Kemer yasayana guzel be kardesim Archangel basligimizin takipcisi ol duzenlenecek bir bulusmaya katilir yakindan inceleme firsati bulursun.
Kemer yasayana guzel be kardesim Archangel basligimizin takipcisi ol duzenlenecek bir bulusmaya katilir yakindan inceleme firsati bulursun.
First Day Of My Life
Bundan sonra bu topiğin takipçisiyim arkadaşlar,inş. yakın bir zamanda böyle bir buluşma gerçekleşir.Siz birbirinizi özlemediniz mi yaz bitmeden motoru almak istiyorum
Bir gün mutlaka ...
mrb arkadaşlar kimse birşey yazmamış yine... bari ben birşeyler yazayım...
motosikletin egsozu çok paslanmıştı bende söktüm temizledim, resimlerini de paylaşayım dedim önceki hali
http://img441.imageshack.us/i/fotoraf.jpg/
sonraki hali bu ama yine içime sinmedi nikelaj mı yaptırsam acaba bi sıkıntı olur mu sizce?
http://img165.imageshack.us/i/fotoraf2x.jpg/
resimler neden görünmüyor ya çıldırcam
Arkadaşlar nasılsınız?? Herkes iyi mi?? Kimsenin sesi soluğu çıkmıyo ne iş??
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Kendi adima iyiyim ben , is yerinden erken cikiyorum bebegimle evde zaman geciriyorum artik pek sosyalitem kalmadi.
kadircim ne yaptin nikelaj yaptirdinmi ?
First Day Of My Life
http://www.sahibinden.com/aciiiiiiii...promotion_chva Bu aynaları nereden bulmuş acaba bu eleman. Görüş acısı bizimkilerden daha iyi sanırım.
merhaba arkadslar sıze cok uzucu bır sey soylemek ıstıyorum bugun aksam sukarında ıkı aracın arasında kalarak derbımle kaza yaptım allaha sukur bende bırsey yokk ama derbım hasarı cok kafa gırajının sol tarafı gıdır ve sol gıranaz vede kılometre saatıde gıdık bende sızden bır yardım alamk ıstıyorum ya makınayı nudeye cevırecem yada parcaparca satmayı dusnuyorum bana yardımcı olursanız sevınrım ıyı aksamlarrr
fazla soze gerek yok
Çok gecmis olsun kemal. Sana bisey olmaması sevindirici. Grenajlar hallolur hallolmasina da km saati biraz problem yaratabilir. Grenajlar çok mü hasarlı? tamir olacak gibidir umarım. Parça parça satsan çok iyi paralara sayabilirsin toplamda belki ama. Motora yazık olur. Tüm parçaları elden çıkarman çok uzun sürer. Aldığın paralar da parça parça olacağı için ondan da bı hayır görmezsin. Bence sen ucuz yollu tamir ettirmeye çalış. Ya da nude olarak kullan!
Kemalcim tekrar gecmis olsun , nude olarak kullana konusuna gelince sanirim teknik olculer soz konusu olucak bunun icinde orhan arkadasimiz sana yardimci olabilir sanirim.
Sen kaza sonrasi cekilmis bir kac resim koy bakalim neyi var neyi yok gorelim bilgilerimizi paylasalim.
First Day Of My Life
tsk ugurcum gıranajları soktum onları tamır ettırcem herhalde tek saglam parca sag granazlar bırde kuyruk onları goumde buyumuyorumda tek buyutuum km saatı bugun sordum 500 600 dedıler beynımden vurulmusa dondum valla motoru parca parca satsam ıyı gıbı gelecek ama makınayı bır sekıllde toplucam su an motorda tek granz yokk sade sekılde duruyor baklım hayırlısı arkadslar yendıen tsekkuler hayırlsıı fotoları koyarım gorusmek uzere
fazla soze gerek yok
geçmiş olsun kemal. e bayden bi bak bakalım göstergeye belki uygun bişiy bulursun. bi gösterge için heba etme motoru
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Bence de Koray abi haklı. Göstergeyi ebay ya da diğer yutdisi sitelerden bulmaya çalış.
oyle yapıcam arkadsalar tek sansım bu yoksa halım duman grnazları hıc dert etmıyorum cunku onları tamır sansım var bırde fazla tutmuyor ama bır gosterde 500 se bırde stop 150 se bızım makınlar altın degerınde makınalr vallla japonların arasında cok buyuk fark varrrrrr
fazla soze gerek yok
yahu benim deer in arka stop tertibati bile 160 TL , granajlarda cabasi sonrada cin mali soyle boyle diyorlar , yerim cin cin cinliyi
Kemalcim bi resim atsana gorelim hasari yahu kac gundur resim aticaksin merak ediyoruz?
First Day Of My Life
evet anlıyorum ugurcum granzları soktum onları yere koyup resmı cekerım ve hasarı goruusnuz su an makına bos duruyor
fazla soze gerek yok
Şanslısın sıfır olarak İngiltere'de var,en büyük şansında Türkiye'ye gönderiyorlar,fiyat 250TL bence hiç kaçmaz...
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-GENUINE-DE...d=p3286.c0.m14
Ama şunuda belirteyim 500TL,Türkiye koşullarında uygun,diğer motorlarda çıkmasını bu fiyata anca alırsın,yedek parça fiyatları makul!
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
Kemalcim astral arkadasimiz yolu gostermis , elini cabuk tutarak ebay yolunu takip etmeslisin gibi geliyor banada.
First Day Of My Life
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)