Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    http://www.fercomotor.com.tr/servisl...erbi&x=25&y=19

buradaki adresleri bi dene istersen.
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

arkadaslar hepınıze tesekkur ederım gunlerdır yarım yamalak uykuyla ınsan ıcıne cıkıyordum bu gun ılk kez uyuyacam sonunda motorumu bı usta aldı ve calıstırdı 180+20 işçilik ve malzeme aldı ama helal olsun motorumu calısırken hayal edebılıyorum artık daha gormedım sadece sesını duyabıldım calıstırmıs usta hemen arayıp soyledı elektırık tesısatını komple yapmıs sadece devır saatınde bı sapıtma varmıs oncekı arkadasları okudum aku kutup baslıgı ve bujı dıyen var ınsallah ondandır degılse bıraz daha sorun yasayacam her ne kadar benı uzduyse derbi mi cok sevıyorum daha once tanısma faslını yasadıgım uzuntuden dolayı atladım bunun ıcın ozur dılerım adım vahap 2005 derbi gpr 125 ıle aranıza ızmırden katılıyorum yolunuz duserse bornova kapınız var artık kalın saglıcakla

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    oooh hadi hayırlı olsun =) devir göstergesi bence akü biraz şarj tuttuktan sonra düzelecektir.
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

Arkdşlar Size Derbi 125 mi yoksa Honda 125R mı desem ne dersiniz?
    Arasındaki farklar nelerdir?
    Avantajları ve Dezavantajları nelerdir ?

Tşkkrler...

neden ki ketchup kardes bunun da ıcınde akü gıbı dolan bısey mı var acaba devır gostergesının her seyı calısıyo ısıgı felan her seyı calısıyo bıde senın teorını destekler sekılde ılk basta bı tıtreme yapıyo ama sonra hıc calısmıyo hep sıfırda beklıyo ben belkı elektırık tesısatını cekerken yanlıs baglamıs olabıleceklerını dusunuyorum calıstırmadan once bı tıtrıyo ama gazı verınce gıdıyo daha dogrusu gazı vermeden gıdıyo su yag lambası sonunce gıdıyo daha onemlı bı sorunda benım motora ne olduysa su 6000 devırden sonra motor anıden hızlanıyorya su an oyle bısey yok motor resmen gıtmıyo max hızı 100 felan oldu bı sorun var heralde motorun tesısatını sokerken hava fıltresını yerınden cıkardık acaba dogru takamadılar mı yada yagında suyunda felan mı dır

derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Alıntı vahapaltaş adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neden ki ketchup kardes bunun da ıcınde akü gıbı dolan bısey mı var acaba devır gostergesının her seyı calısıyo ısıgı felan her seyı calısıyo bıde senın teorını destekler sekılde ılk basta bı tıtreme yapıyo ama sonra hıc calısmıyo hep sıfırda beklıyo ben belkı elektırık tesısatını cekerken yanlıs baglamıs olabıleceklerını dusunuyorum calıstırmadan once bı tıtrıyo ama gazı verınce gıdıyo daha dogrusu gazı vermeden gıdıyo su yag lambası sonunce gıdıyo daha onemlı bı sorunda benım motora ne olduysa su 6000 devırden sonra motor anıden hızlanıyorya su an oyle bısey yok motor resmen gıtmıyo max hızı 100 felan oldu bı sorun var heralde motorun tesısatını sokerken hava fıltresını yerınden cıkardık acaba dogru takamadılar mı yada yagında suyunda felan mı dır
    merhaba kardesım hos geldın armaıza senın sorun motorun turbo sıgortasının yanmasında motorun koltugun sag tarafında bır adetr sıgorta var 30 luk onu bır kontrol et bırde okuyu sıfır al bak ondanda olabılr
    fazla soze gerek yok

Alıntı emre34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkdşlar Size Derbi 125 mi yoksa Honda 125R mı desem ne dersiniz?
    Arasındaki farklar nelerdir?
    Avantajları ve Dezavantajları nelerdir ?

Tşkkrler...

Yardım Lütfen

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    Alıntı emre34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yardım Lütfen
    Honda cbr125 4 zamanlı motora sahip, gpr 2 zamanlı. Honda cılız, bisiklet gibi.. Derbi nerdeyse bir 600 lük ss ebatlarında.. Kalkış yaptığın zaman hondanın hiç bir şansı yok.. Ulaşım için hondayı düşünebilirsin, zevk için süreceksen kesinlikle gpr.. özetle bu iki makinenin de 125 cc motora sahip olmasını göz önünde bulundurarak bir kıyaslama yapmak yanlış olur. Çok farklı makinalar
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

derbici kardes o bende 20 lıktı degıstırdım yıne 20 lık aldım ama adama sordugumda sıgortası atmamıs dedı bana bende dırek aynısını aldım yanı 20 lık hemen sımdı cıkıp dedıgını yapacam olursa hemen haber verecem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:42 PM ----------

derbıcı kardes onuda denedım olmuyo acılmıyo exup benım motorun elektırık tesısatı yandı yaptırdım su an her seyı calısıyo sadece bu exup ve devır gostergesı calısmıyo arkadaslar baska teklıflere acıgım kendım halledebılecek duzeyde yapılabılecek bısey varsa paylasırsanız sevınırım saygılar

arkadaslar devır saatının bozulması exup acmamaya sebep olabılırmı bu gun servıs bana exup acmamasının sebebı devır saatının arızası dedı devır saatı komple degısecek dedı ve 600 lıra para ıstedı bu devır saatı tamır edılmezmı sadece ıbre bozuk baska her sey calısıyo kelımenın tam anlamıyla hersey calısıyo bı tek ıbre sıfırda (kı halen yanlıs baglandıgından suphelenıyorum)..... arkadaslar bos bır gununuzde devır saatının kablolarının hangı sırayla baglandıgını soylermısınız cevap beklıyorum saygılar esen kalın

Motosikleti
    VFR 800 F
    http://www.sahibinden.com/kelepir_il...XQQdisplayitem
    arkadaslar bu motoru bilen varmı

Motosikleti
    derbi-gpr-125-r,transalp,
    vahap selam seninle uzay motorda karşılaşmıştık.. motorunun düzeldiği haberini ustadan almıştım zaten.. tekrar geçmiş olsun.. devir saati bazen tutarsızlık gösterebiliyor.. ama exup ile alakalı olabileceğini düşünmüyorum..

merhaba parsfılosu sen ızmırdekı dıger derbının sahıbı
    olan arkadassın sanırım bende senı arıyordum kı tesaduf boyle oldu bu gun motopıt servısınden geldım eger deneme sansımız varsa arızalı parcanın hangısı olabılecegını bulacaklarını soyledıler bana exup konusunda onu ıcınde bı devır saatıne ıhtıyacları varmıs cıkarıp benımkıne takacakalr aynı sekılde calısıyorsa baglantısı hatalı yok aynı sekılde calısmıyorsa yenısı alınacakmıs bunu ıcınde yardımını rıca edecektım tabı bos bı baktınde ılgın ıcın tesekkurler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 AM ----------

zaman olarak ta toplam yarım saat bır saat surer dedıler gıtmeden once arayıp haber vermem gerekecek eger yapabılırsen cok mutlu olurum tekra tesekkurler

Selam arkadaşlar ben 2 günlük derbi gpr 125 kullanıcısıyım adım şamil serkan arslan istanbu üniversitesi orman mühendisliği bölümünde okuyorum aranıza yeni katıldım 2. el aldım motoru dün bir sorun çıktı sinyali açtıgımda yanıp sönen yeşil ışık sürekli yanmaya başladı ve sol koldaki hiç bir düğme(korna,sinyal,farlar...) çalışmıyor yardım edebilirseniz çok sevinirim hepinize çok teşekkürler şimdiden.

Motosikleti
    VFR 800 F
    Alıntı samilserkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar ben 2 günlük derbi gpr 125 kullanıcısıyım adım şamil serkan arslan istanbu üniversitesi orman mühendisliği bölümünde okuyorum aranıza yeni katıldım 2. el aldım motoru dün bir sorun çıktı sinyali açtıgımda yanıp sönen yeşil ışık sürekli yanmaya başladı ve sol koldaki hiç bir düğme(korna,sinyal,farlar...) çalışmıyor yardım edebilirseniz çok sevinirim hepinize çok teşekkürler şimdiden.
    Sahibinden.com daki ilanlı gri motoru mu aldın

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    geçen pazar günü anadolu avrupa yakası istikametinde tam boğaziçi köprüsü girişinde ters yöne girip gazlayan gri bir gpr gördüm.. burdan biri mi??
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

Evet o motoru aldım umarım iyi çıkar anlamam çünki motordan

Motosikleti
    VFR 800 F
    Alıntı samilserkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet o motoru aldım umarım iyi çıkar anlamam çünki motordan

hayırlı olsun gercekten uygun fiyattı inşallah astarı yüzünden pahalıya gelmez.Iyı ve dikkatli sürüşler dilerim tekrar hayırlı olsun.

Çok sağolasın Hytloth.Bu aletlerin sigortası varsa nerdeler onu biri söyleyebilirmi(Koltugun altındaki harici bi sigortadan söz ediyorum)?

Motosikleti
    honda beet
    meraba arkadaslarlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler