Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    DERBİ GPR125
    bn ehlyt dolyısıyla gelemicem

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alpibox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER
    Son yazılanları okudum foruma pek fazla uğruyamadım 4.Levent'te görüşmek üzere arkadaşlar.Bu arada yağmur geliyor dediler ama nese konuşmayalım böle şeyler ...

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    Arkadaslar butun yabancı meteoroloji sitelerine baktım cumartesi parcalı bulutlu, pazar yagmurlu gosterıyo hava tahmını olarak.Cuma aksam hava tahmınlerını tekrar kontrol edelım.İnşallah hava döner.
    Yoksa ertelemek zorunda kalıcaz gıbı duruyor.Yagmurda ıstanbulun hali malum.

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Insallah Doner hava , yagmur olmasa bile bulutlu bir gezi olacagi kesin.Kapali hava pek tad vermez lakin yagmur yagmasindan kesinlikle iyidir.
    First Day Of My Life

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    inşallah yağmurlu olmaz. buarada yaş muhabbetini atlamayayım bende 23 yaşındayım

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Ben nice sağanak yağmur tahmini yapılan haftasonlarının parçalı bulutlu olduğunu görüp doyasıya motora bindiğimi hatırlarım.. İnşallah bu haftasonu da böyle olur.
    Bu kadar zaman kendimizi hazırladık, ehliyeti olmayan arkadaşlar ehliyetlerini aldı vs. derken yağmur olursa hayal kırıklığı olur. Ama her işte bir hayır vardır diyerek erteleriz, kısmet

Motosikleti
    DERBİ GPR125
    şanzuman yagı 10/40 mı koyuyorsunuz 90 numaramı kitapcıkta 10/40w yazıoyor serviste 90 numara koyuyorlar arkdaşlar söyliyim dedim

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    90'ın farkı ne 10/40w'ye göre? Daha mı yoğun?

Motosikleti
    Alıntı Orhanko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben nice sağanak yağmur tahmini yapılan haftasonlarının parçalı bulutlu olduğunu görüp doyasıya motora bindiğimi hatırlarım.. İnşallah bu haftasonu da böyle olur.
    Bu kadar zaman kendimizi hazırladık, ehliyeti olmayan arkadaşlar ehliyetlerini aldı vs. derken yağmur olursa hayal kırıklığı olur. Ama her işte bir hayır vardır diyerek erteleriz, kısmet

Zaten bende bizim meteorolojiye güvenmedigim için direk yurt dısındakı tahmın sitelerine yöneldim.Hepsi agız bırlıgı etmıs gıbı pazar yagmur dıyor yarın bellı olur tahmınlere bı daha bakıcaz cumartesı aksam.İnşallah havanın azizliğine uğramayız.

Motosikleti
    DERBİ GPR125
    90 numara daha kalın bir yag 10/40w ince yag 10/40 castrol power sarı kutu olandan koyablrsınız full sentetik olandan bn motulun 10/40 yagı var ondan denicem

motul 710 serisini kaldırmıslar 800 en iyi 2 zamanlı yag

http://www.motul.com.au/product_line...2stroke01.html

300V 4T FACTORYLINE 10W40 şanzuman yagı yerine

http://www.motul.com.au/product_line...4stroke08.html

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    Arkadaşlar ben anadolu yakasından katılıcam. Lakin bu ara işlerim biraz yoğun, bir kaç gündür foruma bile bakamıyorum. Pazar günü bir işim çıkmazsa kesinlikle katılıcam. (Reklamcı olduğum için her an bir iş çıkabiliyor). Biraz geç bile olsa katılıcam o yüzden anadoludaki diğer arkadaşları bekletmemek adına kavacık bpye münferit gelip orda toplanalım derim. (Oraya da yetişemessem nerdeyseniz oraya gelirim). Bu nedenle road captain kim olacaksa özelden bana numarasını verirse sevinirim. Rivada bir grup gpr arayan bi manyak durumuna düşmek istemem
    Ben genelde msnden bakıyorum hava durumuna ve meteorolojiden daha doğru tutuyor tahminleri. Pazar günü 22 derece parçalı bulutlu gösteriyor

Bu arada ismim Koray

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    "Yağmur yağmaması durumunda düzenlenecek olan GRP Buluşması" olarak değiştirmek istiyorum buluşmanın adını

Katılanlar :
    1)Jonturq " Uğur " - 4. Levent Metro (10:00)
    2)cihantavuz " Cihan " - 4. Levent Metro (10:00)
    3)Orhanko " Orhan " - 4. Levent Metro (10:00)
    4)Ketchup " Erdem " - 4. Levent Metro (10:00)
    5)alpibox " Alper " - 4. Levent Metro (10:00)
    6)Tomass " Kadir " - 4. Levent Metro (10:00)
    7)soull " Özgür " - Kavacık BP (11:00)
    8)Koromako " Koray " - Kavacık BP (11:00, yetişemezse geldiğinde arayacak)

Duruma bakılırsa 8 kişiyiz. Koray, sana ö.m. atıyorum; benimle irtibata geçebilirsin.

Motosikleti
    Bu tip şeyleri toplanma yerınde ayakustunde gecıştirmeyelim diye konuyu açiim dedim.Arkadaslar toplu surus yaparız dıye tahmın ediyorum o sebepten dıkkatlı olmamız lazım. Şimdiden onuda organıze edelim bence.Sonra herkes ayrı telden calmasın allah korusun uzucu bişi yaşamıyalım eglenmeye giderken.8 motor az degılızz.Duzgun bi surus formasyonu yapalım derim.Hanı 4 tane 2li falan gibi.Ne diyosunuz.Hem dagınık gidersek kotu gorunur bence.

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Valla ben hiç öyle bir sürüş yapmadım Cihan. Hatta 2 motordan fazla uzun yola dahi çıkmadım. Dolayısıyla tecrübesiz sayılırım. Bilmiyorum diğer arkadaşlar ne kadar tecrübeli bu konuda.
    Dört tane ikili grup yerine arka arkaya gitmeyi öneriyorum. Zaten herkes birbirini kolluyor, sürekli öne arkaya geçişler olabilir. O sırada 2li gruplar kendiliğinden oluşur. 60 - 70, maks 80 km/h gidilik zaten Riva yollarında.

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    şeridimize ve aramıza araç girmemesi için, fermuar formunda gidelim derim.. bir sürüş planı gerçekten çok önemli. bir hyosung buluşmasında bu yüzden kaza yapan olmuştu. fermuardan kastım:

A...
    .....
    ....A
    .....
    A...
    .....
    ....A
    .....
    A...
    .....
    ....A
    .....
    A...
    .....
    ....A

böyle gidip hem şeriti doldurmak, hem birbirimizi kollamak, hem de önümüzdekiyle mesafe koymak gerek. (bence) tabi her formata da uyarım, yeterki buraya can sıkıcı bir kaza başlığı açmamız gerekmesin. =)
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

Motosikleti
    Cosa 200
    25 gundur yikamadigim deer 152'mi yikadim , park ettim yagmur basladi moral 0 in altinda seyrediyor bu pazar bizim bulusma yatacak gibi.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Uğur'a katılıyorum. Ben de bu akşam Taksim'de sırılsıklam oldum. Ayrıca hava durumu ısrarla cumartesi ve pazara yağmur diyor. Yalan olacağız arkadaşlar bu hafta...

Motosikleti
    Bu aksam hava donmezse yarınkı toplanma yalan olur arkadaslar.Baksanıza havaya inadınamıdır nedir ingiltere gibi sırf bulut içim karardı valla.Hevesimiz kursagımızda kaldı yaaa.O kadarda gaza gelmiştik ama.Omrumuz beklemekle gecıyo motoru bekle ehlıyetı bekle havanın duzelmesını bekle bu ne yaa 3 ay bınıyoruz motora zaten sunun surası.Bıde bole seylerle ugrasmak adama koyuyo yani.Ben yaz boyunca bıaha yagmur yağmıycaanı düşünüyorum Yada biz her toplanma planı yaptıgımızdada yagabilir

Motosikleti
    Cosa 200
    valla o kadar'da kendimizi hazirlamisdik lakin bu haftaki bulusma sanirim gerceklesemiyecek.Baska bahara kaldi vardir bundada bir hayir.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Cihan'a katılıyorum.
    Yarın hava dönmez de yağmur olursa motosikletsiz bir buluşma yapıp hamama gidelim, bir güzel temizlenelim, arınalım...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler