Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Eylül 2008, 20:34
Reklamlar
-
14 Eylül 2008, 20:57
Bostancı'da var demişti bir arkadaş. Ben Ethemefendi'deki bir dükkandan almıştım, bilgilerini verdim geçmiş sayfalardan birinde. 35 YTL'ydi orda. Bostancıda daha ucuza buluruz belki. Atıyorum 30 YTL olsun Bostancı'da; 10 kutu birden alırsak 25 lira yapar belki tanesini.
-
14 Eylül 2008, 20:58
Sizin motorlar su gibi yağ içiyor abi.Koli koli ucuza alıp da kullanmanız çok daha sağlıklı olur hakikaten
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
14 Eylül 2008, 21:04
Hatta biraz araştırdım şimdi, en kısa zamanda arayıp ürünlerin fiyatını soracağım, eminim bizim aldığımız fiyatlardan çok çok ucuzdur.....
CASTROL TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRLERİ (İSTANBUL)
Fıratlar Pet. Ve Otom. San. Ve Tic. A.Ş İkitelli Organize San. Bölg. Dolapdere San. Sit.,Ada No. 2 (Camii Yanı) - İkitelli, TEL:0212 671 20 04
Süper Petrol Ve Otom.Ürün. Paz. Loj. San. Ve Tic. Ltd. Şti.
ISISO Snayi Sitesi 2. Kısım U1 Blok No:6 Hoşdere Mevkii Hadımköy
istanbul TEL :0212 623 01 60-61
Zinde Otom.Nak. Ve Pet. Ürünl. Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Zümrüt Evler Mah. Adalar Sok. No.19/1 Maltepe
istanbul TEL: 0216 589 26 50
MOTUL
Çekmeköy Yolu Cad. No:46/A Aşağı Dudullu- Ümraniye tel:0216 4993863
-
14 Eylül 2008, 21:06
Işık yandıktan sonra 1 lt yağ koydum ve km'yi kaydettim. Yağı koyalı 400 km oldu, ışık yanmadı. Tahminimce 600 - 700 km civarı yanacak. Yandığı zaman haberdar ederim. Yağı aldığımdan beri yaptığım km'nin çoğu Levent - Tuzla arası. Bol gazlı kullanıyorum ama nihayetinde uzun yol. 4,8 lt/100 km'nin üzerine çıkmadı sarfiyat. Yalnız bahsetmiş olduğum gibi 2-3 kere hararet yaptı; radyatör su eksiltti. Birkaç kez tamamladım, sonunda motor çalışırken koydum su ve antifrizi. Bakalım nolacak...
Motul benim yolumun üzeriymiş. Yarın bir ariim.
-
14 Eylül 2008, 21:17
Orhanko adlı üyeden alıntı
Işık yandıktan sonra 1 lt yağ koydum ve km'yi kaydettim. Yağı koyalı 400 km oldu, ışık yanmadı. Tahminimce 600 - 700 km civarı yanacak. Yandığı zaman haberdar ederim. Yağı aldığımdan beri yaptığım km'nin çoğu Levent - Tuzla arası. Bol gazlı kullanıyorum ama nihayetinde uzun yol. 4,8 lt/100 km'nin üzerine çıkmadı sarfiyat. Yalnız bahsetmiş olduğum gibi 2-3 kere hararet yaptı; radyatör su eksiltti. Birkaç kez tamamladım, sonunda motor çalışırken koydum su ve antifrizi. Bakalım nolacak...
Motul benim yolumun üzeriymiş. Yarın bir ariim.
ABİ iyi olur valla eğer ucuz bulursak ben baya bi stok yaparım heralde
-
15 Eylül 2008, 08:57
iriduim buji taktıktan sonra ivmelenmeyi daha iyi hissediyorsunuz dogru birde daha cabuk marşı alıyor motor 2 zamanlı olmasından dolayı farkettiriyor böyle (= kromoko senin motorun nudemi racingmiydi ben gordummu seni (=
-
15 Eylül 2008, 12:05
Beyler bugün işe geldiğimde yine baktım radyatör haznesine, hazne boş. Kafayı yiyecem. Buharlaşıp gidiyor mu ne halt oluyor bu suya anlamadım gitti. Bu işten anlayan neresi var Anadolu veya Avrupa yakası? Bugün götürmek istiyorum artık.
-
15 Eylül 2008, 13:19
Gprbilo adlı üyeden alıntı
iriduim buji taktıktan sonra ivmelenmeyi daha iyi hissediyorsunuz dogru birde daha cabuk marşı alıyor motor 2 zamanlı olmasından dolayı farkettiriyor böyle (= kromoko senin motorun nudemi racingmiydi ben gordummu seni (=
Bende turuncu r var. görmüşsündür muhtemelen caddede
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
-
15 Eylül 2008, 14:01
surekli eksiltmemesi lazım bu kadar kısa sürede bence kacak vardır fercoya gotur bence
-
15 Eylül 2008, 14:42
surekli eksiltmemesi lazım bu kadar kısa sürede bence kacak vardır fercoya gotur bence
Kaçak olma ihtimali yüksek ama durduğu yerde su akıtması lazım!Garantisi varken gidip göster bencede...
Bu arada ben burda ngk BR8ES yi bulamıyorum,iridyumu siz nerden aldınız,kışa girmeden bujiyi değiştireyim bari...
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
-
15 Eylül 2008, 15:00
Gidip göstermek en doğrusu ama Ferco'ya hiç güvenemiyorum. Biliyorsunuz Kadir'in motorunda uyduruk bir kablo temassızlığını bile anlayamayıp "Bilmemneyi değiştireceğiz; 500 YTL" gibi saçma birşey söylemişlerdi. Zaten sabah aradım Ferco'yu, durumu anlattım. Bana "Radyatör fan açmıyor mu?" gibi bir soru geldi...
Bugün radyatörü komple boşaltıp motor soğukken %30 antifriz %70 su olacak şekilde hazneyi dolduracağım. Kısa zamanda yine eksiltirse götürürüm Ferco'ya garanti kapsamında olduğu için.
-
15 Eylül 2008, 17:34
astral adlı üyeden alıntı
Kaçak olma ihtimali yüksek ama durduğu yerde su akıtması lazım!Garantisi varken gidip göster bencede...
Bu arada ben burda ngk BR8ES yi bulamıyorum,iridyumu siz nerden aldınız,kışa girmeden bujiyi değiştireyim bari...
Bujiyi Aldıgımız yerin bilgilerini geçmiş sayfalarda vermiştim tekrar yazıyorum.Kargoyla gonderebılırler sanırım.Yanlız tek satmıyorlar.en az 2 tane almak gerekıyor.4 lu set bu iridyum bujiler ondan dolayı.
FCS Dis Ticaret Ltd. Şti.
Atatürk Oto Sanayi Sitesi, Nazmi Akbacı İş Merkezi No: 97
Maslak / İstanbul
Tel.: (0212) 286 26 79, 286 70 68
Fax: (0212) 285 42 47
e-mail: fcsfcs.com.tr
-
15 Eylül 2008, 21:25
Tekrar sağol Cihan.
Benim radyatör sorunumun kaynağını sonunda bulabildim. Radyatör durduğu yerde hiç su kaçırmıyor ama yola çıkıp da ısınınca su kaçırmaya başlıyor. Radyatör suyunu tamamlayıp yola çıktım, 5 km kadar yol yaptım bol gazlı, durduğumda radyatörün altından damlalar geldiğini gördüm. Sorun hortumlar büyük ihtimal. Grenajları sökmeye de kıyamıyorum ama söküp hortumları kontrol edeceğim.
-
15 Eylül 2008, 21:40
radyator deinmişde olabilir ufak bir taş carpsa bile deler inş delinmemiştir..
motora kafadan bakınca sagda allta kalan hortum kelepcesi gevşemişti bnm birde üst silindire giren horutmun kelepcesinden kacrıyordu seninde öyledir sanırm grenajın yanında baksan alt tarafdan gorebilirsin
arkadaşlar birde şanzuman yagı olarak 10/40 W mi koyuyorsunuz serviste 90 numara koyuyorlar cok kalın bir yag asıl yagı 10/40 w ornek olarak castrol power1 10/40 W olur , 2 zamanlı yagın aynı renginde olan . scooter expert deil
-
16 Eylül 2008, 01:00
radyator deinmişde olabilir ufak bir taş carpsa bile deler inş delinmemiştir..
motora kafadan bakınca sagda allta kalan hortum kelepcesi gevşemişti bnm birde üst silindire giren horutmun kelepcesinden kacrıyordu seninde öyledir sanırm grenajın yanında baksan alt tarafdan gorebilirsin
arkadaşlar birde şanzuman yagı olarak 10/40 W mi koyuyorsunuz serviste 90 numara koyuyorlar cok kalın bir yag asıl yagı 10/40 w ornek olarak castrol power1 10/40 W olur , 2 zamanlı yagın aynı renginde olan . scooter expert deil
ben şanzıman yağı olarak castrol power 1 scooter 10/40 kullanıyorum,servistede bunu koyuyorlar ama ben kendim değiştiriyorum, içinden çıkan orjinal yağda aynı viskozitedeydi zaten,kalında değildi...
Radyatör için grenajları sökmek kolay 5 dk sürer,kıyamama gibi birşey düşünme,servise gittiğinde zaten sürekli söküp takılacak, birde fercoyu tebrik etmek lazım, bizim radyatöre fan takmışlar demek
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
-
16 Eylül 2008, 11:12
astral adlı üyeden alıntı
ben şanzıman yağı olarak castrol power 1 scooter 10/40 kullanıyorum,servistede bunu koyuyorlar ama ben kendim değiştiriyorum, içinden çıkan orjinal yağda aynı viskozitedeydi zaten,kalında değildi...
Radyatör için grenajları sökmek kolay 5 dk sürer,kıyamama gibi birşey düşünme,servise gittiğinde zaten sürekli söküp takılacak, birde fercoyu tebrik etmek lazım, bizim radyatöre fan takmışlar demek
Sorma ya, fan taktılar ayaküstü. Ben motorda fan yok diyince de sinir yaptı dayı
-
16 Eylül 2008, 11:49
Orhanko adlı üyeden alıntı
Gidip göstermek en doğrusu ama Ferco'ya hiç güvenemiyorum. Biliyorsunuz Kadir'in motorunda uyduruk bir kablo temassızlığını bile anlayamayıp "Bilmemneyi değiştireceğiz; 500 YTL" gibi saçma birşey söylemişlerdi. Zaten sabah aradım Ferco'yu, durumu anlattım. Bana "Radyatör fan açmıyor mu?" gibi bir soru geldi...
Bugün radyatörü komple boşaltıp motor soğukken %30 antifriz %70 su olacak şekilde hazneyi dolduracağım. Kısa zamanda yine eksiltirse götürürüm Ferco'ya garanti kapsamında olduğu için.
şaka gibiler abi yaa.Biz bu motorları bu adamlardan daha iyi bildigimize kanaat getirmeye başladım.Resmen getirdikleri motor hakkında ne kadar cahil olduklarını gösterir bi durum olmuş bu soruyla birlikte.Ne fanı yaa.Adamlar motorda fan oldugunu zannedıyolar resmen.Fercoya guvenım en azından Derbi konusunda ciddi anlamda azaldı.Ben ustamı buldum zaten bizim burda Mustafa usta var kendısı aynı zamanda Ferconun yetkılı servisi.Fercoya gıtmeye gerek yok.
-
17 Eylül 2008, 00:40
Arkadaşlar bugün hava güzel bi çıkıp gazlıyım dedim. Sahilde bostancıdan kartal istikametine giderken uzun bi düzlük varya orda açtım iyce gazı güzelce de kapandım motorun üstüne.. 140 falandı hızım sanırım yanımdan sanırım bi 1000lik makine geçti ve atraksiyon olsun diye tam yanımdan geçti bomboş yolda.. sanırsınız ben duruyorum ve adam 200le yanımdan geçiyo manyak bişiydi ya muhtemelen 260 ın üstünde falan gidiyodu. hiç ummuyodum acaip şaşırdım birden yanımdan vın diye geçince
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
-
17 Eylül 2008, 01:17
içinizde ön balatayı degişen varmı orginal balatası 140 ytl civarı lucas vs aradım hiçbiyerde bulamadım hep arka balata var on balata bitiyor acil bulmam lazım bilen arkdaşlar varsa iyi olur kızıltoprakta hiçbir servis bayide yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler