Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Mayıs 2008, 01:44
koromako adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar. Bugün çatalcaya gittim gezmeye. Motor otobanda kendini buluyor diyebilirim
hızlandıkça daha iyi basıyor yere. 155 km gördüm, daha da giderdi gaz kestim viraja geldiğim için. Rampa yukarı hızını çok iyi koruyor. Ama yine söylüyorum aynalar çok sorunlu!!! Sollamaya falan çıkarken akla karayı seçiyorum.. 160 km yol yaptım toplam, benzin işareti yeni yanıp sönmeye başladı. Bu arada 95 oktan alıyorum sürekli. Kullanma kılavuzunda neyi tavsiye ediyor? Görüşlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Size geziyle ilgili fotoğraflar göstermek isterim ama resim ekleyemiyorum. Araya resim ekle ikonuna tıklıyorum page not found yazıyor. Naapmalıyım??
Eminim çok eylenmişsindir gezerken. Resim ekleme dediğinde page not found diyorsa kullandığın web browser'ı update et derim. Veya hiç uğraşmadan Firefox'un son sürümünü yükle ve onu kullan. Zannediyorum ki sorun kalkacaktır.
Ben 97 oktan aldım son depoda. Bundan sonra da öyle devam ederim büyük ihtimal. 12,5:1 gibi bir sıkıştırma oranı vardı sanırım bizim motorların. O yüzden yüksek oktanlı benzin daha iyi. Servisteki usta da 97 kullanmanın bir sakıncası yok diyor.. BP 97 diyorum ben.
Reklamlar
-
20 Mayıs 2008, 12:14
Tommas' satilmis sanirim senin baktigin motosiklet umarim sana kismet olmusdur , olmadi ise de canini sikmaya degmez ben halen satiyorum atla gel gor motosikleti
-
20 Mayıs 2008, 12:21
jonturk naaptın ehlıyet dalgasını dostum???
Sabah 8 den beri bagcılar emnıyeti arıyorum ehlıyetımle ılgılı bılgı almak ıcın trafıkden kımse acmıyor telefonu.Artık persembe gunu gidicem aramadan.
-
20 Mayıs 2008, 12:37
@ketchup ; hocam yorumların için teşekkürler.
Motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız binersin. inş.
Dediğim gibi ikinci motor olarak düşündüğüm için sinyal veya plaka pek sorun olmaz. Amacım motordan en iyi performansı almak olacak.
Zaten lastikler en iyi sonucu, sıcakken verir.
Disklerden gelen ses zamanla düzelir merak etme. Birçok motorda aynı mesele var. Kullanıma bağlı olarak sıkıntı kalmayacaktır.
-
20 Mayıs 2008, 12:45
cihantavuz adlı üyeden alıntı
jonturk naaptın ehlıyet dalgasını dostum???
Sabah 8 den beri bagcılar emnıyeti arıyorum ehlıyetımle ılgılı bılgı almak ıcın trafıkden kımse acmıyor telefonu.Artık persembe gunu gidicem aramadan.
---------------------
Valla bugun dondum istanbula , biraz once surucu kursunu aradim ne oldu bizim sertifikalar henuz gelmedimi alalimda bir an once iceri verelim dedim ? Henuz imzadan gelmedi demezmi , bence aldim rami trafik tescilin numarasini sabah beri bende ariyorum ayni senin dedigin gibi kimse acmiyor ? ne yapmaya calisiyorlar anlamis degilim.
Sinir kupuyum su anda.
Nihayet Rami Trafik tescil ile gorusebildim , gorevli memur sayisi yeterli olmadigindan ehliyet sertifikalarinin geciktigini , sertifikalarin bu hafta sonuna kadar yetistirebileceklerini , sonrasinda ehliyet elimize almak icinde 1,5 , 2 hafta kadar beklememiz gerektigini bayan memurdan ogrendim , agzim acik kaldi
Pes diyorum baska bir sey demiyorum.
-
20 Mayıs 2008, 15:20
Ehliyetleri bu hafta içinde almanız bir J&B'ye bakıyor gibi geldi bana...
-
21 Mayıs 2008, 02:48
evet Jonturk motosiklet satıldı. ama malesef bana değil eğer satmayı düşünüyorsan km, fiyat ve telefonunu msj atarsan görüşürüz...
-
21 Mayıs 2008, 19:40
Orhanko adlı üyeden alıntı
Ehliyetleri bu hafta içinde almanız bir J&B'ye bakıyor gibi geldi bana...
----------------------------------------------
Valla tam uzerine bastik italyadan gelen bi arkadasim 1 sise getirmisdi J&B
Demekki polis memurlarina kismet olacak
-
22 Mayıs 2008, 11:43
jonturq adlı üyeden alıntı
----------------------------------------------
Valla tam uzerine bastik italyadan gelen bi arkadasim 1 sise getirmisdi J&B
Demekki polis memurlarina kismet olacak
Sağlık olsun artık.
Bir arkadaşım J&B sayesinde bir sonraki gün almıştı ehliyeti. Alkolün gücü
-
22 Mayıs 2008, 14:08
Arkadaşlar öncelikle herkese slmlar bnde beyaz gpr125 kullanıyorum.
orhanko caddede gordugun beyaz gpr 125 sanırm benim oda cunki caddede 1 tane bnde var (=
-
22 Mayıs 2008, 15:38
Gprbilo adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar öncelikle herkese slmlar bnde beyaz gpr125 kullanıyorum.
orhanko caddede gordugun beyaz gpr 125 sanırm benim oda cunki caddede 1 tane bnde var (=
Sonunda sana da ulaştık, iyi oldu Plakayı ne yaptın sen? En son yoktu sanki...
-
22 Mayıs 2008, 16:18
Nazara geldigimi dusunuyorum arkadaslar hastalandım maalesef sinuzit+grip.İşallah ehlıyetımı yarın alabılırım ıyılesırsem haftasonu ozgurum artıkkk.
Arkadaslar aman dıkkat edın bu klımalara falan bu sıcakda ateş kırıklık falan cekılmıyo.Sıcak hava yuzunden 2-3 kat hıssedıyorsun rahatsızlıgı.Aman Aman deyim sizee.....
-
22 Mayıs 2008, 16:55
GÜZEL MAKİNA KULLANIMI NASIL TATMİN ADİCİMİ MOTAR OLARAK....
-
22 Mayıs 2008, 18:25
Gercek bir yol replikası.Hacmine göre Yuksek performans+denge+aerodinamık+surus keyfi.
Kesinlikle safkan bir makine.
-
22 Mayıs 2008, 20:03
bn plakalıgı söktum orhanko plakayıda cırt cırtlı bantlarla yapsıtırdım alta 6 aydır fln oyle ztn motoru alalı 8 ay oldu birde senin bi post u okudum motorun direksiyonu sanırm saga cekio demişssin bende ilk aldıgımdan beri bnmkide sanki saga cekio yaa anlamadım bende niye oyle ellerimi bırakınca boyle :S
arkadaşlar acık hava filtresi gpr 125 e gore yok universal filtre alabilioyrz ben bundan almayı dusunuyorum giannelli egzostta yazın inş alıcam ikisi birlikte iyi performance verir bu arada giannelli egzost satan varmı içimizde acaba
filtrenin linki 2.mavi olan
http://www.easyparts.nl/showarticles...s-Doppler.html
-
22 Mayıs 2008, 21:29
Arkadaşlar motorla yalova/armutlu ya gitmek istiyorum.Rota olarak yenikapıdan hızlı feribotla yalova ya ordanda cınarcık uzerınden armutluya ulasmayı tasarlıyorum.Uzun yola cıkmadım motorumla hıc.Nasıl tepkı verıceenı bılmıyorum motorun.Uzun yol yapan bı arkadas varmı aramızda bızı aydınlatsa bu konudaa???????
Zaten yalova ya varmakla yolun cogu gıdıyo.Sanırım yalova armutlu arası 100 km falan ortalama.Ama bılenler bılır yol dag yolu oldugu ıcın virajlıdır.Sırf o yolda motorumla suzulmek ıcın armutluya gıtmek ıstıyorum acıkcası.
-
22 Mayıs 2008, 21:33
cihantavuz adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motorla yalova/armutlu ya gitmek istiyorum.Rota olarak yenikapıdan hızlı feribotla yalova ya ordanda cınarcık uzerınden armutluya ulasmayı tasarlıyorum.Uzun yola cıkmadım motorumla hıc.Nasıl tepkı verıceenı bılmıyorum motorun.Uzun yol yapan bı arkadas varmı aramızda bızı aydınlatsa bu konudaa???????
Zaten yalova ya varmakla yolun cogu gıdıyo.Sanırım yalova armutlu arası 100 km falan ortalama.Ama bılenler bılır yol dag yolu oldugu ıcın virajlıdır.Sırf o yolda motorumla suzulmek ıcın armutluya gıtmek ıstıyorum acıkcası.
yuksek devirde kullanmaya bak dusuk devirde yavaş gitme hararet yapar motorun
50 km sonra 15 dk lık bir mola verirsin
Birde benzın deposuna azcık yağ koy ne olur ne olmaz...
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
22 Mayıs 2008, 23:14
ben 135 km yol gittim ama gidiş dönüş 135 km 70 km gittim 10 dk fln motor ustunden indim sonra tekrar devam ettik tek basıma deyildim hiç bişey anlamadım zevkli geldi ama sen tek basına sıkılabilirsin 4-5 kişi eglenceli oluo döndügümde biraz belim agırdı ama (=
-
23 Mayıs 2008, 02:04
ben de 120km yaptım bir kere 10dk mola vererek. henüz exup bile açık değil ama tem'de olmama rağmen trafikten hiç geri kalmadım. ve şehir içinde yaktığından çok daha az yaktı. bir kere de anadolu kavağı'na gittim, dağ yollarına falan tırmandım. deviri biraz yüksek tutunca gruba (600cc SS) çok rahat ayak uydurdum. ypvs açılınca daha da iyi olacaktır.
-
23 Mayıs 2008, 02:19
ketchup bu arada viper1 volkana yazdığın msjında motorun çok güzel gözüküyo ALLAH kaza bela vermesin dostum
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler