haci onemli olan ic guzellik hahaaa yaa ddegm 3500 tl var 3500 tl ye kadar 2 zaman hersey olur ha 250 cc race varsa o fiyata o da olur ama race bakinca cbr 125 r dan baska da yok gibi tamiz bende onu istemiyorum cok ince ciliz bayaaa
haci onemli olan ic guzellik hahaaa yaa ddegm 3500 tl var 3500 tl ye kadar 2 zaman hersey olur ha 250 cc race varsa o fiyata o da olur ama race bakinca cbr 125 r dan baska da yok gibi tamiz bende onu istemiyorum cok ince ciliz bayaaa
Bakın apriliaforumda ne gördüm
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
kaç cc, kaç beygir, olmuş bu sayede
hakkaten ne olmus ?
Nude'nin siyahi bi baska guzelmis
First Day Of My Life
bide bunun makinası hava sogutmalımı o zaman hava petekleri nerde, su soğutmalıysa radyatör nerde :s
Adam ebayda yz250 motoru bulmuş ucuza
Derbide sıkıcı gelmeye başlamış
Kros yapıcakmış fakat derbinin şasesine koymayı düşünmüş
Daha sonra bu çıkmış ortaya
Şuan geçmediğim derbi yok diyo
2. viteste ön kaldırmaya çalışıyomuş
İngilizce yazdıkları için ancak bu kadar çevirebildim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 AM ----------
Yok kanka petekler yarım olan grenajların önünde
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
berk istediğin fiyata sana derbi
http://www.sahibinden.com/12000_km_2...XQQdisplayitem
uğur abi bu motor senin eski motor değilmi ?
http://www.sahibinden.com/motoru_jap...XQQdisplayitem
Yok kadircim benim eski motosikletim degil ben ispartaya sattim motosikleti , rengide farkli bu mat kirmizi , egsoz orginal bende giannelli vardi.
Kisadan hisse bu farkli bir motosiklet
First Day Of My Life
evet egsozu ben de farkettim ama rengi bana senin motor olabileceğini düşündürtmüştü . Yanılmışım
merhaba arkadaslar hepınıın huzurunda ugur kardesıme sonusz tesekkurler ugurcum haklısymsın devır saatı akudenmıs oldu sımdı cok ıyı normale dondu ama bır sorun daha var 5 ve 6 vıteslerde devır kaybı var acaba bu yagdan kaynaklanbılrımı acaba sehhll yarı sentetık koyuyorum cunku castroll bulamıyorum ıst da var herneyse goruslerınız alabılrımıyım arkadslar ıyı gcelerrr
fazla soze gerek yok
Kesinlikle yari sentetik yag kullaniyor oldugun icin devirde sorun oluyordur , bulamiyorsan kargo yapariz yollariz bi sekilde yahu o motosiklete allah askina yari sentetik yag konurmu ,bende yolculuk esnasinda bulamadigimdan dolayi sadece bir kez kullanmak zorunda kaldim , ayni sorunlar benimde basima gelmisdi.Devirlenmede gucluk ve egsozdan cikan kapkara duman
Tez elden bosalt o yagi full sentetik bulmadanda kullanma , cok zararli
First Day Of My Life
Sonunda birinden ses çıktı =) ve özür dileyerek "öööh!" diyorum! 1100cc mi?!? kaç beygir?? insanın inesi gelmez ya =)
Ben Derbi'yi servisten aldım, km saati ve benzin hortumu değişti. Derbi serviteyken Kawasaki'nin sağ ayak pegi kırıldı. Servisi o minik dökme parçaya 90 euro fiyat çekti!! Ben de beklemeye aldım. Derbi'yi kullanayım dedim ama servisten çıktıktan bir gün sonra arka balata bitti! Çok çabuk bitirdi balatayı. Değiştiren arkadaşlar orjinal mi aldılar? Ne öneriyorsunuz?
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
Fresh bir seyler icmeni onerebilirim sana erdemcim
Koraycim nispetin boylesini gormedim yahu :b masallah sana uygun olan olculerde bi yamaha bulmussun sonunda kendine.
Orhan ve cihan ses verin yahu nerelerdesiniz ?
First Day Of My Life
olm sahil güvenlik dizisine mi özendin artizmisin kemeri çok ozledım evvelkı sene gıtmıstım.Fena bıryer.Ama evlendıkten sonra tad vermez yanlız gıtmek lazım.
Ben kayıplardayım arkadaslar.Evlılık hazırlıkları aynen devam.Evlılık tarıhı bellı oldu buarada onuda aktarayım sızlere.4 ekim pazar kadıkoy evlendırme daıresı karsısındakı kokteyl salonunda 15:30-17:30 arası nıkah kokteylım var hepiciğinizi bekliyorum.Gelmeyeni adam tutup zorla getırtmeyı dusunuyorum o yuzden zorluk cıkarmadan gelınızzz....
Motorlarla gelmenızı tercıh ederım.Şöyle gider ayak şovumuzuda yapalım biz burdayız diyelim dimi ama.
artizz olmasak derbiye binmeyiz dime??
Kemer fena.. Eşinizle ya da kız arkadaşınızla gitmeyin sakın arıza çıkar kesin )))
Ben bekarım kafam rahat, bi de sevgili yaptım ohh miss)))
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Arkadaşlar daha önece cbr 125r kullanıyordum askerden önce satmıştım şimdi vatan borcu bitti yine motor sevdamış kıpraşıyor yeniden cbr 125r la devam etmeyi düşünüyordum ama derbi de aklıma yatıyor ama açıkçası yakından hiç görmedim birde iki zamanlı olduğundan tereddütlerim yok değil.Hafta sonları falan düzenlediğiniz buluşmalar varsa katılmak ve bu motorları yakından görmek isterim sanırım en kolay öyle ikna olacağım yardımcı olursanız sevinirim.İst. avcılardayım.Motor sevdası bir başka allah yardımcımız olsun
Bir gün mutlaka ...
forumu takip et arkadaşım gezi ya da buluşma düzenlediğimizde katılırsın davete gerek yok..
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)