Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Ben 5,3 - 5,5 gibi yakiyorum sanirim. Cok ama inan deger hemde ger benzin damlasina
    First Day Of My Life

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    Beyler 2 zamanlılarla ilgili bi topic açtım motosohbet kısmına.Yeni nesil 2 zamanlılarla ilgili forum ahalisini bilinçlendirmek adına.Bu konuda merakı ve sorusu olanların dikkatini bizim topicede çekebiliriz böylece diye düşündüm.Motorlarımızı daha iyi tanıtma ve onyargıyı kırma adına belki bi yararı olabilir.

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    Deer Cok berbat olmuş ya scooter karışımı bişi olmuş
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

Motosikleti
    Alıntı dynner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zevk meselesi tabi.Ama senin düşünceni ifade etme şeklinde hiç hoş olmamış açıkçası arkadaşa hakaret niteliğinde bi yorum olmuş.Teeesüf ediyorum uğurun adına sana.Beğenmediğinizi tabiki özgürce ifade edebilirsiniz ama doğru bi şekilde olmalı. "berbat olmuş" ifadesi çok çirkin duruyo.

alpibox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER
    Alıntı dynner adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------------------------------

Pardon ama deer'in zaten scooter olduğunu biliyorum ben.Başka bişiymi.Bence bir konuda bilgin yoksa hiç konuşma daha iyi senin için.Konuşma tarzın nasıl bilmiyorum ama seni kınıyorum.
    /\LP

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Arkadaşlar, sokakta gördüğü motorun yanında fotoğraf çektirip kendini "motorcu" sanan insanların yazılarını umursamayın lütfen...

Motosikleti
    Cosa 200
    Orhan arkadasimiz son noktayi koymus'da Deer nedir alperinde soyledigi gibi scooter degilmi? Scooter ise bune kedi ciger mi ?
    First Day Of My Life

Tmrkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Derbi GPR 125 R (2006)
    Merhaba arkadaşlar;
    2hafta önce sipariş verdiğim kaskım bugün elime ulaştı ama baya bi kafamı sıktı, daha önce hiç kask kullanmadığım için mi böyle yoksa yeni olduğu için mi? Umarım bu 2 ihtimalden biridir çünkü en son ihtimal kaskın küçük olması gerçi kafa ölçüm 57cm ve kaskım da Medium (57-58cm) ama yine de kafama takıldı şimdi.

Bir de arkadaşlar kullandığınız montların beden ve ölçülerini yazabilir misiniz acaba, fikir vermesi için. İnternetten mont siparişi vereceğim de daha sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    OXYGEN

Motosikleti
    Cosa 200
    Kafani sikiyor olmasi gayet normal bas agrisi yapmadigi surece , Mont " M " giyiyorum seninde "M" alman gerektigini dusunuyorum.

Bu arada buldunmu Derbi ?

Kask'in resimlerini bizimlede paylasirsan seviniriz.
    First Day Of My Life

masaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    montu bence denemeden alma ben hein gericke den deneyerek almistim 2 ayri modelin l bedenleri uzerinde farkli farkli durabiliyor kask a gelince benimde m bayada sıkıyor ama kullandikca rahatliycaginiz saniyorum artci icin mesela l aldim ama simdi dusunuyorumda kullandikca baya kafam icinde gezer onun birde kaskin icin kargo masrafin ne oldu?

Motosikleti
    Derbi GPR 125 R-- Kymo Agility 125
    her ne kadar aka frenimle ilgili sorunum olsada bu akşam üzeri seytan dürttü. kaskımı, dizliklerimi filan taktım ilk kez kavacığa doğru otobana çıktım. ve bu motoru almakla doğu karar verdiğimi bir kez daha anladım o ne ses öyle yaw! bayılıyorum bu 2 zamanlı 125 lik special racinglere. önümde nerden baksan 50 metre var arabayı sollamama içindekiler dönüp bakıyor ne gelior böyle diye. tınnnnnnn!!! . son hız 145 gördüm dahasına da zorlamadım ama tahminime göre 11.000 e dayasam 6 da 155 rahat görür bu minik

Motosikleti
    DERBİ GPR125
    kavacık yolunda 162 gordum10.800 rpm flndı snde 11.250 de 167-168 vurursun ama devir saati yavaslıyor trafiksiz bir zamanda denemk lazım

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Soull anlatımından ben bile eğlendim, eminim çok eğlenmişsindir. Güzel paylaşım.
    Tmrkn kaskın hayırlı olsun. Başta biraz sıkması normal, özellikle yanaklarını bastırıyor olması lazım. Benim kask M. İlk kullandığım zamanlarda kaskı çıkarttığımda dişlerimin yeri değişmiş gibi hissediyordum. Ama kumaş zamanla yumuşadı ve alıştı suratıma.
    Ben montta S giyorum, boyum 1.68, hesabı sen yap. Uğur'un M tahmini doğrudur büyük ihtimal.

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    Selam arkadaşlar. Gezinin tadı damağımızda kaldı en kısa zamanda tekrarlayalım. Bu arada bugün maslaktan geçiyordum fercoya uğradım. Fren hidrolik deposunun kapağını alayım dedim. Depoyla ve contasıyla birlikte satılıyormuş, sadece kapak satılmıyor. 40 ytlcik verdim ve aldım Conta ve deposuna ihtiyaç duyan olursa verebilirim bende 2şer adet oldu. Ustayla da konuştum benim motor 1000 den fazla yol yaptım 1,5 litre yağı bitirmedi hala, 400-500 kmde yağı bitiren arkadaşlar var dedim. 1,5 litre yağı 1000-1500 km arasında tüketmesi normal dedi. 400-500 çok az dedi. Kitapçığında falan ne yazıyor bilen var mı?
    Benim de bi ara motoru yıkatıp zinciri yağlamam gerek. İşten güçten fırsat bulunca yapıcam. Kirli kirli görünce ayar oluyorum harbiden..

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Evet, en kısa zamanda geziyi tekrarlamak lazım.
    Bana da motoru alırken 1000 km gider diyorlardı bir depo yağ ile. Ama kitapçıkta ne yazıyor bilmiyorum.

Motosikleti
    Cosa 200
    banada 400/500 km dediler ve hakkaten o sekilde yakiyorum anlamadim gitti , gezinin tekrari icin gorusmelere basliyalim seni "road captain" olarak atiyoruz oybirligi ile Sen guzel bir rota ciz bizlerle paylas orhancim biz uyariz
    First Day Of My Life

Motosikleti
    DERBİ GPR125
    3 depoda 1 lt yag olması lazım bndede o şekilde gidiyor 450 km fln ama dip gaz gitmessem bu 550 km lere gelir

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    banada 400/500 km dediler ve hakkaten o sekilde yakiyorum anlamadim gitti , gezinin tekrari icin gorusmelere basliyalim seni "road captain" olarak atiyoruz oybirligi ile Sen guzel bir rota ciz bizlerle paylas orhancim biz uyariz
    Teşekkür ederim Uğurcum, "road captain" görevine layık olmaya çalışacağım
    Gezi önerisi olanlar açıklasın. Havalar güzel gidiyor bakın. Aslında bize yağmur falan işlemiyor artık, her havada çıkarız

Motosikleti
    Alıntı Orhanko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim Uğurcum, "road captain" görevine layık olmaya çalışacağım
    Gezi önerisi olanlar açıklasın. Havalar güzel gidiyor bakın. Aslında bize yağmur falan işlemiyor artık, her havada çıkarız

Riva içimizde kaldı rivaya gitmek şart gibi.Bi sonraki gezi planımıza bence rivayı alalım.Sonrası içinde Şehir dışı olarak yakın yerler yalova-çınarcık-armutlu olabilir fikir sadece.Avrupa yakası yenikapıdan yalova hızlı feribotuna biner,Anadolu yakası kartaldan yalovaya geçer.orda bulusup gezıye devam edılebilir.

alpibox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER
    Alıntı cihantavuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Riva içimizde kaldı rivaya gitmek şart gibi.Bi sonraki gezi planımıza bence rivayı alalım.Sonrası içinde Şehir dışı olarak yakın yerler yalova-çınarcık-armutlu olabilir fikir sadece.Avrupa yakası yenikapıdan yalova hızlı feribotuna biner,Anadolu yakası kartaldan yalovaya geçer.orda bulusup gezıye devam edılebilir.

Buna katılıcam valla
    /\LP

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler