Isindigi zaman gider zaten bu motosikletler ,8 - 9 bin lira vericeksin sonrada sisicek motor buda biraz hayal gibi.
Eskiden di o cok eskiden
First Day Of My Life
Hemen panik yapacak bir durum olduğunu sanmıyorum, kısa devre veya temassızlık olabilir. Bizim motorlar tek silindirli, yüksek devirli ve hafif oldukları için çok titriyorlar. Bu titreşimler sırasında kablolamalarda küçük de olsa gevşemeler olabiliyor. Benim bir ara exup sigortam koltuk altı torpidoda metal şasinin kenarında biryerde sıkışık bir şekilde duruyordu. O zamanlarda ara sıra exup açamıyordu makina veya yüksek devirde giderken bir anda kesiyordu gazı. Sorunu sigortayı torpido içinde yumuşak bir yere koyarak çözmüştüm. Sigortanın yerini kontrol et, kapağını açıp sıkı sıkı yuvasına oturduğunu kontrol et, akü kutup başlarını kontrol et. Yüksek ihtimalle sorun ortadan kalkacaktır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 AM ----------
Şişme dediğimiz olay artık çağ dışı kalmış olan hava soğutmalı motorlarda, motorun karakteristiğine uygun olmayan şekilde yüksek devirlerde kullanılması durumunda olur. GPR125 maksimum gücünü 10.000 devirde veren su soğutmalı bir makina, nasıl olur da şişmeden bahsederiz..
Bahsedemeyiz
Evet derbici_52 orhana katiliyorum ilk etapda sigorta sonrasinda kablolari kontrol edebilirsin ciddi bir sorunla karsilasmiyacagina emin gibiyim.
First Day Of My Life
tsk arkadaslar yorumlarınız ıcın bend eordan supelenıyorum valla mesajı yazdgım gunden berı makınanın basına varmadım ıslerden bu guınlerde bakıcam ınsnallah sıgortatanıdrrr tsk arkadaslarrrr
fazla soze gerek yok
Oh be aldım sonunda bebeğimi servisten =) Nasıl özlemişim anlatamam. Kawa'dan sonra çok eğlenceli geldi. Bınnnn bınbınbın bınnn!
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
Para sende anasini satiyim :B
First Day Of My Life
Neyi denedin pardon ?
First Day Of My Life
Geçmiş olsun Erdem, sen de rahatladın biz de
90 model abi yapmayin allah askina
First Day Of My Life
abi o zman bana 3500 tl ye kadar 2 zamanli rece bulalm yaa cbr almak istemiyorum ben
---
Simdi gordum bu mesaji evet aksanat yada mis sk da park ediyordum motosikletimi , yahu madem bu kadar ic cektin neden gelmedin verirdik bi 1 tur canim nedir yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:53 AM ----------
3.500 e 2 zamanli cok fazla secenegin yok gibi yamahanin 50 cc si icin ne dusunuyorsun ?
Benim hic bir fikrim yok ama cbr dan kalip li durdugu kesin ama max hiz sanirim 70 o motosiklette.
First Day Of My Life
ah be abi o zamanlar ordaki teknosada calisiodm gorunce senin motoru cikiodum molaya off off ne guzel hergun goruyodum valla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 AM ----------
yamahanin kasa guzelde ezip gecerler turkiyede onla beni
Sen 2 zamanli da kararlimisin ZZR 250 de bakabilirsin gibi geliyor bana.
Ama yuksek model ve tabiki masrafsiz Derbide bakabilirin ama biraz paraya kiyicaksin haci yok oyle guzellige bedava binmek (:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:57 AM ----------
--
Abiwwwwwwwwwww
First Day Of My Life
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)