derbi kullanan kimse yok mu ızmir narlıderede bulunan bi motosiklet ilanı var acaba burda mı kullanıcısı???
derbi kullanan kimse yok mu ızmir narlıderede bulunan bi motosiklet ilanı var acaba burda mı kullanıcısı???
merhabalar ben belcikadan yaziyorum oncelikle selamlr daha bugun gpr 125 aldim 2500 euroya geldi yalniz bi sorunum var hangi yagi kullanmaliyim? bu arada motor 2450 km de yardimci olursaniz sevinirim..ayrica youtube da motorun kullanimiyla ilgili bi video var mi acaba sevgi ve saygilarimla
Öncelikle hayırlı olsun tekeriniz düz bassın. 2 zamanlı tam sentetik yağ kullanmanız gerek. Ben Castrol kullanıyordum Selenia diye bir markayı genelde öneriyordu insanlar.
Fiyat biraz yüksekmiş Türkiye'de 1650 Avro yani 5000 TL civarında. Tabi Belçika'da 2500 Avro para ediyor mu onu bilemem
Merhaba arkadaşlar.Hala derbi gpr125 kullanan arkadaşlarımız var mı? Bir de ilanlara bakıyorum da 4binde ve 8 binde motorlar var.Bu kmde olmaları çok şüpheli geldi açıkcası.Acaba orjinal kmleri olabilir mi
Valla arkadaşım aynı dertten muzdaribim ya fiyat yüksek ya da araştırnca borçlu, hasarlı şeyler çıktı karşıma hala bekliyorum ama ilan sitesindeki kırmızı sıfır gibi görünüyor çok al benisi var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
Hayırlı olsun Ünal bey youtube sitesinde fazlasıyla var eğer Español sitelerine bakarsanız hala çok güzel ve fazlasıyla çok gpr görebilirsin ;)
Arkadaslar birsey soracagim piyasada kaldimi bu motorlardan 4-5 tane bulabildim internetten acaba uretimdenmi kalkti ne oldu bu motora ? Acaba bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim
elimde 2006 model 2008 cıkıslı derbi gpr 125 nude var bikaç ufak değişiklik yapmak istiyorum öncelikle beğenmediğim kafa grenajını değiştimek orjinal parçası değil çünkü bu kafayı bulabilceğim ya da elinde olan biri var mı yardım ederseniz şimdiden teşekkürler ...
Naked olanda grenaj yok kafa kısmında iki adet far var ve minik bir rüzgarlık, bence hiç gerek yok birşey yapmaya.Veya farları aydınlatmıyorsa fazla iki adet orjinali gibi far takılabilir.
Aprilia RS 250 GP Nº1
dostum gpr kullanma kılavuzu varsa paylaşabilir misiniz
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
Arkadaşlar merhaba, GPR 125 Nude almak üzereyim, alırken nelerine dikkat edeyim, yardımcı olursanız sevinirim?
Merhaba, bence bu saatten sonra almamaya dikkat edilmeli. Tek parça halinde Derbi kaldı mı acaba ? İşin gırgırını geçersek 10.000'de bir sekman isteyen bi motor bakımları kim yapmış nereden ne parça takılmış irdelemek lazım. Her motorda olduğu gibi conta kaçağı var mı, en azından son sahibinin motorun yağlamasına ne kadar dikkat etmiş sorulmalı (ben her zaman depoya ekstra biraz fazla yağ eklemiştim). Motor çalışınca hemen ısınmıyorsa benim ki gibi devir daim müşürü bozulmuştur kışın ısınması çok uzun sürüyordu.
Gazı çevirince motor 6000 yada 7000 unuttum artık exup açınca ciddi bi güç farkı yaşıyor, bu yok ise ya exup gitmiştir yada sekman bitiktir ki bunu her devirde hissedebiliriz.
Aldıktan sonra en çok arka sele vidası kontrol edilmeli yada loctite kullanılmalı
Derbi Gpr 125 -> Sym Joymax -> Honda Forza 300 ABS -> Yamaha X-Max 400 ABS
Hım, demek GPR larda da yağ sızdırma yada kaçırma kroniği var?
Ne kadar sürede ısınması gerekir peki?
Başka varmıdır dikkat edilmesi gereken yerler, ilginize teşekkür ederim.
Öyle bi kronik yok sonuçta küçük hacimli devirli motor hararet yaptıysa sıvı kaçağı motor blogunda iz bırakır ona değinmek istedim. Yağlamadan kastım da benzine yağ katma olayı, kendi yağ deposu var benzin ile yağı karıştırıyor genelde insanlar bu oranı yetersiz bulup depoyada biraz katıyordu. Bozuk müşür olayı benim motorumda vardı kışın çok zorluk çektim.
Derbi Gpr 125 -> Sym Joymax -> Honda Forza 300 ABS -> Yamaha X-Max 400 ABS
Evet millet kullanan yokmu şu motoru . bu başlığıda canlandiralim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)