Evet bu model araba olayina benim burada esnaf bir arkadasimda bulasmis durumda zeytinburnunda yaristiriyor onlarda pazarlari , bir kez bana kullanma firsati vermisdi lakin hakim olamadim cok hizlilar
Evet bu model araba olayina benim burada esnaf bir arkadasimda bulasmis durumda zeytinburnunda yaristiriyor onlarda pazarlari , bir kez bana kullanma firsati vermisdi lakin hakim olamadim cok hizlilar
First Day Of My Life
Selam Ömer. Aramıza hoşgeldin.
Walla Orhancım daha yeni aldım hiç oynayamadım. Bendeki makina 18 cc. Walla dün çalıştıramadım, adam bana ince bi noktayı söylemeyi atlamış. Depo boş olduğundan benzin hortumları da boş, motora benzin gitmeyince çalışmıyor tabi. Hava filtresini çıkarıp parmağımla basmam gerekiyormuş ilk seferinde Bu akşam bi gazlıycam bakalım nasıl gidiyor. 2T yaa nasıl duman atıp bağırıyo bi görseniz Sen benzinini kaç paraya alıyorsun??
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Hadi hayırlı olsun. 1 galonu 40 YTL miydi neydi. Nitro ve yağ katkılı benzini var. %16'den %25'e kadar farklı Nitro oranlarında benzin var, %25'i tavsiye ederim. Performans konusunda en iyisi %25lik.
Yalnız bayağı meşakatli iş. Yani "Benzinini koyayım, basayım çalışsın." yok malesef. Arabalarımız en bakımlı olduğu zaman bile 30 dakika oynuyorsak 1 saat boyunca tamirat, servis yapmamız gerekiyordu. Çünkü düz yolda bile her an biryeri bozuluyor, kırılıyor, yedek parça istiyor vs. Bu işin mantığı bu zaten, uğraşmak durmak..
Ilginiz Için Tskkr Ederim Arkadaslar Pazar Günü Gelmek Isterim Yalnız Motordan Acayip Sekilde Beyaz Duman Cıkıyor Sanırım Sanzıman Yagındada Azalma Var Bikac Yeri Aradım Motor Acılması Gerekiyomus Kecelerde Kacırma Olabilirmiş Bu Konuda Yardımcı Olursanız Sevinirim Fazla Bilgiye Sahip Degilim 3 Ay Oldu Alalı Bu Arada Yapımıda En Az 200 Tutarmıs Ne Yapmalıyım?
Hem de nasıl iş aldın başına...
Ben 5-6 haftasonu hep oynadım. Bu süre zarfında kırılan, bozulan yedek parçaya ve sarf malzemeye harcadığım para yaklaşık 100 - 150 YTL gibi birşeydi. Mesela bir dişli sıyrılıyor ve bozuluyor. Gidiyorsun dükkana "Abi parasında değilim, bana bunun en kalitelisini ver!" diyorsun ama öyle bir seçenek yok malesef. Bilerek parçaları çok yüksek kalitede tutmuyorlar ki kullanıcı sürekli uğraşsın. Tam bir hobi işi yani. Bunun ötesine gidenler şunu yapıyor; mesela sürekli sıyrılan bir plastik dişli mi var; gidiyorlar onun aynısını aluminyumdan işletiyorlar, ömürlük oluyor. Mesela benim debriyaj dişlim ikinci keredir bozuldu, debriyaj sıyırıyor şu anda. 20 YTL'ye debriyaj dişilsi alıp, sonra arabanın 3/4'ünü söküp bozuk parçayı çıkartıp yenisini takmaya üşendiğim için yatıyor araba 6 aydır. Ama bir gazla yapacağım inşallah bir ara...
ya peki arkadaslar model arabalarinda yedek parcalari kolay bulunabiliyormu onlarda da marka cok onemlimi bu konuda birde nitro lu yakiti heryerde bulabilirmiyiz ?
Sanziman yagini gozle kontrol edebilirsin Omer , motosikletinin kac kilometre'de tabiki kullandigin t2 yag marka ve modelinide yazmayi unutma ?
Bu arada sana yukarida verdigin bilgileri hangi servis verdi bunuda bizimle paylas lutfen
First Day Of My Life
bnde bu gün hpi rs4 evo 3 modeline baktım 650 dolar fiyatı var drift modelleri cok guzel yanlıyor sordum sanırm beyin gibi birşeyi var onu takınca drifte dönderiliyormus toplam 650 dolar 350z mustang m3 subarı bir sürü cap var t3.0 motor yazıyor kutuda 1.5 beygir gucunde
Model arabada yedek parçanın kolay bulunabilirliği hangi markanın hangi yıl çıkarttığı modeline sahip olmanla çok alakalı. Bende 2002 yapımı Tamiya marka 1/8 Impreza var, tüm yedek parçalarını 4. Levent'teki hobi dükkanında bulabiliyorum. Benzin, temizlik kiti gibi sarf malzemeler zaten her hobi dükkanında mevcut.
bugun tekrar o motosikleti gördüm..arkasında fb formalı bir de artçısı vardı...cesaret ettim motosiklet.net e üye misiniz ? hızı çok yavaştı...duymuş olması gerekiyodu..
ya duymadı yada duymamazlıktan geldi...
rengi beyaz..ama her neyse cıkmadı bu zamana kadar bundan sonra mı çıkacak
7300 KİLOMETREDE CASTROL TAM SENTETİKDEN BASKA KOYMADIM SANZIMAN YAGINDA AZALMA VAR BEN MASLAKTAKİ SERVİSE GÖTÜRDÜM SANZIMAN YAGINI DEGİŞTİRDİ ZAMNLA GECER DEDİ AMA DEGİŞİKLİK OLMADI MOTORUN ACILMASI GEREKTİĞİNİ İSE ETİLERDE DEREBİYE BAKAN Bİ SERVİS SÖLEDİ BİRDE BASKA Bİ SERVİS
Acıkcası Maslaktaki Servise Götürmek Istemiyorum Sanzıman Yagının Degişmesine 50 Ytl Aldıktan Sonra
Maslaktaki servisin fazla para aldigini dusunuyor isen sanziman yagini gozle kontrol ettikten sonra eksikligi gidermek gorevi sana dusuyordu , maslaktaki servisden memnun olmayan tek derbi kullanicisi sen olursun yoksa Bu arada etilerde derbiye bakan bir servis de ne demek onu anlamadim ? Siradan bir servis ve derbi marka motosikletlerimi tamir ediyor nedir ? Neden motor aciliyor derdi neymis hic sormadinmi?
First Day Of My Life
Etilerdeki Servisin Tlfnunu Derbinin Resmi Stesinden Aldm Motoru Acmanın Sebebi Ise Kecelerde Sızma Olabilirmiş Ayrıca Radyatörlede Baglantısı Var Dediler Ama Maslaga Götrücem Insallah Geziye Yetişir
umarim basina is cikarmazlar kucuk bir sorundur ve hemen duzeltilebilir.
First Day Of My Life
ya cumartesi goturuyorum makıneyı termostat contası değişecek.Ama açıldımı işallah başka bişey çıkmaz şuan için tek temennim bu.Mekanik konusunda şansım yoktur pek.termostatı açtığımızda başka bişilerin çıkmasından korkuyorum işallah çıkmaz.Çıkarsa uğraş dur zaten, vaktimde yok işler çok yoğun.Bide ben yapı olarak rahatsızımdır biraz araba+motor vs. konusunda sorun varsa eğer makinemde, uyku uyuyamam valla sorun hallolmadan.Huzursuzum zaten kaç gundur goturemıyorum motoru öle duruyo otoparkda.Bakalım cumartesı halledersek pazar gunu bıraz stres atarım sizlerle birlikte.
Bugün model arabamı ilk kez sürdüm sonunda arkadaşlar!!! 2T motorun o güzel sesi ve gaza basınca çıkardığı duman ve kokuyu görmelisiniz. Süpper. Bir de ikinci vitese geçişi manyak. Alet çok süratli zor zaptettim. Bir kez de kaza yaptım taklalı falan jantı kırdım ufaktan Harbiden belayı satın aldım sanırım Bu arada bugün lodos çıktı akşam hah dedim pazar geliyor ya kesin yağar ama hava durumunda 27 derece açık gösteriyor Cihan sen de hallet cumartesi şu contayı falan gel mutlaka ( Haa yenge kızıyo da conta falan hikayeyse o başka tabi )
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Geleneksel Yağmur Altında GPR Buluşması
22 Haziran Pazar - 10:00 - 4. Levent Metro Durağı
1 jonturq ( Uğur )
2 koromako ( Koray )
3 Orhanko (Orhan)
4 cihantavuz (motor cumartesi hazır olursa gelicek)
5 ?
Haydi arkadaşlar, bir el de siz atın...
Kadirin sınavı var sanırım pazartesi ama baskı yaparsak belki gelir (kadir sen okuma yazıyı, öbür satıra geç).Erdeminde lise arkadaşlarıyla buluşmasının yerini öğrenir motorlarla gidip sabote ederiz eğer pazar bizle gelmezse benimde cumartesi usta motoru halledemezse birinize artçı olabilirim gezi için.
Hadi beyler hareket pazar bulusuyoruz.Yağmur falan yok bu hafta POSEİDON'la GÖRÜŞME YAPTIM verdim ayarı.Akıllı olcak pazara sorun yok yani.Rahatça gezebiliriz
Arkadaslar bir kac gundur foruma yazamadim ama yazilanlari takip ediyordum , cihangir'de otopark yuzunden cikan bir tartisma sonucu yuzume darbe aldim.Sol gozum daha agir olmakla beraber sisdi ve dolayisi ile morardi , malumunuz uzre gozluk kullaniyorum. Burnumda ve goz torbalarimda olusan sislikler nedeni ile gozluk kullanamiyacagim bir sure bu sekilde sizlere katilmamin dogru olmayacagi kanisindayim.
Pazar gunu hepinize iyi eglenceler mutlu resim karelerinizi dort gozle bekliyor olacagim.
Saygilar.
First Day Of My Life
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)