Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    DERBİ GPR125
    evt suadiyede otryrm sendemi caddeye yakınsın kız vardı konusamadık sen caddeye gezmeye cıknca bi ara istersen gorusrz 0537 922 98 61

bu arada bende ehliyete yazıldım alsamda bnde bi kurtulsam :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Arkadaşlar Şile gezisindekiler hatırlar, şile sahile sapmadan önce bi süre mola vermiştik. Orada "Saklı Dere" yazan bi tabela vardı. Size "bakın dere falan diyo, güzel biyer olabilir" demiştim ama çok romatik kaçabilir diye de hiç ısrar etmemiştim. Bugün kız arkadaşımla oraya gittik. İnanılmaz güzel bir yer. Bi kere gerçekten saklı. çok az insan var. hatta biz gittiğimizde bir kişi bile görmedik. Derenin kenarında, üzeri ağaçlarla kapanıp doğal serin bir gölge olmuş ahşap masalı bir yer. Dereye minicik iskele kurup onun üzerine masa atmışlar, istersen derenin üzerinde yiyorsun.. her masanın yanında bir de hamak var. Yemeği pek rahat yiyemiyorsunuz çünkü mekanın süslü tavukları bacaklarınıza sırnaşıyor =) kendin pişir usulü var. Karışık etin bir kilosuna 25 lira istiyorlar. pazarlıkla 20'ye bırakabilirler belki. O kadar huzurlu bir ortamdı ki hamakta uyuyup kalmamak için zor tuttuk kendimizi. Tavsiye ediyorum. Siteden duyduktan sonra Durusu'ya gidelim demiştim ama önce bi sizle gidip keşfetmek isterim.
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Şile gezisindekiler hatırlar, şile sahile sapmadan önce bi süre mola vermiştik. Orada "Saklı Dere" yazan bi tabela vardı. Size "bakın dere falan diyo, güzel biyer olabilir" demiştim ama çok romatik kaçabilir diye de hiç ısrar etmemiştim. Bugün kız arkadaşımla oraya gittik. İnanılmaz güzel bir yer. Bi kere gerçekten saklı. çok az insan var. hatta biz gittiğimizde bir kişi bile görmedik. Derenin kenarında, üzeri ağaçlarla kapanıp doğal serin bir gölge olmuş ahşap masalı bir yer. Dereye minicik iskele kurup onun üzerine masa atmışlar, istersen derenin üzerinde yiyorsun.. her masanın yanında bir de hamak var. Yemeği pek rahat yiyemiyorsunuz çünkü mekanın süslü tavukları bacaklarınıza sırnaşıyor =) kendin pişir usulü var. Karışık etin bir kilosuna 25 lira istiyorlar. pazarlıkla 20'ye bırakabilirler belki. O kadar huzurlu bir ortamdı ki hamakta uyuyup kalmamak için zor tuttuk kendimizi. Tavsiye ediyorum. Siteden duyduktan sonra Durusu'ya gidelim demiştim ama önce bi sizle gidip keşfetmek isterim.
    Bilgi için teşekkürler Erdem. Motor gezisi dışında da gidilebilecek bir yer öğrenmiş olduk. Bir sonraki gezi Durusu diyoruz. Fakat şu sıralar uzun gezi için toplanamıyoruz bir türlü. Pazarları tanıdıkların düğünü nişanı oluyor, hepimizin izinleri oluyor vs.

astral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera, Derbi, Yamaha, Piaggio, Aprilia, Ducati, F
    Alıntı cihantavuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rektifiye için yamahadan parça alırsak daha uygun olur demışsın astral.Fercodan almakla yamahadan almak arasında fark olarak ne fark var.Eger elle tutulur bır fark yoksa yamahadan almak daha mantıklı tabııkı.Ben athena kıt dusunuyorum gerçi ama.DT125 ıle gpr125 motorları arasında Derbinin yaptıgı geliştirmeler kadar fark var bıldıgım kadarıyla ve yamahadan alınacak parcalar DT125 parcaları olacak.Bunların bızım makınelere uyumuyla ılgılı fıkırlerıı bızle paylasabılırmısın.
    Bu işler şirket politikası,piston,segman,silindir gibi parçaları yamahadan alırsan 400-500 ucuza geliyor(toplanan gpr'ın parçalar yamahadan alındı,servisteki usta eskiden yamahadaydı o aldı parçaları,piston,segman,silindir filan aynı) motor rektifiye olacaksa dtr 125 parçalarıyla yapılabiliyor,birebir aynı,derbi ne yaptı dersen,euro 2 için egr valfi ekledi,egzos değiştirdi,beyin vs gibi parçalarla oynadı ama motorun ana parçaları yamahadan birebir alınma...Ucuz olmasının bir nedenide yamaha bu motoru kullanmayı bıraktı,sonuçta eski modellerin parçasıda ucuz olur,stoktaki parçalardan veriyor...derbide ise parçalar hala üretiliyor ve bu motor yeni bir motor,yeni olduğundan da parçası şu sıralar ucuz olmaz,zamanla fiyatı düşer

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Astral bilgiler için teşekkürler. Fakat motor eskidikçe genelde parçası ucuzlamıyor, tam tersine daha pahalı hale geliyor. Çünkü piyasa bulmak zorlaşıyor. Ben 2001 model bir Honda Civic kullanıyorum; 4 sene önce 90 YTL'ye sattıkları aks rulmanına şimdi 180 YTL istiyorlar. Ama her otomobilin veya motorun her modeli için aynı şey geçerli değildir. Belki dtr için fiyatlar artmıyordur.

Motosikleti
    Arkadaşlar kafama birşey takıldı,sizde de böyle bir olay varmı sormak istiyorum,klavuzda göremedim de! Benim göstergede benzin bitmeye yakın veya benzin aldığımda 00, 01,....08 gibi yazılar çıkıyor,bu neyin nesidir çözemedim...bilen var mı acaba!!!!Birde benim gösterge sadece mil gösteriyor,km/h dönüşümü yok,klavuzdaki yapılanları aynen uyguladım,3 sn km/h gösteriyor sonra mile dönüyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    bu motorda çok güzelmiş yaaa satmak isteyen yok mu hiç acaba ???

Motosikleti
    Alıntı astral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kafama birşey takıldı,sizde de böyle bir olay varmı sormak istiyorum,klavuzda göremedim de! Benim göstergede benzin bitmeye yakın veya benzin aldığımda 00, 01,....08 gibi yazılar çıkıyor,bu neyin nesidir çözemedim...bilen var mı acaba!!!!Birde benim gösterge sadece mil gösteriyor,km/h dönüşümü yok,klavuzdaki yapılanları aynen uyguladım,3 sn km/h gösteriyor sonra mile dönüyor...
    abi o gördüğün hadise, benzin ışığı yandıktan sonra kaç kilometre gittiğini gösteriyor. galiba her kilometrede bir uyarıyor.

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Evet, aynı soruyu ben de sormuştum...

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı astral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu işler şirket politikası,piston,segman,silindir gibi parçaları yamahadan alırsan 400-500 ucuza geliyor(toplanan gpr'ın parçalar yamahadan alındı,servisteki usta eskiden yamahadaydı o aldı parçaları,piston,segman,silindir filan aynı) motor rektifiye olacaksa dtr 125 parçalarıyla yapılabiliyor,birebir aynı,derbi ne yaptı dersen,euro 2 için egr valfi ekledi,egzos değiştirdi,beyin vs gibi parçalarla oynadı ama motorun ana parçaları yamahadan birebir alınma...Ucuz olmasının bir nedenide yamaha bu motoru kullanmayı bıraktı,sonuçta eski modellerin parçasıda ucuz olur,stoktaki parçalardan veriyor...derbide ise parçalar hala üretiliyor ve bu motor yeni bir motor,yeni olduğundan da parçası şu sıralar ucuz olmaz,zamanla fiyatı düşer
    Tam tersi astral model eskidikçe parça fiyatları tavan yapar
    Şuanki durumda gpr ın pistonu 100 ytl ise gilera gfr nin pistonu 200 ytl den bulunur hemde çıkması diyebilirim
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam tersi astral model eskidikçe parça fiyatları tavan yapar
    Şuanki durumda gpr ın pistonu 100 ytl ise gilera gfr nin pistonu 200 ytl den bulunur hemde çıkması diyebilirim
    Evet haklısın ama model eskidikçe yan sanayi güzel parçalarda çıkıyor,bunların fiyatları uygun oluyor,yeni çıkan modelde parça çeşitliliği olmuyor,tek orjinal parça kullanabiliyorsun...
    Bu benzin olayı çok ilginç klavuzda bununla ilgili hiçbirşey yok...

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Merhaba arkadaşlar, pazar günü gezi yok mu ya ?

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Kadir ben pazar günü tam gün doluyum, bir gezi olursa malesef katılamayacağım.
    Bu arada dün Tuzla'da gezen beyaz GPR125 ile şansa yan yana geldik trafikte ışıklarda. "Motosiklet.net'e mutlaka gel" dedim, "Tamam" dedi. İnşallah bulur bizi.

Motosikleti
    orhan sanırım bu hafta da kimse yok gezmeye. yine bir iki kişi gezcez desene :(

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    merhaba arkadaslar izinden döndum.aranızdayım yıne forumu ve topici ozlemısım valla.Gorusmek uzere.

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Ama bu topic böyle mesajsız bırakılırsa değil 2. sayfa, 3. - 4. sayfalara kadar gerileyecek sanırım. Nerelerdesiniz arkadaşlar? Herkes izne mi çıktı??

Haydi Uyanın!!

Motosikleti
    Abi ben evden işe işten eve kullanıyordum, artık onu da kullanmıyorum (kilo nedeniyle ) içim içimi yiyor. Kız arkadaşımı da tatile gönderdim, artık doya doya gazlayabilirim. bu arada http://video.google.com/videoplay?do...03&q=angel+eye bu çalışma benim Nude'a gitmez ama sizin R'larda acayip durur =) biri yapsa da görsek.

superzzt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 135 + GT650 Comet
    güzel video sağol

Motosikleti
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi ben evden işe işten eve kullanıyordum, artık onu da kullanmıyorum (kilo nedeniyle ) içim içimi yiyor. Kız arkadaşımı da tatile gönderdim, artık doya doya gazlayabilirim. bu arada http://video.google.com/videoplay?do...03&q=angel+eye bu çalışma benim Nude'a gitmez ama sizin R'larda acayip durur =) biri yapsa da görsek.
    Abi video gerçekten süper. adam kağıttan uçak yaparcasına rahat bi şekilde angel eye yapmış yaa bende angel eye vardı ama calışmıolar, tekrardan yaptırmayı düşünüyorum.

Alıntı Orhanko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ama bu topic böyle mesajsız bırakılırsa değil 2. sayfa, 3. - 4. sayfalara kadar gerileyecek sanırım. Nerelerdesiniz arkadaşlar? Herkes izne mi çıktı??

Haydi Uyanın!!
    haklısın orhancım kimseler yok ortada sanırım herkez tatilde. zaten bi gezi organizasyonu da yapamadık içime oturdu walla

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Bu arada geçen hafta 4.Levent'ten 1. Levent'e giderken bir GPR125 gördüm. Arkasında çanta işe veya okula gidiyordu. Sağda solda var aslında bizim motoru kullanan adamlar, toparlamak lazım bir.

Angel'ı yakıştıramıyorum ben bir türlü. Meraklısı kendisi için yapabilir ama bana hiç cazip gelmiyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler