Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tarabyadan dolap dereye , dolap dereden eyüp'e kadar bakmadigim oil shop , benzin istasyonu yag ile alakali tum isletmeler lakin bi litrelik castrol tts bulamadim
    atla devemidir tts anlamis degilim biri cok sattik kalmadi biri talep olmadi siparis etmedik vesayre gibi bahaneler ile gecistirdi simdi girdim eve lanet okuyorum duzergahimdaki tum bp'lere baktim icerideki her urun 4 zamanli motorlar icin. Bu konuya iliskin simdi Bp e mail gecicem , yaktigim benzine ilk kez bu kadar acidim
    Castrol Power1 Racing 2T da mı yoktu? Zincirlikuyu BP'de var Power1. TTS'in faydası nedir Power1 Racing'e göre?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Alıntı Orhanko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Castrol Power1 Racing 2T da mı yoktu? Zincirlikuyu BP'de var Power1. TTS'in faydası nedir Power1 Racing'e göre?
    eskiden castrol paver1 racing 2 t kalitesindeki yağını tts adı altında çıkartıyodu
    GKN MOTORS

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Bugun aksam uzeri Ferco'da arka fren balatami degistirdim , servisdeki yetkli TTS kullanmam konusunda bilgi verdi , hazir ustadan bilgiyi almisken alayim tts diye cikdim yok ara tara bulamadim , hayir tts yok tamam onu anladim da alternatif i de mi bulunmaz kardesim ? power 1 race'de bulsam alicam o nuda bulamadim ve hatta tam sentetik 2 zamanli yag yok diyebilirim baktigim istasyonlarda, gozlerime inanamadim ve yaktigim benzine acidim , artik yarin ogleden sonra arastiricam
    First Day Of My Life

Motosikleti
    R1
    sananyiye gidip toptan yağ satan yerlerden rahatlıkla temin edebilirsin
    benzin istasyonları genellikle yarı sentetik scooter ne mobilet ler için olnan yağlardan bulundururlar
    sonuçta full sentetik yağı runner ve derbi kullanıcıları dışında pek alan yok
    benim hatırladığım eskiye göre castrol 2tt olarak sattığı full sentetik yağını tts olarak değiştirdi en son olarakta power 1 racing 2 t
    yenilikler ve yeni isimler..
    bu arada derbiler in fabrika tavsiyeli yağmarkası selenia deilmi?
    GKN MOTORS

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    arkadaşlar işten kafayı kaldırabilirsem birkaç gpr dah karalarım. cevap yazamadım kusura bakmayın.
    bu arada zamanında gp1 veya gpr alıcam dediğimde beni gpr'a yönlendiren herkese teşekkür ederim. belki gp1 250, GPR'dan biraz daha performanslı ama 2t motor kullanmayalı uzun yıllar olmuştu, kokusunu bile çok özlemişim. nerdeyse burnumu egzoza sokacam koklamak için. vallahi çok eğleniyorum. motorun sürüşüne tamamen yarış dinamikleri hakim, 17inç jantlar, kuduz köpek gibi sesi falan.. şimdi indim motorun üstünden, hislenmişim heralde biraz öyle pöykürdüm.

Motosikleti
    Cosa 200
    evet selenia i tavsiye ediyor hatta alicakdim eksoz ile ilgilide bir sorunum vardi gec oldu birak motoru yarin gel al filan deyince ben es gectim yoksa ellerine vardi selenia halen tavsiye ediliyor lakin ben sadece yag icin servise yollanmak istemem ama soyledigin gibi sanayiden temin edebilirim ? selenia da temin edebilirmiyiz bi yerlerden .? Hos ben motosikletimi sattim saticam ama genede bende iken hersey tas tamam olsun istiyorum
    First Day Of My Life

Motosikleti
    R1
    selenia yağ iiçin (bam bam) hasan dan bilgi alabilirsin, kendisi o firmada çalışıyor
    bi pm atarsan sana temin edebileceğin yerleri söyleyebilir..
    GKN MOTORS

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar işten kafayı kaldırabilirsem birkaç gpr dah karalarım. cevap yazamadım kusura bakmayın.
    bu arada zamanında gp1 veya gpr alıcam dediğimde beni gpr'a yönlendiren herkese teşekkür ederim. belki gp1 250, GPR'dan biraz daha performanslı ama 2t motor kullanmayalı uzun yıllar olmuştu, kokusunu bile çok özlemişim. nerdeyse burnumu egzoza sokacam koklamak için. vallahi çok eğleniyorum. motorun sürüşüne tamamen yarış dinamikleri hakim, 17inç jantlar, kuduz köpek gibi sesi falan.. şimdi indim motorun üstünden, hislenmişim heralde biraz öyle pöykürdüm.
    Vaktin olursa karalarsın, hiç acelesi yok.
    GP1 250 GPR'dan daha mı hızlı gerçekten? Son hız için birşey diyemem ama hızlanma konusunda GPR sanki daha iyidir gibi düşünüyordum ben hep..

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    Bugun aksam uzeri Ferco'da arka fren balatami degistirdim , servisdeki yetkli TTS kullanmam konusunda bilgi verdi , hazir ustadan bilgiyi almisken alayim tts diye cikdim yok ara tara bulamadim , hayir tts yok tamam onu anladim da alternatif i de mi bulunmaz kardesim ? power 1 race'de bulsam alicam o nuda bulamadim ve hatta tam sentetik 2 zamanli yag yok diyebilirim baktigim istasyonlarda, gozlerime inanamadim ve yaktigim benzine acidim , artik yarin ogleden sonra arastiricam
    Jonturk bosuna benzıncılerde heba olma dostum.Gir www.otomobilshop.com 'a

castrolun tek resmı onlıne satış sitesidir.castrolun tum motosıklet urunlerı var hemde ındırımlı.ben hepsınden bır tane aldım power 1 racıng 2T de aldım antıfrız+ozel motorsıklet temızleyıcı+zıncır yağ temızleyıcısı+zıncır yagı.1gun sonra elınde heme.

Motosikleti
    Cosa 200
    Hemen goz atiyorum , zaten uyku tutmadi sabahin bu saatin'de basliyalim alis verise
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Alıntı Orhanko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vaktin olursa karalarsın, hiç acelesi yok.
    GP1 250 GPR'dan daha mı hızlı gerçekten? Son hız için birşey diyemem ama hızlanma konusunda GPR sanki daha iyidir gibi düşünüyordum ben hep..
    Abi şimdi gp1'ın runner'dan daha iyi kaçtığını kendim test edip onaylamıştım. GPR125 ile RunnerVXR200 draglarında da Runner alıyo (denemedim ama vidyolarda gördüğüm kadarıyla) ordan yola çıkarak söylüyorum gp1 daha iyi gider diye. Ama GP1'la gireceğin virajdan hayır gelir mi bilmiyorum. Küçük tekerlekler ile çukura da gelmez. Yani şimi sorsalar yine bu makineyi alırdım eminim.

Motosikleti
    KETCHUP DOSTUM DOGUMGUNUN KUTLU OLSUN. MOTORUNLA BİRLİKTE NICE MUTLU KAZASIZ SAGLIKLI SENELERE.

Motosikleti
    Cosa 200
    Mutlu Yillara Ketchup , hep birlikte olmak dilekleri ile
    First Day Of My Life

alpibox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER
    mutlu yıllarr ketchup hep m.n olmak dileğiyle

Motosikleti
    Hemen goz atiyorum , zaten uyku tutmadi sabahin bu saatin'de basliyalim alis verise

NAAPTIN JONTURK BAKABILDINMI OTOMOBİLSHOP.COM A

alpibox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER
    tts neden bulunmayan bir yağ ! hiçmi satılmaz yahu!

Motosikleti
    Cosa 200
    Alıntı cihantavuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    NAAPTIN JONTURK BAKABILDINMI OTOMOBİLSHOP.COM A
    Baktim baktimda son anda alpibox la dolap dere'de bi yagci var diye duyum aldik indik asagi bakdikki yikiliyor dukkan ne ararsan var 16 ytl den power 1 aldim

tesekkurler
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Baktim baktimda son anda alpibox la dolap dere'de bi yagci var diye duyum aldik indik asagi bakdikki yikiliyor dukkan ne ararsan var 16 ytl den power 1 aldim

tesekkurler
    Fazla vermişsin, Zincirlikuyu BP'de 15 lira

Motosikleti
    Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim! =) inanın MT dışında dört kişi yüz yüze tebrik etmişti doğum günümü =) çok duygulandım ekmek çarpsın =))) binlerce teşekkür! =)

ve evet ben de zincirlikuyu BP'den alıyorum 15ytl.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi şimdi gp1'ın runner'dan daha iyi kaçtığını kendim test edip onaylamıştım. GPR125 ile RunnerVXR200 draglarında da Runner alıyo (denemedim ama vidyolarda gördüğüm kadarıyla) ordan yola çıkarak söylüyorum gp1 daha iyi gider diye. Ama GP1'la gireceğin virajdan hayır gelir mi bilmiyorum. Küçük tekerlekler ile çukura da gelmez. Yani şimi sorsalar yine bu makineyi alırdım eminim.
    kanka biri scooter biri vitesli...niye kıyasladığını anlamadım...bide 2T yi benzine karıştırıyorsun değilmi...bu zamanda kalmadı böyle işlemler kanka be...ne bilim ben 90 larda mobiletime yapardım bunu...

birde 1000 km ye kadar turbo kitini takmıyorlar demiştin o ne alaka...mutlaka makinayı köklerler diye mi düşünüyorlar...sonucta garantili mal...kullanan ister rodaja uyar ister uymaz...

bu arada doğum günün kutlu olsun...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler