Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Haziran 2008, 17:24
teşekkürler arkadaşlar. artçı kaskı alacaktım ,kafamda 2 model vardı biri LS2 diğeri GDR, biri ispanyol malı biri çin malı. nasıl olduysa oldu bişeyler : çin malı olanı (GDR) aldım evet Uğur Abi kaskta siyah vizör var ama gözler görünüyor dışarıdan a bu arada cihan bide senin eldivenlerin siyahından aldım...
Reklamlar
-
24 Haziran 2008, 22:08
Bugün Motul 710 2T yağ koydum alete, akşam dışarı çıkacağım. Bu yağı kullanan da satan da anlat anlat bitiremiyor, hatta satan vatandaş hızını alamayıp "%50 performans artışı sağlar" gibi şeyler söyledi , birşey demedim ayıp olmasın diye .Bakalım neyin nesiymiş..
Uğur bu arada bugün senin dükkandaydım saat 2 gibi, yoktun. Arkadaşa selam söyledim, iletmiştir umarım..
-
24 Haziran 2008, 22:27
tomass adlı üyeden alıntı
teşekkürler arkadaşlar. artçı kaskı alacaktım ,kafamda 2 model vardı biri LS2 diğeri GDR, biri ispanyol malı biri çin malı. nasıl olduysa oldu bişeyler : çin malı olanı (GDR) aldım
evet Uğur Abi kaskta siyah vizör var ama gözler görünüyor dışarıdan
a bu arada cihan bide senin eldivenlerin siyahından aldım...
abi çin falan deme.ece belgesi var.tmmdır işte.ben 4-5 aydır kullanıyorum
Orgazma Dudak Büktürür
-
25 Haziran 2008, 00:22
LS2 Kask benim de hoşuma gitti. Feyzioğluna gidince ben de alabilirim artçı kaskı olarak
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
-
25 Haziran 2008, 10:48
Hafta sonuna kadar bende bir tane LS2 alicam gibi Orhan madem geldin neden aramadin dostum oturur laflardik , saat 1 gibi eve gectim bende ogleden sonra calismiyorum ama taksim civarinda oluyorum aklinizda olsun.
-
25 Haziran 2008, 17:41
Uğurum vaktim olsa direkt arardım zaten. Ama Beşiktaş'a, ordan da eve gitmem lazımdı acil. O yüzden kalamadım.
Son Şile gezisinden sonra benzin tüketimine bakan oldu mu? Ben bugün tekrar doldurdum depoyu ve 4.3 lt/100 km yakmış olduğunu gördüm ki çok iyi bir sonuç bence. Dün akşam da Motul'a ilk bir deneme yaptım. Açıkçası performansta hiçbir değişim hissedilmiyor, yalnız yağ kokusu bir miktar azaldı gibi. Bence çok gerekli bir yağ değil. Bundan sonra Castrol Power1 racing ile yine devam..
-
25 Haziran 2008, 17:48
Beyler cumartesi günü riva da peşpeşe 5-6 tane derby gpr125 gordum aklıma direk bu forum geldi yanımdaki arkadasıma kesin motosiklet.net ten dirler dedim ama öyle mi merak ettm?
-
25 Haziran 2008, 18:26
[QUOTE=çavuşoğlu;1142142]Beyler cumartesi günü riva da peşpeşe 5-6 tane derby gpr125 gordum aklıma direk bu forum geldi yanımdaki arkadasıma kesin motosiklet.net ten dirler dedim ama öyle mi merak ettm?[/QUOT
----------------------------
Cumartesi degilde pazar günü biz vardik riva ve tamda 6 tane
-
25 Haziran 2008, 19:06
Orhanko adlı üyeden alıntı
Uğurum vaktim olsa direkt arardım zaten. Ama Beşiktaş'a, ordan da eve gitmem lazımdı acil. O yüzden kalamadım.
Son Şile gezisinden sonra benzin tüketimine bakan oldu mu? Ben bugün tekrar doldurdum depoyu ve 4.3 lt/100 km yakmış olduğunu gördüm ki çok iyi bir sonuç bence. Dün akşam da Motul'a ilk bir deneme yaptım. Açıkçası performansta hiçbir değişim hissedilmiyor, yalnız yağ kokusu bir miktar azaldı gibi. Bence çok gerekli bir yağ değil. Bundan sonra Castrol Power1 racing ile yine devam..
Orhancım bende Selenia yağı denedim seninkiyle aynı sonuç; performansda artış falan yok sadece ilk çalışmada duman atmıyor egzosdan o kadar aynen castrole devam yani.
Arkadaşlar kafama bişey takıldı bilmiyorum bilginiz varmı ama. pazar sizden ayrıldıktan sonra motor yağ yakmasın dıye yuksek vıtesde kullandım hep yol boyunca yağ uyarı ışığım yanıyordu bildiğiniz gibi.Yağ ışığı yanarken motor 4.vitesin ustune cıkmama ızın vermedi kesinlikle. 5. vıtese atmayı denedıgımde kesınlıkle vıtese gecmedı.Yağ mıktarının azlıgıyla ılgılı yağ mıktarı-devir ilişkisine bağlı olarak bu tip bir emnıyet mekanızması oldugunu dusunuyorum.Kitapçığa bakma fırsatım olmadı henüz.Hiç böyle birşey yaşadınızmı daha once.
Dun motoruma yağ koydum yola cıktım tum vıtes gecıslerı sorunsuzdu.Suan hıc sorun yok yanı.
-
25 Haziran 2008, 19:27
Jonturq,Cumartesi degilde pazar günü biz vardik riva ve tamda 6 tane
Pardon ya dogru bende pazar gunu ordaydım ...Demek dogru tahmin de bulunmuşum=)
-
25 Haziran 2008, 19:45
çavuşoğlu adlı üyeden alıntı
Jonturq,Cumartesi degilde pazar günü biz vardik riva ve tamda 6 tane
Pardon ya dogru bende pazar gunu ordaydım ...Demek dogru tahmin de bulunmuşum=)
Bıraz dumana ve 2 zamanlı sesine boğduk Rivayı ama, umarım rahatsız etmemişizdir kimseyi tatılcıler arkamızdan kufur etmemilerdir diye umuyorum
-
25 Haziran 2008, 19:45
cihantavuz adlı üyeden alıntı
Orhancım bende Selenia yağı denedim seninkiyle aynı sonuç; performansda artış falan yok sadece ilk çalışmada duman atmıyor egzosdan o kadar aynen castrole devam yani.
Arkadaşlar kafama bişey takıldı bilmiyorum bilginiz varmı ama. pazar sizden ayrıldıktan sonra motor yağ yakmasın dıye yuksek vıtesde kullandım hep yol boyunca yağ uyarı ışığım yanıyordu bildiğiniz gibi.Yağ ışığı yanarken motor 4.vitesin ustune cıkmama ızın vermedi kesinlikle. 5. vıtese atmayı denedıgımde kesınlıkle vıtese gecmedı.Yağ mıktarının azlıgıyla ılgılı yağ mıktarı-devir ilişkisine bağlı olarak bu tip bir emnıyet mekanızması oldugunu dusunuyorum.Kitapçığa bakma fırsatım olmadı henüz.Hiç böyle birşey yaşadınızmı daha once.
Dun motoruma yağ koydum yola cıktım tum vıtes gecıslerı sorunsuzdu.Suan hıc sorun yok yanı.
Valla Derbi acayip bir motor. Rodajında sigorta taktırmaz, benzin ışığı yanınca ışıktan sonraki km'yi gösterir, ilk açılışta bir sonraki servise kaç km kaldı gösterir vs.. Senin dediğin gibi yağ azalınca yüksek vitese çıkmama olayını da beklerim yani kendisinden...
-
25 Haziran 2008, 19:56
Motora zarar vermeme adına aslında guzel bır emnıyet mekanızması.Eğer gercekten varsa tabi, acıp bakıcam kıtapcıga aksam.
-
25 Haziran 2008, 22:29
huceyn adlı üyeden alıntı
abi çin falan deme.ece belgesi var.tmmdır işte.ben 4-5 aydır kullanıyorum
Haklısn valla kardeş belgeler filan tam banada çİnliye göre gayet iyi gelmişti alırken
-
27 Haziran 2008, 00:18
cihan baktinmi abi kitapciga varmi yag ile vites yukseltememek gibi bir bilgi ? biraz arastirdimda ben bulamadim herhangi bir bilgi.
-
27 Haziran 2008, 15:01
Arkadaşlar bizim motorlarda yedek benzin deposuna geçmek için bir mandal yok, değil mi?
-
27 Haziran 2008, 17:47
Orhanko adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bizim motorlarda yedek benzin deposuna geçmek için bir mandal yok, değil mi?
Bildigim kadarıyla yok orhancım otomatık olarak rezerveye geciyor normal tank bıtınce.
Kıtapcıga baktım ama bısı bulamadım o yağ mıktarı- vites yukseltememe durumuyla ılgılı.Yağ ışıgınız yanınca dıkkat edın bı bakalım sızdede oluyormu.Bence yağ ılk yandıgı andan ıtıbaren kıtlemıyordur vıtesı yukseltmeyı cunku ben sızden ayrıldıktan sonra hemen yasamadım bu olayıı yol aldım baya ondan sonra oldu bu durum.Yağ sevıyesı krıtık duzeye ınınce bole bısı yapıyo olabılır. bunu arastıralım bırazz.Derbı ye maıl falan atıcam ben bı sorıım bakııımm merak ettımm.
-
27 Haziran 2008, 17:52
Evet yedek depo icin mandal yok , yani bana denk gelmedi cihanin dedigi gibi depo bittigi zaman rezerv'e geciyor hemen.At bakalim cihan ne cikicak isin icinden.
-
27 Haziran 2008, 17:57
jonturq adlı üyeden alıntı
Evet yedek depo icin mandal yok , yani bana denk gelmedi cihanin dedigi gibi depo bittigi zaman rezerv'e geciyor hemen.At bakalim cihan ne cikicak isin icinden.
Kuvvetle muhtemel böyle bir mekanizma var bızım makınelerde uğur.Abi yoksa durduk yerde böyle bişi olması ımkansız.Şanzımandan olsa devamlı yada ara ara yapar bu aksaklıgı ama o gunden sonra bı daha hiç olmadı.Yağı koydum sorun kalmadı anlıycaanız.
-
27 Haziran 2008, 17:59
cihantavuz adlı üyeden alıntı
Kuvvetle muhtemel böyle bir mekanizma var bızım makınelerde uğur.Abi yoksa durduk yerde böyle bişi olması ımkansız.Şanzımandan olsa devamlı yada ara ara yapar bu aksaklıgı ama o gunden sonra bı daha hiç olmadı.Yağı koydum sorun kalmadı anlıycaanız.
Belki de yağ azaldığı için korkudan atamamışsındır 5'e, psikolojiktir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler