Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Ağustos 2008, 16:09
Cleaner adlı üyeden alıntı
İkinci yazdığın ilanı veren kişi sana yalan söylemiş bence yaklaşma derim.
Teşekkür ederim.Biraz önce ustayı aradım.Bana söylenen herşeyi anlattım.O motorda eğerki hararetten piston delindiyse krank ve kimi bazı parçalar da zarar görümüş olabilir dedi.Ayrıca şunu da düşündüm.Orada servise götürsem bile -zaten kaç tane var ki- ne derece objektif yaklaşırlar Allah bilir...
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Reklamlar
-
23 Ağustos 2008, 21:55
sabret mehmetcim sabret az kaldi az yaziyorum suraya
-
23 Ağustos 2008, 21:57
Uğur abi motorumu buldum gibi.Hatta pazartesi almaya gidiyorum ama şimdi de şu sorun var.O motoru Ankara'dan nasıl getireceğim bakalım
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
23 Ağustos 2008, 21:59
Ankara / Istanbul arasini derbi ile kat edebilecegini dusunuyorsan bir kac kez daha dusun derim en temizi kargo olmasi diye dusunuyorum.Tabiki maliyet hesaplarini kontrol etmek lazim.
-
23 Ağustos 2008, 22:00
Merak etme abi bugünden beri düşünüyorum.Olmaz tabiki öyle bir şey.Öncelikle demiryolları belki olur dedim ama daha hizmet vermiyorlarmış.En mantıklısı kargo ya da otobüs olacak.Zarar gelir diye çok korkuyorum buralarda da ama maliyeti neyse çekeceğim artık
Yarın sabahtan yine de haydarpaşa'ya gidip ne olur ne olmaz öğreneceğim bakalım...
-
23 Ağustos 2008, 23:11
Ankara istanbul arası yük trenleri var olmaz derlerse biraz bağır çağır almak zorundalar
Kaldı ki ben istanbuldan yolcu treni ile getirdim gilerayı aldıgımda
Biraz sert çıkınca herşeyi yapıyorlar merak etme
Hatta forumda trenle ankaraya motosiklet götüren v.s. vardı ararsan bulabilirsin
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
23 Ağustos 2008, 23:12
Pazartesi elimden geldiğince kavga edicem abi.Merak etme
-
24 Ağustos 2008, 01:14
Arkadaşlar herkese selamlar.. Yazdıklarınızı vaktim oldukça okuyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz demek isterim. sticker sticker dediniz bastım bissürü kaç hafta evvel elimde patladı.. Millet silkelenin hadi bi gezi patlatalım da veriyim stickerlarınızı
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
-
24 Ağustos 2008, 01:15
Azcık daha bekle abi.Benim motoru hayırlısıyla ıslatmak için bir gezi düzenleyeceğiz
-
24 Ağustos 2008, 02:05
mhyen adlı üyeden alıntı
Merak etme abi bugünden beri düşünüyorum.Olmaz tabiki öyle bir şey.Öncelikle demiryolları belki olur dedim ama daha hizmet vermiyorlarmış.En mantıklısı kargo ya da otobüs olacak.Zarar gelir diye çok korkuyorum buralarda da ama maliyeti neyse çekeceğim artık
Yarın sabahtan yine de haydarpaşa'ya gidip ne olur ne olmaz öğreneceğim bakalım...
otobüsten korkma derim benzin vanasını vs kapat kay altına gitsin benim arkadaş 600rr'ı kaç kere antalya kemere götürüp geldi ole bişe olmadı bende şaşırdım ama....
bunun için herhangi bi önlem vs alıyormu kendisine sorarım ayrıca yardımım dokunacaksa ...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
24 Ağustos 2008, 08:27
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
otobüsten korkma derim benzin vanasını vs kapat kay altına gitsin benim arkadaş 600rr'ı kaç kere antalya kemere götürüp geldi ole bişe olmadı bende şaşırdım ama....
bunun için herhangi bi önlem vs alıyormu kendisine sorarım ayrıca yardımım dokunacaksa ...
Harika olur
-
24 Ağustos 2008, 13:45
Mhyen hayırlı olsun motorun. Motoru, taşınacağı kasa içinde kemerlerle sağa sola sıkıca tutturursan hiçbirşey olmaz.
Koray bu arada dün akşamüstü Çengelköy'den geçen sen miydin? Ya EH plakalıydı ya da EA. Ama EH ise kesin sendin. Ceketi falan atmışsın, sıcaktan bunaldın herhalde
Bu arada arkadaşlar dün Çengelköy'de olmamın sebebi nişanlanmamdı. Ben de tasmamı taktım, darısı herkesin başına
Bizim bahriyeli Ömer'in de ilanı var sahibinden'de..
-
24 Ağustos 2008, 16:17
Orhancim allah tamamina erdirsin gelemedik uzgunuz toplanamadik bir turlu bu hafta'da gecti ramazan oncesi bi bulusma sart oldu bende motosikletimi o tariha kadar alabilirim sanirim guzel bir gezi duzenleriz.Stickerler nasil oldu abi resmini koyabilirsen cok sevinirim malum 0 boyadan cikacagim
-
24 Ağustos 2008, 16:52
mhyen adlı üyeden alıntı
Harika olur
tamam gün içinde arar sorartım depo için vs extra bi önlem alıp almadığıyla ilgili akşama yazarım...
sonuçta o 600rr taşıyor bu senenin modeli gpr'a göre daha ağır ona bişe olmuyorsa seninkinede bişe olmas (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
25 Ağustos 2008, 00:38
Sesiniz ciksin cocuklar Kimse varmi.?
-
25 Ağustos 2008, 00:39
jonturq adlı üyeden alıntı
Orhancim allah tamamina erdirsin gelemedik uzgunuz toplanamadik bir turlu bu hafta'da gecti ramazan oncesi bi bulusma sart oldu bende motosikletimi o tariha kadar alabilirim sanirim guzel bir gezi duzenleriz.Stickerler nasil oldu abi resmini koyabilirsen cok sevinirim malum 0 boyadan cikacagim
Sağol Uğur kardeşim. Gelecek hafta buluşuruz
-
25 Ağustos 2008, 00:47
Valla benim aklimda cok guzel bir fikir var gezi icin , "Beykoz Hidiv Kasri" bugun kahvalti icin arkadaslar ile oradaydik zengin kahvalti cesitleri " acik bufe" temiz hava kaliteli hizmet , bir kac resmini birazdan ekliyecegim ramazan oncesi son kahvaltimizi yapalim diyorum pogca borek olayinin disina cikalim abartalim biraz
08:00 13:00 arasi kahvalti 22.50 Ytl pazar gunku kahvalti icin cumartesi hic bir sey yemeyin
Kahvalti'dan sonra nereye gidecegimize karar verebiliriz.
Mekan Hakkinda detayli bilgi ve resimler icin
http://www.dobisko.com/mekanlar/hidiv-kasri
-
25 Ağustos 2008, 00:48
-
25 Ağustos 2008, 00:56
Orhanko adlı üyeden alıntı
Bu arada arkadaşlar dün Çengelköy'de olmamın sebebi nişanlanmamdı. Ben de tasmamı taktım, darısı herkesin başına
Bizim bahriyeli Ömer'in de ilanı var sahibinden'de..
Hayırlı olsun Orhan, Allah tamamına erdirsin diyelim....
-
25 Ağustos 2008, 01:01
Kendi adima Fazer'e binerken bir kosede gene bulunmasini istedigim tek motosiklet diyebilirim.
Mehmetcim bu pazar gunu gerceklestirmek istedigimiz motosiklet gezisine sende gelebilirsin ? Tanisma firsatimiz olur belkide fikrini degistiririz Kadir orhan seri olun arkadaslar kahvalti fikrine ne diyorsunuz ?
Cuma nasip olursa teslim alicam motosikletimi , cok merak ediyorum nasil goruncegini birde gecen aksam yolda kadir'arkadasimizi gordum ayak ustu muhabbet ettik sonra icime aci coktu ya ozlemisim motosikletimi kadiri gorunce icime oturdu :( az kaldi ama son 1 hafta
eller havaya arkadaslar canlanin.
Geleneksel Derbi GPR125 R Hidiv Kasri Bulusmasi Katilim Listesi
Tarih : 31/08/2008
Saat : 09:00
Mekan : Tarihi Hidiv Kasri " Beykoz "
Avrupa : 4.Levent Metro Onu
Anadolu : Hidiv Kasri
---------------------------------------------------------------------
1. jonturq " Ugur "
2.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler