Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Alkolica oncelikle aramiza hos geldin , sahibinden.com biraz asatirma yapabilirsin benimde motosikletimin ilani var orada "Uğur KIZMAZ" lakin motosikletim ile gectigimiz ay kaza gecirdim su an boyama asamasinda , asamasinda demisken Orhan sase olayini cozmusler dun gelmis motosikletim sanayiye simdi Hasan AZMANOGLU ile konustum Sanayi KTMnin onunde Kirmizi bir Rs 125 gormusdum bolca stickerli aklima takilmisdi acaba bende orginal renk yerine o renk bir boyami secsem " bu arada ruhsata kirmizi isli " Hasan abi ile konusmamin sonunda dilersen 1000RR kirmizisi yani parlak kirmizininda motosiklet'de guzel duracagini soyledi simdi 2'lemde kaldim acaba orginal rengi kalsinmi yoksa parlak yada mat kirmiziyami cevireyim ?

Erdem uyuma mat ve parlak kirmizi ve tabiki bol stickerli bir kac ornek GPR resmi ciz'de koy suraya senlenelim biraz.

Saygilar.

Kadir sesin cikmio kac zamandir ? Yeni bir suru flim indirdim gel hem onlari al hemde iki kelam edelim

Alıntı rechate adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba ey ahali. öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum ve konuya geçiyorum. önümüzdeki aylarda ehliyet almayı planlıyorum, buna istinaden yaptığım motorsiklet araştırmalarımda oyumu derbi gpr 125 ten yana kullanmaya niyetliyim. geçtiğimiz 59 sayfayı da okumuş bulunmaktayım. biliyorum herkes her şeyi yazdı neredeyse ancak, kullanılan malzemeleri (yağı suyu benzini dahil), ne kadar zamanda bir tükendiğini, bakımı ne kadar km de bir yaptığını, değişen parçaları (her türlü parça) kaç km de bir değiştirdiğini sistematik bir biçimde yazarsa şahane olmaz mı sizce de? :D Derbi gpr 125 in kitabını yazmış olursunuz siz de :b .
    ----------------------------------------------------

Valla biri editlesin o zaman bugune kadar yazilan mesajlari hakkaten bir kitap cikar.
    First Day Of My Life

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mhyen işine karışmak gibi olmasın ama Aprilia Rs125 lerede bir bak derim ben
    Modele aldanma sakın 98 modeller bile uçurur seni
    Bu arada derbiye kötü demiyorum yanlış anlaşılma olmasın ama aprilia kadarda olamadığı kesin
    yanlış hatırlamıyorsam 2001 model ve önceki rs125ler 13-15 beygir ayarındaydı.

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı rechate adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanlış hatırlamıyorsam 2001 model ve önceki rs125ler 13-15 beygir ayarındaydı.
    Yanlış hatırlıyorsun o zaman
    Hatta 94 model rs125 extremalar çift exuplıdır
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlış hatırlıyorsun o zaman
    Hatta 94 model rs125 extremalar çift exuplıdır
    evet, yamuluyor olabilirim.

yalnız şöyle bişey gördüm

http://www.bikez.com/motorcycles/apr...s_125_1997.php

2001 e kadar 15 hp görünmekte, belki de 94 ten sonra bir güç düşümüne gitmiş olabilirler, veyahut bikez.com yiyior bizi :D

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Arkadaşlar bugün bahsi geçen gri motoru görmeye gittim.Sağolsun Cihan abim de beni yalnız bırakmadı onca işinin arasındaMotorun sağ grenajda biraz çizik var, ayrıca yine sağ tarafta selenin yanında çok küçük boya aşınması var.Arkadaşın dediğine göre otoparkta istenmeden olmuş bir olay.Öyle ciddi bir kaza gibi de gözükmüyor zaten.Bunun haricinde sol aynası kırılmış ve orayı yapıştırmışlar.Cam olayını da konuştuk.Serviste her nasıl olmuşsa usta tornavidayı sıkarken mi artık her ne yapıyorsa kolu çarpmış ve ön camı dağıtmış.Sadece bununla kalsa yine iyi.Devir saatinin camının kenarları da çatlamış sadece kenardan.Buraları da yapıştırmışlar.Motor 8000 km'de.Ben açıkcası hiç bir şey anlamadım.O kadar çalıştırdık ettik.Motorun rölantisi düşükmüş hemen stop ediyordu.Hani ben 4t bir motoru ancak kullanmayı biliyorken bu motoru pek kullanamadımCihan abi bindi biraz dolaştı siteye girdiğinde zaten kendisi de anlatır biraz.Onun haricinde ben beğendim gibi.Tabi yarına full bir bakıma sokturacağım.Motorun çalışmasında ve sesinde bir problem yok gibiydi.Ne olup ne olmadığı asıl yarın belli olacak.

ExTReMa valla o kadar uğraşamam abim.Hani ilk kez bugün 2zamanlıya bindim.Motorun rölantisi düşükmüş.Kaldırıp götüremedim bile doğru dürüst
    Şu derbideki tip cbr 125 te olsa onu alırdım.Bu 2 zamanlıyı nasıl kullanacağım hala merak içerisindeyim
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Kadir sesin cikmio kac zamandir ? Yeni bir suru flim indirdim gel hem onlari al hemde iki kelam edelim
    abi kazadan 5 gün filan sonra senin cafeye uğradım ama aksam vaktiydi. diğer arkadaş vardı. taksim taraflarına gelsem uğricam yanına ama pek fırsatım olmadı...

bu arada uğur abi bence orjinal rengine boyama bence şöyle parlak güzel bir kırmızı yaptır. eğer benim motora bi gün boya lazım olursa ben öyle yapcam....

Motosikleti
    Cosa 200
    Tester sen ol diyorsun yani kadircim Benimde aklimdan gecen simdi 1000RR kirmizisi parlak kirmizi yani bakalim nasil duracak.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tester sen ol diyorsun yani kadircim Benimde aklimdan gecen simdi 1000RR kirmizisi parlak kirmizi yani bakalim nasil duracak.
    tester olayı değil de abi yani zaten motor her durumda boyanacak, ruhsata filan işletmene de gerek yok zaten ruhsatta kırmızı yazıyor. bence daha güzel bir kırmızı(1000 RR kırmızısı) daha hoş durur. tabi karar senin.

Motosikleti
    Cosa 200
    100RR Son karar Kadircim Parlak bir kirmizi olucak
    First Day Of My Life

Motosikleti
    ozaman hayırlı olsun abi bence çok güzel olacak...

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    Beyler mehmet için bakırkoydekı gri makıneye baktık bugun.Şasede bişey yok gıbı duruyor mtor genel olarak iyi ama aksak gordugum taraflarda yok diil.sağ grenajda ve kuyruk yanında sürtünmeden kaynaklanan aşınmalar var.Büyük ıhtımalle motor sağa yatmış .Boya falan yok ama grenajlar orjınal.On catal hıdrolıgınden sert frenajda ses geldi 1-2 kere.gosterge camında kırık var bı sekılde tutturmuslar sonradan.gaz manetinde bosluk var.sağ Gidonda denge topuzları yok buda buyuk ıhtımalle sağ tarafa yattıgı tezımı dogruluyor.otoparkda oldu hıkayesı pek ınandırıcı gelmedi.YPVS de bı sorun yok gordugum kadarıyla.makıne temız duruyor ama ustune bınınce benım motora gore daha az diri oldugunu hıssettım.Belkıde benım makıneden sonra farklı gelmıs olabılır.motorda bı sorun yok gordugum kadarıyla sadece rölantısı dusuk mustafa usta 10 snde hallettı bendede aynı sorun vardı.Motorun tuhaf gelmesı denge topuzlarının olmayısından kaynaklanan asırı tıtresımden dolayı olabılır dıye yorumladım kendımce.genel olarak bakılırsa şaside bışey yoksa bence 4800-5000 arası alınabılır ıyı durumda sayılabılecek bı makıne.aldıktan sonra ufak tefek mudahaleler ıstıyor ama.tabı son sozu benim mustafa usta soyleyecek yarın.alsada almasada hayırlı olması dılegıyle.

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Teşekkür ederim Cihan abi.Bugün 11 gibi buluşacağız arkadaşla.Önce senin servise göstereceğiz.Ardından noter yapıcaz işte.İnşallah hayırlı olur.Ben de motoru beğendim.İnanır mısın yanındaki çiziği de hiç umursamıyorum.Çünkü bu tarz motorlarda illaki nazarlık lazım Kafama takılan en çok şu devir saatinin camının kenarlarındaki kırık.Ustaya özellikle oralara bakmasını söyleyeceğim.Hani bana ileriki zamanda masraf açmasın da.Ayrıca şu denge topuzları dediğiniz şey çok önemli ise bugün onu da taktırayım.Cidden dengeyi sağlamaya yarıyor mu?
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim Cihan abi.Bugün 11 gibi buluşacağız arkadaşla.Önce senin servise göstereceğiz.Ardından noter yapıcaz işte.İnşallah hayırlı olur.Ben de motoru beğendim.İnanır mısın yanındaki çiziği de hiç umursamıyorum.Çünkü bu tarz motorlarda illaki nazarlık lazım Kafama takılan en çok şu devir saatinin camının kenarlarındaki kırık.Ustaya özellikle oralara bakmasını söyleyeceğim.Hani bana ileriki zamanda masraf açmasın da.Ayrıca şu denge topuzları dediğiniz şey çok önemli ise bugün onu da taktırayım.Cidden dengeyi sağlamaya yarıyor mu?

Denge topuzu gidonda hissedilen vibrasyonu azaltmak için kullanılır.Denge topuzlarını sökersen ciddi titreşim hissedersin motorda ellerin uyuşur ve gidonu bıraktıgında motor ip gibi gitmez sağa sola yalpa yapar.Denge topuzu olan bı motora bın ellerını bırak motor çizgisini bozmadan dumdu gıder.kucuk ve onemlı gorunmesede aslında onemlı bır parcadır.Pahalı bişi diil ama heryerde bulabılırsın.bende CBR600RR içinkullanılan denge topuzlarından var gayet stabıl motor .gıdon da tıtresım yok denecek kadar az.

Motosikleti
    vz 800 marauder oldu :)
    Thomass kusura bakma daha yeni geldim işe burdan baktım mesajlara sormuşsun sağlık sigortası acentesimisin diye? sağlıkda var elementer kısmı yani kaza(trafik+kasko+konut+dask) bireysel emeklilikde var Anadolu Sigorta acentesiyim. Bi sorunun varsa yardımcı olurum : ) reklam oldu buda baya ama pm atmak istemedim ya bide birkaç sorum olucak benim boy 1.78 kilo 62 nasıl dururum motorda bu minik canavarlar çok benzin içiyomuş şimdi tabiki motorun bakımına vs. bağlı bu olay ama ortalama km ye kaç yakıyo performans+normal kullanım dahilinde bide fabrika çıkışlarında herhangi bir problem varmı gerçi çin malı değil bu yok krank kırıldı yok şanzıman dağıldı diye belki bu sorular artık sizi sıktı ama benimde öğrenmem lazım
    zavallı şeytan..bana ne verebilirsinki?-faust

Motosikleti
    Cosa 200
    Hayirli olsun mehmet kaza yuzu gormezsin insallah.

Alkolica,kilo'n iyi lakin boyun biraz uzun gibi ama motosikletin uzerinde siritacagini'da dusunmuyorum,kendi adima fabrikasyon sorunu yasamadim yasayanini duymadim yada sahit olmadim.Benzin sarfiyati evet 125cc motosiklet icin fazla gorulebilir ama daha oncede yazildigi gibi yaktigi her damla benzinin hakkini sana keyf olarak oduyor.

Yakıt sarfiyati konusunda arkadaslarla daha onceki gunlerde hesaplamalar yapmisdik forum icerisinde detaylarini bulabilirsin ve tabiki bircok yararli bilgiyi'de.

Benim normal kullanim'da 4,5 - 5lt arasi ama dersemki gazlayayim o zaman 5 ila 5,5 Lt.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    vz 800 marauder oldu :)
    Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim : ) bu arada şahsi beğeninizi rica etsem bence bu motorda gümüş gri çok hoş duruyo sizin varmı icinizin cızladığı bi renk?
    zavallı şeytan..bana ne verebilirsinki?-faust

Motosikleti
    Cosa 200
    Onemi yok , sahsen ben mat siyah hastasiyimdir forum icinde ikinci motosikletimi keyf icin o renge boyatmisdim bulabilirsin " Deer 152 "

Turuncumsu bi renk su an benim motosikletim lakin dun aksam karar verdim kismetse parlak kirmizi yapacagiz bu hafta icinde sonrasinda beyeninize sunarim.

Ama Gumus gri iddali ve guzel albenisi yuksek bir secim olurdu , mehmete kismet olur insallah
    First Day Of My Life

Derbi GPR 125 bence doğru tercih bu motor araba bile çeker hayatımda birkere sürmüştüm insan bindiğinde üstünden inmek gelmiyor ön yargılıydım iki zamanlılara fakat bu motor düşüncemi değiştirdi.
    [B]Today is a good day To Die...[/B]

Motosikleti
    Cosa 200
    Demekki actigimiz baslik meyvalarini veriyor gerci bir iki kisiyi yaptik bu forumda yazilan mesajlar sayesinde derbi sahibi sanirim ?

Saol 2day.
    First Day Of My Life

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    selamlar =)

Abi bikaç karalama yapayım diyorum ama işten çıkıp spora gidiyorum. Spordan da çıktığımda tükenmiş oluyorum. Tabi bi yandan kız arkadaşıma yetişmeye çalışıyorum falan, hiç vakit kalmıyor. ama fırsatını bulunca karalayacam söz =)

Renk olayına gelince; Bence kendi rengi çok tatlı. Ama hazır elinde renk değiştirmek gibi bi fırsat varken denemeni tavsiye ederim. ne kaybedersin ki? =)

Gümüş gri bence de çok yakışıyor bu makineye. Gümüş gri makineye forforlu yeşil jant şeridi ve birkaç yerine fosforlu yeşil sticker vs serpiştirince güzel duruyor.

Motoru almaya hevesli arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun!
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler