Tesekkurler dostum soylemlerini dikkate alicam.Siparis verdim gibi zaten yarin sabah'dan ferco'da olucam
tesekkurler ilgilenen tum arkadaslara.
Tesekkurler dostum soylemlerini dikkate alicam.Siparis verdim gibi zaten yarin sabah'dan ferco'da olucam
tesekkurler ilgilenen tum arkadaslara.
First Day Of My Life
bi de bu başlığa yazayım çok sinirlendim
yav site yönetimi neden yazdığım messajlara cevap yazmıyo sinirlendim.iki gündür mesaj yazıyorum tık yok.
bende ilk gördüğüm başlığa sorunu bildirmeye karar verdim.
yeni konu açamıyorum yönetici arkadaşlarım bi ilgileniverin yav bu kadar zor mu allah aşkına yav.
inşallah bu mesajı görürsünüz de bana bi dönüverirsiniz.
Allah Allah " yirmi bes karakter "
First Day Of My Life
Jonturq Akü şarj cihazları vardır, servislerde bulunur. Onu kullanarak akünü şarj ettirmeni öneririm yeni akü almadan önce.
Bu arada dün gece 12:00 civarında Caddebostan sahil yolunda bir turuncu GPR geçti yanımdan. Buradan biri mi acaba?
Mumkun olabilir ama bu gun ferco saat 2 e kadar acik ve benim yarin direksiyon sinavim var kendi motosikletimle giricem sinava kismet olursa bugun ne yapip ne edip bu isi halletmem gerekli ? Umarim sorun sadece aku'dendir yeni aku bile almam gerekirse alirim da 0 akuyu ne kadar sarj'da tutuyorlar yada al tak mi oluyor ne oluyor bilgi verirsen sevinirim , olduda yetisemedim servis kapandi ve sorun elektrik teshisatinda ? Avrupada guvenilir bir elektrikci varmi tanidiginiz numara verebileceginiz?
First Day Of My Life
Dun taksıme cıktım.Mis sokaga bakındım söle bi gecerken Senın makıneyı gorebılırmıyım dıye jonturk.Goremedım senın makıne yoktu.Daha sonra donuste 21-22 gıbı buyukparmakkapı sokakda senın makıne oldugunu dusundugum derbıyı gordum 4038 di sanırım plakası senın makınemıydı o???
evet benimki... arada oraya koyuyorum
First Day Of My Life
Benim scooter'dada sulu akü vardı. Sulu olduğunu unutup öylece kullandım. Sonra akü yanmış. Yerine Motosikletime uygun kuru akü ile değiştirdim. Suyu bitti su koyalım derdi yok. Ayrıca daha uzun ömürlü. Aküyü alalı 5 sene olmuştur aşağı yukarı, hala aynı aküyü kullanmaktayım. İlk alındığında şarj'a konulduğunu hatırlamıyorum, belkide unuttum. Akünüzde sorun çıkarsa sulu akü yerine aydı değerlere sahip kuru akü alıp kullanmanızı tavsiye ederim.
Bu arada scooter'la sınava girecek olan arkadaşlar; Dönüşlerde ön freni sıkmayın!! Mümkün olduğunca dönmeden önce hızınızı ayarlayın, eğer yeteri kadar yavaşlayamadıysanız dönüşte ön freni sıkdığınızda tekeri kitleyip kaymanıza sebep olabilir!! Birde arka fren sol elinizde onuda unutmayın!.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Bendeki sorunda aku'denmis aldim bi tane bosh marka 12 v 4 ah , 50 ytl'e devam ettim yoluma hic bir sorunum olmadan kullandim bu gun , sabah sinava giricem bende sabah sekizde , kendi motosikletimle girebilecegim icin rahatim kurs'da bulunan mz ile girmeyecegim icin mutluyum bocalarim filan mazallah , sinava giricek olan tum arkadaslar simdiden basarilar dilerim.
Oh sonunda eve gelebildim , sabah saat 8 de direksiyon sinavi icin cebeci'de hazir bulundum 12 de geldi sinav yapacak ogretmenler , 50 mt gittim geldim " kendi motosikletim ile " tamam dediler , hepsi bu bunusa atlattik cok sukur diger arkadaslarda umarim sikinti cekmeden girmislerdir sinavlarina.
First Day Of My Life
ben de dün akmerkezin ordan levazım'a çıkan yeni yoldan arabayla giderken bu yeni fıstık yeşili GPR'lardan gördüm bitane. yardırıp geçti.. "vay be" dedim "sesi hiç de fena duyulmuyomuş.." Hazır muhabbeti açılmışken, geçen sene de sıraselviler'in girişinde (bambi taraflarında) bitane GPR Nude görüyordum. o kimindi acaba... bu motora ilk o zaman Nude'u görünce vurulmuştum.
sıraselvilerde sürekli takılan gpr 125 nude yok ama dışardan eğlenmeye gelen biri olabilir haberin olsun
Motorla değildim, ben kaldırımda yürüyordum. Vites aralarında biraz bekliyordun, bir sorun mu var acaba diye düşündüm.
Dün sınava giren arkadaşlar, iyi haberlerinizi bekliyoruz.
Bu arada Cadde'de mütemadiyen bir beyaz GPR görüyorum. En son Cumartesi gecesi görüdüm, plakasını sökmüş. O arkadaş da burdan mı?
Viteslerde bi sorun yok.. Yorulmuş ve bileklerim ağrımıştır muhtemelen Millet alın da ehliyetlerinizi bir an evvel bi aksiyon yapalım havalar düzelmeye başladı!
valla simdi oturduk sertifikayi bekliyorum , sonrada trafik subeye git geller baslicak , tez zamanda alirim diye dusunuyorum ama kismet
First Day Of My Life
Evet şimdide sertifika peşinde koşucaz.Jonturk ben surucu kursuyla konustum çarşamba-persembe gunu sertıfıkalar hazır olacakmıs bızde cuma falan trafıge teslım etsek 1 hafta sonrasına gun verıyorlarmış.21-22 mayısda ehlyetler cepte.Valla beklemekten dogurucam artık!! Bugun canıma tak ettı bındım bızım oralarda motoruma ehliyetsiz naapiim onlar böle surundururlerse bende bınerım kardeşim motoruma hasret mi kalayım bürokrasi yüzünden. 17 gundur yatıyodu motor. 2.marşda calıstı oğlum benim utandırmadı benı
Ya benim boy uzun baya(1.87) sanırım bundan dolayı aynalarla ılgılı cok cok daha fazla sıkıntı yasıyorum.Ben motoru kullanırken ayna kullanamıyorum maalesef hiçbişi goremıyorum cunku
kafamı devamlı cevırıp arkama bakmak zorundayım seyir esnasında buda benım konsantrasyonumu bozuyor ve benım ıcın cıddı bır guvenlık acıgı naaparım ne ederım dıye dusunuyorum ama aklıma da bısı gelmıyor.Fikri olan varmı arkadaslar.
İridyum buji olayınıda konustum 20 ytl NGK nın gpr bujisi.Ehliyeti aldıgım gun servise gıdıp taktırıcam hemen.Artık yorumlarıda aktarırım sızee ılerıde.
Cihan, sabrın sonu selamettir, sık dişini
Ayna sorunu için aklıma Nude'un aynalarını R'a takmak geldi, belki uyar. Bayağı bir sırıtır ama...
Yok yaa işlevsellik açısından olur aslında kullanılabılır ama goruntu çok komik olur.At........ kelebek konmuş gibi olur. Artık yaradana sıgınıp arkamıza bakmaya devam edicez.Akan trafıkde cok sıkıntı oluyor yuksek suratde sanıyelık iş yanı arkaya bakarken onumdekı arac normalın uzerınde sert bı fren yapsa, takip mesafem olsada aynen tamponuna cıkartma olurum dıye dusunuyorum.Konsantrem bozuluyo arkaya baktıgımda ve saglıklı görüş açısı yakalayamıyorum zaten.Arkadasıma sordum suzuki gsx r1000 var kendısınde bende oyle bı ayna gorus acısıyla ılgılı sorun yok dıyo ufak bır goz hareketıyle arkamda ne var ne yok gorebılıyorum dıyo.Ben oturdum onun makıneye gercektende dedıgı gıbı.Bızım makınenın en buyuk handıkapı bence ayna mevzuuu.
Bu motora harbiden bayılıyorum bitiyorum ama malesef bana göre değil.En başta alacak kadar param yok, param olsa saklayacak yerim yok.Hadi yer de buldum diyelim, ben bunu kullanmaya korkarım beni üstünden atar diyeHadi korkuyu da yendim diyelim benzinine para dayandıramam ki ya
Valla arkadaşlar ne yalan söyliyim benim gözümde motosikletin elit insanlarındansınız.Allah hepinize bol benzinli, kazasız belasız binmek nasip etsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)