Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Haziran 2008, 23:22
Reklamlar
-
07 Haziran 2008, 23:54
soull adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende geziyi başka bir hafta sonuna taşıma fikrindeyim.yarın ha yağacakmı ha yağmayacak mı düşüncesiyle az çok tadımız kaçıcağına az daha sabredip rahat kafayla günlük güneşlik bir pazar yapalım bu işi diye düşünüorum. zaten benim motor 5800 e gedi. büyük ihtimalle hafta içi 6000 bakımına götürücem. daha fazla km de yapmak istemiorum açıkçası bakıma kadar.
Arkadaslar soullunde dedıgı gıbı bencee hiç strese sokmayalım kendımızı şöle gunluk guneslık bı hafta sonunda rahat rahat yaparız bulusmayı.Haftaya pazara erteleyelım mesela.Yoksa bole stres olucaz vay yagdı vay yagmadı sımdı yagcak ya yagarsa dıye gerılmeyelım zevk alamayız cunku havayla bogusmaktan.ben gec saate kadar buralardayım.Kararımızı verelım yarın ıcın !!!!
-
08 Haziran 2008, 00:07
ben bugün yağmura yakalandım, hava sıcak olduğu için pek koymadı =) ama tabi grup sürüşünün keyfini kaçırır.. siz bilirsiniz, ben uyarım her plana. ben de tankpad arıyorum bu arada.. jant şeridi de yapıştırim diyorum ama kırmızı mı turuncu mu karar veremiyorum..
bu arada soull senin plakalık iptali nasıl yapılmış? görebileceğimiz bi fotoğraf var mı? plaka nerde duruyor?
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
-
08 Haziran 2008, 00:18
ketchup adlı üyeden alıntı
ben bugün yağmura yakalandım, hava sıcak olduğu için pek koymadı =) ama tabi grup sürüşünün keyfini kaçırır.. siz bilirsiniz, ben uyarım her plana. ben de tankpad arıyorum bu arada.. jant şeridi de yapıştırim diyorum ama kırmızı mı turuncu mu karar veremiyorum..
bu arada soull senin plakalık iptali nasıl yapılmış? görebileceğimiz bi fotoğraf var mı? plaka nerde duruyor?
benim plaka ve plakalık bütün halinde evde vidalarıyla beraber. artcı koltuğu çıkarılınca zaten bağlantı yerleri çıkıyor. istendiğinde ordan takılabilir tekrar. ben şimdilik takmadım ama takıcam. böyle daha hoş görünüyor gerçi ama tabi polis tehlikesi var
bu arada sinyalllerde bağlı zaten plakalığa arkadaşlar.orhanko arkadaşımızın alttaki mesajından sonra ek olarak yazıorum bunu.
-
08 Haziran 2008, 00:25
Soul gayet şık motorun. Yalnız arka sinyalleri de bir şekilde bağla derim arka kuyruğa. İhtiyaç olabilir..
Meteoroloji yarına bulutlu diyor. Ben kendimi yarın buluşmaya göre ayarlamıştım. Dolayısıyla buluşma yapalım diyorum. Cihan, sen çok uzaktan geleceğin için tereddüt ediyor olabilirsin, normal karşılıyorum. Gelecek haftalarda yine buluşma yapılabilir ama yarın için çıkmaya kararlı olanlarla buluşalım. Ben kararlıyım, inadım inat.
Yarın kim geliyor şimdi? Gelenler el kaldırsın
-
08 Haziran 2008, 00:34
Orhanko adlı üyeden alıntı
Soul gayet şık motorun. Yalnız arka sinyalleri de bir şekilde bağla derim arka kuyruğa. İhtiyaç olabilir..
Meteoroloji yarına bulutlu diyor. Ben kendimi yarın buluşmaya göre ayarlamıştım. Dolayısıyla buluşma yapalım diyorum. Cihan, sen çok uzaktan geleceğin için tereddüt ediyor olabilirsin, normal karşılıyorum. Gelecek haftalarda yine buluşma yapılabilir ama yarın için çıkmaya kararlı olanlarla buluşalım. Ben kararlıyım, inadım inat.
Yarın kim geliyor şimdi? Gelenler el kaldırsın
Ben geliyorum (Dediğim gibi sabah sabah bi iş falan çıkmassa, çıkarsa da sonradan katılırım).
Arkadaşlar abartmayın ya hava yağmurlu göstermiyor. Haa baktık sabah hava yağışlı, o zaman iptal ederiz. Daha yağmur yok bişiy yok cayıyosunus
-
08 Haziran 2008, 00:37
arkadaşlar ne oldu şimdi yarın sabah buluşuyormuyuz? ben yarın sabah yağmur yağmazsa gelirim. zaten işten çıkıp gelcem leventten.
-
08 Haziran 2008, 00:46
kuzenimde yamaha xmax250 var gelsin mi o da? yoksa sadece gpr mi olucaz??
-
08 Haziran 2008, 00:50
ben varım. saat 10:00'da 4 levent metro durağının orda.
0533 255 4844
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
-
08 Haziran 2008, 01:06
uurproject@msn.com arkadaslar adresimi ekleyin lutfen bi konferans yapalim , isin icinden cikamiyacagiz yoksa
-
08 Haziran 2008, 01:08
koromako adlı üyeden alıntı
kuzenimde yamaha xmax250 var gelsin mi o da? yoksa sadece gpr mi olucaz??
bence sorun yok koromako maksat zaten tanışmak gezmek eğlenmek değil mi
-
08 Haziran 2008, 01:10
ben yokum diorum arkadaşlar .yarın son anda duruma göre karar veririm demek filan istemiorum. bir önceki sayfada yazdığım gerekçelerle bu buluşmanın daha genel ve eksiksiz olarak sonraki haftasonu yapılmasını temenni ediorum. tabi yarın içinde buluşmak isteyen arkadaşlara engel diil bu.
-
08 Haziran 2008, 01:18
arkadaslar msn e gelın konferans yapıyoruz
-
08 Haziran 2008, 01:27
Riva gezisi katilimci arkadaslarimiz'dan bir kacinin "ben dahil "hava muhalefeti nedeni ile iptal olmasi ve bir sonraki haftaya ertelenmesi yonunde israrci olmaktadir.
lakin 4.levent metro istasyonu onundeki bulusmanin gerceklestirilmesi istenmektedir , on tanisma ve yakin bir locasyonda dinlenme sohbet karsilastirma vesayre .
Ben ve cihan arkadasimiz yarin saatinde 4.leventte olmak uzere anlastik.
Bilginize.
-
08 Haziran 2008, 01:38
Arkadaşlar gezi iptal fln olursa bizde 5-6 motor ckmaya karar verdik
yol Haritası: 2. köpru yolu üzerinden virajlı Şile otobanı ve sonrasında meşhur Ağva virajları ve sonrasında mangal Partisi
Yaklaşık mesafe: 100km isteyen arkadaşlar gelebilir
-
08 Haziran 2008, 01:40
Arkadaştaydım, şimdi geldim eve.
Jonturq, son kararı beğendim ben de. 10:00'da 4. Levent'te buluşup Avrupa tarafında takılıp sonra dağılabiliriz. Nereye gidelim dersiniz? Baktık hava güzel, Garipçe Köyü veya Rumeli Feneri'ne gidelim derim ben.
-
08 Haziran 2008, 01:41
evet arkadaslar riva gezisini haftaya pazar uygun hava kosullarında yapma konusunda genel gorus var.Arkadasların genel goruslerı dogrultusunda ve eksıksız katılımın saglanması için üzülerek riva gezisi onumuzdekı hafta pazar gunune ertelendı dıyoruz o zaman.
Riva gezisinden bagımsız olarak yarın sabah 4.levent metroda saat 10 da toplanalım dıyoruz ısteyen arkadaslar katılabılır.Hava durumuna da baglı olarak yakın bı yerlerde takılıcaz.Gelmek ısteyen arkadaslara duyurulur.
-
08 Haziran 2008, 01:42
Bilal senin tutumundan hoslanmiyorum , biz gpr bulusmasi icin ismini yazigimiz zaman ehliyetinin olmayisindan dolayi bizlere uzulerek katilamiyacagini soylememismiydin ? Benmi yaniliyorum yoksa , simdi ise yaklasik 100 km lik yolu kat edecegin ve sonrasinda mangal yapabilicek olmanizdan bahsedior ve diger arkadaslarimiza cagrida bulunuyorsun.
Gitmek istiyen arkadaslarimiza simdiden iyi eglenceler.
Saat 10 da 4.levent'deyim
saygilar.
Garipce mukemmel fikir road captain sen olucaksin yarin zaten en kotu kahvede batak oynar cay iceriz
-
08 Haziran 2008, 01:45
Anlaşılan yarın Anadolu'dakiler Anadolu'da, Avrupa'dakiler Avrupa'da takılacaklar.
Bilal, Koromako Koray ile iletişime geçer misin? O da Anadolu tarafında ve geziye katılmak istiyordu. Telefonu 0532 257 34 57, size katılabilir.
jonturq adlı üyeden alıntı
Bilal senin tutumundan hoslanmiyorum , biz gpr bulusmasi icin ismini yazigimiz zaman ehliyetinin olmayisindan dolayi bizlere uzulerek katilamiyacagini soylememismiydin ? Benmi yaniliyorum yoksa , simdi ise yaklasik 100 km lik yolu kat edecegin ve sonrasinda mangal yapabilicek olmanizdan bahsedior ve diger arkadaslarimiza cagrida bulunuyorsun.
Gitmek istiyen arkadaslarimiza simdiden iyi eglenceler.
Saat 10 da 4.levent'deyim
saygilar.
Garipce mukemmel fikir road captain sen olucaksin yarin zaten
en kotu kahveda batak oynar cay iceriz
Eyvallah, memnuniyetle
Haydi son listeler :
Avrupa (10:00'da 4. Levent Metro) :
1. Jonturq
2. Cihan
3. Orhanko
4. Ketchup
5. ???
Bir öneri daha; baktık hava güzel oldu, saat makul, Anadolu'da da Avrupa'da da iki grup var, bu iki grubu akşam buluşturabiliriz. Kısacası her iki grup kendi tarafında kalıp hem tanışıp sohbet edip hem de havanın durumunu kollamış, vakit kazanmış olacak. Ee, sonunda baktık hava güzel, buluşuruz. Saat ve hava uygun olursa akşam Avr. tayfası Anadolu'ya geçebilir, Cadde'de buluşabiliriz.. Koray'ın numarası bende var. Anadolu ekibi olarak onu arayabilirim. Ya da Bilal, bana numaranı verirsen iletişime geçebiliriz. Ehliyet konusunda fikrini son anda değiştirdin sanırım, olabilir..
-
08 Haziran 2008, 02:09
Orhan , cihan beylikduzunden hareket ettiginde beni ariyacak , olasi bir yagmur durumunda cihanin kat edecegi yol mesafesini dusundugumuz icin tekrar geri donmesini gerekecek ve bize katilamiyacak.Eger olumsuz bir sey olmaz ise The marmara onunde Cihan arkadasimizi karsiladiktan sonra 4 levent e hareket edecegiz.
Uykusuz kalmanin mantigi yok 4 levette olacagiz gelmek , tanismak istiyen kullanicilarimizin bilgisine.
Allah rahatlik versin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler