Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Kasım 2009, 00:37
O km'lerde istemez , nude dusunursen Erdem'in motosikleti satilik , temiz ve dusuk km'de.
Bu arada samil sen o eksoz'un akropovic olduguna ne kadar eminsin ?
Hos olsada yukarida soylediklerim degismiyecek fakat sana akrapovic stickeri disinda bir sey verilmemis haberin olsun
Haberin varsa'da sticker ve eksoz u ayirt edebilicek zekadayiz bizi sinama selamlar.
Reklamlar
-
19 Kasım 2009, 00:23
Arkadaşlar şunu belirtmiştim yine tekrarlayım bu forumda yeniyim ve yeni bi derbi kullanıcısıyım 2 zamanlı olarak ilk motorum Egzozu ben takmadım aldığımda vardı ama söktük tamir ederken bana hiç stiker gibi gelmedi görmek isteyen varsa buluşabiliriz ben yanılıyo olabilirim başka bi markada olabilir buda benim kabahatım değildir yüksek devirlerde gayet tok bi ses de alabiliyorum ama daha iyisi varsa onu merak edip sordum bi sorum daha olucak başka derbi kullanmadığım,için max sürat olarak 140-146 arasındayım hep düşük bi süratmidir derbilere göre bilgilendirirseniz sevinirim.Kimseyide sınamaya ihtiyacım yoktur inanmayan istediği kadar inanmasın egzozdan anlamam gördüğümü söylüyorum AKRAPOVİC yazıyo...
-
19 Kasım 2009, 01:01
jonturq adlı üyeden alıntı
Kayra gayet iyi saol erdemcim , motosiklete evet devam ediyorum
Bırakmayı falan düşünürsen satmadan önce falan mutlaka haberimiz olsun, son bi buluşup ıslatmadan satma abi aman.. hem acaip merak ediyorum senin motoru.
samilserkan adlı üyeden alıntı
Kimseyide sınamaya ihtiyacım yoktur inanmayan istediği kadar inanmasın egzozdan anlamam gördüğümü söylüyorum AKRAPOVİC yazıyo...
Yanlış anlaşılma olmasın, Gösterdiğin resim orjinal egzozun aynısı gibi duruyor. O yüzden inanmakta güçlük çekiyoruz. Galiba sadece sticker yapıştırmışlar. Ve iki zamanlı motordan tok ses alınamaz. Zaten alınmasın =) arı gibi motor işte. iki zamanlı makine, vızır vızır çalışıyor.. Çok havalı bi sesi var bence. cbr125 para vermiş egzoz takmış ışıklarda yanımda duruyo mesela.. egzozundan çıkan ses egzozu matkapla delinmiş cbf150'nin biraz daha toku.. tek silindir makinenin egzozunu açınca çok çekilmez oluyo sesi.. aynen gazı açıp uzaklaşıyodum. zaten çok yaklaşamıyolar gpr'a..
mogli adlı üyeden alıntı
Bu arada katçap hasta oldum imzana...
heheh mogli bildiğin gibi diil çok eğleniyodum o motor üstünde.. şuan kullandığım 4t ile kesinlikle aynı tadı alamıyorum. tat almaktan ziyade ulaşım aracı olarak kullanıyorum sadece... Ama GPR öyle mi ya =)
jonturq adlı üyeden alıntı
O km'lerde istemez , nude dusunursen Erdem'in motosikleti satilik , temiz ve dusuk km'de.
mogli cbr ile ölçüp biçtiğine göre sanırım grenajlı motor istiyo. Nude almaz bence.. sabırlıyım ama. her motorun bi alıcısı çıkar =)
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
-
19 Kasım 2009, 02:21
Doğru olabilir ama Egzoz tam kolugun altından kesilip değiştirilmiş yada orda bi birleşme yeri var çünki orjinali nasıl bilmiyorum hatta ordan kaçırıyodu yeni yaptırdım
Bu hız konusuna da bi açıklık getirirsek 140-150 arası max speed normalmidir?
-
19 Kasım 2009, 11:59
Yahu bi dur kizma , neden celallendin ki hemen
Uzerindeki egsoz orginali ile %99 ortusuyor ama akro olmadigini soylemek icin motosikletini gormeye gerek oldugunu dusunmuyorum , hah dersenki bulusalim cay ve sohbet icin bulusuruz
Erdem arkadasimizinda yukarida bahsettigi gibi 2 zamanli motosikletlerin karakteristlik ozelliklerinin en belirgini sinek viziltisi'dir bunu degistirmek icin ne yaparsan yap hic bir zaman istedigin tok sese ulasamiyacagini bir kez daha hatirlatirim.
Aramiza hos geldin , kullanmakta oldugun motosiklete ait farkli bir cok bilgiye bu baslik altindan ulasabilirsin.
Selamlar.
-
23 Kasım 2009, 14:06
Doğru olabilir ama Egzoz tam kolugun altından kesilip değiştirilmiş yada orda bi birleşme yeri var çünki orjinali nasıl bilmiyorum hatta ordan kaçırıyodu yeni yaptırdım
Bu hız konusuna da bi açıklık getirirsek 140-150 arası max speed normalmidir?
merhaba arkadaslar uzun zmandır yoktum bundan sonra burdayım ama kıs geldıı bu arada bu gpr bılıyorum bunun benımkını alamdan ferco motordan pazarlını yapmıstım arkadsalar saolsun benı uyarmıslardı alma dıye ıyıkı almamısım neyse o egzozst orjınalı arkadslarr
fazla soze gerek yok
-
23 Kasım 2009, 21:06
Merhaba arkadaşlar,
Derbi ile alakalı bir bölümün bulunduğu tek forum olarak sizi tebrik ediyorum
Ben henüz arkadaşlarının motorları dışında motor kullanmamış birisiyim. Aralık ayında ilk motorumu alacağım uzun araştırmalardan sonra Derbi almaya karar verdim.
GPR 125 veya Senda Supermoto 125 almayı düşünüyorum. İkinci el derbi bulmak çok zor. Bildiğiniz biryerler varmı? Bu arada İstanbulda otruyorum. Adım Aybar.
Tekrar herkeze merhaba yardımcı olursanız sevinirim. Bende artık buralardayım ;)
-
24 Kasım 2009, 02:29
Goruslerin icin tesekkurler aybar, madem Racing bakmiyorsun Ketchup " erdem " arkadasimizin motosikletini incelemeni tavsiye ederim , meraklisindan degil hastasindan satilik bir nude'si var
Tekrar aramiza hos geldin.
-
24 Kasım 2009, 09:55
Merhaba jonturq,
Açıkcası bildiğiniz ikinci elleri söylerseniz sevinirim )) racingde olabilir. Yani motorsiklet almışken derbi almak istiyorum. Erdemin motorsikletinin ilanını bulamadım. Kendisine mail attım geri döner sanırım.
Çok teşekkürler ;)
1) Derbi Senda R 125
2)Yamaha MT 07
https://www.facebook.com/yamahamt07tr
-
24 Kasım 2009, 12:10
Erdemin sahibinden.com 'daki ilan linki ; http://www.sahibinden.com/3000_de_te...XQQdisplayitem
Su an satiliklar icerisinde en temizi erdemin motosikleti gibi duruyor , tabiki dusuk km avantaji ve garantisinin devam ediyor olususa en buyuk artilardan.
Degerlendirebilirsin.
-
24 Kasım 2009, 12:14
Teşekkürler,
Bu motoru incelemiştim. Şu anda motorsiklete maksimum 3.500 ödenek ayırabilirim. Başka motorsikletlere bakmam gerekecek sanırım Derbi Senda 125 çok hoşuma gitmeye başladı
1) Derbi Senda R 125
2)Yamaha MT 07
https://www.facebook.com/yamahamt07tr
-
25 Kasım 2009, 02:03
ben thomasın motora sardım almay dusunuyorum bende suan mct 250 war ama racing e geçmek istiyorum işallah bi arıcam 2 3 gun içinde kendisini :D
-
25 Kasım 2009, 02:07
Ben buradayım hocam istediğini sor
-
25 Kasım 2009, 17:24
[IMG][/IMG]
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
-
26 Kasım 2009, 02:36
Merhaba arkadaşlar MOTORUMUN ARKA FREN MERKEZİ BOZULDU SOL PİSTON YAĞ KAÇIRIYOR merkezi nerden teğmin edebilirim yan sanayisi varmıdır elinde olan varmı ?
-
01 Aralık 2009, 02:49
-
06 Aralık 2009, 19:20
ACİL YARDIMMMM
Arkadaşlar motor piston deldi silindir piston ve sekmanlar zarar gördü yeni piston aldım silindiri rektefiye ettirdim motor daha tam açılmadı ama o eski ataklığı kalmadı bu geçici bi durummu rektefiye olması bi performans düşünklüğü yaratır dediler gömlek kaplama oldugu için.... yapılacak bi şey yokmu? tabi bunları yedek parçası olmaması sebebiyle yaptım servis piston sekman silindir ve contaların tamamına 4.5 milyar civarı bi para istedi ne yapmamı tavsiye edersiniz?
-
06 Aralık 2009, 20:53
Arkadaşlar bu konuya ne zaman girsem içimdeki Derbi aşkı kabarıyor yav. Bu kadar uygun fiyatlı ikinci eli olan, böyle de yakışıklı bir motor varken neden diğerlerini düşünüyorum hala bilmiyorum. Dediğiniz gibi rektefiyesi de masraflı değilse hiçbir neden yok bu motora sahip olmamam için. Kış bitmeden ucuz ve temiz bir tanesini yakalarsam kesin alıyorum. Forumda güvenebileceğim arkadaşlardan olursa çok iyi olur. Şu an satmayı düşünen var mı?
Bir de mutlaka sorulmuştur ama lütfen maruz görün, iki küçük sorum var. 2007 ile 2008 model arasında dikkate değer bir fark var mı? Rektefiyeye ortalama kaç bin km'de girmesi gerekir?
-
06 Aralık 2009, 23:32
ACİL YARDIMMMM
Arkadaşlar motor piston deldi silindir piston ve sekmanlar zarar gördü yeni piston aldım silindiri rektefiye ettirdim motor daha tam açılmadı ama o eski ataklığı kalmadı bu geçici bi durummu rektefiye olması bi performans düşünklüğü yaratır dediler gömlek kaplama oldugu için.... yapılacak bi şey yokmu? tabi bunları yedek parçası olmaması sebebiyle yaptım servis piston sekman silindir ve contaların tamamına 4.5 milyar civarı bi para istedi ne yapmamı tavsiye edersiniz?
oncelikle gecmis olsun . Kullandigin parcalarin kalitesine göre performans değişir. 15 tl ye de piston var, 100tlye de. eğer dandik parça kullandıysan performans düşüklüğü yasaman kaçınılmaz. Eğer silindirin icini kaplattiysan asla ilk aldığın performansı alamazsın. Ayrıca silindir kaç mm asindi ki sen kaplama yaptırdın.?
Ayrıca motor Yamaha dt125r ile aynı, neden yamahadan almak yerine yan sanayi aldın ? Sana Bir dost tavsiyesi ;basına bir is geldiginde ilk önce
tecrübeli birilerine danis !
-
07 Aralık 2009, 16:40
Şimdi tomas arkadaşım yorumun için ilk önce teşekkür ederim ama olay şu ki bu motorların bu kadar atak olmasının sebebi gomleğinin üstünde kaplama olmasıdır rektefiye olunca o metal ne olduğunu bilmiyorum kazınıp altındaki tabaka kalıyo...dolaşmadıgım yamaha bayisi kalmadı orjinal parça yok zeytin burnundan karaköye kadar baktım keyfimden yan sanayi almadım yani ztn iş yapan piston değildir sekmandır sekmanda krom bulduğum için sorun yok sorun o rektefiyeden sonra perfomans düşüklüğünün ne boyutta olacağı bunu bilen birileri varmı????Kısaca rektefiye yaptırmış birisi varmı????
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler