arkadaşlar bu ebayden herkes satın alım yapabiliyor mu?? prosedürü nedir?? kullanan arkadaşlar biraz aydınlatır mı??
arkadaşlar bu ebayden herkes satın alım yapabiliyor mu?? prosedürü nedir?? kullanan arkadaşlar biraz aydınlatır mı??
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Fiyat çok iyi ama 100 Euro üzeri bir fiyat olduğu için gümrüğe takılma ihtimali biraz yükseliyor. Eğer takılmazsa inanılmaz uygun bir fiyat. Ayrıca Türkiye'de de fiyatın 500 civarı olması çok şaşırtıcı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:33 PM ----------
Abi herkez alışveriş yapabiliyor buradan. Begendigin urunu seciyorsun, saticiya paypal üzerinden ödemeyi yapıyorsun( satıcı hiçbir zaman senin kartbilgilerini göremiyor , senin ödeme konusundaki muhattabın paypal) sonra satıcı urunu senin belirttiğin adrese postaliyor. Ürünün gelmesi 1-3 hafta arasında değişiyor , tabi bu senin seçtiğin kargo türüne ve şansına göre değişiyor eğer ürün sana ulasmaz ise paypala ürününün gelmediği konusunda şikayette bulunuyorsun ve parani geri iade ediyorlar. Hatta bı ketesinde benim arkadaşların siparişi 4 hafta gelmeyince paypala başvurup paralarını geri almışlardı bir gün sonra da kargo gelmişti. Bedavaya yurt disından alışveriş yapmış oldular
peki satıcı tek bir yer mi yoksa gitti gidiyor gibi falan mı??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:06 PM ----------
bu arada arkadaşlar geçen feyzioğlu'na gittim zincir yağı, balata temizleyici sprey falan almak için. motor ayakkabısı, bel koruma, dizlik vs de aldım ) fiyatlar uygun, ürünler güzel ihtiyacı olan arkadaşlar bi gidip baksınlar derim.
Gitti gidiyor gibi aynı abi. Birden çok satıcı sıfır veya ikinci el urunleri satıyor.
Yeni aldığın malzemeler de hayırlı olsun güle gulekullan ...
astran kardesın cok saol ben cok aradım ama bulamamıstım cok tesekkurler ben hemen elımı cabuk tutatyım barııı den alayımm tsk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:28 AM ----------
koromoko hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan
fazla soze gerek yok
Koraycim hayirli olsun malzemelerin , gule gule eskit
First Day Of My Life
Teşekkürler arkadaşlar..
Gene sayenizde solo bir gezi yaptım cumartesi günü :( Sahilden Harem'den Anadolu Feneri'ne kadar gittim. Yoros Kalesi diye bir kale varmış ilk kez gördüm Poyrazköy'ü ve sahilini de ziyaret ettim. Manzara ve hava nefis.. Fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim:
Yoros Kalesi:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Poyrazköy:
[IMG][/IMG]
[/IMG]
Anadolu Feneri:
[IMG][/IMG]
Helal vallahi Koray abi , su motora bı tek sen biniyosun. Gene yapmissin güzel bir solo
Harbi yalnız bıraktınız beni ha geçen sene ne güzel geziyorduk orası senin burası benim..
Çok güzel gözüküyor, fiyatını merka ettim..
Spist , anadolu fenerinin mi fiyatini merak ediyorsun ?
Koraycim masallah sana , bugun bir cilginlik yapip Skyteam mi alsam ??
ST 200 .
Fikri olan varmi?
First Day Of My Life
valla bi fikrim yok, cross yapan adamlara sormak lazım en doğru yorumları almak için. görüntü olarak güzel motor
Abi eğer çok ucuza alcam diyosan al. Görüntü güzel , ama dısı seni yakar ici beni türünden bisey olmasın dikkat et.
Ugur abi ben motoru boyatmak istiyorum, motocolor Hasan abi kaça boyar acaba, bize indirim yapar mı komple yada lokal olarak depo ve kuyruk.
Kadircim hasan usta ile konusuruz sen hangi rengi istiyorsun onu soyle bi rica ederiz , haber ederim sana.
Valla beni biliyorsunuz arkadaslar sabah uyandim ise gittim ogleden sonrada gidip kendime bi ST 200 SM aldim , uzun zamandir skyteam kullanicisi motosiklet tamircisi bir arkadasin onayindan gecen motosikletim su an garajda , ilk is olarak sinyal aku ve elektrik aksamini duzelttirmek oldu , yarin ogleden sonra bir cift ayna alicam kendisine , sonra detay resimleri ceker goruslerinize sunarim bu arada bi kac saat gezdim bugun kendisiyle ozlemisim yahu rahat motosiklet surusunu cok keyf aldim .
Haydi selamlar :b
First Day Of My Life
Ooo Ugur abi hayırlı olsun. Sonunda almissin. Güle güle kullan.
Abi eğer lokal olarak yaparım derse aynı renge boyatirim. Aynı renk tutmaz derse komple boyatirim. Tabi fiyatı uyarsa okul bitti ama malesef hala ogrenci pozisyonundayim
Saol kadircim , hasan usta ile bir turlu iletisim kuramadim , yaninda calisan arkadasa not biraktim bana donmesi icin lakin o da unuttu sanirim , hasan usta ve atolyesinde calisanlarin basini kasiyacak zamanlari yokmus calisan arkadasdan bunu ogledendim , hasan abi zaten gece gec saatlerde gelip sabaha kadar calisiyor sonrada evin yolunu tutuyormus.
Ama bir sekilde kendisine ulasip senin icin bilgi alicam.
Bu arada Kross keyfi ayri guzelmis tez zamanda denemenizi isterim
Haydi kocaman optum.
First Day Of My Life
hayırlı olsun ugurcum sanunda aldın haaa cok sevımdım valla allah kaza bela vermesın bu arada bende saatın sparısını verdım bu arada astaral kardesım bır yardım daha ıstıcem eger varsa stop lambasınıda bakarsa sevınrım astral kardesım bu arada 125 avroya gelıyor bana turkıyeye sparıs vermedım urun almanyaya bır arkadsın adresıne gıdıcek oda gelırken getırecek yada bırıyle gondereck bakalım hayırlsı ıste ugrasıyorum bu arada ugurcum bende kanununı 250 almayı dusunuyorum crosss baklım bu kısa larım herhalde cr sorcaksan ondan vazgectım baklım
fazla soze gerek yok
Parcanin direk turkiyeye gelmemesi çok iyi olmuş. Yoksa büyük ihtimalle vergi verecektin.
Arka stop da vardı e bayda dur bı bakayım.
Essselamın aleyküm cemaaat!!!
Öncelikle Derbici, geçmiş olsun. Kazada sana bişey olmamasına sevindim.
Uğur, hayırlı olsun abi. Bir anda almışsın motoru. Güzel alete benziyor ama Derbi'yle yine geçeriz seni yaw. Onu bırak da, kızın nasıl? Mıncıklamalık olmuştur artık. Maaşallah.
Koray, seni çok fena yalnız bıraktık hakikaten. Benim içim içimi yiyor motora binmek için ama Pınar biraz ambargo koyacak gibi. Şu aralar cicim ayları, tartışmak da istemiyorum. Malum kızcağız korkuyor, ben de çekiniyorum bir yandan. Bazı yakınlarımız kazalar geçirdi, ben bile korkmaya başladım. Gezilerde maksimum hız yapan kişi olarak bunları yazmak biraz abes ama öyle. Yine de biraz vakit geçsin, katılırım sana diyorum.
Cihan kolay gelsin. Daha senin işin var hazırlıklar konusunda. Gerçekten uzun ve yorucu bir süreç özellikle ev tadilatı varsa. Yardım edebileceğimiz en ufak birşey olursa haberimiz olsun.
Erdem, bahtsız bedevi gibi oldun abi sen. Senin sorunların için teknik çözümler burda son buluyor, sen artık motorın arkasına şöyle avuç kadar nazar boncuğu takıp gezmelisin.
Kadir. Derslerinde kolay gelsin abicim. Motoru boyatayım demişsin da sen satmadın mı motoru? Kardeşine mi satmıştın yoksa? Ya da yeni motor aldın da hatırlamıyor muyum?
Uzun ve özlemli bir aradan sonra yine aranızdayım. Foruma yazamadığım bu süre zarfında neler yaptım derseniz,
1. Evin tadilatını bitirdim. Artık Ataşehir'de oturuyorum.
2. Evlendim.
3. Balayına gittim. (Antalya Hillside Su)
4. Tuzla'da Yeni işe başladım.
Bir ara buluşmak lazım artık. Çok özledim toplanmalarımızı. Yakın zaman olursa belki motorsuz olur benim için, bilemiyorum. Ama bir organizasyon şart.
Evlilik de güzel birşey gerçekten. Bekar arkadaşlara darısı başlarına diyorum. Özellikle Koraya
Orhan'dan damat böyle oluyormuş :
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)