abi ben is yerine ugradim ancak oturdum makinanin basina birazdan video ve resimleri upload edicem geziye katilan tum arkadaslara tekrar tesekkurler.
abi ben is yerine ugradim ancak oturdum makinanin basina birazdan video ve resimleri upload edicem geziye katilan tum arkadaslara tekrar tesekkurler.
First Day Of My Life
nehh derbi 90 mı vuruyor :S:S: off çk kötü
evet 90 ama " mil " .......
Internet Bugun cok yavas , bedava olunca boyle oluyor heralde resimleri upload yapiyorum ufaktan ama videolar icin yarini bekliyecegiz toplaminda 35 mb kucuk dosya lakin suanki baglanti ile saatler surecek gibi yarin sabah is yerinden gecerim onlari link i veririm size download edebilirsiniz.
First Day Of My Life
Evet arkadaşlar güzel bir gündü, bolca yol yaptık. Sizlerden ayrıldıktan sonra ben bir de sahilden maltepe yaptım hızımı alamayıp Yorgunluktan ölsem de dayanamadım motoru park edip eve çıkmaya Bundan sonraki gezimizin adını Bursa'da iskender olarak koyalım mı?? Aa Bursa deyip gözünüzde büyütmeyin, bugün yaptığımız yoldan çok daha az Ayrıca komple duble yol, daha güvenli bugünkü yollara nazaran..
Selam arkadaşım. Sende de motor var mıydı?? Yeni aldın sanırım? Hayırlı olsun..
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
arkadaslar resimler ve videolar sabaha kaldi cok uzgunum , inanilmaz yavas 7 mb resmi saatlerdir upload edemedim.
Gorusuruz sevgiler.
First Day Of My Life
Evet arkadaşlar harika bir gezi daha.Herkese çok teşekkür ediyorum.Beyler baya yorulmuşuz yaa eve gelince acısı çıktı.Sağ elim davul gibi şiş şimdi farkettim.Sizden ayrıldıktan sonra sağdan sağdan yengeç gibi gittim valla yağ bitcek korkusundan.4. vitesde 5000-6000 deviri geçmedim hiç yağ yakmasın diye.Avcılar yokuşunda ve haramidere yokuşunda baya tırsdım şimdi piston+krankı elime alıcam diye 3,5 attıım.Haznedeki yağ yokuş çıkarken geri akıyo ya valla burnuma hafıf yanık kokuları gelmedi diil ama umarım psikolojik sebeplerden dolayı olmuştur diye dusunuyorum.
Ugur fotoları alalım sımdılıkde vıdeoları yarın upload edersın.
Ben de şimdi gelebildim eve. Harika bir geziydi arkadaşlar, en kısa zamanda tekrar buluşalım. Birçok güzel anı bıraktı bugün bizlere. Özellikle caddede kırmızı ışıktan 10 metre sonra sıkışık trafik olmasına rağmen yeşilde herkesin tam gaz kalkması çok eğlenceliydi.
Bir sonraki buluşma Bursa'ya ben varım. Bize o yakışır artık
bn tam eve gittim siz gecmişsiniz caddeden 5-6 derbi akşm inince söylediler keşke karsılassaydık grsms olurduk
Sağol Uğur resimler için. Videoları bekliyoruz 4 gözle...
mpeg formatinda videolar simdi video maker ile editliyorum sanirim 1 saate kadar gecicem videolari , gorusuruz .
First Day Of My Life
e az çekmemişiz yine.. vidyoları dört gözle bekliyorum ben de.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
http://video.google.com/videoplay?do...29360125&hl=en
Rapid e cakiyorum su an videolari benim cikmam gerekicek bugun erken rapid in linkini yerime bakicak olan arkadas foruma yazicak oradan download edersiniz sonrada bir kac siteye yollarsiniz iste reklamimizin iyisi kotusu olmaz
First Day Of My Life
Videoda sesler çok güzel çıkmış
First Day Of My Life
ugur cok teşekkur edıyorum resımler ve vıdeolar ıcın.Arkadaslar yıne bı suru resım ve vıdeo ile susledık forumumuzu.Bızım kadar aktıf bır baslık yok gıbı gozukuyor.Hepınıze tesekkur edıyorum sızınle vakıt gecırmek cok keyıflı gercekten.Bencede yalova uzerınden bursa artık sart gıbı.
Uğurcum ellerin dert görmesin. Şimdi anladın mı nie kimse fotoğraf makinası getirmiyor?
Bursa'da iskender, mudanyada deniz kenarında çay falan içeriz duruma göre. Süpper olur. Herkes ufak ufak bu gezi için kendini ve motorunu hazırlasın arkadaşlar
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Arkadalar cumartesi günü riva da 5-6 tane peşpeşe derby gpr 125 gordum kesin bu forumdan dır dedim acaba öyle mi??
Evet ne zaman Bursa yapıyoruz?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)