Manisadakine adam kefildi,motor süper diyordu,sadece siyah kısımları boyalıymış,kendiside zaten oto boyacısı,herneyse pek anlamıyordu sanırım motordan,zaten Alaşehirde nerden sentetik yağ filan bulacak,orjinal parçasını takacak o işler karışıktı,ben mesela yağı geçtik 97 oktandan aşağı benzin bile almam...Herneyse güzel motorların var,bende de aprilia var yedekte ama o şehiriçi kullanımda aprilia sonic 50 scooter...
Gilera sc 125 de aynı yamaha motoru var,yabancı sitelerde okudum,ayrıca debriyaj kapağına bakarsan derbilerde olduğu gibi metalik bir plaka yapıştırılmış,üzerinde marka yazısı var! Ama onun esas görevi ne? Alttaki kocaman YAMAHA yazısını kapamak,sök bak alttan ne çıkıyor nanik YAMAHA
Valla senelerce takip ettim düzgün bir RS125,250 bulamadım ama bulursam haber veririm,İnşallah ileride Athena 170lik kit alırsam ozaman RS ile benden kaçın
Runner da ne güzel dışarıdan bir ton tuning parçası getiriyordum,bunda hem parça yok,hemde olan parçalarda pahalı:zaten olanlarda Athena 170kit,carbon reed valve ve main jet