Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Rica ederim abi.Bu kırmızı renk cidden çok hoş duruyor.Hani ilkin griye bayılmıştım ama şimdiki tercihim beyaz ya da kırmızıCihan abiye de diyorum.Bu motor ömürlük.Bundan temiz bir tane bulsam var ya satmayı düşünmem.Büyütmek ayrı mesele.Çok param olursa alırım olmazsa umruma gelmez.Bugün Bakırköy'den ustaya giderken artçı olarak yaşadığım tecrübe bile çok mükemmeldi.
    Güzel bir motor bulup da aldıktan sonra yavaştan ileride sorun çıkarabilecek, değişmesi gerekecek parçaları da toplamaya çalışacağım.Abartıyor muyum bilmiyorum ama hasta oldum motora
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Madem hastasin , ilacin bende ohhh miss gibi parlak kirmizi mis mis.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Sen niye satıyorsun ki Uğur abi?Mis gibi de kırmızı diyorsun bir de satmak istiyosun...
    Bu arada senin motorun işleri bitti mi?Hani boyaya girecek diye biliyordum ama.
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Motosikleti
    vz 800 marauder oldu :)
    Arkadaşlar günaydın öncelikle dün artık kararımı verdim annem lede konustum tamamdır oğlum al dedi...Burda sizinle bişe paylaşmak istiyorum ben babamı yaklaşık 40 gün önce kaybettim ailede benden büyük ve erkek yok yani sorumluluklarım fazla benim canım annem de iki teker hastalığımı bildiği için ayrıca benimde kafama koyduğumu illa yaptığım için hoşgörüyle karşıladı derbi gpr dan bahstettim ona benim 150 lik scooterdan farklı dedim anlattım yani içimdeki alevi : ) biz birbirimize çok sahip çıkarız ama bana birşey olacağından inanılmaz korkuyor vede bende ona bunu yaşatmamak istiyorum oturduğu yerden senaryolar yazıp benim için endişelenmesin hatta sanada güzel bi scooter alalım bile dedim(bence çok yakışr ) ama ne bilim o bakışını görünce bu arada boğazım düğümlendi işte... Motoru 3 ay içinde kesin alıyorum su anda baktığım kadarıyla kafama göre(renk,fiyat,km) bi motor yok hemde ödemelerim biraz fazla ama 3 aya toparlarım kendimi bu arada o kadıncağızı da üzmek istemiyorum sizinde başınızdan illaki ailevi problemler geçiyordur. Annemin içine su serpmek için ne yapabilirim sizce? Saygılar kendinize dikkat edin...
    zavallı şeytan..bana ne verebilirsinki?-faust

Motosikleti
    Cosa 200
    Oncelikle acinin taze oldugunu dusunerek sana ben ve arkadaslarim adina bassagligi diliyorum , ailen'de en buyuk erkek olusun sorumluluklarinin artmasindaki en buyuk neden ama bununla basa cikabilicek bir yapin oldugunu dusunuyorum umarim hayattaki tum aksiliklerin icerisinden cikabilirsin.Motosikleti ailenin kabullenmis olmasi sevindirici ama 3 ay sonra alabilecegin icinde uzuldum yani sezon kapanirken motosiklet almak avantajli olabilir " rakam olarak " ama keyf icin gec kalinmis olacak gibi geliyor bana.

Neyse kafani karistirmayayim.

Icındeyi Heyecani kaybetmemen dilekleri ile.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Alkolica, başınız sağolsun. Durumu bizimle paylaşmana ve samimiyetine çok sevindim. Buradaki insanların hepsi de senin gibi samimi, içten insanlar. Aramıza tekrar hoşgeldin.
    Annenin içini rahatlatmak için bizden bahsedebilirsin. Bir grup olduğumuzu, aklı başında insanların olduğunu, sakin hızlarda gitmeli ve bol sohbetli geziler yaptığımızdan bahset. Bunların hepsi de doğrudur. Bir de biz pazar gezilerini hep gündüz vakti yapıyoruz, hava kararmamış oluyor. Akşama herkes vakitli dönüyor evine. Evdekiler en çok geç saatte motora binilmesini sevmiyorlar ki haklılar. Hem hava kararmış oluyor, malum bizim yollarımız bir acayip; hem de geceleri trafikte alkollü insan sayısı artıyor. Sonuçta ben de arasıra gece binmiyor muyum, biniyorum. Ama olabildiğince az tutmaya çalışıyorum bunu.
    Umarım 3 ay değil de daha kısa zamanda motoruna kavuşursun. Görüşürüz.

Motosikleti
    Madem acıldı konu şunuda belirtiyim benim evim caddebostana yakın balkonda oturuyoruz o hani kendini insan sanan 2 ayaklı yaratıklar varya özgüvenden hayattaki başarılardan yoksun denyolar herif bi koyuyo gaza tüm mahalle inliyo yaptığı bişede yok ara gazı veriyo ordan bi 1000lik ss geciyo e kadında haklı bunları görünce senin onlardan ne farkın var 1 yıl sonra sende yaparsın maksat adrenalin değilmi diyo apışıp kalıyorum...

ya bide o yağ kokusu nasıl burnumda biliyomusunuz hayatımda aldığım en güzel koku off...içim gidiyor bu arada bişey sorucam üstünüze benzin,yağ kokusu siniyormu hehe

Motosikleti
    Cosa 200
    Anne hakli anne cok hakli Zaten aranizda evli olan tek kisi benim ayni seyi esimde ilk zamanlar bana soyluyordu senin bu tiplerden neyin eksik diye benim yanimdan gittigin zaman kimbilir nasil isler yapiyorsun derdi ama gezide cekilen resimleri ozellikle motosiklete binen arkadaslarimizin mesleklerini hayata bakislarini esimle paylastiktan sonra bu pazar geziye gitmiyormusunuz dedigi gun bile oldu.

Yag ve benzin kokusu demissin madem bu kadar seviyorsun kokuyu benim ardimdan gelirsin pek guzel siner uzerine

Ben eksoz'danmidir nedir diger arkadaslarin disinda daha yogun bir duman atiyorum dolayisi ile koku daha keskin.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Ya olay birazda oto kontrolde yani sen kendini dizginleyemeyip üstüne insanları ve çevreyi rahatsız ediyorsan senin o motordan arabadan uçakdan artık her neyse aldığın zevke tükiriim ... Aborjin gibi geziyo böle tipler sonra bazı şeylerin farkında olan sorumluluk sahibi insanlarada aynı muamele yapılıyor ha biriside çıkıp motor süren bi insan ne kadar sorumluluk sahibi olur blah blah derse karsımda mecbur Allahım sen beni affet ben buna uçuyorum....

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Evet, Uğur'un arkasından giderken gaz maskesi gerekiyor
    O kadar tek başıma ve gezilerde sürdüm, benim üzerime hiç sinmedi benzin, egzos veya yağ kokusu.

Valla şehir içinde 1000'liklerden daha avantajlısın ve emin ol onun üzerindeki adamdan daha çok eğleniyorsun GPR ile...

Motosikleti
    Cosa 200
    Acil Sticker onerilerinizi bekliyorum renk parlak kirmizi hadi gorelim elleri beyler.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    www.crf50shop.com/images/motoxxxsticker.jpg bu şekermiş baya

bu sitedede güzel şeyler var bakın abi istersen

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Acil Sticker onerilerinizi bekliyorum renk parlak kirmizi hadi gorelim elleri beyler.
    Sadelik iyidir fazla stickera gerek yok bence

вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

swalbard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar, Ankarada bu sene üniversiteye başladım.-layacağım- :D

bir öğrenci olarak haftasonları gezmek,arada sırada okula gitmek için gpr125 i önerirmisiniz.bana çok sıkıntı çektirirmi? daha önce cbr125 ve aprilia rsv125 kullanmıslıgım var ama sadece 1 kac gunlugune 3. vitesın ustune cıktıgımı hatırlamıyorum . ama vitesli motosiklet kullanmasını biliyorum. scooter çok kullandım. yardım edermisiniz

Motosikleti
    Cosa 200
    swalbard forumu oku aradigin tum bilgileri bulabilirsin.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Bu arada forumu bitirmeye çalışıyorum aranıza yeni katılan biri olarak bazı yazıların yarsını bazıların daha azını anlamama rağmen ketchup diye bi arkadas var bi benzetme yapmış kuduz köpek diye süper ya gerçekten bu izlenimi veriyo bu motor inanılmaz agresif

Motosikleti
    Cosa 200
    siz ornekleri verin ben iclerinden elerim
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Uğur sticker'ı bilemem ama parlak kırmızı

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    2 motoru incelemeye aldım arkadaşlar.Sahiplerinin anlattıklarına göre motorlar hakkında bilgi vereyim siz de yorumlarınızı yapın
    1-)
    http://www.sahibinden.com/5800_km_so...XQQdisplayitem
    Bu motoru sahibi yine 2. el olarak almış.Şu anda il dışında arkadaşı ilgileniyor ama asıl sahibi ile de telefonda yarım saat civarı konuştum.Motorda komple boya var.Grenajlarda düşmeden dolayı çizik varmış.Onları boyaya sokarken hepsini boyatmaya karar vermiş.Motorda 180lik lastik var.Kesin söz veremiyor ama onu gpr'a uyacak lastikle değiştirmeye çalışacakmış.Motoruna çok güveniyor ayrıca.Her türlü ustaya götürebilirsin diye söz de veriyor(arkadaş bu hafta içinde İstanbul'da olacak).Satış nedeni 600'lük almak içinmiş.

2-)
    http://www.sahibinden.com/harbi_bu_d...XQQdisplayitem
    Bu motor da Bursa'dan.Sahibi ile konuştum.Daha doğrusu aracı ile.Sahibi Bursa'lı bir işkadınıymış.Zevk için almış.İlanı veren kişiye de satması için bırakılmış.Aradaki kişi ss motorların alım-satım işi ile ilgileniyormuş.Motorda düşme varmış, yanlarda çizikleri mevcutmuş.O kısma ufak lokal boya olmuş sanırım.Bunun haricinde arkadaşın anlattığına göre eski kullanıcısı bayan motora sıcaklarda biniyormuş ve de hep hararet mi ne yaptırmış.En sonunda pistonlardan ses gelmiş ve de pistonlar biraz delinmiş.İtalya'dan 575 ytl değerinde yeni piston takılmış motora.Onun haricinde sorunsuzmuş arkadaşın dediğine göre.Şu piston olayını açar mısınız?Başka parçalar da zarar görmüş müdür?Böyle bir motoru almak iyi olur mu olmaz mı?

İkinci yazdığın ilanı veren kişi sana yalan söylemiş bence yaklaşma derim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler