Ben değilim. Mesafe uzun olduğu için işe motorla gelmiyorum.
eger bu forum daysa gercekten süper olur... inşallah çıkar biyerden..
By_moto, hayırdır? Bulman mı lazım sahibini?
-----------------
Neden ozellikle tuzladaki super oluyor biz buradayiz ne yani biz super degilmiyiz
Bu arada ehliyeti gidip aldim sonunda , bu arada foruma bu ara yazamiyorum.yazamiyorum ama okuyorum yazilanlari riva gezisini uygun bir zamanda gerceklestirelim.
Saygi sevgi bortu ve bocek ile
First Day Of My Life
Ehliyet hayırlı uğurlu olsun uğurcum.Rahat rahat binersin artık.Pazar günleri klasik oldu yaa hava devamlı kapalı ben anlamadım bu işi valla.nasıl yaz bu kardeşim biz iş yerindeyken hava günlük güneşlik, haftasonu motora bincez diye iple çekiyoruz günlerin geçmesini.Cumartesi pazar hava cacıkk.isyanım var ulennnn Neyse uygun bi gün ayarlıyalımda riva yada alternatif bişiler düşünelim.Ben bu sefer artçımı da getiricem arkadaşlar uygun olursa.
ketchup 28 30 fazla basıyorsun 1.70 1.90 bar olarak ayarlayın genellikle sheel benzincilerdeki dijital olanlar dogru basıyor ama coguda bozuk saglam olarak cadde tarafinda goztepe koprusu karsısında var
yoo.yani o bu çevrelerde oturuyordur.beraber gezeriz tozarız falan diye söledim illa bulmam da lazım değil ayrıca..siz de süpersiniz...
22/06/2008 Pazar gunu biraz km yapalim diyen arkadaslar parmak kaldirsin bakiyim!
First Day Of My Life
Ya ondan işte orhancım virgül koymamışız vurma kafamıza En iyisi ön 1,8 arka 2,0 bar hava basmak sanırım Bilonun dediğine göre hem tek hem artçıya uygun ikisinin ortası
Hayırlı olsun uğurcum. Artık rahat rahat gezebilirsin
Ben varım. Hadi ortalığı biraz toza dumana boğalım!
koromoka dedigin dogru eger 50 60 kiloysanız 1.70 1.90 en iyisi ama bnm gibi 80 kilo iseniz veya üstü birazdaha basmak lazım bn 1.70 2.00 basıyorum arka tekerde daha cok kilo oldugu için arkaya 2.00
22/06/2008 Pazar Gunu Gelisi Guzel Bulusma " Olmadi Riva "
Bulusma Noktasi : Ayni yer ve ayni saat Kahvalti yeri bile ayni o derece yani..
1 jonturq ( Uğur )
2 koromako ( Koray )
3 ?
First Day Of My Life
Uğur, hayırlı olsun ehliyetin. Darısı alamayanların başına. Sanırım Bilal'de yok artık sadece.
By_moto, seni de bekleriz buluşmaya.
GPR Buluşması
22 Haziran Pazar - 10:00 - 4. Levent Metro Durağı
1 jonturq ( Uğur )
2 koromako ( Koray )
3 Orhanko (Orhan)
Duruma göre karşıya da geçebiliriz. Koray sana iki kez köprü geçmek olacak ama senin niyetin gezmek zaten, değil mi
Erdem ,Cihan, Kadir hadi aslanlar Eller havaya
First Day Of My Life
arkadaşlar pazar günü liseden arkadaşlar çağırdı. birkaç gün içinde kesinleşir, ozamana kadar mutlaka haberdar edicem. çok istiyorum valla üç beş motor gezmek çok zevkliydi.. haberdar ederim.. davet için teşekkürler =)
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
Erdem sen olmadan olmaz ona gore daha senin su serit'e tankpad a bakcaz iyi haberlerini bekliyorum
First Day Of My Life
beyler kesinlikle gelmek istiyorum ama motorun termostat contasında sorun var sızdırıyor değişmesi gerekiyor.Uzun yolda problem yaşayabilirim havalarda sıcak zaten, su sızdırıyor o contadan.Haftaiçi servise goturemıyorum maalesef işlerden dolayı.Cumartesi günü götüreceğim motoru servise eğerki halledebilirsem problemi pazar günü gelicem tabiki.benide ekleyin listeye cumartesi belli olacak şeklinde.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)