Pazar gunu bulusmak gezmek tozmak istiyenler parmak kaldirsin
Pazar gunu bulusmak gezmek tozmak istiyenler parmak kaldirsin
First Day Of My Life
06 Temmuz 2008 Geleneksel GPR Buluşması
1-) Tommas
2-) ?
First Day Of My Life
Pororam nedir?????????????
Pazar günü işim olabilir gibi bir durum var benim için. Akşama belli olur, mesaj atarım.
Gezi rotası nasıl olsa acaba? Durusu'ya ne dersiniz?
Arkadaşlar benim bu hafta cumartesim de pazarım da doldu malesef. Gezi olursa katılamayacağım. Ancak birazdan çıkıp 1-2 saat turlayabilirim buralarda..
hiç kimse geziye gelmiyor mu ya. kimsede ses seda yok.!!!!!! orhan keşke gelseydin diyeceğim ama bu gidişle kimse bir yere gitmeyecek gibi....
Kadir çok isterdim katılmak ama malesef. Ben de sabah 2 saat bisiklete binip 2 teker özlemimi giderdim. Şimdi işler bekler...
Kadir bu pazar tek basina gez , bol bol resim cek ve bizler ile paylas .Bu pazar bende uzulerek katilamayaaccagimi soylemek istiyorum.
First Day Of My Life
caddeye ugrarsanz arayn 2 turlarız 0537 922 98 61
walla gezeriz diye haveslenmiştim ama olmadı uğur abi ben tek başıma hep geziyorum motoru alalı bir ay oldu 2.000 km den fazla yaptım amaç sizlerle gezmek muhabbet etmek nesyse artık bende oturup ders çalışırım artık :(
gprbilo cadde bana biraz uzak kalıyor o tarafa gelmek zor
Arkadaslar gezı konusunda maalesef benımde katılımım mumkun olmayacaktı zaten gezi programlansaydı özel sebeblerden dolayı.Bu haftakı boslugu onumuzdekı haftalarda telafi ederız guzel bır rota çizip hep beraber keyıflı vakıt gecırerek.Kendınıze ıyı bakın arkadaslar.
Haftaya tam kadro ictima alicam haberiniz olsun , bu hafta hepiniz izinlisiniz , bir sonraki pazar tam kadro guzel bir gezi plani ile karsimda hazir olun. allah nasip ederse bugun yakin bir arkadasimin anneannesinin cenazesine katilmam vesile oldu ölümde var ve arkdas'i yeniden hatirladim , hepimizin tekeri duz bassin allahin selameti uzerinize olsun , 3 arkadas baliga iniyorum bol sans dileyin cüzzzz.
First Day Of My Life
benim de kuzen evleniyo bugün. kız arkadaşım da düğüne gelecek ve tam bir hftadır bütün derdimiz kız arkadaşımın elbisesi.. onu mu giyim, bunu mu giyim, onun yanına bu takıyı mı takim, şu takıyı mı? bilmemkim ne giyer? şudur budur derken bütün gündemim bu oldu. bugün hayırlısıyla bi atlatayım da şu düğün işini...
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
Allah mesut etsin , darisi bekar olan arkadaslarimizin basina diyelim , ama giyilicek elbise olayini tahmin edebiliyorum öggg gelir adama İyi eglenceler
First Day Of My Life
Allah mesut etsin Erdem, darısı başı yarı bağlı tüm grup üyelerine
Haftaya güzel bir gezi yapalım. Durusu'yu araştıracağım biraz.
walla benim haftaya pazartesi son sınavım var. ben gene gelemicem anlaşılan .....
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)