Sizin motor derbi gpr 125 mi?
Sizin motor derbi gpr 125 mi?
Aprilia RS 250 GP Nº1
ewet bazı parçalarda çok sıkıntı çekiyorum ve çok pallı
Ebay.co.uk e baktınızmı hangi parça gerekiyorki size söylerseniz ben veya diğer arkadaşlar yardımcı olabilirler.
Dişlilerle oynamanı tavsiye etmem gereksiz olur, iridyum buji takabilirsiniz daha iyi yanma yapıyor ve uzun ömürlüdür.Egzost ise çıkış boğazdan olursa bu motor için üretilmiş performans için bir kaç beygir fark eder.İridyum buji ilede beygir farkeden tabiki çok değil 1 belki 2 beygir.Sonu Eg ile biten performans bujileride var ngk nın bunlarında iç yapısı farklı yarış için kullanıyorlar ama kısa ömürlü bujilerdir.
Son susturucuyla egzostu birbirinden ayırt etmek gerekir yani susturucu egzost değildir, çıkan sesi kısar sadece az miktarda performansa etkisi olur iki zamanlı motorlarda.
Aprilia RS 250 GP Nº1
çok saol mesela hava filitresi lazım şu an
İç kısımdaki süngermi komple filtre kutusumu?
Aprilia RS 250 GP Nº1
kutusu var içinde sadece sünger varsa bende var ama süngerden hariç bi şey varsa bende yok o lazım direksiyonun ortatındaki somun yok ilgilendiğin için saol
Normalde dış kutusu olur birde senin dediğin gibi içinde süngerden filtre var, karbüratör havayı çekerken sünger filtre karbüratör girişine emilip çekilmesin diye bir ızgara var ama resimde görülen gpr de bir ızgara gibi birşey yok, kısa ufak bir parçada görünüyor ızgara işini bu yapıyor olabilir, şu linkten sizde bakın;
En baştaki ilk çizim hava filtre kutusu Air cleaner yazıyor:
http://www.oemmotorparts.com/oem4.as...005&L=GPR-RA-2
Direksiyonun ortasındaki somun yoksa herhengi bir vida oraya uydurulur illaki orjinali olacak diye birşey yok, bazı hırdavatçılarda her çeşit somun oluyor, oda olmadı motosikletçiler illaki oaraya uyacak bir somun vardır
Aprilia RS 250 GP Nº1
vakit ayırıpta bunlarla ilgilendiğin için çok teşekür ederim resimde hava filitresinde 8 numaranın altında sanki bi pilastik var gibi ama yada hava filitresi yan olarak duruyor altıda açık gibi ama fikir üretemedim somunuda forumda biri yaptırmıştı tekrar baştan sayfalara bakarak bulmaya çalışcam
Filtrenin üst kapağı süngeri ezmesin veya dediğim gibi sabitlesin diye bir parçaya benziyor.Yani sünger kutu içinde ileri geri gitmesin diye çünkü yarım veya tam gaz açınca yüksek devir çeviren motor fazla hava emiyor.
Aprilia RS 250 GP Nº1
Hakkatten yok oldu millet iki zamanlı motor çetesi bir an önce toplanmalı!
Aprilia RS 250 GP Nº1
ewet kısa zamanda bi buluşma yapalım
evet bi buluşma olmadı gitti kendi gpr'ımdan başka gpr hiç görmemiştimta ki satana kadar sattım ertesi gün gördüm yolda bi tane bide üstün naked'ı :D
sanırım bende aranıza yeni girdim bugün itibariyle bende bi derbi gpr 125 sahibiyim
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)