Allah analı babalı büyümesini nasip etsin jonturq
Allah analı babalı büyümesini nasip etsin jonturq
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
@ Jonturq :
Hadi gözünüz aydın 51 CM maşşallah gayet sağlıklı doğmuş
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Tesekkurler , kaplumba gibi bakiyor su an yattigi yerden bana cok guzel bir his.
First Day Of My Life
Cok sevindim Ugur, gozun aydin. Maasallah cok da saglikli dogmus. Allah anali babali buyutsun.
Koray, buyuk gecmis olsun. Arabadakilere birsey olmamasi sevindirici. Sukur ki motosikletle denk gelmemissin boyle bir olaya. Yollarda cok dikkatli olmak gerekiyor, her an kotu olasiliklara gore surus yapmak gerekiyor. Yine de o bile bazen yeterli olmuyor malesef.
gozun aydin Ugur abi. Cok da saglikli dogmus, masallah.
Tekrar masallah diyelim; nazar degmesin. ugur abi ayni sana benziyor
zirlio bu yahu
First Day Of My Life
Cok fazla resmini ekleme ; nazar değecek
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Uğurcum hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.
hadı kardesım allah analı babalı buyutsun ınsanllah uguruyla gelmıstır dunyaya senın adına cok sevındım cunku bbalıgın nasıl bır duygu oldunu bılıyorum kendıne ıyı bakk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:41 PM ----------
merhaba arkadaslar nasılsınız uzun zamndır buralarda yoktum yanı sıteye gırmıyordum bugun nette dolasırken bızım derbının yenı nesılı yanı 4 t lerınvıdeolarına rasladım sızınle paylasmak ıstedım yıne harıka yapmıslar gorunuz harıka gostergeler ful dıjıtal buyrun gorun yorumlarınızı beklıyorum gorusmke dılegıgle
http://www.youtube.com/watch?v=479BqWuPU3s
http://www.youtube.com/watch?v=kZv0e...eature=related
fazla soze gerek yok
iyi gunler herkeze ben yeni ehliyet alıyorum cbr 125 derbi filan bakiyorm karar veremedm sizce hangısi başlngıç için iyi olur ve satmayı duşunenn varmı? şimdidedn teşkkr ederim...
Arkadaşlar çok çok uzun bi süredir foruma giremiyodum.
@Koray çok geçmiş olsun abi ya. durduk yere bi sürü uğraş, masraf.. Cihan söyledi geçen gün, çok üzüldüm inan.
@kantele, köpeğin rektumuna sokmuşsun Nude modelini. tebrikler.
vee başlığın en bomba haberlerinden biri!
O ne güzel bi kız çocuğu! gerçi ilk doğduklarında çirkin oluyolar ama bu o doğum buruşukluğuna rağmen çok tatlıymış. İnşallah sevgili kızın Kayra'yı da yanında getireceğin motor buluşmalarımız olur. Allah analı babalı büyütsün. O fındık kadar kafasından öperim =)
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
Selam arkadaşlar,
Dün akşam Orhan'la konuştum telefonda. Derbi bilmemne konuştuk falan gaza geldim attım kendimi yollara. Solo bir gezi oldu gene:( Soluğu Beykoz'da aldım. Boğaz havası da serin mis gibi.. Dönüşte bir de Üsküdar'ın orda karşı kıyıda denizden atılan havai fişeklere denk geldim. Görsel bir şölen. Alın size fotoğraflar..
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Fotolar güzelmiş Koray. Keşke arasaydın beraber gezseydik. Neyse, bir sonrakine diyelim. Ben de ara sıra canım sıkıldığında atıyorum kendimi yollara. Hava karardıktan sonra bisikletle de çıkmak keyifli oluyor, serin yaz akşamlarında püfür püfür gezi oluyor.
Kanka saat geçti bayaa. Döndüğümde eve 1 gibi falandı saat. Bidaakine erken çıkarız beraber
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
vay anam vay
First Day Of My Life
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)