Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ben 10.000 kmde aldım şu an 13 bin oldu bence çok bi km değil...
    Benzin göstergesi yok sanırım.Bu sorun çıkarıyor mu abi?Aniden pat diye benzin bitmesi kötü olmaz mı
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    benzin göstergesi yok ama benzin ışığı var belli bir seviyenin altına inince ikaz ışığı yanıyor... ışığa da güvenmezsen aç depo kapağını bak ben bazen öyle yapıyorum

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Abi sorması ayıp olmazsa sen ne zaman kaça almıştın?
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Tomas valla aldıracaksın motoru sonunda . Aldır aldır, sevaptır .
    myhen, benzin göstergesinin olmaması kesinlikle sorun değil. Aletin 13 lt yakıt tankı var, son 7 lt kala benzin ikaz işareti beliriyor ekranda ve otomatik olarak bu işaret belirdiğinden itibaren kaç km yol gittiğini gösteriyor sana. Ducati Monster dahil olmak üzere birçok motorda benzin göstergesi olmadığı gibi Derbi'deki gibi ikazdan sonra kaç km gittiğini gösteren bir sistem dahi yok. Kafan o konuda rahat olsun.
    Artçın yoksa, genelde şehir içinde kullanıyorsan, farklı bir motora binmeyi ve farklı olmayı seviyorsan tercih etmen gereken makina budur. Bu makinayı aldıktan sonra kesinlikle pişman olmazsın. Jonturq kardeşimizin açmış olduğu bu topic sayesinde hem Derbi sahibi ve severleri; hem de 2T severleri ve bu işleri takip eden insanlar buradalar. Aktif olarak konuyu takip eden en az 14 - 15 kişi varız. Seni de bir 2T'li yapıp buluşmalara bekleriz.
    Bu arada ilandaki gri motorun ön camından ben de istiyorum acilen!!!

Motosikleti
    eee aramıza bi kişi daha katılacak inşallah Şaka bi yana yardımcı olmaya çalışıyorum aklında bi soru kalmasın diye. o ön camın nerede ne kadara yapıldığını öğrendim ben onurdan, bende yaptırmak istiyorum...

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    bir gün girmedim, iki sayfa yazmışınız =)

söylenecek herşey söylenmiş, ben de şunu eklemek istiyorum; ben bu motoru bakkala giderken bile kullanıyorum. Cüssesine ve gücüne rağmen aşırı hafif bir alet. scooter kullanır gibi kolay kullanılıyor. Bu motoru büyütürsem, yeni motorumdan tek şikayetim ağırlığı olacak eminim.

Bir de arkadaş "ne kadar yatırıyorsunuz?" diye sormuş. Ben limit kullanımları kesinlikle sevmeyen biriyimdir. 600cc sport bike da kullandım ama hiç gaza gelmedim. Fakat bu makinede kendimi tutamıyorum =) özellikle son iki üç haftadır motorun limitlerini görmek için oldukça fazla yatıyorum. "hah şimdi asfalt yiyecem" diyorum ama yine kayma falan olmuyor. yol temiz olduğu zaman epey bi yatıyorum.

Kaldı ki benim yattığım hiçbirşey değildir. Gerçekten gözü kara birinin eline ver bu motoru, pegden kıvılcım atana kadar yatırır eminim.
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    Mhyen dostumuz için 2-3 cümlede ben yazayım o zaman.benim makine 6000 de suana kadar allaha sukur hıc sorun yasatmadı bana marka kalitesini ortaya koydu yani kullandıgım süre içinde.Daha yeni servise gittim periyodik bakım için hiç bir sorun yok dedi mustafa ustam sadece periyodik bakımını yaptı.böyle kullanmaya devam edersen motor acılmadan rahat 70000 km yi gorursun dedi.Bunu ustadan duymak oldukca ıyı geldı.2T yağını koy suyunu koy benzınını koy başın agrımadan bin bu makıne böle bı makıne.hyosung gıbı ahaa sımdı krank gıttıı ......vallla krank gıdıyo...biraz daha gaz acınca kranktan ses mi geliyo gibi halüsinasyonlar görmemen için, kalıte konusunda kafanın rahat olması için, performans için, farklı gorunmek için, kesınlıkle gonul rahatlıgıyla GPR125 i tercih edebilirsin.Bende son 2 aydır gunluk kullanıyorum motorumu.işe gidiş geliş E5 uzerınde gunde 40 km yapıyorum.özet olarak canavar gibi.Al kullan kafan rahat etsin.ben persembe gunu aksam 6 gıbı bakırkoyde olucam işim var bıraz.fazla vaktım yok ama elımden bısı gelırse yardımcı olmak ısterım.Servise gotureceksende bakırkoye en yakın servis olarak benım devamlı gıttıgım ustam var çobançeşmede yanyolda.Mustafa usta var.çakırca ticaret.Ferco motorun hyosungun ve piaggionun yetkili servisidir.servise oraya goturmenı şiddetle tavsıye ederim.Benim gonderdıgımı soylersen yakından ılgılenecektır.telımıde veriim 05357801411 bu numaradan bana ulaşabılırsın.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Arkadaşlar o kadar ilgilisiniz ki inanın çok teşekkür ederim.Hani hyosung istiyordum ama açıkcası hem büyüklüğü gözümü korkutuyor hem de ya bozulursa, kranka bişey olursa, parçası var mıdır diye daha almadan düşünmesi bile acayip sinir bozucu.Bu motorun küçük olması, videolardan gördüğüm kadarıyla sesi, yol tutuşu gerçekten çok hoşuma gitti.İnşallah şu Onur'un makine temizdir istediğim gibi de bana yar olurBu arada eski sayfaları da biraz okudum.Kullanıcılardan birisi bilgisayar müh., diğeri makine müh., bir başkası da üniversitede akademisyendi galiba.Sıkı durun.Ben de elektronik ve haberleşme mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyimEn kısa zamanda motora beraber gelip sizlerle tanışmak istiyorum

Cihan abi sana ö.m yolladım

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız Mhyen. Sen hangi okuldansın?
    Doktor, mühendis, girişimci, reklamcı, turizmci, bahriyeli aramızdakilerin mesleklerinin sadece birkaçı..

Kadir, nerde kim yapıyormuş bu camı? Çok acil öğrenmeliyim, camım geldi!!

Motosikleti
    Alıntı Orhanko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kadir, nerde kim yapıyormuş bu camı? Çok acil öğrenmeliyim, camım geldi!!
    abi bende tam adresi bilmiyorum ama taksime giderken TRT binasının yanından bi araya giriyomuşsun, bu işleri yapan bi arkadaş varmış ama mekanın ismini maalesef bilmiyorum. O gri DERBİ nin sahibi arkadaş (onur) orada 80YTL ye yaptırmış.. Bende bi ara gidip yaptırmayı düşünüyorum...

eğer uyarsa bi ara beraber gidelim, hem daha ucuza hallederiz belki

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bugün ben Onur'a sorarım cam olayını net öğrenirim
    Doğuş Üniversitesi'ndeyim ben Orhan abi

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Var var fiber ustasi varmis cam isleri'de yapiyormus ne istersen yapiyormus her sey yapiyor pek guzel oluyor'mus.

Gelen olursa beni arasin iki kelam edelim
    First Day Of My Life

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    Beyler videoyu kesinlikle izleyin.Hani pegleri yere surtuyo kıvılcım cıkartıyo, adam o kadar ıyı vıraja yatıyo dıyoruzya aramızda hep konusuyoruz.Heh işte adamlar gercekten kıvılcım cıkartıyolar şaka diil izleyin videoyu görün nasıl viraja yattıklarını.Resmen kaynak makınesı gıbı kıvılcım atıyo herıfler dizlerden.

http://bikerpunks.com/videos/bmw-m3-...portbikes.html

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    zippo tasi var kiyafetinde.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    vz 800 marauder oldu :)
    Öncelikle herkese slmlar olsun ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni fırsat buldum kayıt olmaya? şimdi uzun lafın kısası ben bu motora aşık oldum elimde 150 lik bi scooter var ama işte olayı bu scoooooooottteeer : )
    inşallah sizde yardımcı olursanız 2. el almak istiyorum temiz,kazasız varmıdır? bilginiz? fiyat olarak ne kadardır?

bu arada bende sigorta acentesiyim reklam gibi olmasın : ) mesleklerden bahsediyordunuz kulak misafiri oldum...tanışdıgıma memnun oldum
    zavallı şeytan..bana ne verebilirsinki?-faust

merhaba ey ahali. öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum ve konuya geçiyorum. önümüzdeki aylarda ehliyet almayı planlıyorum, buna istinaden yaptığım motorsiklet araştırmalarımda oyumu derbi gpr 125 ten yana kullanmaya niyetliyim. geçtiğimiz 59 sayfayı da okumuş bulunmaktayım. biliyorum herkes her şeyi yazdı neredeyse ancak, kullanılan malzemeleri (yağı suyu benzini dahil), ne kadar zamanda bir tükendiğini, bakımı ne kadar km de bir yaptığını, değişen parçaları (her türlü parça) kaç km de bir değiştirdiğini sistematik bir biçimde yazarsa şahane olmaz mı sizce de? :D Derbi gpr 125 in kitabını yazmış olursunuz siz de :b .

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mhyen işine karışmak gibi olmasın ama Aprilia Rs125 lerede bir bak derim ben
    Modele aldanma sakın 98 modeller bile uçurur seni
    Bu arada derbiye kötü demiyorum yanlış anlaşılma olmasın ama aprilia kadarda olamadığı kesin
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    Alıntı Alkolica adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle herkese slmlar olsun ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni fırsat buldum kayıt olmaya? şimdi uzun lafın kısası ben bu motora aşık oldum elimde 150 lik bi scooter var ama işte olayı bu scoooooooottteeer : )
    inşallah sizde yardımcı olursanız 2. el almak istiyorum temiz,kazasız varmıdır? bilginiz? fiyat olarak ne kadardır?

bu arada bende sigorta acentesiyim reklam gibi olmasın : ) mesleklerden bahsediyordunuz kulak misafiri oldum...tanışdıgıma memnun oldum
    Aramıza hoşgeldin Alkolica inşallah isteğine göre bi DERBİ bulursun.bu konuda sana yardımcı olmaya çalışırız... Bu arada sağlık sigortası acentesi misin?

Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mhyen işine karışmak gibi olmasın ama Aprilia Rs125 lerede bir bak derim ben
    Modele aldanma sakın 98 modeller bile uçurur seni
    Bu arada derbiye kötü demiyorum yanlış anlaşılma olmasın ama aprilia kadarda olamadığı kesin
    ExTReMa Eğer ben senin kadar motordan anlasaydım, hurdalıkları dolaşırdım yenisine o kadar paralar vermeye gerek yok sen nasıl olsa hurdayı bile canlandırabiliosun maşallah herkez motordan senin kadar anlamıyo, o yuzden eski motora yanaşmak istemiyor insan....

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ExTReMa Eğer ben senin kadar motordan anlasaydım, hurdalıkları dolaşırdım yenisine o kadar paralar vermeye gerek yok sen nasıl olsa hurdayı bile canlandırabiliosun maşallah herkez motordan senin kadar anlamıyo, o yuzden eski motora yanaşmak istemiyor insan....
    Anlamakla alakası fazla yok aslında
    2 aydada hurdaya çıkan motor olur 20 yılda da
    Önemli olan nasıl kullanıldığı
    Bakımınıda yaptırsan yağını kalitede koysan eğer motora acımadan kullanıyosan zaten metal yorgunluğu vermiş oluyorsun
    düşün ki şanzumanda ufacık bir çizik bile uzun vadede büyük hasarlara yol açıyor
    ama ben bir japonun italyandan daha kaliteli malzeme yapacağına hala inanmıyorum.
    O yüzden diyorum ki 2. el alınacaksa aprilia düşünülmeli
    Ama uygun bişeyler olmazsa tabikide derbide iyi bir seçim olur
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    tabi senin dediklerin de doğru ama. aprillanın eski kasası hoş değil, eğer yeni kasasını derbi fiyatına ,hatta 2 bin ytl daha fazlasına bile bulabilirse alsın. ama yeni kasasıda 9 bin ytl en az. o parada çok bence...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler