Çıktı çıktıda iki zamanlı değil 4 zamanlı motor 15 beygir, 2008 den sonramı tam hatırlamıyorum 4 zamanlı yapmışlar.
http://www.bikez.com/motorcycles/derbi_gpr_125_2011.php
Çıktı çıktıda iki zamanlı değil 4 zamanlı motor 15 beygir, 2008 den sonramı tam hatırlamıyorum 4 zamanlı yapmışlar.
http://www.bikez.com/motorcycles/derbi_gpr_125_2011.php
Aprilia RS 250 GP Nº1
Arkadaşlar bu motoru tanıyan var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2220502/detay/
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Çok ucuzmuş, vardır birşeyi gibi, kendi fotosuda yok, görmek gerekir...Tomass bu sevda bitmeeeeezzzzzzzzzzzzıınnnnnnnnnn.....
Aprilia RS 250 GP Nº1
merhaba arkadaslar buraya gelmeyelı haylı uzun zaman oldu vallahı ozlemısım derbı muhabbetını yaa ama bneım derbının uzerınden cok sular aktı gectı ben de tercıhımı crostan yana kullandım su an elımde 2005 model ktm 450 exc var ve cok memnunum ve allah kısmet edersede süper moto jantlarıda alırsam yıne asfaltları aglatmaya devam edecegım sızlere cok slm ederım ıyı yazısmalar ama derbı 10 numara bır makına
fazla soze gerek yok
evet dapar kardes ozluyorum valla ama bulumdugum bolge derbıye elverıslı degıl o yuzden crosu tercıh ettım sahıl kesımınde olsaydım derbıyı hıc satmazdım vallahı
fazla soze gerek yok
derbide selenin altındaki yağ haznesine 2t yağ koyuyoruz peki motora hangi yağı koyuyoruz
@derbici valla nerde olursan ol supermoto daha :-) derbi guzel motorda 4 zamzanli daha raahat
@dmkn motora 4 zamanlidaki gibi yag koymuyorsun yani kartere. Yag depona koydugun yaz benzin ile karisip motorun yaglama gorevini goruyor.
çok teşekkür ederim daparadoks
Arkadaşlar bu motor sürekli kullanımda ne kadar sürede şişer?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Kartere koymuyorsunda dişli kutusu-şanzumana koyuyorsun 10w-30, 10w-40 motosiklet yağı.
---------- Post added at 17:54 ---------- Previous post was at 17:47 ----------
Şişmez, uzun kullanımda motorla hızlı yol alındığından trafiğe girip hararet çıkmadığından aksine motor soğuk çalışır.İki zamanlı motorlarında şişeceğini sanmıyorum böyle su soğutmalı olupta.Eskilerden sallanılmış birşey bu şişme konusu hava soğutmalı motorun soğuması trafikte geçirilecek uzun zaman veya yavaş kullanımda ısınan motor sıcaklığı tam atamaz.Bu durumda tahminim motorda sıcaklıktan dolayı düzensiz çalışma olabilir ateşleme zaman farkı, gömlek genişlemesi gibi.Gömlek genişlesede piston ve segmanlarda buna oranla genişler sıcaktan.Yani şişmeye karşı içeridende şişme olur pistondada mikron oranlarda genişleme olur.
Motorun yağlama oranında fazlalık değişiklik olursada şişme sanılıp motorun performansı düşebilir.
Yani benim fikrim aksine bir anormallik olmadıkça hararet eskimiş motor vs. motor şişmez şişme yerine performansında gerileme denilebilir.
Aprilia RS 250 GP Nº1
yha beyler bu 2 zamanlı 4 zamanlı olayı nedir şuanda makinalar kaç zamanlı ?
2 zamanlılar 100kmde kac litre yakıyo 4 zamanlılar kac litre yakıyo
BİZDE ADETTİR GELENE GİDİLİR
Bu başlık altındaki makineler 2 zamanlı çünkü 4 zamanlılar yetişemiyor hızımıza...
Aprilia RS 250 GP Nº1
2 zamanlılar kac 100 km kac litre yakıyo
BİZDE ADETTİR GELENE GİDİLİR
Arkadaşlar uygun fiyatta temiz ve sağlam bi derbi gpr 125 arıyorum yardımcı olabilecek varmı?
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)