Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Alıntı çavuşoğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadalar cumartesi günü riva da 5-6 tane peşpeşe derby gpr 125 gordum kesin bu forumdan dır dedim acaba öyle mi??
    ----------
    Buradayiz cok sukur , riva sonrasinda sile yaptik.
    First Day Of My Life

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    gezi çok güzel olmuş arkadaşlar, çok üzüldüm walla gelemediğime. keşke bende gelebilseydim. ama bi dahaki geziye mutlaka geliyorum...bu arada Uğur abi çok geçmiş olsun..

Motosikleti
    Cosa 200
    tesekkurler kadircim , valla gozlerim hep seni aradi gelemedigin icin inan cok uzuldum.

Bir sonraki sefere insallah , sinavin basarili gecmisdir umarim

seni seviyoruz
    First Day Of My Life

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gezi çok güzel olmuş arkadaşlar, çok üzüldüm walla gelemediğime. keşke bende gelebilseydim. ama bi dahaki geziye mutlaka geliyorum...bu arada Uğur abi çok geçmiş olsun..

Kadir gercekten ugurun dedıgı gıbı oldu keşke gelebılseydın ama kısmet neyse artık bı daha ki gezıye gelırsın dıye dusunuyorum.Doktorsuz yola cıkmam abi bi daha ben, kendımı guvende hissediyorum valla

Motosikleti
    DERBİ GPR 125
    Arkadaslar Yeni Girebildim Resimler Ve Video Güzel Cıkmıs Ugur Tskkr, Sendede Fotğraf Olmasa öle Kalcaktık. Gezi Her Dakikasıyla çok Güzeldi Yalnız Baya Yorulmusum. Birsonraki Geziyi Bekliyorum

Motosikleti
    Alıntı cihantavuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kadir gercekten ugurun dedıgı gıbı oldu keşke gelebılseydın ama kısmet neyse artık bı daha ki gezıye gelırsın dıye dusunuyorum.Doktorsuz yola cıkmam abi bi daha ben, kendımı guvende hissediyorum valla
    allah doktora ihtaç duydurmasın abi ama ben her zaman yanınızdayım sınavlar iyiydi uğur abi 2sini de hallettim. bi dahaki geziye kesin geliyorum. fotoları görünce bi buruk oldum, ben neden yokum dedim

Motosikleti
    DERBİ GPR 125
    Slm Kadir Ben ömer Gruba Yeni Katıldım. Tanısma Fırsatımız Olmadı Seninlede Tanısmak Isterim Birdahaki Gezide Birlikteyiz.

Motosikleti
    gruba hoşgeldin ömer. inşallah bidahaki gezide tanışma fırsatımız olur.

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Sınavın olduğu için diretmek istemedik Kadir, önce dersler sonra eğlence Ben de yüksek lisans zamanında nelerden mahrum kaldım ama sonunda bitti o da hayırlısıyla. Senin sınavlar ne zaman bitiyor? Bir sonraki geziye mutlaka bekliyoruz. Uzun yola çıkıyoruz artık, 2 tane ayna edin muhakkak.

Motosikleti
    Cosa 200
    Kadirin aynalarinin oldugunu biliyorum ben sanirim o zaman boyada idiler simdiye kadar taktirmisdir heralde

Yoksada hemen satin al bi cift
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    İşyerinde rapid kullanamadığım için ancak şimdi evde izleyebildim tüm videoları. Çok güzel görüntüler olmuş gerçekten, maaşallah bize Yapabilirsek kamerayı motorun kuyruğunda sabitleyip öyle video çekelim bir dahakine.

Motosikleti
    Cosa 200
    Aslinda "x" motosiklet ile de yapilabilir bu video cekimleri arkadaslarimizdan rica ederiz bir gun bizim bulusmamiza gelirler hatta artci cekimi yapar o motosikletten o zaman daha guzel goruntuler alabiliriz.
    First Day Of My Life

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Alıntı çavuşoğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadalar cumartesi günü riva da 5-6 tane peşpeşe derby gpr 125 gordum kesin bu forumdan dır dedim acaba öyle mi??
    pazar olmasın? =) belki bizden başka bir gpr tayfası daha vardır..

arkadaşlar ben bu haftasonu yalan olabilirim =( kız arkadaşım çook uzun bir zamandır güneydeydi, haftasonu görüşücez ufak çaplı bir haftasonu tatili yapalım diyoruz. şimdi "ben motorla bursa'da iskender yicem" dersem yatırıp keser beni.

vidyolar da süper bu arada uğur eline sağlık çok zahmet oldu sana.
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

Motosikleti
    Cosa 200
    Onemli degil erdemcim ama sana da zahmet olsun artik su t-shirt olayini cozume kavusturalim , koray sende stickerleri bi sonraki bulusma oncesinden hazir et
    First Day Of My Life

Motosikleti
    aynaları kendim boyadım sprey boyayla, hallettim baya iyi oldu sonunda benim de aynam oldu ama pek bi işe yaramıyor gibi geldi bana yıllardır naked motor aynalarını kullanmaya alışınca olunca bunlar çok kötü geldi....

Alıntı Orhanko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sınavın olduğu için diretmek istemedik Kadir, önce dersler sonra eğlence Ben de yüksek lisans zamanında nelerden mahrum kaldım ama sonunda bitti o da hayırlısıyla. Senin sınavlar ne zaman bitiyor? Bir sonraki geziye mutlaka bekliyoruz. Uzun yola çıkıyoruz artık, 2 tane ayna edin muhakkak.
    haklısın walla şu sınavlar yüzünden mahrum kalmadığım şey kalmadı.normal sınavlarım bu gün bitti ama bir kaç tane BÜT var (26 tane ders olunca bi kaç tanesi kalıo allahın emri olarak ) ondan sonra 6. sınıf olcam insallah. ama bütler arasında vakit var gezilere gelebilirim, sadece 13 temmuz pazar gezi olursa ona gelemem çünkü 14 ünde sınavım var.

Motosikleti
    Cosa 200
    pazar konustugumuz kask i buldumda fena degilmis gormek istiyenler icin link

http://www.sahibinden.com/mutlaka_ti...XQQdisplayitem
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Evet fena bi kask değil benim hoşuma gitmişti resimde. sonradan feyizoğlunda baktım kaska ama pek içime sinmedi. bende bu kaskı aldım
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44849
    bu da yaklaşık olarak o fiyat, fena bi kask değil, hem siyah vizörlü...

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Kadir hayırlı olsun yeni kaskın, güzel, sade bir kask almışsın. Uğur senikini de beğendim, "You can be brave and safe"

Geziyi hemen bu haftasonu yapmayalım bence de. Hepimizin yapması gereken şeyler, gidilmesi gereken akrabalar olabilir, dinlenmeye ihtiyacı olabilir. Dolayısıyla gelecek hafta içinde tarihi netleştirelim. Mesela bu pazar değil de gelecek pazar yapabiliriz buluşmayı. "2 haftada 1 buluşma" gibi bir düzen oturtmuş oluruz.

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster

LS2 ispanyol malı bu kask.Gecen haftaiçi Benim kızarkadaşıma aldık bu kaskın kırmızı siyah olanını.Gerçekten çok iyi bir kask fiyatının cok fazlasını hakedıyor arkadaslar.Kaskı elınıze alınca kalıtesını anlıyosunuz zaten.Adamlar pıyasaya yenı gırıyor dıye boyle damping fıyat ayarladılar heralde.Feyızogluna gırın yorumlarıda okuyun herkes cok begenmıss bende begendım.Artçı için ideal bence.

Motosikleti
    Cosa 200
    tomass satin aldigin kaskin aynisi ömer'de var yakindan inceledik o kaski pazar gunu gayet guzel bir tercih yapmissin vizor siyah ama kask kafanda iken gozlerini gorebiliyorduz demi
    First Day Of My Life

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler