Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı Cleaner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İkinci yazdığın ilanı veren kişi sana yalan söylemiş bence yaklaşma derim.
    Teşekkür ederim.Biraz önce ustayı aradım.Bana söylenen herşeyi anlattım.O motorda eğerki hararetten piston delindiyse krank ve kimi bazı parçalar da zarar görümüş olabilir dedi.Ayrıca şunu da düşündüm.Orada servise götürsem bile -zaten kaç tane var ki- ne derece objektif yaklaşırlar Allah bilir...
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    sabret mehmetcim sabret az kaldi az yaziyorum suraya
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Uğur abi motorumu buldum gibi.Hatta pazartesi almaya gidiyorum ama şimdi de şu sorun var.O motoru Ankara'dan nasıl getireceğim bakalım
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Motosikleti
    Cosa 200
    Ankara / Istanbul arasini derbi ile kat edebilecegini dusunuyorsan bir kac kez daha dusun derim en temizi kargo olmasi diye dusunuyorum.Tabiki maliyet hesaplarini kontrol etmek lazim.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Merak etme abi bugünden beri düşünüyorum.Olmaz tabiki öyle bir şey.Öncelikle demiryolları belki olur dedim ama daha hizmet vermiyorlarmış.En mantıklısı kargo ya da otobüs olacak.Zarar gelir diye çok korkuyorum buralarda da ama maliyeti neyse çekeceğim artık

Yarın sabahtan yine de haydarpaşa'ya gidip ne olur ne olmaz öğreneceğim bakalım...

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara istanbul arası yük trenleri var olmaz derlerse biraz bağır çağır almak zorundalar
    Kaldı ki ben istanbuldan yolcu treni ile getirdim gilerayı aldıgımda
    Biraz sert çıkınca herşeyi yapıyorlar merak etme
    Hatta forumda trenle ankaraya motosiklet götüren v.s. vardı ararsan bulabilirsin
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Pazartesi elimden geldiğince kavga edicem abi.Merak etme

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    Arkadaşlar herkese selamlar.. Yazdıklarınızı vaktim oldukça okuyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz demek isterim. sticker sticker dediniz bastım bissürü kaç hafta evvel elimde patladı.. Millet silkelenin hadi bi gezi patlatalım da veriyim stickerlarınızı
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Azcık daha bekle abi.Benim motoru hayırlısıyla ıslatmak için bir gezi düzenleyeceğiz

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merak etme abi bugünden beri düşünüyorum.Olmaz tabiki öyle bir şey.Öncelikle demiryolları belki olur dedim ama daha hizmet vermiyorlarmış.En mantıklısı kargo ya da otobüs olacak.Zarar gelir diye çok korkuyorum buralarda da ama maliyeti neyse çekeceğim artık

Yarın sabahtan yine de haydarpaşa'ya gidip ne olur ne olmaz öğreneceğim bakalım...
    otobüsten korkma derim benzin vanasını vs kapat kay altına gitsin benim arkadaş 600rr'ı kaç kere antalya kemere götürüp geldi ole bişe olmadı bende şaşırdım ama....

bunun için herhangi bi önlem vs alıyormu kendisine sorarım ayrıca yardımım dokunacaksa ...
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    otobüsten korkma derim benzin vanasını vs kapat kay altına gitsin benim arkadaş 600rr'ı kaç kere antalya kemere götürüp geldi ole bişe olmadı bende şaşırdım ama....

bunun için herhangi bi önlem vs alıyormu kendisine sorarım ayrıca yardımım dokunacaksa ...
    Harika olur

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Mhyen hayırlı olsun motorun. Motoru, taşınacağı kasa içinde kemerlerle sağa sola sıkıca tutturursan hiçbirşey olmaz.
    Koray bu arada dün akşamüstü Çengelköy'den geçen sen miydin? Ya EH plakalıydı ya da EA. Ama EH ise kesin sendin. Ceketi falan atmışsın, sıcaktan bunaldın herhalde
    Bu arada arkadaşlar dün Çengelköy'de olmamın sebebi nişanlanmamdı. Ben de tasmamı taktım, darısı herkesin başına

Bizim bahriyeli Ömer'in de ilanı var sahibinden'de..

Motosikleti
    Cosa 200
    Orhancim allah tamamina erdirsin gelemedik uzgunuz toplanamadik bir turlu bu hafta'da gecti ramazan oncesi bi bulusma sart oldu bende motosikletimi o tariha kadar alabilirim sanirim guzel bir gezi duzenleriz.Stickerler nasil oldu abi resmini koyabilirsen cok sevinirim malum 0 boyadan cikacagim
    First Day Of My Life

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Harika olur
    tamam gün içinde arar sorartım depo için vs extra bi önlem alıp almadığıyla ilgili akşama yazarım...

sonuçta o 600rr taşıyor bu senenin modeli gpr'a göre daha ağır ona bişe olmuyorsa seninkinede bişe olmas (=
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Motosikleti
    Cosa 200
    Sesiniz ciksin cocuklar Kimse varmi.?
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orhancim allah tamamina erdirsin gelemedik uzgunuz toplanamadik bir turlu bu hafta'da gecti ramazan oncesi bi bulusma sart oldu bende motosikletimi o tariha kadar alabilirim sanirim guzel bir gezi duzenleriz.Stickerler nasil oldu abi resmini koyabilirsen cok sevinirim malum 0 boyadan cikacagim
    Sağol Uğur kardeşim. Gelecek hafta buluşuruz

Motosikleti
    Cosa 200
    Valla benim aklimda cok guzel bir fikir var gezi icin , "Beykoz Hidiv Kasri" bugun kahvalti icin arkadaslar ile oradaydik zengin kahvalti cesitleri " acik bufe" temiz hava kaliteli hizmet , bir kac resmini birazdan ekliyecegim ramazan oncesi son kahvaltimizi yapalim diyorum pogca borek olayinin disina cikalim abartalim biraz
    08:00 13:00 arasi kahvalti 22.50 Ytl pazar gunku kahvalti icin cumartesi hic bir sey yemeyin

Kahvalti'dan sonra nereye gidecegimize karar verebiliriz.

Mekan Hakkinda detayli bilgi ve resimler icin
    http://www.dobisko.com/mekanlar/hidiv-kasri
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Ben konuşayım bari.Benim motor işi yalan oldu abi
    O kadar istiyordum bu gpr 125'lerden.Hatta Cihan abi de gözümdeki o ışıltıyı görmüştür ama malesef herşey istendiği gibi gitmiyor.Alacağım motosiklete sabah akşam aklıma geldikçe binmek istiyorum.Fakat derbi'de benzin masrafını sanırım karşılayamam diye bir müddet bu motoru alma işini askıya aldım.Fakat kesinlikle unutmuş değilim.Belki ileride bir gün siz fazerlere, sıralı 4 silindirlere binerken ben gpr125 ya da aprlia rs125 gibi bir motora bineceğim ama o günler de gelecek

Ayrıca bulduğum tek temiz motorun Ankara'da çıkması, 2. elinin pek değerli olmaması, parça fiyatları da bu kararı almamda etkili oldu

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Alıntı Orhanko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada arkadaşlar dün Çengelköy'de olmamın sebebi nişanlanmamdı. Ben de tasmamı taktım, darısı herkesin başına

Bizim bahriyeli Ömer'in de ilanı var sahibinden'de..
    Hayırlı olsun Orhan, Allah tamamına erdirsin diyelim....

Motosikleti
    Cosa 200
    Kendi adima Fazer'e binerken bir kosede gene bulunmasini istedigim tek motosiklet diyebilirim.

Mehmetcim bu pazar gunu gerceklestirmek istedigimiz motosiklet gezisine sende gelebilirsin ? Tanisma firsatimiz olur belkide fikrini degistiririz Kadir orhan seri olun arkadaslar kahvalti fikrine ne diyorsunuz ?

Cuma nasip olursa teslim alicam motosikletimi , cok merak ediyorum nasil goruncegini birde gecen aksam yolda kadir'arkadasimizi gordum ayak ustu muhabbet ettik sonra icime aci coktu ya ozlemisim motosikletimi kadiri gorunce icime oturdu :( az kaldi ama son 1 hafta

eller havaya arkadaslar canlanin.

Geleneksel Derbi GPR125 R Hidiv Kasri Bulusmasi Katilim Listesi

Tarih : 31/08/2008
    Saat : 09:00
    Mekan : Tarihi Hidiv Kasri " Beykoz "
    Avrupa : 4.Levent Metro Onu
    Anadolu : Hidiv Kasri

---------------------------------------------------------------------

1. jonturq " Ugur "
    2.
    First Day Of My Life

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler