Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    DERBİ GPR125
    havanın kotu olmasıda benm işime geldi yag alıcaktım birde benzin haftasonu 50-60ytl gidicekti yinee

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Valla şu an burda hava parçalı bulutlu. Dönüyor mu ne...
    Evet arkadaşlar, meteoroloji ilk kez bugün için parçalı bulutlu, yarın içinse yer yer yağış gösteriyor. Hava dönüyor sanırım. Buluşma planını iptal etmeyin şimdiden

alpibox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER
    Bencede hemen yelkenler suya inmiş dönücek bu hava

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Evet simdi gunes acti , karsida hava nasil acaba ? anadolu da yagarken avrupada yagmadigina bir cok kez sahit oldum.Umarim hava doner de bizimde hevesimiz kacmaz.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    FAZER
    Taksim tarafı güneşli jonturq'un dediği gibi topiği okuyan arkadaşlar bulundukları yerlerin hava durumunu bildirseler güzel olucak kendimi avutucam

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Arkadaşlar saat 2'de Taksim nasıl güneşli anlayamıyorum.. Saat 01:30'dan beri 4. Levent'te aralıksız şiddetli sağanak yağıyor. Tam 1 saat oldu, etkisini azaltmadı bile...

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    ben turkcell'in hava servisine kayıtlıyım, üç günlük tahmin için cumartesi, pazar, pazartesi parçalı bulutlu dedi. bugün de on dakika yağmur düştü sonra yağış olmadı ama yarın ne olur bilemem.

bu arada sabah Maslak Ferco'ya gittim, 1000 bakımına soktum. yağ, buji değişti, exup sigortası takıldı, balatalar çıkarılıp zımparalandı, temizlendi, vidaları sıkıştırıldı, kızıltoprakta takılmamış vidalar(!) takıldı. Uğur diye bi arkadaş var orda. Çok ilgili. Servise de 18 ytl verdim =)

Exup sigortası da epey değişiklik yaptı. Yani kullanırken yeni bir motosiklet almış gibi dikkat etmeyi gerektirecek bir değişiklik değil ama 5000 devirden itibaren güçte çok ciddi bir artış oldu. haliç köprüsünden M.köy istikametine çıkınca yokuşta 90la giderken bayılan motor şimdi 120 ile çıkıyor. beşiktaştan barbaros bulvarına da 120 ile tırmandım. Tabi bu durumun tek kötü tarafı benzin oldu, 8000 devirin altına inemez oldum =) epey eğlenceli oldu motor.
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

Motosikleti
    Cosa 200
    hobaaa levent de yagmur var demek biraz once gok gurultusu duydum zaten yagacak hava kesinlikle ama siddeti ve ne kadar surecegi konusunda melekler kahvesi falcisindan yardim almakda yarar var :b

Demek sonunda exup sigortani ve bin bakimini hallettin , cok sevindim erdemcim.Exup'dan sonra bak bakalim km de ne yakiyorsun bizimlede paylasirsin
    First Day Of My Life

Motosikleti
    FAZER
    Damla yağmıyor bu tarafa.Ama Levent tarafından geliyor olabilir..

İstanbul radar verilerine göre, İstanbuldaki yağışlı hava kütlesinin kuzeye doğru hareket ederek Boğaz çevresinde ve Ümraniye,Beykoz çevrelerinde 20-30 dakika içerisinde kısa süreli ( 1 saat ) ve zaman zaman etkili gökgürültülü sağanak yağışa sebep olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı( lokal sel, su baskını,dolu, yıldırım vb...) vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olması gerekmektedir. Ayrıntılı Bilgi İçin; İstanbul Bölgesel Hava Tahmin Merkezi Tel: 0 216 457 34 00 istanbulbolge@meteoroloji.gov

bu 1 saat için...
    /\LP

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Erdem hayırlı olsun. Bir zaman 8000'in altına inmeyeceksin, doğru. İşte şimdi keyif motoru oldu, değil mi?

Beyler 2:35 itibarıyla 4. Levent'te yağmur dindi, parçalı bulutlu bir hava var. Güneş çıktı. Kısacası havalar çıldırdı...

Yarın sabaha Allah kerim. Akşama yine konuşalım da duruma göre çıkalım veya çıkmayalım...

Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hobaaa levent de yagmur var demek biraz once gok gurultusu duydum zaten yagacak hava kesinlikle ama siddeti ve ne kadar surecegi konusunda melekler kahvesi falcisindan yardim almakda yarar var :b

Demek sonunda exup sigortani ve bin bakimini hallettin , cok sevindim erdemcim.Exup'dan sonra bak bakalim km de ne yakiyorsun bizimlede paylasirsin
    Abi hakikaten sana yakın orası, bi fal baksana yarın buluşma var mıymış yok muymuş..

Motosikleti
    FAZER
    Hissedilen 25 c bugun için ve parçalı bulutlu diyor

08/06/2008, Pazar Genelde Bulutlu 24°C 18°C
    /\LP

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    TR meteorolojide hala pazar günü zaman zaman yağışılı..

Motosikleti
    FAZER
    Akşam herkez burada bulunsun bence gidip gitmiyeceğimize karar verelim arkadaşlar ...
    /\LP

astral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera, Derbi, Yamaha, Piaggio, Aprilia, Ducati, F
    Alıntı cihantavuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Umarım GPR ın gercekten piyasada iyi bir imajının oldugunun farkındadırlar.Bence Derbi nin marka olarak ortaya koydugu en önemli çalışması GPR.Bende oldugu için diil.Derbi nin diger modellerınede şöle bi göz atın en dıkkat cekıcı modeli tabiiki GPR serisi.Terra,senda,atlantis,mulhacen bence bunların hepsi GPR dan sonra akla geliyor Derbiyi bilen insanlar için.Derbinin GPR ı gozden kacırmayacagına inanıyorum kesınlıkle.
    GPR ı geliştirecegini dusunuyorum.Derbi motogp 125 cc kategorisinde yarıstıgı sürece pistden kazandıgı tecrubelerını serı uretım GPR replikalarınada uyarlayıp bunları geliştirmeye devam edecektir.Sonucta bizim kullandıgımız GPR lar bu mantıkla doğmustur.
    Derbi çok eski ve yutrdışında bilinen bir marka,GPR ise sadece bizim motorla oluşan bir model değil,motogp'de yarışan hala eski versiyonu yani bizimkilerden öncede gpr vardı, RS 125 lere benziyordu! www.bikepics.com buradan eskiden yeniye birçok derbi fotosu var...Türkiye'de de ferco sayesinde imajı zamanla oturacak,şimdiden bile baya iyi bir konumda,satılık ilanları çok rağbet görüyor ve istediğiniz fiyata gidiyor...

Motosikleti
    Cosa 200
    arkadaslar hava dondumu ne yahu ??
    First Day Of My Life

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    yarın parçalı bulutlu 25 derece. bence gezi için sıkıntı olmaz

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    ben de 3000 bakımından sonra egzoz değiştirmeyi düşünüyorum arkadaşlar. bugün maslak'tan bikaç kişiyle konuştum. Ferco gianelli getiriyomuş (7-8 tane getirmişler ama satılmış) tekrar getirirlerse falan belki alırım diye düşünüyorum (900ytl civarı fiyat çekiyorlar). Ferco'nun getirdiğini takarsak garantisi bozulmuyormuş.. belki de "3000den sonra neyleyim garantiyi" diyerek daha ucuz bir egzoz bulur ve yine ferco'da taktırırım bilmiyorum. Ama bu motoru yaklaşık 2 sene kullanmayı planlıyorum, gücünü eski gpr'lara yaklaştırabilirsem çok şahane olur. burada yavaş yavaş upgrade parçalarını da tartışmalıyız bence =)
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

Motosikleti
    Cosa 200
    900 ytl olan Giannelli motor bogazindan mi basliyor ? / Bu arada yarinki bulusmanin ertelenmesi konusunda hem fikirmiyiz arkadaslar ?
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Derbi GPR 125 R-- Kymo Agility 125
    arkadaşlar bende geziyi başka bir hafta sonuna taşıma fikrindeyim.yarın ha yağacakmı ha yağmayacak mı düşüncesiyle az çok tadımız kaçıcağına az daha sabredip rahat kafayla günlük güneşlik bir pazar yapalım bu işi diye düşünüorum. zaten benim motor 5800 e gedi. büyük ihtimalle hafta içi 6000 bakımına götürücem. daha fazla km de yapmak istemiorum açıkçası bakıma kadar.

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    arkadaşlar motoru aldıım arkadaş bakım 5000-10000-15000 yazıyor diyor kitapçıkta. Doğal olarak 3000'de olan motorumu periodik bakıma götürmedim. Sizin kitapta falan ne diyor??

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler