evt aynanın dönen baglantı yeri plastik kırılınca plastigin dayanmadıgı anlasılıyor :@ epox dedigin yapıstırıcı nasıl bişey nerden bulabilirm acil
evt aynanın dönen baglantı yeri plastik kırılınca plastigin dayanmadıgı anlasılıyor :@ epox dedigin yapıstırıcı nasıl bişey nerden bulabilirm acil
Arada internete girebiliyorum,işler yoğun,girdiğimde de mutlaka konuya bakıyorum,ya keşke istanbulda olsaydım takılırdık hep beraber,daha izmirde benim motordan 1 tane bile görmedim
bulursan bende alayım, bir aralar 1 tane satılık vardı ama bu motoru bulsanda temizi çok zor,samanlıkta iğne aramak gibi...ama çok dehşet bir motor 600cc leri belli bir hıza kafar kovalıyor,250cc için 200-210 km/h hız çok iyi bir değer
Epoxy yapıştırıcı,iki ayrı tüpte oluyor,bunları eşit karıştırıyorsun ve uyguluyorsun,yapıştırınca aynalardan tutup motoru havaya bile kaldırırsın...Büyük marketlerde bulabilirsin kalitelisi 10-15 ytl arası değişiyor
Bu arada birşeye daha dikkat etmek gerekiyor,başıma geldiği için söylüyorum! Motoru aldığımda koltuğun altındaki alet setinin sadece kılıfı duruyordu,içindekiler sanırım kaybolmuştur diye düşünüyordum,birgün hava filtresini temizlemek için depoyu söktüm,yıldız anahtar oraya kaçmış onu aldım...Aldığımdan beri motordan belli bir devirme titreşim sesi geliyordu,dün o sorunuda buldum,neymiş derseniz alet takımından dökülen buji anahtarı motorun en dibine gidip takılmış,şaseye değerek ses yapıyormuş,yuh dedim...Sonuç olarak motorun sele altına birşey koyarsanız,bulamazsanız motorun içine bakın mutlaka ordadır,alet setini sıkı bağlayın,birde arka koltuğu tutan altta vida var,onu çok sıkarsanız üst plastik kafası kopup koltuk çıkıyor,az sıkarsanızda vida komple düşüyor,tabi düşüncede motorun içine gidiyor,birtane yedeğim oldu çünkü eskiden düşen vidayıda motorun içinde buldum,ben olsam o vidayı bir yere bağlardım,çıktığında bari düşmesin
alet seti mi?! bende yok
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
Benim de gözüme çarpmadı alet seti. Yalnız sele altına konan ufak tefek şeyler ileriye doğru kayıp alması imkansız hale gelebiliyor. Benim küçük ogs vardı sele altında. İleri kaydı ve yağ deposunun altına sıkıştı. Yarım saat uğraştım almak için, operasyon yaptım yani..
arkadaşlar şimdi rs250 stndartlarında başka marka üretmiyormu bu motoru
Orgazma Dudak Büktürür
Ben yolumdan gidiyordum valla, adamcağız gelin güvey oldu..
sende verdin eline tabii !!!
Neyse eleman bunun derdiyle uyuyamaz artık bu gece,sabahı eder.
yınede bız gaza gelmıyelım abı bosverın gazlasın gıtsınler kımseye bulasmamak lazım istanbulda yaşıyoruz çünkü.Kendıne yedıremeyıp abuk subuk seyler yapan bı ton dangalak dolu dısarsı.
Aynı olayı bende yasadım 2 ay önce hava filtresini temizlicektim 2 tornavidam kayıptı actım bir baktım öne kaymıs ikisinide aldım ordan bişey koycaksanız sele altına posete koyun ufak tefek seyler koymayın yag deposunun yanında dusuyor
Ee arkadaşlar, bu haftasonu gezmiyor muyuz??
Valla havuzami gitsek ne yapsak :B
First Day Of My Life
Gezi pazar gunu olursa ozel durumlardan dolayı cumartesı aksam saatlerinde gelıp gelemeyecegım bellı olacak arkadaslar
Sinavi verdin , genis genis yaz bakalim tomas efendi
First Day Of My Life
walla öle oldu abi hala sınavlarım var ama bu pazar gelebilirim boşum
Arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun.
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
tesekkr ederım koraycım senınde kandılın mubarek olsun. arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun hepinizin.
epoxy yapıstırıcyı iç erenköy carfur bahusta bulabilrmym acaba
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)