gezi çok güzel olmuş arkadaşlar, çok üzüldüm walla gelemediğime. keşke bende gelebilseydim. ama bi dahaki geziye mutlaka geliyorum...bu arada Uğur abi çok geçmiş olsun..
tesekkurler kadircim , valla gozlerim hep seni aradi gelemedigin icin inan cok uzuldum.
Bir sonraki sefere insallah , sinavin basarili gecmisdir umarim
seni seviyoruz
First Day Of My Life
Arkadaslar Yeni Girebildim Resimler Ve Video Güzel Cıkmıs Ugur Tskkr, Sendede Fotğraf Olmasa öle Kalcaktık. Gezi Her Dakikasıyla çok Güzeldi Yalnız Baya Yorulmusum. Birsonraki Geziyi Bekliyorum
Slm Kadir Ben ömer Gruba Yeni Katıldım. Tanısma Fırsatımız Olmadı Seninlede Tanısmak Isterim Birdahaki Gezide Birlikteyiz.
gruba hoşgeldin ömer. inşallah bidahaki gezide tanışma fırsatımız olur.
Sınavın olduğu için diretmek istemedik Kadir, önce dersler sonra eğlence Ben de yüksek lisans zamanında nelerden mahrum kaldım ama sonunda bitti o da hayırlısıyla. Senin sınavlar ne zaman bitiyor? Bir sonraki geziye mutlaka bekliyoruz. Uzun yola çıkıyoruz artık, 2 tane ayna edin muhakkak.
Kadirin aynalarinin oldugunu biliyorum ben sanirim o zaman boyada idiler simdiye kadar taktirmisdir heralde
Yoksada hemen satin al bi cift
First Day Of My Life
İşyerinde rapid kullanamadığım için ancak şimdi evde izleyebildim tüm videoları. Çok güzel görüntüler olmuş gerçekten, maaşallah bize Yapabilirsek kamerayı motorun kuyruğunda sabitleyip öyle video çekelim bir dahakine.
Aslinda "x" motosiklet ile de yapilabilir bu video cekimleri arkadaslarimizdan rica ederiz bir gun bizim bulusmamiza gelirler hatta artci cekimi yapar o motosikletten o zaman daha guzel goruntuler alabiliriz.
First Day Of My Life
pazar olmasın? =) belki bizden başka bir gpr tayfası daha vardır..
arkadaşlar ben bu haftasonu yalan olabilirim =( kız arkadaşım çook uzun bir zamandır güneydeydi, haftasonu görüşücez ufak çaplı bir haftasonu tatili yapalım diyoruz. şimdi "ben motorla bursa'da iskender yicem" dersem yatırıp keser beni.
vidyolar da süper bu arada uğur eline sağlık çok zahmet oldu sana.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
Onemli degil erdemcim ama sana da zahmet olsun artik su t-shirt olayini cozume kavusturalim , koray sende stickerleri bi sonraki bulusma oncesinden hazir et
First Day Of My Life
aynaları kendim boyadım sprey boyayla, hallettim baya iyi oldu sonunda benim de aynam oldu ama pek bi işe yaramıyor gibi geldi bana yıllardır naked motor aynalarını kullanmaya alışınca olunca bunlar çok kötü geldi....
haklısın walla şu sınavlar yüzünden mahrum kalmadığım şey kalmadı.normal sınavlarım bu gün bitti ama bir kaç tane BÜT var (26 tane ders olunca bi kaç tanesi kalıo allahın emri olarak ) ondan sonra 6. sınıf olcam insallah. ama bütler arasında vakit var gezilere gelebilirim, sadece 13 temmuz pazar gezi olursa ona gelemem çünkü 14 ünde sınavım var.
pazar konustugumuz kask i buldumda fena degilmis gormek istiyenler icin link
http://www.sahibinden.com/mutlaka_ti...XQQdisplayitem
First Day Of My Life
Evet fena bi kask değil benim hoşuma gitmişti resimde. sonradan feyizoğlunda baktım kaska ama pek içime sinmedi. bende bu kaskı aldım
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44849
bu da yaklaşık olarak o fiyat, fena bi kask değil, hem siyah vizörlü...
Kadir hayırlı olsun yeni kaskın, güzel, sade bir kask almışsın. Uğur senikini de beğendim, "You can be brave and safe"
Geziyi hemen bu haftasonu yapmayalım bence de. Hepimizin yapması gereken şeyler, gidilmesi gereken akrabalar olabilir, dinlenmeye ihtiyacı olabilir. Dolayısıyla gelecek hafta içinde tarihi netleştirelim. Mesela bu pazar değil de gelecek pazar yapabiliriz buluşmayı. "2 haftada 1 buluşma" gibi bir düzen oturtmuş oluruz.
LS2 ispanyol malı bu kask.Gecen haftaiçi Benim kızarkadaşıma aldık bu kaskın kırmızı siyah olanını.Gerçekten çok iyi bir kask fiyatının cok fazlasını hakedıyor arkadaslar.Kaskı elınıze alınca kalıtesını anlıyosunuz zaten.Adamlar pıyasaya yenı gırıyor dıye boyle damping fıyat ayarladılar heralde.Feyızogluna gırın yorumlarıda okuyun herkes cok begenmıss bende begendım.Artçı için ideal bence.
tomass satin aldigin kaskin aynisi ömer'de var yakindan inceledik o kaski pazar gunu gayet guzel bir tercih yapmissin vizor siyah ama kask kafanda iken gozlerini gorebiliyorduz demi
First Day Of My Life
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)