Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Haziran 2008, 17:43
jonturq adlı üyeden alıntı
Arkadaslar bir kac gundur foruma yazamadim ama yazilanlari takip ediyordum , cihangir'de otopark yuzunden cikan bir tartisma sonucu yuzume darbe aldim.Sol gozum daha agir olmakla beraber sisdi ve dolayisi ile morardi , malumunuz uzre gozluk kullaniyorum. Burnumda ve goz torbalarimda olusan sislikler nedeni ile gozluk kullanamiyacagim bir sure bu sekilde sizlere katilmamin dogru olmayacagi kanisindayim.
Pazar gunu hepinize iyi eglenceler mutlu resim karelerinizi dort gozle bekliyor olacagim.
Saygilar.
Ugurcum geçmiş olsun yaa valla şaşırdım kaldım kim yaptı bunu sana haddini bildirelim şerrefsizin.Bizim eski mahalledede cok oluyodu ben aliştım artıkk gunluk yaşantımız oldu bu otopark dalgası.Valla cok uzuldum sankı bana yapmışlar gıbı oldu.Tekrar geçmiş olsun yapabileceğimiz bişi varmı elimizden gelen bişi olursa çekinme he.
Reklamlar
-
20 Haziran 2008, 18:12
Uğur, geçmiş olsun abi. Vukuat geliyor buluyor seni de hep. Oturduğun yerle alakalı çok. Bu şekilde gelemezsin tabi ama üzüldüm gelememene. Geçmiş olsun tekrar.
Geleneksel Yağmur Altında GPR Buluşması
22 Haziran Pazar - 10:00 - 4. Levent Metro Durağı
1 koromako ( Koray )
2 Orhanko (Orhan)
3 cihantavuz (motor cumartesi hazır olursa gelicek)
4 ?
Son durum bu mudur?
-
20 Haziran 2008, 18:45
Cihan ve orhan tesekkurler arkadaslar , cihancim yapicak bir sey yok gerekli konusmalara taraflarca yapildi.Ben 10 gun kadar sanirim bu halde kalicam.Konuyu dava dilekce gibi resmiyete dokmedim.Sizlerinde malumu uzre bu ayin 26 sinda zaten buna benzer bir konu yuzunden mahkemem var mahkeme oncesinde bu tip bir olaydan tekrar davaci olmak pek iyi izlenim olusturmaz mantigi ile davaci olmadim.
Yaptiklarindan utandilar , banada bu yetti.
Saglikli gunler
-
20 Haziran 2008, 19:02
1 koromako ( Koray )
2 Orhanko (Orhan)
3 cihantavuz (motor cumartesi hazır olursa gelicek)
4 ?(ÖMER)
Sayımız Az Deglmi Sanırım 3
-
21 Haziran 2008, 02:13
aman derim ya otoparkçılara dikkat.. iki arkadaşım taksimden geçiyorlar, arkadaşlardan biri bir arabanın aynasına sürtünüyor yürürken. otoparkçı "yavaş lan" diyo. arkadaş da "özür dilerim" diyor. otoparkçı arkadaşa yüklenmeye devam ediyor ve kavganın sonunda iki arkadaş da tanınmaz halde hastanelik oluyorlar. bir yıl sonra hala tipleri yerine tam oturmamıştı.. bu herifler pislik. bütün gün yengeç gibi dolanıyolar, sataşacak adam arıyolar.. neyse, bu konuda konuşursam ağzımdan talihsiz laflar dökülecek banlanacam =)
liseden birisi kazara burayı okur diye tırsıyorum ama motor buluşmasını lise buluşmasına tercih ederim =) bu arada çok fena hastalanmaya başladım ben.. işyerinde klimanın önünde oturuyorum, fena yamuluyorum.. yarın sabah boğazım davul olmuş bir şekilde uyanmazsam pazar günü aranızdayım arkadaşlar. hatta beni de yazın, eğer çok kötü olmazsam gelicem.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
-
21 Haziran 2008, 02:32
en güzel yöntel havalı tabanca 20 metreye kadar derinin içine kadar giriyor bilye atıyor ark almış atıs yapıyoruz super alman polisleri zaten etkisiz hale getirmek için bu silahlardan kullanıyorlarmıs 300 ytl ama kaliteli bişey baktın yolda adam ustunemi kırıo 2 el ates et camı indir devam baktım usutne gelio 2 tane at yerde kıvransın 8 bilye koyuyorsun super bişey
-
21 Haziran 2008, 10:45
Erdem, acil şifalar diliyorum. Umarım hasta olmazsın, havalar çok değişken, hastalığa davetiye çıkartan cinsten tam.
1 koromako ( Koray )
2 Orhanko (Orhan)
3 cihantavuz (motor cumartesi hazır olursa gelecek)
4 Ketchup (Erdem, programı iptal olursa gelecek)
5 B@hriyeli (Ömer, gelecek mi anlamadım )
6 ?
-
21 Haziran 2008, 12:44
jonturq adlı üyeden alıntı
Arkadaslar bir kac gundur foruma yazamadim ama yazilanlari takip ediyordum , cihangir'de otopark yuzunden cikan bir tartisma sonucu yuzume darbe aldim.Sol gozum daha agir olmakla beraber sisdi ve dolayisi ile morardi , malumunuz uzre gozluk kullaniyorum. Burnumda ve goz torbalarimda olusan sislikler nedeni ile gozluk kullanamiyacagim bir sure bu sekilde sizlere katilmamin dogru olmayacagi kanisindayim.
Pazar gunu hepinize iyi eglenceler mutlu resim karelerinizi dort gozle bekliyor olacagim.
Saygilar.
Kankacım çok geçmiş olsun. Eğer ağrın sızın yoksa kask falan da baskı yapıp yüzünü acıtırsa bende open face bir kask var onu kullanabilirsin?
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
-
21 Haziran 2008, 13:56
1 koromako ( Koray )
2 Orhanko (Orhan)
3 B@hriyeli (Ömer)
4 Ketchup (Erdem, programı iptal olursa gelecek)
5 cihantavuz (motor cumartesi hazır olursa gelecek)
6 ?
Gelicem .
-
21 Haziran 2008, 14:12
Gprbilo adlı üyeden alıntı
en güzel yöntel havalı tabanca 20 metreye kadar derinin içine kadar giriyor bilye atıyor ark almış atıs yapıyoruz super alman polisleri zaten etkisiz hale getirmek için bu silahlardan kullanıyorlarmıs 300 ytl ama kaliteli bişey baktın yolda adam ustunemi kırıo 2 el ates et camı indir devam baktım usutne gelio 2 tane at yerde kıvransın 8 bilye koyuyorsun super bişey
her türlü havalı silah sistemini meskun mahalde kullanmak yasak.. kullanmak değil, taşımak bile yasak.. hele ki bu silahla birini yaralarsanız yiyeceğiniz ceza cinayete teşebbüs gibi bir başlık altında geliyor.. aman derim. yıllarca havalı silah sistemleriyle ilgilendim, hala da fırsat buldukça havalı silah poligonuna giderim. bu silahlar özellikle son yıllarda çok değişti. tıpkı 2t motorlarda olduğu gibi, havalı silahları da insanlar hala balona atış yapılan oyuncak sanıyorlar. gprbilo'nun bahsettiği silahların güçleri co2 tüpünün 30barlık basıncıyla sınırlı olsa da diğer kuru hava veya spring sistemlerde inanılmaz güçlere çıkılıyor. ve yivli sistemlerin grupları şahane (20 metrede bir santimden küçük olabiliyor) şuan elimde bulunan Weihrauch marka 6.35mm tüfek ile insanlar "big five safari" denilen 5 büyük avı (bufalo, gergedan, aslan, leopar, fil) tamamlıyorlar. yani sokakta bu tip silahları taşımakla gerçek silah taşımak arasında pek fark yok.. lafı geçmişken bilgi vereyim dedim =)
Orhanko iyi dileklerin ve tavsiyelerin için teşekkür ederim. umarım yarın görüşürüz.
-
21 Haziran 2008, 14:18
Gaza geldim geliyorum Benide yazin arkadaslar koraycim cok saol , biraz daha iyiyim bugun gozumdeki sislik birazda olsa indi gozluk kullanabiliyorum su an yarin sorun olacagini dusunmuyorum.
Hadi eller havaya , kadir'ide arayin arayi acmasin bu kadar
Gorusuruz.
-
21 Haziran 2008, 14:36
Sabah işe geçerken motoru servise bıraktım.Şuan işyerindeyim.Mustafa usta yarın geziye gidersin akşama hazır olur makıne dedi.Bende geliyorum yani muhaha .Uğur biraz daha iyi olmana sevindim gerçekten sensiz olmazdı zaten.Yarına dahada iyi olacaksın merak etme.Kanama yoksa olayın yaşandığı ilk andan itibaren 72 saate kadar travma bölgelerine buz ile kompress yapmak faydalıdır arkadaşlar aklınızda bulunsun.Kesınlıkle buz koy şiş bölgelerine uğur faydasını göreceksin abi emin ol.Akşam telleşirizz
Beyler erdemide ikna edelim ne lisesi yaaa ohooo kilimcinin köroğlu vallaa.
-
21 Haziran 2008, 16:13
valla oyle erdemsiz olmaz bu is erdem yoksa bende yokum kehkeh aksam arasalim cihancim olmazsa yine ayni saat ve yerde bulusuruz birlikde katiliriz diger arkadaslara.
Gorusuruz
-
21 Haziran 2008, 18:44
ooo katılımcı sayısı artmış bakıyorum hadi arkadaşlar herkes gelsin bırakın nazlanmayı tam motora binilecek hava!! Saat 10:00'da 4 levent metro istasyonun ordayım.
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
-
21 Haziran 2008, 23:32
deminki mesajda pek açıklayıcı olamamışım =) yemişim liseyi =) geliyorum sabah 10da ordayım =) bi arkadaşın evindeyim şimdi, vakitli yatmaya çalışırım ama biraz bitkin gelebilirim.. sabah görüşürüz arkadaşlar..
-
21 Haziran 2008, 23:38
1 koromako ( Koray )
2 Orhanko (Orhan)
3 cihantavuz (Cihan)
4 Ketchup (Erdem)
5 Jonturq (Uğur)
6 Bahriyeli (Ömer)
Uğur ve Cihan, gelmenize çok sevindim. Erdem sen geliyor musun gelmiyorsun tam anlamadım son mesajından ama "umarım yarın görüşürüz" dediğine göre geliyorsun gibi yorumluyorum. Gelemiyorsan bir mesaj atarsan sevinirim sabah (0555 300 52 57)
Son durum bu arkadaşlar, yanlışım varsa düzeltin. Bir önceki buluşmaya göre Kadir yerine Ömer gelmiş gibi oldu. Gezi yeri olarak da karşıya geçilebilir bu sefer. Riva yapabiliriz mesela. Lakin bizim tarafta gidilebilecek yakın ve güzel yerlere gitmiş olduk geçen buluşmada. Belki Terkoz taraflarına, Durusu'ya gidebiliriz. Ne dersiniz?
-
21 Haziran 2008, 23:44
Arkadaslar kadir'i arayaniniz olmadimi ? Sesi cikmadi'da sanirim gelemiyecek ?
1 koromako ( Koray )
2 Orhanko (Orhan)
3 B@hriyeli (Ömer)
4 Ketchup ( Erdem )
5 cihantavuz (Cihan )
6 jonturq ( Uğur )
rotamiza sabah kahvalti'da karar verecegiz gibi geliyor , arkadaslarin bir cogu forum a bakamiyacak bu aksam erken yatanlar olacak benim gibi.Yarin sabah 10'da kahvalti yaparken rotamizi cizeriz sonrasi allah kerim.
Tomass , yarin kesinlikle gelmen lazim tedavi edilicek bir hasta olarak seni bekliyor olacagim.Su gozumun cevresinde bulunan sislik ve morluklari sana gostermeliyim kisa zamanda kurtulmak istiyorum onerilerine ihtiyacim var , saka bir yana yarin seninde katilmani cok isteriz.
-
22 Haziran 2008, 01:44
ugurcum sabah 09:40 gıbı gecen bulustugumuz yerde olucam AKM nın onunde bulusuruz uygunsa senın ıcın.Bugun geç saate kadar motorun tepesındeydım valla cok yorgunum bana bı SMS atarsan sevınırım hemen yatıcam cunku sabah cevabına bakarım kendımı ayarlarım. tellerim:05436306010 , 05357801411
-
22 Haziran 2008, 22:29
özet: yaklaşık 12 saattir motor üstündeyiz.. 250km yol yaptık... çok fazla resim ve vidyo çekemedik malesef. cihan'ın evi uzak olduğu için bizden 100km fazla yol yapmış olacak helal olsun.. inanılmaz zevkli bir makine. benzinin her damlasını hakediyor... boş otoyolda kapatıp giderken de, bostancı'da ışıklardan 6 motor kalkış yaparken de, altıncı viteste 90km hızla aheste aheste giderken de çok eğlendiriyor beni.. gelen herkese teşekkürler arkadaşlar, çok yorgunum ama hala ağzım kulaklarımda.. süper bi geziydi.
-
22 Haziran 2008, 22:53
bugün şile yolunda gördüm sizleri. güzel bi gündü.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler