tomass neredeki yamaha servisi ismi nedir?
tomass neredeki yamaha servisi ismi nedir?
gaziosmanpaşa kardeşler motor yamaha servisi..
internet sitesi : www.motoliz.com
Arkadaşlar çok yoğun olduğum için uzun zamandır yazamadım kusura bakmayın. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Ben motoru servise soktum. Bişey söylemem lazım, MAslak Ferco inanılmaz değişmiş! Fiyatlar nasıl ucuzlamış anlatamam.. Orjinal fren balatası 25 lira, benzin hortumu 5 lira (soğuktan çatlamıştı) yağ değişimi 25 lira.. Akü 35 lira. Debriyaj tam ayırmıyodu aldığım günden beri.. onu falan yaptırdım. benzin hortumu kırıldığı için gelip aldılar motoru. sol grenajdaki çatlağı falan da yaptılar, ertesi gün teslim ettiler. Fiyatlar aşırı ucuzlamış. Bilginiz olsun.
Burdan herkesin ismini sayıp yoklama yapmak istemiyorum ama beyler herkesi çok özledim =(
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
Rakamlar hakkaten cok iyi , ama neden boyle bir sey yapmislar acaba?
Bende ozledim , bende ... didididididm didididiiididdmmm
First Day Of My Life
arkadaslar mrb
önce kendimi tanıtayım adım ali antalyada oturuorum
aşırı dercede pitßuLL hastasıyım nickname'mden anlayabilirsiniz :D
arkadaslar ben yazın eğer gücüm yeterse gpr 125 almayı düşünüorum tavsiye edermisiniz 50 lik mobiletim haric ilk motorum olacak ama cok motor kullandım seneye bu civarlar ehliyetim elimde olacak yazın allahtan bi mani olmazma bi motor alacağım ve zevk için bineceğim burda 158 sayfalık yazının cogunu yaklaşık 3-4 gündür okudum ve su dakika bitirip ilk mesajımı hayırlısıyla yazdım :D:D şimdi sizin düşüncülerini alabilirmiyim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 ----------
pardon 152 sayfa kafam bi dünya da + motoru alacağım ve seneye bu zamanlara kadar ehliyetsiz bineceğim
Paralari yeme o zaman kadircim
eee ne zaman bulusuyoruz.
First Day Of My Life
arkadaşlar herkese selamlar.. havaların ısınmasına az kaldı gibi.. benim motora da bir bakım yaptırıyım diyorum. balataları değiştirmem gerekiyor zaten. ferconun fiyatı iyiymiş gidiyim orada değiştiriyim. başka neler yapmam gerekli?? bi taraflarını yağlatmam vs gerekli mi motorun??
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
yakında aranızdayım hayırlısıyla allah nasip ederse
karamako kardes bildiğim kadarıyla debriyaja bakıorlar yagını değiştiriorlar frenlere bakıorlar vds vs
ριтвυℓℓ вєѕℓємєк αуяı¢αℓıктıя:cat::bounce:
Ucuzlugu kacirma koraycim Ferco insafa gelmisken bi kac tane fazladan balata filan al.
Benzin hortumlari ile firen hidroligini konrol ettirmeyi unutma.
Havalar isiniyor ama bizim cocuklarin havasi henuz yerinde degil anlasilan , Orhan'in sesi cikmaz oldu cihan desen cocuk bi evlendi ugramaz oldu , telefonuda yok bende ariyamiyorumda adami cok ayip oldu kendisine.
Bu arada telefonumda sorun var arkadaslar hatti yenilemek zorunda kaldim yedek almamisdim pm ile numaralarinizi verirseniz mutlu olurum.
Erdem , Kadir , Koray , Orhan , Cihan bekliyorum.
First Day Of My Life
Orhan sen yeni lastiklerinle hiç çıktın mı trafiğe??? Tavsiye ediyo musun ? Ben de lastikleri değiştireyim diyorum. Lastiklerin durumu çok iyi ama 4 senedir üzerinde makinanın sertleşmiştir iyicene. Lastik konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar..
http://cgi.ebay.de/Zylinder-Kolben-Y...item230590445d
bu ürün bizim motorların silindirimi bi yardımcı olursanız sevinirim ona göre satın alıcamda
Uymaz derken hangi somut verilere gore soyluyorsun , samil muhtemelen olacakdir , bu konuyu Orhanko nickli arkadasimiza pm ile ilet o sana kesin cevabi verir.
selamlar.
First Day Of My Life
DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK...
Arkadaşlar selamlar. Bu kadar zaman aradan sonra beni aranıza alır mısınız bilmem
Umarım herkes iyidir. En son mesajımı atalı sanırım 4 ay kadar oldu. Bi 10 sayfa falan okumam gerekecek..
Aradan gireyim Korayımın sorusuna yanıtla. Hiç durma abi Michelin Pilot Aktiv al. Başka marka model düşündüğüne deymez. Lastiklerle çıktım tabi trafiğe. Kabuğuma çekilmeden 1 ay önce falan almıştım lastikleri. Ortalama 400 - 500 km yaptım. Hamuru da tutunması da yüksek hızdaki kontrol hissi de süper. Pirelliler'le 150 - 155 ile giderken motorun arkasının balık kuyruğu gibi sağa sola oynadığını hissederdim. Michelinde öyle birşey kesinlikle yok. Memnun kalacağına eminim.
Uğur, pm atıyorum abi. Tevekkeli geçen hafta aradım, açmadın..
Geçen pazar motorumla yeniden ilgilenmem gerektiği kafama dank etti. Gittim bir güzel sildim, yeni branda aldım. Tabi son 4 aydır marş basılmamış olduğu için akü bitik durumdaydı. Ama 3-4 vurdurmalık işi var.
Herkes kendine çok iyi baksın. Görüşürüz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:11 ----------
......Pozitif.......
Yeniden hos geldin orhancim , telefonlari bir donem yanitliyamadim birebir oldugumuz bir masada bu durumu aciklarim , cihan ile gorustum bir kac gun once adam iyice dolmus bize valla illede bir yerde bulusalim goruselim deyip duruyor , erdem , koray , kadir " sesi cikmio ama o da hazirdir heralde " , cihan ve ben haziriz top sende orhancim yap organizasyonu bir masa etrafinda guzelce toplanalim ama kisa vadede olsun oyle uzun gunlere haftalara atmayalim.
Operim
Selamlar.
First Day Of My Life
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)