Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

arkadaşlar herkese merhaba ben antalyadan yiğit. daha önceden runner 200vxr,derbi gp1 250,hyosung gt250r, tekrar runner, sonra tekrar gp1 250 kullandım 5 yıllık motorsiklet geçmişim bu motorlarda geçti. ama şunu söyleyebilirimki derbinin gerçektende bendeki yeri çok farklı. resmen şuanda motor beğenmiyorum yaa. dizayn ve kalite olarak derbinin üstüne motor tanımam.(aynı sınıfta olanlarla) arkadaşlar son olarak gpr125 e merak sardım. bu forumuda 2 gündür okuyorum. daha önce vitesli motor olarak sadece hyo kullandım kısa süre ama hiç alışamadım motora. hatta motoru yan yatırdım. (önümdeki araç ani fren yaptı motor durmayınca çarpmayım diye yana yatırdım) ama artık yavaştan vitesli motora geçmek istiyorum. vitesli motora başlangıç olarak bana tavsiye edermisiniz gpr 125i ??? Birde 2. el alacağım için motoru almadan önce nelere dikkat etmem gerekiyor ???

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

kimse bakmıyormu artık buralara ????

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Merhaba yigit , yukarida sordugun sorularin cevaplari baslikta gecmis donemlerde verildi , yeniden bilgi verilirse baslik siser , onun icin sirasi ile basligi incele yada baslik icerisinde arama yap.

Hos geldin.
    First Day Of My Life

Aldım motoru 3 gündür bende GP1 250 motorun sertliğine alışık olduğum için yabancılık çekmedim. biraz bileklerim ağrıdı biraz. bide aynaları çok kötü hiç net göstermiyor. sanırım ayarı iyi yapılmamış rölentide motor stop ediyor sanırım hava ayarı yapılacak. antalyada nereye yaptırabşilirm araştırmam lazım.

daparadoks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge SR4
    Alıntı dmx07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aldım motoru 3 gündür bende GP1 250 motorun sertliğine alışık olduğum için yabancılık çekmedim. biraz bileklerim ağrıdı biraz. bide aynaları çok kötü hiç net göstermiyor. sanırım ayarı iyi yapılmamış rölentide motor stop ediyor sanırım hava ayarı yapılacak. antalyada nereye yaptırabşilirm araştırmam lazım.
    Hayırlı olsun fotoraflarınıda koyarsın artık Ağrı olayı kişiye göre değişiyor galiba bende hiç ağrı yapmıyor. Kazasız belasız hayırlı günlerde binersin inşallah
    Derbi Gpr 125 -> Sym Joymax -> Honda Forza 300 ABS -> Yamaha X-Max 400 ABS

Motosikleti
    Cosa 200
    Hayirli olsun kazasiz belasiz bin insallah ,

bu arada arkadaslar bende hersey'den vazgectim Xmax 250 " 2006 " model , sanirim bunu alicam bu hafta ici , umarim beni uzmez.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Voge SR4
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bu arada arkadaslar bende hersey'den vazgectim Xmax 250 " 2006 " model , sanirim bunu alicam bu hafta ici , umarim beni uzmez.
    hayırlı olsun demek lazım o zaman gpr 125 ve fazerden(yanlış hatırlamıyorsam) sonra en fazla geçmiş günleri özletebilir

tşk ederim arkadaşlar herşey yolunda şuan.

sanırım siz gprı ıspartayamı satmışsıtınız ??? benim aldığım motor sizin eski motorunuz olabilir çünkü 32 plaka.

Motosikleti
    Cosa 200
    Tesekkurler arkadaslar , evet ispartaya satmisdim motosikleti yalnis animsamiyorsam.

Resimlerini eklerseniz hemen tanirim.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Uğur Xmax 250 çok iyi bir seçim. Hem şehir içi hem şehir dışında çok rahat edersin. Artık görüşelim buluşalım!

dmx07, motosikletin hayırlı olsun. Güle güle kullan kazasız belasız.

Motosikleti
    Cosa 200
    Valla yarin ogleden sonra ben hazirim :-) Diger arkadaslarda hazirsa neden olmasin ? :b
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Cosa 200
    Sonunda beklenen oldu 2006 model Xmax 250'i garajima cektim

Simdi bulusma olayimiz havalarin duzelmesini beklemiyecek eski dostlara kaldi , sizi cok ozledim guzel bir kahve molasini hepimiz hak etmedikmi ?

Haydi evler havaya :b
    First Day Of My Life

Simdi bulusma olayimiz havalarin duzelmesini beklemiyecek eski dostlara kaldi , sizi cok ozledim guzel bir kahve molasini hepimiz hak etmedikmi ?

hayırlı uğurlu olsun yeni motorunuz. motorumun resimlerini çekip yüklerim fakat motor kırmızıya boyalı. giannelli eksoz var ama büyük ihtimal sizinki olabilir. hatta sigortacı olduğum için eski plakanızı söylersiniz bulabilirim. tabi motorun geçmişinide soracağım size

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:59 ----------

Alıntı Orhanko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uğur Xmax 250 çok iyi bir seçim. Hem şehir içi hem şehir dışında çok rahat edersin. Artık görüşelim buluşalım!

dmx07, motosikletin hayırlı olsun. Güle güle kullan kazasız belasız.
    tşk ederim Allah razı olsun. yanlız benim motor baya duman atıyor

Motosikleti
    Cosa 200
    EA 4380 olmasi lazim , motosikletin gecmisi cok karanlik :-) Yag olarak ne kullaniyorsun ? yada ispartadaki arkadaslar ne koymuslar?

Eeee hani bulusmadik daha !
    First Day Of My Life

[QUOTE=jonturq;2230492]EA 4380 olmasi lazim , motosikletin gecmisi cok karanlik :-) Yag olarak ne kullaniyorsun ? yada ispartadaki arkadaslar ne koymuslar?

Evt senin motorun şuan bende. piston segman ve yağ pompası fercodan alınmış orjinal italyadan gelmiş değişmiş 3 ay önce. 500 km olmuş daha motorda herhangibir problem yok şuan için ama gerçekten büyük birşeyi varmıydı sizdeyken. bide gianelli eksozu sizmi almıştınız ????

Motosikleti
    Voge SR4
    Alıntı dmx07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tşk ederim Allah razı olsun. yanlız benim motor baya duman atıyor
    daha ne istiyrosun canavar gibi yağ pompan var benim gibi depoya ekstradan koymana gerek yok ;) Duman atmazsa kork zaten başta bende de vardı o niye bu kadar duman atıyor korkusu sonuçta bu motor 2 zamanlı

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S

Hayırlı olsun motorun abi güle güle kullan, bende almak istiyorum bu aralar ama maddi olarak çok uygun değilim, bi de ne alsam bilmiyorum ? Derbi terra'ya merak sardım ama satan yok bi motor alsam da buluşsak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------

[QUOTE=dmx07;2230500]
    Evt senin motorun şuan bende. piston segman ve yağ pompası fercodan alınmış orjinal italyadan gelmiş değişmiş 3 ay önce. 500 km olmuş daha motorda herhangibir problem yok şuan için ama gerçekten büyük birşeyi varmıydı sizdeyken. bide gianelli eksozu sizmi almıştınız ????
    Hayırlı olsun motorun.
    Motor şuan kaç km de? Bir de pistonu kaç numara kullanmışlar? orjinal boyutu mu yoksa daha büyük mü kullanmışlar?

Motosikleti
    Cosa 200
    Sahibinden.com'da bi kac Senda var diye biliyorum kadircim , bu arada kadir ne ayaksin sen kac zamandir hic ugramiyorsun yanima ?

Motosikletin gecmisi karanlik derken saka yapmisdim , kucuk bir kaza atlattim o motosiklet ile sonrasinda zaten solmus olan rengi 1000RR kirmizisi ile degistirdik , ama boyanmasindaki neden kesinlikle kaza degildi, Gianelli uzerinde idi zaten ferco ilk giannelliyi o motosiklete takmis , en azindan servis kayitlarina bu sekilde gecmis , fazla yag yakiyor olusunu mekanikten pek anlamadigim icin kendimce yalnis yag secimi olarak degerlendirebilirim , ama kesin sonuc icin yetkili servise basvurabilirsiniz.

Yani benim ispartaya verdigim motosiklet o zamanin en iyi derbileri arasindaydi diyebilirim , zaten gezi resimleri ve videolarda EA 4380 plakali motosiklet su an sende gecmisini ordan da gorebilirsin ,

eeeee hani gezmiyormuyuz yahu!!!!!!

Cihannnnnnnnnnnnn Orhannnnnnnnnnnnnnnnn Korayyyyyyyyyyyyyyyy Kadirrrrrrrrrrrrrrrrrr Erdemmmmmmmmmmmmm

Sesiniz ciksin! :b
    First Day Of My Life

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Sahibinden.com'da bi kac Senda var diye biliyorum kadircim , bu arada kadir ne ayaksin sen kac zamandir hic ugramiyorsun yanima ?

Motosikletin gecmisi karanlik derken saka yapmisdim , kucuk bir kaza atlattim o motosiklet ile sonrasinda zaten solmus olan rengi 1000RR kirmizisi ile degistirdik , ama boyanmasindaki neden kesinlikle kaza degildi, Gianelli uzerinde idi zaten ferco ilk giannelliyi o motosiklete takmis , en azindan servis kayitlarina bu sekilde gecmis , fazla yag yakiyor olusunu mekanikten pek anlamadigim icin kendimce yalnis yag secimi olarak degerlendirebilirim , ama kesin sonuc icin yetkili servise basvurabilirsiniz.

Yani benim ispartaya verdigim motosiklet o zamanin en iyi derbileri arasindaydi diyebilirim , zaten gezi resimleri ve videolarda EA 4380 plakali motosiklet su an sende gecmisini ordan da gorebilirsin ,

eeeee hani gezmiyormuyuz yahu!!!!!!

Cihannnnnnnnnnnnn Orhannnnnnnnnnnnnnnnn Korayyyyyyyyyyyyyyyy Kadirrrrrrrrrrrrrrrrrr Erdemmmmmmmmmmmmm

Sesiniz ciksin! :b
    1 yıldır kartalda oturuyorum abi taksimin yolunu bile unuttum, bi gelebilsem yanına uğrayacağım ama fırsat olmuyor bir türlü...
    Ben senda bakmıyorum abi terra bakıyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler