Teşekkürler beyler. Bu arada Cihan'la telefonda konuştuk, bu haftasonu değil de önümüzdeki haftasonu artık buluşalım diyoruz?
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
arkadaşlar, şu piston meselesi ile ilgili Kadir'i taciz edebileceğim bi telefon numarası var mı sizde? =) bende numarası yokmuş malesef.
yok artııık! ekipmandan mı bahsedeyim (kask, gözlük pantolon vs) fotoğrafın kalitesinden mi bahsedeyim yoksa "siz gelmezseniz ben giderim"den mi bahsedeyim =) yakışmıış! ama feci kıskandım..
Iyi seylerden bahset erdemcim
First Day Of My Life
Arkadaşlar jjc pistonla kullandığım motorumu artık iyi bi şey yaptırmak için dün itibariyle indirdim şimdi silindir çapı 56.50 sorunsuz çiziksiz ama samentasız bi silindir var elimde bide jjc dandik piston(bu arada jjc piston kesinlikle tavsiye etmiyorum ben şimdi kaldı şimdi kalıcak diye kullandığım için 2 ay bindim motora aslında elimde kalması lazımdı motorun) orjinal piston sekman alsam 315 dolara geliyo ve krom sekman artık benim silindirim krom değil o çalışırmı?1. sorum bu 2. olarak jjc ısınınca genleşip motoru sıkıştırıyodu motor 5. vitesde gidemiyodu sanırım bu pistonun kalitesiz madenden yapılmasıyla alakalı bi şeyki hakkaten kalitesiz...şimdi yamaha DTR 125 ile aynı motor vardı sanırım onun pistonu bana uyacakmı yada bana uyacak servisi aradıgımda 2 ay sonra gelir demeyecekleri bi yer varmı?
samilserkan, dt125 pistonu sipariş etmen gerekiyor. Zaten firmanın elinde bunlar rektefiye için gerekli boyutlarda satılıyor. birinci rektefiye için +0.25mm, ikinci rektefiye için +0.50mm gibi ölçülerde var. onlardan birini sipariş et. ancak siparişler yurtdışından geliyor ve 40 gün süre çekiyorlar ne yazık ki. ben kısmetse pazartesi günü bir girişimde bulunucam. sonuçları buraya yazıcam.
Ugurcum makınan harıka valla cok hos ve yakısmıss ve sahıbındende ılanını gordum benımkıde orda zaten beyz gormusundur bu yıl rengını segıstırdım motorunla ıkınız cok yakısmssınız begendım
fazla soze gerek yok
arkadaşlar bende 125 gpr derby aldım 1 hafta oldu. sanırım yüksek oktanlı benzinden buji tırnağı erimiş . şimdi yeni piston nereden bulıurum .. fiyatı ne olur..? yardım lütfen..
ÖZel mesaj attım ona bak
Ortadoğu ve balkanların en iyi krosçusu
Tesekkurler kemalcim Bu arada beyaz granaj'lar guzel olmus.
First Day Of My Life
s.a arkadaşlar bu sizin makinelerin (Derbi GPR 125)n ne kadar yaktığını ve son süratini ne kadardır bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
hayalinin peşinden ne kadar çok koşarsan alacağın zevkte sabırın kadar yüksektir :):queen:
çok taartışılmış aradım braz ama bulamadım
hayalinin peşinden ne kadar çok koşarsan alacağın zevkte sabırın kadar yüksektir :):queen:
selamlar.derbi gpr nude a 30lt topcase nasıl durur sizce?bir de nude modelinin max hızı ne kadardır acaba yaklaşık olarak?koca forumda net cevap göremedim sanki.ben 135 gördüm kendi motorumda,acaba normal mi merak ediyorum.
2inci el aldım.1seneyi geçtim.yaklaşık 3000km yaptım.elektriksel 1sürü sorun yaşadım..digital km göstermem bozuk,çalışıyor ama modlar arasında keyfince gidip geliyor,ben müdahale edemiyorum,tamir edemediler ama sorun çıkartmıyor.tamircilerle pek anlaşamadım,geneli sorunlu.sinyalleri değiştirdim.exup bazen açıyor bazen açmıyor..daha 1sürü sorun fakat genelde memnunum.iyiki de almışım.şimdi bakıma soktum yine,depo boyancak falan.bu yazı da bununla geçirmeyi düşünüyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 ----------
ne kadar yaktığını tam olarak ölçemiyorum km sayacımı düzenli olarak takip edemediğim için..benim dizel toyota yarisim var.rodaj döneminde çok düzgün kullandım çok az yaktı hatta fabrika değerinin altında yaktı.2-3 bin km sonra 5 olan yakıt tüketimi 7.5 a falan cıktı.servisi aradım ne oluyor diye.adam da aracın performansını farkedip seri ve hızlı kullanmaya baslamışsınızdır,o yüzden de artmıştır dedi.haklıydı..derbi de öyle birşey işte.performanslı kullanmak çok zevkli.exup ı gıdıklamadıktan sonrada benim dizel yaristen fazla yaktığını düşünmüyorum.
Arkadaşlar merhaba öncelikle piston sıkıntısı olan arkadaşlar ben maslak oto sanayide japon piston sekman buldum taktım kullanıyorum hakkaten 0 km oldu motorum gerçekten iş yaptı satan abi sağ olsun exup ayarınıda kral yaptı 2-3 beygirlik bi artış oldu motoru açıp ayarlattıktan sonra söyle bi sıkıntı var elinde piston kalmadı 57.0.0 var benim 56.0.0 ölçülerindeydi birde 58.0.0 olması lazım dikkat 57 den sonra exup ın iç kısmının taşlanması gerekiyo rektefiye 58 e kadar var ama 57 den sonra exup piston ve sekmanlara değme yapıyomuş çok önemli bi detaydır!!!!aman dikkat...
walla kardeşim sen bunları yazana kadar yemin ederim vaz geçmiştim derbi ve aprilladan ama şimdi ölümüne derbi ölümüne aprilla yaşasın sivri sinekler ve gercekten 5tlmi yakıt farkı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 ----------
arkadaşlar bende ehliyetimi ozamn alıcam ve derbi almayı istiyorum araştırma yapıyorum ama bazen vaz gececek gibi olmusken bazen tekrar yeseriyom beni korkutan yakıtı dumanı yagı dill yedek parcası ve arıza yapması hyo gibi arıza yaparmı yada honda cbr gibi uzun vade gidermi yardımcı olurmusunuz ve kısmetse ensonunda ne olursa olsun aranıza bir sivri sinek daha katılacak galiba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 ----------
bana numaranı versene yalovadayım ben 20mayısta ehliyet alıp derbi alıcam bu söledin bakım fiyatı süpermiş yaa valla orada yaptırrım bakımımı hep gezmiş olurum mükemmelmiş kara kule face adresim ekleyin beni
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 ----------
arkadaşlar yeni üye oldum adım hamdi yalovalıyım ve motor almak istiyorum aprillars125 yada derbi düşüyom amacım hava atmak felan dill keyif adamıyım hafta sonu arkadaşlarımla gezmek istiyom ve motorumdan performans bekliyom acıkcası ve derbi bunun için mükemmel 3maksimum4binytl verebilirim bufiyata temiz motor önerebilirmisiniz sahibinden.comda beşiktasın incisi başlıklı bitane derbi buldum motoru yeni degişmiş dio o ilana bakıp bana yorum yazarmısınız yada önerebilceniz 4binytlye kadar bi başka derbi varmı yada satmak istediniz yeterki temiz ve sorunsuz olsun yardımcı olursanız sewinirim arkadaslarımın tamamında cbr125 var ama altım bisiklet gibi kalıyo 177 boyum var ve 80 kiloyum yardımcı olursanız sewinirim saygılarımla gevezelik ettiysem affola acemiligime heycanıma verin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 ----------
kit nedemek ya açıklarmısınız nedir neden takılır........? cidden bilmiyom
arkadaşlar dün geceden beri hatim ettim bu formu tüm sayfalarını okudum kimi yerde gülmekten öldüm kimi yerde şaşırdım bukadar nasıl cahilce cewaplar veriliyo diye kimiyerdede hayret ettim hakikaten çok bilgili ve tecrübeli arkadaşlar var die ve bişiy sorucam hatta 2 şey
1. kit nedemek ya bazı yazılarda okudum 170lik kit var motorda yada taktırdım dio bu ne demek nezaman takılır niye takılır. bu terimlere daha toy oldugum için yabancıyım..
2. derbi gpr 125 alıcam gülü seven dikenine katlanır onu al bunu al die yorum yapmayın kaarım kesin ama şunu duydum düşük devirde ölü gibiymiş yokuş çıkarken yada inarken yarım debriyaj yapmazsan stop ediyomuş felan hep yüksek dewirde gitmek lazım diyolar pek yemedim ama sorayım dedim bana derbi gpr 125i nasıl kullanmam gerektini yani kullanım şekli hakkında bilgi verrmisiniz cümle biraz abes oldu gibi ama anlamışsınızdır umarım saygılarımla
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)