Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Ağustos 2008, 23:56
astral adlı üyeden alıntı
son birkaç sayfayı okudumda, nasıl becermişler,pistonu delmeyi,ya da 4000de segman bitirmeyi,
valla anlamayan kullanmasın bu motorları gerçekten yazık ediyorlar...125cc den 600lük performansı mı bekliyorlar anlamıyorum,bu arada ön çamurluğu kırmızı,smokehead egzosu olan motor bizim burda komple motor yapıldı,göstergesi kırık her tarafı dökük bir motordu,yani hakkı rahmetine kavuşmuştu
Şimdi temiz diye satıyor....
Benim iş biraz da bundan olmadı ve de iyiki olmadı sanırım.Ben de hiç 2t kullanmadım.Hatta ilk motorum olacaktı vitesli olaraktan.En mantıklısı motoru öğrenip öyle 2t almak olacak sanırım
Bu arada bahsettiğiniz B.çekmece'deki motor sanırım.Bir tek o motoru aramamıştım nedense pek samimi bulmamıştım.Burada foyası da meydana çıktı işte
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Reklamlar
-
25 Ağustos 2008, 23:56
abi komple stop 56 euro+KDV yazıyor ferconun sitesinde..
-
26 Ağustos 2008, 01:44
Yuh 56 yuro demek cokmus yahu kalsin simdilik
-
26 Ağustos 2008, 01:48
son birkaç sayfayı okudumda, nasıl becermişler,pistonu delmeyi,ya da 4000de segman bitirmeyi, valla anlamayan kullanmasın bu motorları gerçekten yazık ediyorlar...125cc den 600lük performansı mı bekliyorlar anlamıyorum,bu arada ön çamurluğu kırmızı,smokehead egzosu olan motor bizim burda komple motor yapıldı,göstergesi kırık her tarafı dökük bir motordu,yani hakkı rahmetine kavuşmuştu
Şimdi temiz diye satıyor....
Biraz benzin katkısı koyarak pistonu zorlamadanda delebilirsin.
Sekmanlara gelince yağ pompası yağlamayı keserse bilinçsiz sürücü anlamaz bile vede sekmanlar hemen biter
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
26 Ağustos 2008, 09:04
jonturq adlı üyeden alıntı
Yuh 56 yuro demek cokmus yahu kalsin simdilik
Dün Mustafa ustaya gittiğimde Derbi'nin bir kaç parça fiyatına bakmıştık.Devir saati net 500 küsür ya ytl ya euro tam hatırlamıyorum, yan grenajlardan teki sadece 1 parça 120 euro artı kdv gibi çok çok uçuk fiyatları gördüm
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
26 Ağustos 2008, 10:52
-
26 Ağustos 2008, 12:14
mhyen adlı üyeden alıntı
Dün Mustafa ustaya gittiğimde Derbi'nin bir kaç parça fiyatına bakmıştık.Devir saati net 500 küsür ya ytl ya euro tam hatırlamıyorum, yan grenajlardan teki sadece 1 parça 120 euro artı kdv gibi çok çok uçuk fiyatları gördüm
Yeni motorun hayırlı olsun, sadece derbide değil bu tarz motorların parçası herzaman pahalıdır,bir fikir edinmek için sana site vereyim www.easyparts.nl burada hyo.da var,tabi buradaki rakamlar bizim buradan daha ucuz!
mesela kıyas için hyonun gösterge paneli yurtdışında komple 400euro,burda bulabilirsen 400 den daha fazladır...
http://www.easyparts.nl/showdrawing/...zalmesser.html
derbinin aynı parçası 191 euro
http://www.easyparts.nl/showdrawing/...omponents.html
sonuç olarak bazı parçalar ucuz bazıları pahalı olabilir ama sonuçta hepsi yüksek rakamlarda
-
26 Ağustos 2008, 12:16
GELENEKSEL GPR BULUŞMASI 4
31 Ağustos 2008 Pazar
Buluşma Noktaları :
Avrupa : 4. Levent Metro Durağı
Anadolu : ??
Buluşma Saati : 09:00
Gezi Programı : Hıdiv Kasrı'nda kahvaltı, sonrasında Anadolu yakasında gezi
Katılanlar :
1. Jonturq (Uğur)
2. Orhanko (Orhan)
3. cihantavuz(cihan)
4. mhyen(Mehmet)
5.???
Ben de geliyorum.Yok mu artıran
Bu arada o gün MT'nin buluşmasına da gideceğim diye söz vermiştim napıcaz şimdi
Öncelikle hep beraber orada buluşsak kahvaltı sohbet faslı yapıp ardından dolaşmaya çıksak nasıl olur sizce?
-
26 Ağustos 2008, 12:18
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Biraz benzin katkısı koyarak pistonu zorlamadanda delebilirsin.
Sekmanlara gelince yağ pompası yağlamayı keserse bilinçsiz sürücü anlamaz bile vede sekmanlar hemen biter
Yağ ışığı yandıktan sonra rahat rahat gezen adama bravo demek lazım!Tabi yağ pompası bozulur o ayrı mesele,benim önceki gilerada su pompası bozulmuştu,Allahtan hararet göstergesini gördüm,yoksa motoru kucağa almıştım...Ben önceki gileramda ve bunda benzin katkısı kullandım,karbüratör temizleyici desem daha doğru ama birşey olmadı,senin dediğin oktan yükseltici mi?
-
26 Ağustos 2008, 12:18
Yeni motorun hayırlı olsun, sadece derbide değil bu tarz motorların parçası herzaman pahalıdır,bir fikir edinmek için sana site vereyim
www.easyparts.nl burada hyo.da var,tabi buradaki rakamlar bizim buradan daha ucuz!
Olay racing'e döndü mü cidden parça fiyatları da uçuyor benim gördüğüm kadarıyla
-
26 Ağustos 2008, 12:34
Bizim grup bi toplanalim da Levent'de sonrasinda Mt'e de katilabiliriz.
-
26 Ağustos 2008, 12:41
Yağ ışığı yandıktan sonra rahat rahat gezen adama bravo demek lazım!Tabi yağ pompası bozulur o ayrı mesele,benim önceki gilerada su pompası bozulmuştu,Allahtan hararet göstergesini gördüm,yoksa motoru kucağa almıştım...Ben önceki gileramda ve bunda benzin katkısı kullandım,karbüratör temizleyici desem daha doğru ama birşey olmadı,senin dediğin oktan yükseltici mi?
Oktan yükseltici bilinenin tersine yanmayı zorlaştırıyor
Yani 95 oktan benzin 98 oktandan daha çabuk alev alıyor diyebiliriz.
Benim dediğim özel benzin katkıları var karbüratör temizleyici v.s. değil
Ama halk dilinde yinede depo temizleyici diye biliniyorlar
Geçen ay yamaha ya koyduğumda 80 km de 5 tane buji eritti vede pistonun üzerinde iz yapmıştı
Ama dediğim gibi kullanmayı bilmemek değil bu yağ pompası gerçekten önemli çalışıp çalışmadığını anlayamazsınız
En iyisi benzinede biraz yağ karıştırmak
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
26 Ağustos 2008, 12:42
Ben zaten karşıdayım ama dediğiniz saatte 4.Levent metronun orada olacağım abi.Maksat yol yapmak
-
26 Ağustos 2008, 12:53
Bencede aynen katılıyorum.toplanırız ondan sonra istersek katılırız MT kahvaltısına.
-
26 Ağustos 2008, 13:14
Hadi Erdem , Hadi Koray bu arada bahriyeli söndü galiba hic sesi solugu cikmiyor ?
-
26 Ağustos 2008, 15:01
abi be yukarda biyerde demiştim "geliyorum" diye =) ondan bidaha sesimi çıkarmadım =) ama saatler konusunda bişey diyemiyorum. belki geç gelirim, belki de erken gelir erken kaçarım =) mutlaka haberleşiriz. çok isterim gelmeyi.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
-
26 Ağustos 2008, 16:20
ketchup adlı üyeden alıntı
abi be yukarda biyerde demiştim "geliyorum" diye =) ondan bidaha sesimi çıkarmadım =) ama saatler konusunda bişey diyemiyorum. belki geç gelirim, belki de erken gelir erken kaçarım =) mutlaka haberleşiriz. çok isterim gelmeyi.
Erdem gel abi yaa bak bende satışı koydum arkadaşıma, düğüne gidecektim valla onla bırlıkte.Şartları zorla abi bişi olmaz 1 gecede uyumayıverirsin noolcak.Şöyle eksiksiz bir toplanalım.Kimse özlememiş gibi davranıyo yaa ben hepberaber gezmeyi çok özledim valla.
Bahriyeli ömerin telefonunu alan varsa bı arasın ya bende teli yok.
-
26 Ağustos 2008, 16:41
ketchup memnunmusun naked aldigina yoksa aklindan suphe geciyor mu arada?
nihayet ehliyet yazili sinavina girmis birisi olarak son demleri oynuyorum da
birde ufak bi sorun benim boy 1,80 yorumlarsaniz sevinirim
-
26 Ağustos 2008, 16:58
masaya adlı üyeden alıntı
ketchup memnunmusun naked aldigina yoksa aklindan suphe geciyor mu arada?
nihayet ehliyet yazili sinavina girmis birisi olarak son demleri oynuyorum da
birde ufak bi sorun benim boy 1,80
yorumlarsaniz sevinirim
Benim boyum 1.87, koromakonun boyubildigim kadarıyla 1.95.
acıklayıcı olmustur sanırım.Biz kullanıyoruz bu makınelerı bu boylarla.Genel olarak motorun kaslı bi yapısı oldugu için gorsel anlamda sorun olmuyor.
-
26 Ağustos 2008, 18:33
Orhanko adlı üyeden alıntı
Mhyen hayırlı olsun motorun. Motoru, taşınacağı kasa içinde kemerlerle sağa sola sıkıca tutturursan hiçbirşey olmaz.
Koray bu arada dün akşamüstü Çengelköy'den geçen sen miydin? Ya EH plakalıydı ya da EA. Ama EH ise kesin sendin. Ceketi falan atmışsın, sıcaktan bunaldın herhalde
Bu arada arkadaşlar dün Çengelköy'de olmamın sebebi nişanlanmamdı. Ben de tasmamı taktım, darısı herkesin başına
Bizim bahriyeli Ömer'in de ilanı var sahibinden'de..
Allah tamamına erdirsin Orhancım. Evet bendim Ya o sıcakta ne montu ne pantolonu direk capri üstü tişört vurdum kendimi yollara
Orhancim allah tamamina erdirsin gelemedik uzgunuz toplanamadik bir turlu bu hafta'da gecti ramazan oncesi bi bulusma sart oldu bende motosikletimi o tariha kadar alabilirim sanirim guzel bir gezi duzenleriz.Stickerler nasil oldu abi resmini koyabilirsen cok sevinirim malum 0 boyadan cikacagim
Stickerlar güzel, ateş kırmızısı. Tam yeni boyalı motoruna layık
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler