Agirlik yapmak lazim biraz , Terra yoksa sende al senda kadircim :b
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:50 ----------
Bu arada Terra bizim ulkemize geldimi ? Motosiklet satis sitelerinde katagoriler icerisinde yok ? Ferco ne diyor bu duruma sordunmu hic.
First Day Of My Life
Daha önce 2zamanlı motor kullanmadığım için çok gibi geldi fakat eskiden toplanıldığın çekilen bir videoyu izledim dumanlı olan video eski sayfalardaki onlardan farkı yok yani.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:59 ----------
[QUOTE=tomass;2230515]Hayırlı olsun motorun abi güle güle kullan, bende almak istiyorum bu aralar ama maddi olarak çok uygun değilim, bi de ne alsam bilmiyorum ? Derbi terra'ya merak sardım ama satan yok bi motor alsam da buluşsak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------
çok tşk ederim motor şuan 17.500kmde jonturq teyken motor boyanmış. piston numarasını hiç bilmiyorum anlamıyorum sadece fercodan alındığını biliyorum. motor ayarsız sanırım bazen rolantide stop ediyor. sol sinyal bağlantı noktasından kırılmış bunun için ne yapabilirim ? yapıştırsam tutarmı acaba ?
jonturq, rüzgarda savruluyorum yoksa Buluşmaya bende gelmek isterim GPR 125'e sahibim ama fazladan GPR 125 görmek güzel olurdu Orhanın ki gibi beyaz Derbiden almak istemiştim kısmet olmamıştı o motoru görmek
Derbi Gpr 125 -> Sym Joymax -> Honda Forza 300 ABS -> Yamaha X-Max 400 ABS
dmx07 Bende daha önce 2T motor kullanmış görmüş olmama rağmen (az çok diyelim) duman konusunda evham yapmıştım. Birazda motora 4 zamanlıymış gibi muamele yapıp çok duman atıo bu diyenler sağ olsun başta babam O yüzden kafam karışmıştı.
Zaten videodan sonra ve sizde söyledikten sonra kafama takmıyorum dumanı. milletin dediğide hiç umrumda değil. çünkü millette sahip olamadığı için karalama mantığı var. yok parça pahalıymış yok parça yokmuş yok çok yakıyormuş herkesin düşüncesine saygılıyım ama eleştirininde bir sınırı var. gidip todaye binin diyip gülüp geçiyorum.( bunları baban için söylemiyorum sakın yanlış anlama çevremdeki kişiler için söylüyorum). internette bile millet habire karalama habire karalama yaw kardeşim sen hiç bindinmi gpr ada böyle yorum yapıyorsun. adamlar cbr 125 le kayıslıyor. mantığına yatıyorsa gider alırısn. olur biter. birde motorun ayarı yapılmamış sanırım yada birşeyler yapılması gerekiyor diye düşünüyorum çünkü motor stop ediyor rolantide.
Rolantiyi yukselt :b
First Day Of My Life
arkadaslar benım derbı randyatorden hava skıstrıyor yedek kapagından atıyor havasını alıyorum 5 dakka sonra yıne ava basıncı oluyo ve yedekte su kalmıyor buyuzden acaba kıme sorcam antalyada anlıyan yok derbıden yardımcı olursanız sevınırım
hocam nerde bu vıda kesın bılgınız varmı antalyada bundan anlıyan usta bulmak zor
Arkadaşlar merhaba forum'a baktım ama GPR 125 Şuan güncel bi fiyat bulamadım.Bende bu aralar çok taktım kafaya almayı bana bi yardımcı olablir misiniz ? şuan ki fiyatı ne bunun alırken nelere dikkat etmeliyim.kafamda bi motor war 14.000 Km de 4500 TL fiyat biçiyorlar.motor bide 2006 model sizce bu fiyat eder mi ?
Temizliğine göre fiyat değişir, genelde fiyat aralığı 4000 ile 5000tl arasında değişiyor. Zaten bütün motorlar 2005-2006-2007 model daha altı yada üstü yok
Dikkat edeceğin en önemli unsur km'si, düşük km almaya dikkat et.
Kullanıcının bugüne kadar kullandığı yağın ne olduğunu sorgula(full sentetik 2t olması lazım).
Motorun sesini dinle anormal bir ses var mı (krank- piston)
İlgilendiğin motorun ilanını verisen daha yardımcı olabiliriz, belki tanıdığımız bildiğimiz bir motordur...
services manuelını bulamadım valla bu konuda ocana dustum ustalar bıle anlamadı bı motorcu kardesını kurtarırsın beladan murat_07_@windowslive ıstersen maıl at ıstersen ekle yada burda lınk gonder ama tek yardımcı sensın :D bu kadar ılgılendıgın ıcın cok saol
Link:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36074234/detay
ilgi için teşekkür ederim
herkesin yeni yılı kutlu olsun ....
Bu motoru arkadaşa alacaktık kısmet olmadı o sırada sahibi samet ile baya samimi olduk Motor gayet iyi daha yeni piston segman kiti yenilendi. Tavsiye ederim umarım Samet motorunu satar artık istediği motoru alır İlk defa bindiğim test ettiğim derbidir kendisi
Ekleme: Yukarıdaki mesajını şimdi gördüm bu motorların hepsi 2006 ben daha yenisini görmedim daha eskisini bilmiyorum. Bence o motorun fiyatı düşük bile ;)
Derbi gpr 125 r MikuniTM 28-92 model karburatör kullanıyor, resimdeki aynı model mi tam anlayamadım ama şeki olarak çok benziyor, isaretli yerdeki vidayı çevirerek hava ayarı yapabilirsin.
Servise manuelini de mail atarım ilk fırsatta.
Kolay gelsin..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:31 ----------
Motor temiz görünüyor ama biraz hor kullanılmış galiba.
Çünkü 13000km piston segman değiştirmek için az bir km.
Gidip görmek lazım.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)