Pazar 11 iyi zamanlama bana uyar , lakin soull " ozgur " arkadasimiz ile gorustuk bugun belki benim gpr ile o gelebilir bulusmaya kismet.Ama bende yalniz birakmam sizleri Deer 152' yada arabam ile gelirim sanirim pazar gorusmek uzere
First Day Of My Life
Jonturq, GPR'le gelemezsen mutlaka dedigin gibi baska bir sekilde de olsa gel. Sen de motorlu olursan daha rahat ve zevkli olur.
Kadir selamini aldim aleykum selam , pazar gunu bi sekilde gelicem artik deer ile gelebilirim sanirim.Ama pazar kismet olursa sizlerle birlikte olucam
First Day Of My Life
Cuma günü sahibinden'deki yeni derbi ilanını görünce irtibata geçtim. Herhangi bir kazası olup olmadığı sordum. Sadece olduğu yerde düşürmüşler ayna kırılmış ve grenaj çizilmiş onu da boyatmışlar dedi. Konuştuğum kişinin motorla ilgili başka bir bilgisi de yoktu . Cumartesi günü açıköğretim sınavım vardı ve bende evde sınava çalışıyordum. Bunu da kaçırmıyayım dedim ve kapora vermek için Kurtköy'den Bakırköy'e yola çıktım. Yaklaşık 2,5 saat sonra oradaydım. Motoru iyice inceledikten sonra sahibiyle görüşelim de kaporasını verelim dedim. Yanımda telefonla konuştu (sahibi olup olmadığından emin değilim) telefonu kapattıktan sonra 15dk önce kaporası alınmış dedi. Ben şok tabi. Kısmet kader muhabbeti yaptı biraz daha sonra yenikapı da başka bi yer var, benim arkadaş sen git bi de oraya bak falan dedi. Ben de eyvallah dedim çıktım otobüse atladım yenikapıya gidicem ama hala duruma inanamıyorum. Neyse bir arkadaşımı arayıp ilanı açmasını ve telefon edip bana geri dönmesini istedim. 5dk sonra arkadaş beni arayıp fiyatın 5.500YTL olduğunu söyledi ve yarın kapora vermek için anlaştıklarını motorun satılmasıyla ilgili hiçbir şeyden bahsedilmediğini söyledi. Ben bunlarıda duyunca 2. bi şoka girdim, otobüsten indiğim gibi geri gittim dükkana. Yaptığının ayıp olduğunu söyledim girer girmez. Ne oldu falan dedi. Arkadaşımla yapmış oldukları telefon görüşmesini anlattım. Arkadaşın cevabı: Ben öylesine söyledim oldu Motorun sahibiyle görüşmek için ısrar ettim fakat bir türlü beni motorun sahibiyle görüştürmediler. (Gerçi görüşsemde bir şey değişmeyecekti çünkü motorun sahibi, firmanın sahibinin arkadaşıymış.) Daha sonra, ben dükkandan çıktıkdan sonra sahibinin geri aradığını, motorun gerçek fiyatının 5.500ytl olduğunu, verilen ilanın yanlışlıkla verildiğini ve alınan kaporanın geri iade edildiği vs.vs. bunların üstüne de beni arayamadığını (ben yanlış düşünürüm diye) mahçup olduğunu vs. vs. söyledi.
Daha fazla uzatmak istemiyorum arkadaşlar. Başımdan geçen olayı sizlerle paylaşmak istedim. Olay budur, yorum sizin...
OXYGEN
Tmrkn geçmiş olsun, uğraştırmışlar seni boş yere, ayıp. Yalnız ben sonunu anlayamadım, kaparoyu verdin mi vermedin mi?
valla bosa harcadigin zamana yazik o kadarini soyleyim sana , samimi insanlar ile gorusemiyor olman cok kotu.Soull " Ozgur " arkadasimizda o motosikletin rakamini gordugu zaman hic zaman kaybetmeden umraniyeden bakirkoye gitmis lakin motosikletin fiyatinin arttigi ve vekalet ile satisin olacagi satis masrafinin 400 ytl gibi bir rakam oldugunu ve bu bilgileri veren arkadasin GPR konusunda en kucuk fikri olmadigini benimle cay icerek paylasti bende sadece guldum.
Baktilar rabet cok ne yapacaklarini sasirdilar.Bende rakami ilk gordugumde bedava diye dusundum hatta bizden biri ozellikle senin almani cok isterdim.
Ama her kez samimi ve guvenilir olmuyor sekil 1 a da goruldugu gibi.
Gecmis olsun.
Selamlar
Havalar isindi bizim gpr grubu forum a pek ugramaz oldu Ikı gundur tek satir yazan yok , erdem , cihan , orhan nerelerdesiniz yahu ?
First Day Of My Life
arkadaşlar 100 oktan deniyormusunuz arada bir almak lazım 100 oktan temizliyor pistonlarıda birde 2 zamanlı oldugu için cok fena fark oluyor motorda hissedilecek derecede (=
Ben hiç denemedim ama faydası vardır dediğin gibi bizim motorlar yüksek sıkıştırmalı olduğu için.
ben 95 kullanıyorum.totalden aldım en son ama totalın yakıtı iyi degil.PO den şaşmayın arkadaslar.Devamlı 100 oktan kullanmanın bi zararı olurmu motora yoksa tam tersi yararımı olur.Fıkrım yok o yuzden 95 oktan kullanıyorum.Bızım makıne için yakıt türü olarak kurşunsuz 95 oktan minimum diyo teknık ozellıklere.Heralde devamlı 100 oktan kullanabılırız dıye dusunuyorum.
Haftasonu cok yogun gectı kız arkadasım acıkogretım mezunıyet sınavlarına gırdı bende refakat ettım kendısıne. 2 gundur evde dııldım o yuzden yazamadım foruma maalesef.Burdayız jonturk dostum merak etmeyın sahıpsız bırakmıycaz topici.Bu topic bizim.Gorusuruzz yarın burdayımmm
Cihan umarım kız arkadaşın iyi bir puan yapar.
Ben ne 95 ne 100 alıyorum. Onların arası, BP 97 oktan karar
Arkadaşlar artık Büyük Buluşma'ya az kaldı. Gidilecek yer olarak Riva seçildi anladığım kadarıyla. Bir de buluşma yerine karar verelin artık. Avrupa yakasındakiler olarak belli bir yerde buluşup karşıya geçelim herkese uyarsa. Öncelikle herkeste ogs veya kgs var mı? Eğer var ise 10:30'da 4. Levent'te buluşup arka yoldan 2. köprüye çıkalım. Ne diyorsunuz??
surekli 100 oktan kullanmak pistonları eritiyor cok fazla yanma oranına sahip oldugu için kac binde bilmyiorm 30 bin de fln eriyorsa surekli kullanablrz cunki 30 bin gitmiyecegne gore motor 100 oktan keyfiyle kulanmk lazım
Bahsettiğin yer batuhan motor mu? Bakırköyde öyle cambazlık yapan bir yer vardır çünkü.Ben oradan bir kere motor alma gibi bir hata yaptım ruhsat satışını zor bela 3 ay sonra verdiler ve telefonlara çıkmadılar... sakın bedavaya verseler alma oradan.O motora bir kere yan yatmış diyolarsa bil ki şaftı kaymıştır.Ben motoru aldığımda motor düz gitmiyordu,jantlar yamukmuş yaptırdım neyse ki geçti ama felaket adamlardır sakın uzak dur.O motoru almayarak çok hayırlı bir iş yapmışın benden kaparoyu alıp 2 hafta sonra motoru verdiler noter satışıda düşün ki 3 ay sonra zor bela oldu.Motorun egzozu duruyordu orada adama 50 kere aradım kargoya ver vermedi ve 8 ay geçti hala egzozu gönderecek Allah'a havale ediyorum.Siz siz olun bu adamlara güvenmeyin.
Superzzt arkadas asagidaki link de bulunan motosiklet ve saticisindan bahsediyor sanirim bu batuhan motor degil ama ona yakin biri oldugunu dusunebiliriz.
Satis icin 400 ytl verilmesi gerektigi soyleyen esnafa ben cikarci derim.
http://www.sahibinden.com/kazasiz_or...XQQdisplayitem
8 Haziran GPR 125 Racing " Riva " Buluşması
1)Jonturq
2)cihantavuz
3)Gprbilo(Anadolu yakasında olursa gelicek)
4)Orhanko
5)Tmrkn
6)Koromako (Anadolu - Avrupa farketmez yeterki pazar olsun)
7)Ketchup
8)alpibox " Cbf 150 ile bizleri yalniz birakmak istemiyor "
Avrupa ve anadolu yakasi icin 2 tane ortak bulusma noktasi ayarliyalim.
Kimse yalniz cikmasin yola
Selamlar.
First Day Of My Life
Batuhan Motor linke girdim.Aman derim başka birşey demem.
İlanda kazasız diyip sol ayna yok ve de boyamışlar motoru ... söylenecek çok birşey yok
4.600 Bedava bir rakamdi zaten , bakdilar ilgi alaka cok fiyati normale cektiler ben 5.500 luk rakamin normal oldugu kanisindayim.Bu olayda ters olan ilanin yalnis verildigi , kapora alindigi , sahibine ulasamiyoruz gibi cocuk oyunlarina bir esnafin girmesi .
Komik oldugunu dusunuyorum.
------------------------------------------------------------
Bu arada pazar gunu tahmini kac km yapacagiz bilgisi olan varmi?
First Day Of My Life
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)