Bugun aksam uzeri Ferco'da arka fren balatami degistirdim , servisdeki yetkli TTS kullanmam konusunda bilgi verdi , hazir ustadan bilgiyi almisken alayim tts diye cikdim yok ara tara bulamadim , hayir tts yok tamam onu anladim da alternatif i de mi bulunmaz kardesim ? power 1 race'de bulsam alicam o nuda bulamadim ve hatta tam sentetik 2 zamanli yag yok diyebilirim baktigim istasyonlarda, gozlerime inanamadim ve yaktigim benzine acidim , artik yarin ogleden sonra arastiricam
First Day Of My Life
sananyiye gidip toptan yağ satan yerlerden rahatlıkla temin edebilirsin
benzin istasyonları genellikle yarı sentetik scooter ne mobilet ler için olnan yağlardan bulundururlar
sonuçta full sentetik yağı runner ve derbi kullanıcıları dışında pek alan yok
benim hatırladığım eskiye göre castrol 2tt olarak sattığı full sentetik yağını tts olarak değiştirdi en son olarakta power 1 racing 2 t
yenilikler ve yeni isimler..
bu arada derbiler in fabrika tavsiyeli yağmarkası selenia deilmi?
GKN MOTORS
arkadaşlar işten kafayı kaldırabilirsem birkaç gpr dah karalarım. cevap yazamadım kusura bakmayın.
bu arada zamanında gp1 veya gpr alıcam dediğimde beni gpr'a yönlendiren herkese teşekkür ederim. belki gp1 250, GPR'dan biraz daha performanslı ama 2t motor kullanmayalı uzun yıllar olmuştu, kokusunu bile çok özlemişim. nerdeyse burnumu egzoza sokacam koklamak için. vallahi çok eğleniyorum. motorun sürüşüne tamamen yarış dinamikleri hakim, 17inç jantlar, kuduz köpek gibi sesi falan.. şimdi indim motorun üstünden, hislenmişim heralde biraz öyle pöykürdüm.
evet selenia i tavsiye ediyor hatta alicakdim eksoz ile ilgilide bir sorunum vardi gec oldu birak motoru yarin gel al filan deyince ben es gectim yoksa ellerine vardi selenia halen tavsiye ediliyor lakin ben sadece yag icin servise yollanmak istemem ama soyledigin gibi sanayiden temin edebilirim ? selenia da temin edebilirmiyiz bi yerlerden .? Hos ben motosikletimi sattim saticam ama genede bende iken hersey tas tamam olsun istiyorum
First Day Of My Life
selenia yağ iiçin (bam bam) hasan dan bilgi alabilirsin, kendisi o firmada çalışıyor
bi pm atarsan sana temin edebileceğin yerleri söyleyebilir..
GKN MOTORS
Jonturk bosuna benzıncılerde heba olma dostum.Gir www.otomobilshop.com 'a
castrolun tek resmı onlıne satış sitesidir.castrolun tum motosıklet urunlerı var hemde ındırımlı.ben hepsınden bır tane aldım power 1 racıng 2T de aldım antıfrız+ozel motorsıklet temızleyıcı+zıncır yağ temızleyıcısı+zıncır yagı.1gun sonra elınde heme.
Hemen goz atiyorum , zaten uyku tutmadi sabahin bu saatin'de basliyalim alis verise
First Day Of My Life
Abi şimdi gp1'ın runner'dan daha iyi kaçtığını kendim test edip onaylamıştım. GPR125 ile RunnerVXR200 draglarında da Runner alıyo (denemedim ama vidyolarda gördüğüm kadarıyla) ordan yola çıkarak söylüyorum gp1 daha iyi gider diye. Ama GP1'la gireceğin virajdan hayır gelir mi bilmiyorum. Küçük tekerlekler ile çukura da gelmez. Yani şimi sorsalar yine bu makineyi alırdım eminim.
KETCHUP DOSTUM DOGUMGUNUN KUTLU OLSUN. MOTORUNLA BİRLİKTE NICE MUTLU KAZASIZ SAGLIKLI SENELERE.
Mutlu Yillara Ketchup , hep birlikte olmak dilekleri ile
First Day Of My Life
mutlu yıllarr ketchup hep m.n olmak dileğiyle
tts neden bulunmayan bir yağ ! hiçmi satılmaz yahu!
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim! =) inanın MT dışında dört kişi yüz yüze tebrik etmişti doğum günümü =) çok duygulandım ekmek çarpsın =))) binlerce teşekkür! =)
ve evet ben de zincirlikuyu BP'den alıyorum 15ytl.
kanka biri scooter biri vitesli...niye kıyasladığını anlamadım...bide 2T yi benzine karıştırıyorsun değilmi...bu zamanda kalmadı böyle işlemler kanka be...ne bilim ben 90 larda mobiletime yapardım bunu...
birde 1000 km ye kadar turbo kitini takmıyorlar demiştin o ne alaka...mutlaka makinayı köklerler diye mi düşünüyorlar...sonucta garantili mal...kullanan ister rodaja uyar ister uymaz...
bu arada doğum günün kutlu olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)