Bizim motorlarda kesici yok bu yüzden youtube'a bakarsan 173 yapanda var ama redline devirleri içinde,yani yokuş aşağı 11000'i kesin geçersin hızında 170 civarında olur ama 140-150 bu motorda hız değil,bende full gianelli var,farkına bile varmıyorum hızım 140 oluyor ama şimdiye kadarda hiç redline zorlamadım,motorumu seviyorum eziyete gerek yok!
Yeni motor alacak arkadaşımızada birşey söyleyeyim,o kadar uzun yol yapacaksan sakın gpr alma,heryerine ağrılar girer bir, bu motor öyle atlayayım,Türkiye'yi bir döneyim tarzında motor değil bu iki,aprilia içinde aynı şeyler geçerli,bu motor merak motoru,hemde hızı sana fazla gelebilir. Ben olsam hyo.da düşünmezdim, o kadar km'den sonra o motoru satman zor olur,Allah korusun grenajları kırarsan çok masraf çıkar!Bence,biraz pişeyim,sonra satarım dersen nake motor bak,sana uygun olarak en iyi alternatif honda cbf 250,cbx 250 twister,hem performans hem kullanım rahatlığı,alıp-satma ve çok km yapman için uygun motor!Ama daha düşük cc dersen ybr,cbf 150 bence sana göre!Japonların ne otomobillerini ne motorlarını severim ama işin gerçeğide bu, sakın derbi veya aprilia alma