havanın kotu olmasıda benm işime geldi yag alıcaktım birde benzin haftasonu 50-60ytl gidicekti yinee
havanın kotu olmasıda benm işime geldi yag alıcaktım birde benzin haftasonu 50-60ytl gidicekti yinee
Valla şu an burda hava parçalı bulutlu. Dönüyor mu ne...
Evet arkadaşlar, meteoroloji ilk kez bugün için parçalı bulutlu, yarın içinse yer yer yağış gösteriyor. Hava dönüyor sanırım. Buluşma planını iptal etmeyin şimdiden
Bencede hemen yelkenler suya inmiş dönücek bu hava
Evet simdi gunes acti , karsida hava nasil acaba ? anadolu da yagarken avrupada yagmadigina bir cok kez sahit oldum.Umarim hava doner de bizimde hevesimiz kacmaz.
First Day Of My Life
Taksim tarafı güneşli jonturq'un dediği gibi topiği okuyan arkadaşlar bulundukları yerlerin hava durumunu bildirseler güzel olucak kendimi avutucam
Arkadaşlar saat 2'de Taksim nasıl güneşli anlayamıyorum.. Saat 01:30'dan beri 4. Levent'te aralıksız şiddetli sağanak yağıyor. Tam 1 saat oldu, etkisini azaltmadı bile...
ben turkcell'in hava servisine kayıtlıyım, üç günlük tahmin için cumartesi, pazar, pazartesi parçalı bulutlu dedi. bugün de on dakika yağmur düştü sonra yağış olmadı ama yarın ne olur bilemem.
bu arada sabah Maslak Ferco'ya gittim, 1000 bakımına soktum. yağ, buji değişti, exup sigortası takıldı, balatalar çıkarılıp zımparalandı, temizlendi, vidaları sıkıştırıldı, kızıltoprakta takılmamış vidalar(!) takıldı. Uğur diye bi arkadaş var orda. Çok ilgili. Servise de 18 ytl verdim =)
Exup sigortası da epey değişiklik yaptı. Yani kullanırken yeni bir motosiklet almış gibi dikkat etmeyi gerektirecek bir değişiklik değil ama 5000 devirden itibaren güçte çok ciddi bir artış oldu. haliç köprüsünden M.köy istikametine çıkınca yokuşta 90la giderken bayılan motor şimdi 120 ile çıkıyor. beşiktaştan barbaros bulvarına da 120 ile tırmandım. Tabi bu durumun tek kötü tarafı benzin oldu, 8000 devirin altına inemez oldum =) epey eğlenceli oldu motor.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
hobaaa levent de yagmur var demek biraz once gok gurultusu duydum zaten yagacak hava kesinlikle ama siddeti ve ne kadar surecegi konusunda melekler kahvesi falcisindan yardim almakda yarar var :b
Demek sonunda exup sigortani ve bin bakimini hallettin , cok sevindim erdemcim.Exup'dan sonra bak bakalim km de ne yakiyorsun bizimlede paylasirsin
First Day Of My Life
Damla yağmıyor bu tarafa.Ama Levent tarafından geliyor olabilir..
İstanbul radar verilerine göre, İstanbuldaki yağışlı hava kütlesinin kuzeye doğru hareket ederek Boğaz çevresinde ve Ümraniye,Beykoz çevrelerinde 20-30 dakika içerisinde kısa süreli ( 1 saat ) ve zaman zaman etkili gökgürültülü sağanak yağışa sebep olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı( lokal sel, su baskını,dolu, yıldırım vb...) vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olması gerekmektedir. Ayrıntılı Bilgi İçin; İstanbul Bölgesel Hava Tahmin Merkezi Tel: 0 216 457 34 00 istanbulbolge@meteoroloji.gov
bu 1 saat için...
/\LP
Erdem hayırlı olsun. Bir zaman 8000'in altına inmeyeceksin, doğru. İşte şimdi keyif motoru oldu, değil mi?
Beyler 2:35 itibarıyla 4. Levent'te yağmur dindi, parçalı bulutlu bir hava var. Güneş çıktı. Kısacası havalar çıldırdı...
Yarın sabaha Allah kerim. Akşama yine konuşalım da duruma göre çıkalım veya çıkmayalım...
Abi hakikaten sana yakın orası, bi fal baksana yarın buluşma var mıymış yok muymuş..
Hissedilen 25 c bugun için ve parçalı bulutlu diyor
08/06/2008, Pazar Genelde Bulutlu 24°C 18°C
/\LP
TR meteorolojide hala pazar günü zaman zaman yağışılı..
Akşam herkez burada bulunsun bence gidip gitmiyeceğimize karar verelim arkadaşlar ...
/\LP
Derbi çok eski ve yutrdışında bilinen bir marka,GPR ise sadece bizim motorla oluşan bir model değil,motogp'de yarışan hala eski versiyonu yani bizimkilerden öncede gpr vardı, RS 125 lere benziyordu! www.bikepics.com buradan eskiden yeniye birçok derbi fotosu var...Türkiye'de de ferco sayesinde imajı zamanla oturacak,şimdiden bile baya iyi bir konumda,satılık ilanları çok rağbet görüyor ve istediğiniz fiyata gidiyor...
arkadaslar hava dondumu ne yahu ??
First Day Of My Life
yarın parçalı bulutlu 25 derece. bence gezi için sıkıntı olmaz
ben de 3000 bakımından sonra egzoz değiştirmeyi düşünüyorum arkadaşlar. bugün maslak'tan bikaç kişiyle konuştum. Ferco gianelli getiriyomuş (7-8 tane getirmişler ama satılmış) tekrar getirirlerse falan belki alırım diye düşünüyorum (900ytl civarı fiyat çekiyorlar). Ferco'nun getirdiğini takarsak garantisi bozulmuyormuş.. belki de "3000den sonra neyleyim garantiyi" diyerek daha ucuz bir egzoz bulur ve yine ferco'da taktırırım bilmiyorum. Ama bu motoru yaklaşık 2 sene kullanmayı planlıyorum, gücünü eski gpr'lara yaklaştırabilirsem çok şahane olur. burada yavaş yavaş upgrade parçalarını da tartışmalıyız bence =)
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
900 ytl olan Giannelli motor bogazindan mi basliyor ? / Bu arada yarinki bulusmanin ertelenmesi konusunda hem fikirmiyiz arkadaslar ?
First Day Of My Life
arkadaşlar bende geziyi başka bir hafta sonuna taşıma fikrindeyim.yarın ha yağacakmı ha yağmayacak mı düşüncesiyle az çok tadımız kaçıcağına az daha sabredip rahat kafayla günlük güneşlik bir pazar yapalım bu işi diye düşünüorum. zaten benim motor 5800 e gedi. büyük ihtimalle hafta içi 6000 bakımına götürücem. daha fazla km de yapmak istemiorum açıkçası bakıma kadar.
arkadaşlar motoru aldıım arkadaş bakım 5000-10000-15000 yazıyor diyor kitapçıkta. Doğal olarak 3000'de olan motorumu periodik bakıma götürmedim. Sizin kitapta falan ne diyor??
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)