Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    teşekkürler arkadaşlar. artçı kaskı alacaktım ,kafamda 2 model vardı biri LS2 diğeri GDR, biri ispanyol malı biri çin malı. nasıl olduysa oldu bişeyler : çin malı olanı (GDR) aldım evet Uğur Abi kaskta siyah vizör var ama gözler görünüyor dışarıdan a bu arada cihan bide senin eldivenlerin siyahından aldım...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Bugün Motul 710 2T yağ koydum alete, akşam dışarı çıkacağım. Bu yağı kullanan da satan da anlat anlat bitiremiyor, hatta satan vatandaş hızını alamayıp "%50 performans artışı sağlar" gibi şeyler söyledi , birşey demedim ayıp olmasın diye .Bakalım neyin nesiymiş..

Uğur bu arada bugün senin dükkandaydım saat 2 gibi, yoktun. Arkadaşa selam söyledim, iletmiştir umarım..

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler arkadaşlar. artçı kaskı alacaktım ,kafamda 2 model vardı biri LS2 diğeri GDR, biri ispanyol malı biri çin malı. nasıl olduysa oldu bişeyler : çin malı olanı (GDR) aldım evet Uğur Abi kaskta siyah vizör var ama gözler görünüyor dışarıdan a bu arada cihan bide senin eldivenlerin siyahından aldım...
    abi çin falan deme.ece belgesi var.tmmdır işte.ben 4-5 aydır kullanıyorum
    Orgazma Dudak Büktürür

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    LS2 Kask benim de hoşuma gitti. Feyzioğluna gidince ben de alabilirim artçı kaskı olarak
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Hafta sonuna kadar bende bir tane LS2 alicam gibi Orhan madem geldin neden aramadin dostum oturur laflardik , saat 1 gibi eve gectim bende ogleden sonra calismiyorum ama taksim civarinda oluyorum aklinizda olsun.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Uğurum vaktim olsa direkt arardım zaten. Ama Beşiktaş'a, ordan da eve gitmem lazımdı acil. O yüzden kalamadım.

Son Şile gezisinden sonra benzin tüketimine bakan oldu mu? Ben bugün tekrar doldurdum depoyu ve 4.3 lt/100 km yakmış olduğunu gördüm ki çok iyi bir sonuç bence. Dün akşam da Motul'a ilk bir deneme yaptım. Açıkçası performansta hiçbir değişim hissedilmiyor, yalnız yağ kokusu bir miktar azaldı gibi. Bence çok gerekli bir yağ değil. Bundan sonra Castrol Power1 racing ile yine devam..

çavuşoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler cumartesi günü riva da peşpeşe 5-6 tane derby gpr125 gordum aklıma direk bu forum geldi yanımdaki arkadasıma kesin motosiklet.net ten dirler dedim ama öyle mi merak ettm?

Motosikleti
    Cosa 200
    [QUOTE=çavuşoğlu;1142142]Beyler cumartesi günü riva da peşpeşe 5-6 tane derby gpr125 gordum aklıma direk bu forum geldi yanımdaki arkadasıma kesin motosiklet.net ten dirler dedim ama öyle mi merak ettm?[/QUOT

----------------------------
    Cumartesi degilde pazar günü biz vardik riva ve tamda 6 tane
    First Day Of My Life

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    Alıntı Orhanko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uğurum vaktim olsa direkt arardım zaten. Ama Beşiktaş'a, ordan da eve gitmem lazımdı acil. O yüzden kalamadım.

Son Şile gezisinden sonra benzin tüketimine bakan oldu mu? Ben bugün tekrar doldurdum depoyu ve 4.3 lt/100 km yakmış olduğunu gördüm ki çok iyi bir sonuç bence. Dün akşam da Motul'a ilk bir deneme yaptım. Açıkçası performansta hiçbir değişim hissedilmiyor, yalnız yağ kokusu bir miktar azaldı gibi. Bence çok gerekli bir yağ değil. Bundan sonra Castrol Power1 racing ile yine devam..

Orhancım bende Selenia yağı denedim seninkiyle aynı sonuç; performansda artış falan yok sadece ilk çalışmada duman atmıyor egzosdan o kadar aynen castrole devam yani.

Arkadaşlar kafama bişey takıldı bilmiyorum bilginiz varmı ama. pazar sizden ayrıldıktan sonra motor yağ yakmasın dıye yuksek vıtesde kullandım hep yol boyunca yağ uyarı ışığım yanıyordu bildiğiniz gibi.Yağ ışığı yanarken motor 4.vitesin ustune cıkmama ızın vermedi kesinlikle. 5. vıtese atmayı denedıgımde kesınlıkle vıtese gecmedı.Yağ mıktarının azlıgıyla ılgılı yağ mıktarı-devir ilişkisine bağlı olarak bu tip bir emnıyet mekanızması oldugunu dusunuyorum.Kitapçığa bakma fırsatım olmadı henüz.Hiç böyle birşey yaşadınızmı daha once.
    Dun motoruma yağ koydum yola cıktım tum vıtes gecıslerı sorunsuzdu.Suan hıc sorun yok yanı.

çavuşoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Jonturq,Cumartesi degilde pazar günü biz vardik riva ve tamda 6 tane

Pardon ya dogru bende pazar gunu ordaydım ...Demek dogru tahmin de bulunmuşum=)

Motosikleti
    Alıntı çavuşoğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Jonturq,Cumartesi degilde pazar günü biz vardik riva ve tamda 6 tane

Pardon ya dogru bende pazar gunu ordaydım ...Demek dogru tahmin de bulunmuşum=)
    Bıraz dumana ve 2 zamanlı sesine boğduk Rivayı ama, umarım rahatsız etmemişizdir kimseyi tatılcıler arkamızdan kufur etmemilerdir diye umuyorum

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Alıntı cihantavuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orhancım bende Selenia yağı denedim seninkiyle aynı sonuç; performansda artış falan yok sadece ilk çalışmada duman atmıyor egzosdan o kadar aynen castrole devam yani.

Arkadaşlar kafama bişey takıldı bilmiyorum bilginiz varmı ama. pazar sizden ayrıldıktan sonra motor yağ yakmasın dıye yuksek vıtesde kullandım hep yol boyunca yağ uyarı ışığım yanıyordu bildiğiniz gibi.Yağ ışığı yanarken motor 4.vitesin ustune cıkmama ızın vermedi kesinlikle. 5. vıtese atmayı denedıgımde kesınlıkle vıtese gecmedı.Yağ mıktarının azlıgıyla ılgılı yağ mıktarı-devir ilişkisine bağlı olarak bu tip bir emnıyet mekanızması oldugunu dusunuyorum.Kitapçığa bakma fırsatım olmadı henüz.Hiç böyle birşey yaşadınızmı daha once.
    Dun motoruma yağ koydum yola cıktım tum vıtes gecıslerı sorunsuzdu.Suan hıc sorun yok yanı.
    Valla Derbi acayip bir motor. Rodajında sigorta taktırmaz, benzin ışığı yanınca ışıktan sonraki km'yi gösterir, ilk açılışta bir sonraki servise kaç km kaldı gösterir vs.. Senin dediğin gibi yağ azalınca yüksek vitese çıkmama olayını da beklerim yani kendisinden...

Motosikleti
    Motora zarar vermeme adına aslında guzel bır emnıyet mekanızması.Eğer gercekten varsa tabi, acıp bakıcam kıtapcıga aksam.

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi çin falan deme.ece belgesi var.tmmdır işte.ben 4-5 aydır kullanıyorum
    Haklısn valla kardeş belgeler filan tam banada çİnliye göre gayet iyi gelmişti alırken

Motosikleti
    Cosa 200
    cihan baktinmi abi kitapciga varmi yag ile vites yukseltememek gibi bir bilgi ? biraz arastirdimda ben bulamadim herhangi bir bilgi.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Arkadaşlar bizim motorlarda yedek benzin deposuna geçmek için bir mandal yok, değil mi?

Motosikleti
    Alıntı Orhanko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bizim motorlarda yedek benzin deposuna geçmek için bir mandal yok, değil mi?

Bildigim kadarıyla yok orhancım otomatık olarak rezerveye geciyor normal tank bıtınce.

Kıtapcıga baktım ama bısı bulamadım o yağ mıktarı- vites yukseltememe durumuyla ılgılı.Yağ ışıgınız yanınca dıkkat edın bı bakalım sızdede oluyormu.Bence yağ ılk yandıgı andan ıtıbaren kıtlemıyordur vıtesı yukseltmeyı cunku ben sızden ayrıldıktan sonra hemen yasamadım bu olayıı yol aldım baya ondan sonra oldu bu durum.Yağ sevıyesı krıtık duzeye ınınce bole bısı yapıyo olabılır. bunu arastıralım bırazz.Derbı ye maıl falan atıcam ben bı sorıım bakııımm merak ettımm.

Motosikleti
    Cosa 200
    Evet yedek depo icin mandal yok , yani bana denk gelmedi cihanin dedigi gibi depo bittigi zaman rezerv'e geciyor hemen.At bakalim cihan ne cikicak isin icinden.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet yedek depo icin mandal yok , yani bana denk gelmedi cihanin dedigi gibi depo bittigi zaman rezerv'e geciyor hemen.At bakalim cihan ne cikicak isin icinden.
    Kuvvetle muhtemel böyle bir mekanizma var bızım makınelerde uğur.Abi yoksa durduk yerde böyle bişi olması ımkansız.Şanzımandan olsa devamlı yada ara ara yapar bu aksaklıgı ama o gunden sonra bı daha hiç olmadı.Yağı koydum sorun kalmadı anlıycaanız.

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Alıntı cihantavuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kuvvetle muhtemel böyle bir mekanizma var bızım makınelerde uğur.Abi yoksa durduk yerde böyle bişi olması ımkansız.Şanzımandan olsa devamlı yada ara ara yapar bu aksaklıgı ama o gunden sonra bı daha hiç olmadı.Yağı koydum sorun kalmadı anlıycaanız.
    Belki de yağ azaldığı için korkudan atamamışsındır 5'e, psikolojiktir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler