Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı metci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar aranızda kawasaki ninja 250r ya da hyosung gt250r kullanan varsa derbi ile karşılaştırıp "hızlanma" konusunda kıyaslayabilir mi? hangisi daha iyi hızlanır? benim için son sürat değil de hızlanma önemli...
    Derbi ikisindende hızlı kalkar
    Soruyu sorman bile saçma olmuş
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

arkadaslar tum forumu okudum hemen hemen....ogrenmek istedigi bı rkonu var iyi bakımlı 125 ccc aprilia olsun derbi olsun ymaha olsun...125cc lik racing ler ortada donen bir hurafeye gore 12 13 14 bin km arasında biter.... sekliden

merak ettiklerim:
    1-bu motor kaç km iyi bakımlı kulanılırsa binilir 10 bin 20 in 30 bin ortalama deneyimleriniz nelerdir.

2-ben performanstan odun vermek istemeyenlerdenim mesela motorum 20 bin km olsa bile ilk günkü performansına yakın bir performnas isterim...bunun bakımlarla alakası var tabi ama motor kullanıcılarının yorumları nelerdir....aprilia ile pazarlık edip son anda caydım....boşunada kaporam gitti...kafam bu konularda takılmsı durumde....teşekkurler..

Arkadaşlar güncel olarak kullandığınız yazğları öğrenebilirmiyim??? Yağ alacağım tavsiyeniz nedir ???

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Derbi ikisindende hızlı kalkar
    Soruyu sorman bile saçma olmuş
    2 zamanlılar ile ilgili çok bilgim olmadığı için sordum, diğerleri 250cc olduğu için merak ettim, ezme hemen beni
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Alıntı savasaktulum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar tum forumu okudum hemen hemen....ogrenmek istedigi bı rkonu var iyi bakımlı 125 ccc aprilia olsun derbi olsun ymaha olsun...125cc lik racing ler ortada donen bir hurafeye gore 12 13 14 bin km arasında biter.... sekliden

merak ettiklerim:
    1-bu motor kaç km iyi bakımlı kulanılırsa binilir 10 bin 20 in 30 bin ortalama deneyimleriniz nelerdir.

2-ben performanstan odun vermek istemeyenlerdenim mesela motorum 20 bin km olsa bile ilk günkü performansına yakın bir performnas isterim...bunun bakımlarla alakası var tabi ama motor kullanıcılarının yorumları nelerdir....aprilia ile pazarlık edip son anda caydım....boşunada kaporam gitti...kafam bu konularda takılmsı durumde....teşekkurler..
    arkadaşım iyi kullanılırsa 20.000 kmyi rahat görür motor görmese dahi alacağın piston segman ve birkaç parça ile motorun neredeyse sıfır oluyor yani. benim bildiğim bilgiler böyle ama detayları bilgisi olan arkadaşlar cevap verecektir.

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Alıntı dmx07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar güncel olarak kullandığınız yazğları öğrenebilirmiyim??? Yağ alacağım tavsiyeniz nedir ???
    castrol power 1 racing 2t full sentetik yağ kullanabilirsin

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı savasaktulum adlı üyeden alıntı Mesajı göster

merak ettiklerim:

Güzelce bakımlarını yaparsan(ne gerekirse) sen geberene kadar sırtında taşır seni. Günümüz teknolojisi sağolsun...
    #sürenadam

Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    castrol power 1 racing 2t full sentetik yağ kullanabilirsin
    tşk ederim peki biraz yağım var depoda bitmesini bekleyeyimmi yoksa üstüne yeni aldığım yağı eklesem problem olurmu ???

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Alıntı dmx07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tşk ederim peki biraz yağım var depoda bitmesini bekleyeyimmi yoksa üstüne yeni aldığım yağı eklesem problem olurmu ???
    Bitmesini bekleme, yağı doldur. Uzak bir yere giderken biterse problem olur senin için.

ee peki gelelim difer hurafelere......

2 zamanlılarda motor yenıden yapıldıktan sonra eskı randımanı vfermez....bu bana mantıksız gelıyor...otomobiller konusudna oldukça deneyımlıyımdır modifiye ıle hası nesır bırısıyım....çeşıtlı yarıslara katıldım...o kada rmotor dagıtı topladık...ama pıston gomlek egzantrik derken kompres metrede çatır çatır ılk gunku degerlerı geçıyordurk neredeyse....eee pekı motordada yanı 125 cc 2 zaamanlı makınalarda bu da boyle mı....motoru sıfırlayınca randıman nasıldır?....hızlanma degerlerı eskısı gıbı olur mu vs vs vs?

rektefe olduktan sonra motor sıfırından farksız bı hal alıyor rektefesıde cok kolay benımkını ben kendım yaptım bıraz anlarsan 2 gune bıtırıyosun her seyı geyet memnunum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:53 ----------

antalyadan derbıcı yokmu gezelım toplanıpta

kujumax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    Derbi GPR 125 SfıRı Satılıyormu ? Ve Nerede Temin Edilebilir Önerebilirmisiniz .
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Hizlanmis forum masallah..
    First Day Of My Life

dahada ıyı olcak kerdesım yardımlarınla derbıcıler bırbırımıze destek olmalıyız

Alıntı darklord1988 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rektefe olduktan sonra motor sıfırından farksız bı hal alıyor rektefesıde cok kolay benımkını ben kendım yaptım bıraz anlarsan 2 gune bıtırıyosun her seyı geyet memnunum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:53 ----------

ben varım valla antalyada çevremde başka gpr yok. ama gp1 var nede olsa eski motorum

daparadoks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge SR4
    Alıntı kujumax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Derbi GPR 125 SfıRı Satılıyormu ? Ve Nerede Temin Edilebilir Önerebilirmisiniz .
    Malesef, 0 km 4 zamanlısı var Türkiyede de zaten 2006 modeller var.
    Derbi Gpr 125 -> Sym Joymax -> Honda Forza 300 ABS -> Yamaha X-Max 400 ABS

Alıntı darklord1988 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

malıyet ne oldu ve nereden temın ettın parçaları....

Forumda hiçç hareket yok arkadaşlar nerelerdesiniz ????

hocam yan sanayı tawian malı pıston 45 tl sekmanlarıyla mılıyle bırlıkte verıyolar rektefe sıkıntın yok yanı bu arada antalyadakı arkadasım numaranı yada maıl adresını yazarsan bırlıkte turlarız vız vız ınler ortalık :d

tabi görüşürüz arkadaşım msn:sti_07@hotmail.com
    face yigit özütürk diye bulabilirsin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler