Kadir abi tomass abi mi oluyor
Oysa eğer bende numarası var arayabilirim
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
[QUOTE=cihantavuz;1224711]GELENEKSEL GPR BULUŞMASI 4
31 Ağustos 2008 Pazar
Buluşma Noktaları :
Avrupa : 4. Levent Metro Durağı
Anadolu : ??
Buluşma Saati : 09:00
Gezi Programı : Hıdiv Kasrı'nda kahvaltı, sonrasında Anadolu yakasında gezi
Katılanlar :
1. Jonturq (Uğur)
2. Orhanko (Orhan)
3. cihantavuz(cihan)
4. mhyen(Mehmet)
5. Koromako(Koray)
6.Ketchup(Erdem)düğün müğün anlamam arkadaşım
7.Tomass (Kadir)
tamam abi bende kesin geliyorum, bu seferki geziyi de kaçırmak istemem. çok özledim valla sizlerle gezmeyi...
cihan abi valla o kadar tehtit etmişsin ki korktum geliyorum yaa
Cihan'ın hışmından korkmakta fayda var
Bahriyeli Ömer'le konuştum, sahibindendeki ilanı aktif durumda. Araba alacağı için satıyormuş motoru. Buluşmaya malesef gelemiyor, ikizi gelmiş Erzincan'dan. Onunla ilgilenecekmiş. İlan da bu : http://www.sahibinden.com/astsubayda...XQQdisplayitem
Aferin kadir , Cihancim bana ugramissin haberini aldim annem'de idim yeni geldim eve foruma goz attim eksiksiz bir sekilde toplanicaz bu sefer sanirim cok mutluyum.
First Day Of My Life
Bu sefer gelmeyen kaybeder. Hepimiz yine Avrupa'da buluşacağız sanırım. Saat ve yer herkes için uygun mu? Pazar sabahı 09:00'da buluşuyoruz, dikkatinizi çekerim...
GELENEKSEL GPR BULUŞMASI 4
31 Ağustos 2008 Pazar
Buluşma Noktası :
Avrupa : 4. Levent Metro Durağı
Buluşma Saati : 09:00
Gezi Programı : Hıdiv Kasrı'nda kahvaltı, sonrasında MT grubu ile gezi
Katılanlar :
1. Jonturq (Uğur)
2. Orhanko (Orhan)
3. cihantavuz (Cihan)
4. mhyen (Mehmet)
5. Koromako (Koray)
6. Ketchup (Erdem)
7. Tomas (Kadir)
8. ???
Gözüme çarptı da, bu Astral'ın motor değil mi? Fotolar Parkorman'da çekilmiş.
http://www.sahibinden.com/sifir_gibi...XQQdisplayitem
Benim icin mumkun cihan ile birlikte katiliriz kismet olursa.
First Day Of My Life
valla abi ben işimi bıraktım geliyorum( tabi birada tehtitlerden korktum ). benim tarafımdan satış olmaz ona garanti veririm
Ben belki gelemeyebilirim abi
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
neden gelmiyorsun mehmet ya. motoru yatırdın diye mi yoksa? problem etme o kadar sıkma canını...
Abi açıkcası biraz korkuyorum gibi nedense.Hani durduğu yerde hareket bile ettirmeden yatırdım ama çok moralimi bozdu.Fakat pazara geliyorum.Emir büyük yerden
Motoru yatırmış mehmet bunalım yapıyo arkadaşlar kendıne pehhhh .Noolcak yaa ilk motorun sayılır, düşerde kalkarda ne kafana takıyosun olm.Canın sagolsun sen ona bak.grenajında kırılabılırdı farında kırılabılırdı olur olm böle seyler hemen kusmek olmazz.Pazar gunu gezı için ben bişi demiyorum sen gelmek ıstıyosan kararını ver.Sana daha oncede söyledim motosiklet kullanmak konusunda tecrubeli olabilirsin ama o motorun acemısıysen ve hakım olamıyacagını dusunuyorsan kendını riske atmak anlamsız tabii, sonra istenmeyen şeyler yaşamayalım.geçmiş olsun.
cihan abi ya senin şu usta baya iyi galiba ben maslağa gidiyordum ama artık oraya gitmicem. ustanın ismini öğrenebilirmiyim, bi de bu servis nerede tam olarak?
Mustafa Usta.Çakırca Ticaret.
Avcılar'a giderken ilk bir yanyol var ona giriyorsun.BP'yi geçtikten sonra petrol ofisinin olduğu sokağa giriyorsun.Hemen sağda
Bizim hyosung'un ön sinyalleri için İstanbul motor 86 ytl + işçilik(en az 20) çekti.Mustafa Usta 30*2 = 60 sinyaller 10 ytl de işçilik aldı.Sadece sinyalleri takmakla kalmadı.Debriyaj için ayar yaptı.Arka fren müşüründe aksaklık vardı ona da baktı
Mehmet gecmis olsun , arkadaslarin dedigi gibi daha beteride olabilirdi kusme hemen motosikletine pazar bekliyorum.Bu arara nasip olursa yarin aksam uzeri motosikletimi teslim alacagim sticker olayini simdi yapmiyorum korayla konustum pazar gelince dagiticak sizde eliniz bos gelmeyin motosiklet parlak kirmizi ona uygun stickerler getirin
First Day Of My Life
Mehmet üzme canını motor yattı diye. Motor bu sonuçta 2 teker, tutamazsan yatıyor. Yolda arabayı kaldıramayım stop etmek gibi birşey. Ayna mayna fani şeyler, önemli olan aldığın zevk. Hemen sıkılmak, soğumak olmaz. Bisiklete de binmeyi böyle öğrendik...
İnşallah 7 kişi olacağız. Bizim genç dostumuz CipiarBilo da bir ses verse keşke.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)