ada No. 2 (Camii Yanı) - İkitelli, TEL:0212 671 20 04

Süper Petrol Ve Otom.Ürün. Paz. Loj. San. Ve Tic. Ltd. Şti.
    ISISO Snayi Sitesi 2. Kısım U1 Blok No:6 Hoşdere Mevkii Hadımköy
    istanbul TEL :0212 623 01 60-61

Zinde Otom.Nak. Ve Pet. Ürünl. Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti.
    Zümrüt Evler Mah. Adalar Sok. No.19/1 Maltepe
    istanbul TEL: 0216 589 26 50

MOTUL
    Çekmeköy Yolu Cad. No:46/A Aşağı Dudullu- Ümraniye tel:0216 4993863

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Işık yandıktan sonra 1 lt yağ koydum ve km'yi kaydettim. Yağı koyalı 400 km oldu, ışık yanmadı. Tahminimce 600 - 700 km civarı yanacak. Yandığı zaman haberdar ederim. Yağı aldığımdan beri yaptığım km'nin çoğu Levent - Tuzla arası. Bol gazlı kullanıyorum ama nihayetinde uzun yol. 4,8 lt/100 km'nin üzerine çıkmadı sarfiyat. Yalnız bahsetmiş olduğum gibi 2-3 kere hararet yaptı; radyatör su eksiltti. Birkaç kez tamamladım, sonunda motor çalışırken koydum su ve antifrizi. Bakalım nolacak...

Motul benim yolumun üzeriymiş. Yarın bir ariim.

Motosikleti
    Alıntı Orhanko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Işık yandıktan sonra 1 lt yağ koydum ve km'yi kaydettim. Yağı koyalı 400 km oldu, ışık yanmadı. Tahminimce 600 - 700 km civarı yanacak. Yandığı zaman haberdar ederim. Yağı aldığımdan beri yaptığım km'nin çoğu Levent - Tuzla arası. Bol gazlı kullanıyorum ama nihayetinde uzun yol. 4,8 lt/100 km'nin üzerine çıkmadı sarfiyat. Yalnız bahsetmiş olduğum gibi 2-3 kere hararet yaptı; radyatör su eksiltti. Birkaç kez tamamladım, sonunda motor çalışırken koydum su ve antifrizi. Bakalım nolacak...

Motul benim yolumun üzeriymiş. Yarın bir ariim.
    ABİ iyi olur valla eğer ucuz bulursak ben baya bi stok yaparım heralde

Motosikleti
    DERBİ GPR125
    iriduim buji taktıktan sonra ivmelenmeyi daha iyi hissediyorsunuz dogru birde daha cabuk marşı alıyor motor 2 zamanlı olmasından dolayı farkettiriyor böyle (= kromoko senin motorun nudemi racingmiydi ben gordummu seni (=

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Beyler bugün işe geldiğimde yine baktım radyatör haznesine, hazne boş. Kafayı yiyecem. Buharlaşıp gidiyor mu ne halt oluyor bu suya anlamadım gitti. Bu işten anlayan neresi var Anadolu veya Avrupa yakası? Bugün götürmek istiyorum artık.

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    Alıntı Gprbilo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iriduim buji taktıktan sonra ivmelenmeyi daha iyi hissediyorsunuz dogru birde daha cabuk marşı alıyor motor 2 zamanlı olmasından dolayı farkettiriyor böyle (= kromoko senin motorun nudemi racingmiydi ben gordummu seni (=
    Bende turuncu r var. görmüşsündür muhtemelen caddede
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

Motosikleti
    DERBİ GPR125
    surekli eksiltmemesi lazım bu kadar kısa sürede bence kacak vardır fercoya gotur bence

astral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera, Derbi, Yamaha, Piaggio, Aprilia, Ducati, F
    surekli eksiltmemesi lazım bu kadar kısa sürede bence kacak vardır fercoya gotur bence
    Kaçak olma ihtimali yüksek ama durduğu yerde su akıtması lazım!Garantisi varken gidip göster bencede...
    Bu arada ben burda ngk BR8ES yi bulamıyorum,iridyumu siz nerden aldınız,kışa girmeden bujiyi değiştireyim bari...
    İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Gidip göstermek en doğrusu ama Ferco'ya hiç güvenemiyorum. Biliyorsunuz Kadir'in motorunda uyduruk bir kablo temassızlığını bile anlayamayıp "Bilmemneyi değiştireceğiz; 500 YTL" gibi saçma birşey söylemişlerdi. Zaten sabah aradım Ferco'yu, durumu anlattım. Bana "Radyatör fan açmıyor mu?" gibi bir soru geldi...
    Bugün radyatörü komple boşaltıp motor soğukken %30 antifriz %70 su olacak şekilde hazneyi dolduracağım. Kısa zamanda yine eksiltirse götürürüm Ferco'ya garanti kapsamında olduğu için.

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    Alıntı astral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaçak olma ihtimali yüksek ama durduğu yerde su akıtması lazım!Garantisi varken gidip göster bencede...
    Bu arada ben burda ngk BR8ES yi bulamıyorum,iridyumu siz nerden aldınız,kışa girmeden bujiyi değiştireyim bari...

Bujiyi Aldıgımız yerin bilgilerini geçmiş sayfalarda vermiştim tekrar yazıyorum.Kargoyla gonderebılırler sanırım.Yanlız tek satmıyorlar.en az 2 tane almak gerekıyor.4 lu set bu iridyum bujiler ondan dolayı.

FCS Dis Ticaret Ltd. Şti.

Atatürk Oto Sanayi Sitesi, Nazmi Akbacı İş Merkezi No: 97

Maslak / İstanbul

Tel.: (0212) 286 26 79, 286 70 68

Fax: (0212) 285 42 47

e-mail: fcsfcs.com.tr

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Tekrar sağol Cihan.
    Benim radyatör sorunumun kaynağını sonunda bulabildim. Radyatör durduğu yerde hiç su kaçırmıyor ama yola çıkıp da ısınınca su kaçırmaya başlıyor. Radyatör suyunu tamamlayıp yola çıktım, 5 km kadar yol yaptım bol gazlı, durduğumda radyatörün altından damlalar geldiğini gördüm. Sorun hortumlar büyük ihtimal. Grenajları sökmeye de kıyamıyorum ama söküp hortumları kontrol edeceğim.

Motosikleti
    DERBİ GPR125
    radyator deinmişde olabilir ufak bir taş carpsa bile deler inş delinmemiştir..
    motora kafadan bakınca sagda allta kalan hortum kelepcesi gevşemişti bnm birde üst silindire giren horutmun kelepcesinden kacrıyordu seninde öyledir sanırm grenajın yanında baksan alt tarafdan gorebilirsin
    arkadaşlar birde şanzuman yagı olarak 10/40 W mi koyuyorsunuz serviste 90 numara koyuyorlar cok kalın bir yag asıl yagı 10/40 w ornek olarak castrol power1 10/40 W olur , 2 zamanlı yagın aynı renginde olan . scooter expert deil

astral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera, Derbi, Yamaha, Piaggio, Aprilia, Ducati, F
    radyator deinmişde olabilir ufak bir taş carpsa bile deler inş delinmemiştir..
    motora kafadan bakınca sagda allta kalan hortum kelepcesi gevşemişti bnm birde üst silindire giren horutmun kelepcesinden kacrıyordu seninde öyledir sanırm grenajın yanında baksan alt tarafdan gorebilirsin
    arkadaşlar birde şanzuman yagı olarak 10/40 W mi koyuyorsunuz serviste 90 numara koyuyorlar cok kalın bir yag asıl yagı 10/40 w ornek olarak castrol power1 10/40 W olur , 2 zamanlı yagın aynı renginde olan . scooter expert deil
    ben şanzıman yağı olarak castrol power 1 scooter 10/40 kullanıyorum,servistede bunu koyuyorlar ama ben kendim değiştiriyorum, içinden çıkan orjinal yağda aynı viskozitedeydi zaten,kalında değildi...
    Radyatör için grenajları sökmek kolay 5 dk sürer,kıyamama gibi birşey düşünme,servise gittiğinde zaten sürekli söküp takılacak, birde fercoyu tebrik etmek lazım, bizim radyatöre fan takmışlar demek
    İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Alıntı astral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben şanzıman yağı olarak castrol power 1 scooter 10/40 kullanıyorum,servistede bunu koyuyorlar ama ben kendim değiştiriyorum, içinden çıkan orjinal yağda aynı viskozitedeydi zaten,kalında değildi...
    Radyatör için grenajları sökmek kolay 5 dk sürer,kıyamama gibi birşey düşünme,servise gittiğinde zaten sürekli söküp takılacak, birde fercoyu tebrik etmek lazım, bizim radyatöre fan takmışlar demek
    Sorma ya, fan taktılar ayaküstü. Ben motorda fan yok diyince de sinir yaptı dayı

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    Alıntı Orhanko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gidip göstermek en doğrusu ama Ferco'ya hiç güvenemiyorum. Biliyorsunuz Kadir'in motorunda uyduruk bir kablo temassızlığını bile anlayamayıp "Bilmemneyi değiştireceğiz; 500 YTL" gibi saçma birşey söylemişlerdi. Zaten sabah aradım Ferco'yu, durumu anlattım. Bana "Radyatör fan açmıyor mu?" gibi bir soru geldi...
    Bugün radyatörü komple boşaltıp motor soğukken %30 antifriz %70 su olacak şekilde hazneyi dolduracağım. Kısa zamanda yine eksiltirse götürürüm Ferco'ya garanti kapsamında olduğu için.

şaka gibiler abi yaa.Biz bu motorları bu adamlardan daha iyi bildigimize kanaat getirmeye başladım.Resmen getirdikleri motor hakkında ne kadar cahil olduklarını gösterir bi durum olmuş bu soruyla birlikte.Ne fanı yaa.Adamlar motorda fan oldugunu zannedıyolar resmen.Fercoya guvenım en azından Derbi konusunda ciddi anlamda azaldı.Ben ustamı buldum zaten bizim burda Mustafa usta var kendısı aynı zamanda Ferconun yetkılı servisi.Fercoya gıtmeye gerek yok.

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    Arkadaşlar bugün hava güzel bi çıkıp gazlıyım dedim. Sahilde bostancıdan kartal istikametine giderken uzun bi düzlük varya orda açtım iyce gazı güzelce de kapandım motorun üstüne.. 140 falandı hızım sanırım yanımdan sanırım bi 1000lik makine geçti ve atraksiyon olsun diye tam yanımdan geçti bomboş yolda.. sanırsınız ben duruyorum ve adam 200le yanımdan geçiyo manyak bişiydi ya muhtemelen 260 ın üstünde falan gidiyodu. hiç ummuyodum acaip şaşırdım birden yanımdan vın diye geçince
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

Motosikleti
    DERBİ GPR125
    içinizde ön balatayı degişen varmı orginal balatası 140 ytl civarı lucas vs aradım hiçbiyerde bulamadım hep arka balata var on balata bitiyor acil bulmam lazım bilen arkdaşlar varsa iyi olur kızıltoprakta hiçbir servis bayide yok

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler