Rami Trafik tescilde bir tanidik bulamadigim surece benim ehliyet cok uzuyacak, her seferinde sadece 2 memur ile calistiklarini yeterli personel olmadigi icin ehliyetlerin gec ciktigini yapacak bir seyleri olmasigini soyluyorlar bu gidisle sanirim 10 gun u bulacak benim kart i elime almam.Bu arada kisa far olayini cozdum,baglanti kablolari gevsemis elle kontrol ettim sikilastirdim su an bir sorun yok cok sukur. Bu arada ben 180/50/17 lastik kullanan varmi benim disimda ?
First Day Of My Life
Jonturq Bayağı kalınmış ya senin arka lastik. Ben orj 140'ı kullanıyorum..
Bilo Sağa çekme sorununu servise danıştığımda "Yüksek hıza çıkınca sorun yok" dediler ama öyle değil işte. Düşük hızda sola çektiği için yüksek hızda da bir miktar sağa çekiyor, gayet normal. Ama seninle beraber 3. GPR bu. Zannediyorum ki hemen hepsinde bu sorun var. Yine de çözebilirlerse paylaşımını bekliyoruz..
ayarsızlık vardır dedi yaparım dedi bnde goturcem bu arada 180 lik lastik cok fazla kalın 150 /60 /17 lastik en ideal olanmıs sanırm
evet md de bi arkadas soylemisti 180 lik icin dedim yuh :D balon malon gidiyormus ama maksat goruntu diyordu
150/60/17 arka için şase içinde ideal olanmış ön yine aynı ama 60 yanak olucak birazda sertleştiriyoruz amortsörü sonra virajları siz düşünün (= michelin pilot 2ct almk lazım ama oda cok pahalı :S
Ben orjinal lastiklerle idare edeceğim bu yaz. Gelecek yaz değiştiririm.
Motosiklet için lastik balans ayarı yapan bir yer biliyor musunuz? Malum İstanbul yollarında çukurlara gire çıka balans diye birşey kalmıyordur eminim.
bostancı koprusunun orda buz motor var cok iyidir. google yazarsan ztn krokisi flnda cıkıo bnmde lastikler bitio degişmem lazım
orhanka sn nerde oturuyorsun anadolu tarafımı cıkalım bi two white derbi (=
bndede ehlyet yok :D bnde bu sınavda alıcam temmuzdakinde (= cumartesi fln bi toplanalım 12-1 gibi gezeriz cadde tarafında uyarsa
yuru bea gprbilo benim surucu kursunun hatasindan dolayi kaldi gerci ama bu basligi okudukca parami nude ile degerlendirmeye karar verdim gibi
"GPR125R Dogru karar" (cok mu ozenti oldu honda cbr 600rr dan)Saka bi yana sayımız artıyo yavas yavas yaa cok hosuma gıdıyo bu durum arkadaslar keyıflendım bak.İşallah nudeına kavusursun masaya.Kararın hayırlısı olsun.
Bı sayayım bakiim dedım kendı kendıme kimler var istanbuldan sadece dıye.Orhanko,Jonturk,Cihantavuz,GprBilo,Ketchup,ko romako.
İstanbul dısından Astral vardı ama sesı solugu cıkmıyo uzun zamandır.İstanbul için forumdan haberar olan sımdılık Derbı sahıbı 6 kısıyız.az dııl ya.Forumdakı, Almayı dusunen arkadasları ve derbı ye sempatı duyanları da eklersek hareket goruluyoo baya.
bnm 1 arkadaşım daha var 7 kişi oluyoruz cadde tarafında bi yeşil siyah birde grenajları kendi yeşile boyatmiş gpr125 daha var ama onları tanımıyorum 10 kişi varız hrlde (= 7 derbi birden cıksak yola cok gzl olur noluo dicek millet piaa piaaa motogp 125 katagorisi gibi hahaha
Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık 2 aydır "Derbi GPR 125 R" almayı istiyorum. Sahibinden de ki neredeyse bütün ilan sahipleri ile görüştüm, fakat bir türlü anlaşıp almak nasip olmadı. Bu konunun hemen hemen her mesajını okudum (: ve istediğim daha bi arttı.. Umarım en kısa zamanda motorumu alıp bende GPR kervanına katılrım.. Bu arada yurtdışından kask ya da herhangi bir şey getiren var mı? Dennikirk'den bi sipariş vermiştim ama kargo dahil ücret 100euroyu aştığı için tereddüte düştüm ve onay vermedim. Yurtdışından alış-veriş kosunda deneyimli birisi varsa yardımcı olursa sevinirim.
hayırlısıyla snde kavusursn gpr125 inş
İnşallah arkadaşım Ehliyeti aldım, kaskı alıcam daha ortalıkda motor yok ona canım sıkılıyor..
OXYGEN
Allahın izni ile alırsın sıkma canını pki niye sahibinden.com daki derbiler ile anlasamadın ?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)