Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Mayıs 2008, 14:48
Benim icin problem yok ne zaman bulusmak isterseniz gelebilirim " nasip olursa " Ehliyet olayinida o tarihe kadar cozmus olurum insallah ,Gprbilo'can avrupada bulusuruz heralde , zira kgs ogs sirkeci vapur harem filan cekilmez + resimler ile susluceksek bu yakada olmamizda fayda var sultanahmet yapariz , taksim yapariz , bebek , ortakoy bjk yapariz ohh mis olur
Ben okey
Reklamlar
-
tmrkn kargo cok tutmus hakkaten modeli sevdim ebay daki sifirmi
-
Gprbilo adlı üyeden alıntı
bnmde ehliyet olmadıgı için anadolu yakasındayım bulusma yerimiz anadolu yakasında olursa gelebilirm (=
Çoğunlugun kararına gore hareket ederiz diye dusunuyorum.Herkesın gelmesı kolay bı yerde bulusmayı gerceklestırırız.
jonturq adlı üyeden alıntı
Benim icin problem yok ne zaman bulusmak isterseniz gelebilirim " nasip olursa " Ehliyet olayinida o tarihe kadar cozmus olurum insallah ,Gprbilo'can avrupada bulusuruz heralde , zira kgs ogs sirkeci vapur harem filan cekilmez + resimler ile susluceksek bu yakada olmamizda fayda var sultanahmet yapariz , taksim yapariz , bebek , ortakoy bjk yapariz ohh mis olur
Ben okey
Ok harıka.Jonturk sen olmadan olmaz dostum.Topici baslatan kişi sensin cunku.Tamam o zaman listeyi açıyorum
***7-8 haziran haftasonu bulusmaya katılacak arkadaslar***
1)Jonturk
2)cihantavuz
3)Gprbilo(karsıda olursa gelıcek)
-
29 Mayıs 2008, 15:21
masaya adlı üyeden alıntı
tmrkn kargo cok tutmus hakkaten modeli sevdim ebay daki sifirmi
50$'a fazla deme, ben eBay'den aldığım kask için 75$ ödedim ilk alış-verişim olduğu için en pahalı kargo seçeneğini seçtim ne olur ne olmaz diye..
cihantavuz, anadolu yakasında olursa bende gelirim, tabi o zamana kadar benim motorum olur mu olmaz mı belli değil ama olsun
jonturq, pm attım..
-
29 Mayıs 2008, 18:06
Gprbilo adlı üyeden alıntı
bn cadde tarafındayım gelen olursa msj atsın gazlaarız (= 1 den sonra evdeyim bn ztn
2 günde bir nerden baksan akşamları starbucksın önünden geçiyorum. senin motoru görürsem dururum tanışırız
tomass adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar bende sonunda kavuştum
derbime.
Tmrkn sanırım senin konuştuğun arkadaşın motorunu ben aldım
ama hayırlısı. insallah istediğin gibi bi motor bulursun..
Hayırlı uğurlu olsun kardeş
cihantavuz adlı üyeden alıntı
Arkadaslar hep planladıgımız bu buyuk toplanmayı hazıran ayının ilk haftasonu cumartesi yada pazar gunu gerceklestirelimmi ne dersiniz.Yani 7-8 hazıran gibi.Daha 10 gun var herkes işini gucunu ayarlayabılır heralde o zamana kadar sımdıden.Jonturk de ehlıyetını alır o zamana kadar.Söyle bı toplanıp turlayalım artık geçiş yapmanın buraları fotograflarla süslemenin zamanı geldi diye dusunuyorum Cevaplarınızı bekliyorum.Geleceklerı belırleyelım ona gore hareket ederız.
Cumartesi çalışıyorum. Pazar olur ve acil bir işim çıkmassa pazar günü ben katılabilirim
-
29 Mayıs 2008, 19:06
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. bende cumartesi günü çalışıorum pazar acil bir işim çıkmazsa gelirim....
-
29 Mayıs 2008, 20:16
Arkadaşlar bence her iki yakaya da uygun riva var. İkinci köprüden çıkar çıkmaz sapıyosun.. yollar kaymak asfalt. çok keyifli. hem biraz yol yapmış oluruz, hem gazlarız, hem viraj yaparız. Trafik kontrol montrol de yok hem. Sadece fikir, ben her yere uyarım
-
29 Mayıs 2008, 20:58
Riva benim icin uygun, lakin viraj ve hiz konusunda sizlerden geri kalabilirim , yaslandim artik gozlerim belli km's'den sonra seritleri tam olarak ayirt edemiyor gozluk kullaniyorum onun uzerine malum vizor'de geliyor max 100 / 110 arasi seyredebilirim
-
29 Mayıs 2008, 22:36
Arkadaşlar ne kadar hızlısınız ya. Bir gün bilg başına geçemedim, neler neler olmuş...
Tomass, hayırlı olsun kardeşim. Çok sevindim motoruna kavuşmana. Ayrıca Levent'te nerde iş yerin? Ben de 4. Levent'te oturuyorum. Çok yakınmışız.
Bilo dışında sanırım hepimiz Avr. yakasındayız. Anadolu için Riva çok iyi tercih. Avrupa içinse Rumeli feneri, Garipçe Köyü taraflarına gidebiliriz, Sarıyer'in üstleri. Çok güzel yerler ve asfalt mükemmel. Aslında gündüz gezi sonrasında akşam Cadde'yi 2T sesleriyle inletmek de fena fikir değil Bana Anadolu - Avr. her türlü uyar.
7-8 Haziran Büyük GPR Buluşması :
1)Jonturk
2)cihantavuz
4)Orhanko
-
29 Mayıs 2008, 22:37
bnde temmuzdaki sınavda ehlitey ialıcam aldıktan sonra alalhın izni ile heryer gelirm :D
-
29 Mayıs 2008, 23:37
Orhanko adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ne kadar hızlısınız ya. Bir gün bilg başına geçemedim, neler neler olmuş...
Tomass, hayırlı olsun kardeşim. Çok sevindim motoruna kavuşmana. Ayrıca Levent'te nerde iş yerin? Ben de 4. Levent'te oturuyorum. Çok yakınmışız.
Bilo dışında sanırım hepimiz Avr. yakasındayız. Anadolu için Riva çok iyi tercih. Avrupa içinse Rumeli feneri, Garipçe Köyü taraflarına gidebiliriz, Sarıyer'in üstleri. Çok güzel yerler ve asfalt mükemmel. Aslında gündüz gezi sonrasında akşam Cadde'yi 2T sesleriyle inletmek de fena fikir değil
Bana Anadolu - Avr. her türlü uyar.
1)Jonturk
2)cihantavuz
4)Orhanko
ORHANKO çok teşekkürler.Yapıkredi Plazada benim iş ama her zaman orada değilim ayda 10-15gün orada oluyorum. gezi pazar olursa %90 bende gelebilirim ama söz vermeyeyim..
-
29 Mayıs 2008, 23:41
Siz beni listeye eklemiyorsanız ben de kendim eklerim
1)Jonturk
2)cihantavuz
3)Gprbilo(Anadolu yakasında olursa gelicek)
4)Orhanko
5)Tmrkn (O zamana kadar motoru olursa motoruyla, olmazsa arabasıyla gelicek )
-
30 Mayıs 2008, 00:44
Ben de ekliyorum:
1)Jonturk
2)cihantavuz
3)Gprbilo(Anadolu yakasında olursa gelicek)
4)Orhanko
5)Tmrkn
6)Koromako (Anadolu - Avrupa farketmez yeterki pazar olsun)
-
30 Mayıs 2008, 01:15
Gelebilenler kendini eklesin, liste oluşsun arkadaşlar.
Ketchup Erdem, nerdesin???
-
30 Mayıs 2008, 10:07
Tmrkn adlı üyeden alıntı
jonturq, seninle beşiktaşda görüşmüştük bilader.
tomass, kocaelindekini aldıysan bir nazarlık tak dostum
şaka bir yana senin adına sevindim temiz motordu.
masaya, bildiğim kadarıyla kaskların 3 yıl değil, 5 yıl raf ömrü var. Md de ki konuyu biliyorum, denniskirk'ü ordan öğrendim zaten. Sitedekilerle irtibata geçip kaskın üretim tarihinin 2005 olduğunu öğrenmiştim. Benim siparişim 150$+50$ shipping tuttu. Hediye olarak ve fiyatı düşük tutup yollamalarını rica etmiştim, firma prensibi olarak böyle bir şey yapamayacaklarını ve Türkiyeden bir çok kişinin alış-veriş yapıp hiç bir sorunla karşılaşmadıklarını belirttiler, buna rağmen ben kendimi riske atmak istemedim ve siparişi iptal ettim. Dün eBay'den AGV S4 buldum uygun fiyata ve verdim siparişimi. Şimdi kaskım gelene kadar stres içersindeyim
inşallah bir sorun çıkmadan 3-5 güne gelir...
kötü haber tellalı olmayayım ama 100euro,100dolar üstü mallar gümrüğe tabi,bunun içinde shipping de dahil! Ben eski motoruma çok parça getirdim,eğer bizim postada mal farkedilirse gümrüğe yollanıyor orada da kafadan bir %25 fark ödüyorsun!Ama ups,dhl belki farklı bir şekilde takmadan alıyor olabilir,benim genelde posta ile geliyordu yani onların posta-bizim ptt,100 altı karlı oluyor çünkü koca koli almanyadan 17 euroya geliyordu
-
30 Mayıs 2008, 12:42
-
30 Mayıs 2008, 12:46
Bende bi gozden gecireyim o zaman e-bay i ise yarar bi sey bulursam bende satin alabilirim.Shiro ' marka kask var bende
http://www.boncukmotor.com/magaza/urun/192_534.gif
Ama daha iyi bir kask dusluyorum kendi hayallerimde
Sahi arkadaslar bu Ketchup nerelerde kac zamandir sesi cikmiyor ? Riva olayina onunda kesin gelmesi lazim , baskili t-shirt olaylarini konusuruz hem.
Telefonunu bilen varsa bi caldirsin basligi takip etsin , kizdirmasin beni
Tmrkn bak sana supriz yaptim
http://www.sahibinden.com/kazasiz_or...XQQdisplayitem
Bu tam senin istedigin gibi hemde 662 km'de rakamda super hemen kontak kur
-
30 Mayıs 2008, 13:05
-
30 Mayıs 2008, 14:00
Gzl kask gule gule kullan ..
-
30 Mayıs 2008, 14:00
jonturq, teşekkürler..
Arkadaşlar, motordan anlayan birisine ihtiyacım var. Yarın öğlen saatlerine benimle bakırköye gelip, motoru inceleyip, alınır raporu verebilcek bir babayiğit var mı acaba?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler