Nude dusunursen Erdem arkadasimizin motosikletine kefil olabilirim.
Ama Orhan arkadasimizin bildigim kadari ile satmaya kesinlikle niyeti yok ozellikle gianelli ve pilot lastiklerden sonra
Nude dusunursen Erdem arkadasimizin motosikletine kefil olabilirim.
Ama Orhan arkadasimizin bildigim kadari ile satmaya kesinlikle niyeti yok ozellikle gianelli ve pilot lastiklerden sonra
First Day Of My Life
Koray ne kadar kıskansam az. Şu İznik planını gerçekten uygulamak lazım artık. Temmuz ayı içinde planlayabiliriz belki de. Bu arada motor çok çaça çıkmış fotoğrafta.
http://www.youtube.com/watch?v=XLLUbuchEzI
adam virajlı dağ yolunda tırmanıyor, derbi tık demiyor.. Elin japonu bile derbi kullanıyosa tartışma bitmiştir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:31 PM ----------
Kanka biz planlayana kadar mevsim kışa dönücek gezi işi seneye kalıcak zaten
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Valla kanka doğru diyorsun. Bu aralar paintball muhabbeti ve var. İkisini sıraya koymak lazım, zannediyorum ki paintballcular baskın çıkacaktır. Bana sorarsanız İznik derim, o ayrı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 PM ----------
Video çok güzel, harika yatırmış adam motoru virajlarda. alnız bu motor 4T anladığım kadarıyla. Sesi hiç bizimkiler gibi ince değil ve sanki o kadar da hızlı devirlenmiyor, biraz ağır kalıyor gibi. Pilotaj çok iyi ama.
Temmuz 15 den sonrasi icin planlar yapmaya baslayin bence
First Day Of My Life
Yahu kadro gene genis sadece motosikletlerimiz farklilik gosterdi o kadar siz yapin ben uyarim ben uyabiliyorsam bu halimle herkezin uymasi lazim
First Day Of My Life
Şu eski fotoğrafımıza bakıyorum da, Derbi motorlu halimiz süpermiş gerçekten. Türkiye'de tek, Avrupa'da da sınırlıdır şu kadar Derbi'nin buluşup gezmesi. Görenler bayağı şaşırıyor ve imreniyordu eminim ki.
Uğur, küçük hanım ne zaman geliyor? Bu aralar doğum olması lazım. Heyecanlısındır..
Ben nude falan almam ya, ne o öyle motorcu çırağının alıp kaçtığı motorlara benziyor. Bana giyinik lazım...
sürüş pozisyonu falan daha rahat ama nude un hatırlatırım. fotoğraf da yanıltmasın seni gerçekte görmen lazım güzel bir naked
eski günler gerçekten çok güzeldi, fotolara baktıkça duygulanıyorum
Arkadaşlar dün gece Adapazarı Hendek mevkiinde Temde en sol şeritte 130 km işe giderken arabamla sol şeritte duran büyük bir lastik kaplama parçasına çarptım. Benden sonra 2 araç daha çarptı. Tüm gece çekiciydi tutanaktı uğraştım. Arabanın abs beyni, klima bilmemnesi, radyatörü, tamponu vs gitti. Çok şükür ben ve aracın içindekilerde bir şey yok. Aynı şeyle motosiklet üstündeyken karşılaşmak istemezdim.. Kamyonların sık kullandığı yollarda sürüş yaparken azami dikkat gösterelim arkadaşlar..
[IMG][/IMG]
çok geçmiş olsun abi ya. sende ve diğer arkadaşlarda bi problem olmaması sevindirici. lastik kaplamaları çok tehlike yaratıyor, birkeresinde neredeyse bende o kaplamalar yüzünden kaza yapcaktım.
Koraycim cok buyuk gecmis olsun , sizde bir sey olmamasi sevindirici.
Allah beterinden saklasin hepimizi , benimde park halindeki aracimin sag silecek supurgesini calmislar sabah fark ettim silecek kolunu kaldirdigimda da on camda catlak gordum sinirim tepeme cikti , supurgeyi caldiktan sonra sanirim kolu sertce birakti aniden cama dusen demir kol cami catatmis , sanki sapan ile misket atilmis gibi bir catlak soz konusu , kasko da 4 gun once sona ermisdi , ama bi sekilde cozucez insallah . Bu arada nasip olursa 07.07.09 da kizim Kayra dunya ya gozlerini acacicak.
Darisi hepinizin basina
Selamlar.
tekrar gecmis olsun.
First Day Of My Life
genelde lastiklerine soguk kaplama uygulanmış (eskiyen yorgana yeni yüz kaplatmak benzeri bir yöntem) kamyonlar o lastik parcalarını yollara fırlatıyor.
işin daha da kötüsü o kamyonlar sizin yanınızda yönünüzde seyrederken bahsedilen lastik parcalarının tekerleklerden kopup mermi gibi üzerinize yönlenmesi ihtimali. bu yüzden kamyonlara özellikle de bakımsız görünen ahşap kasalılara pek yaklaşmamak lazım.
Teşekkürler arkadaşlar. Allah hepimizi bu ve bunun gibi kazalardan korusun..
Avare Rulman arkadaşımızın dediklerine de katılıyorum, ilk kopma anında tekerleğin dönüş kuvvetiyle birlikte kaplama lastik artık nereye fırlarsa gidiyor mermi gibi..
Koraycım geçmiş olsun kardeşim allah korumuş vallaa.Araba bi şekilde duzeltılır.Allahtan motorla falan değildin.Düşünmek bile istemıyorum.Yollar böle ölüm tuzaklarıyla dolu.Dıkkat edelım dıyecegım ama.Motorla böyle bır durumda dıkkatlı olsakda, bu tip bır durumdan sıyrılmak cok güç gibi geliyor bana.O yuzden böyle şeylerle karşılaşmamak için dua etmekten başka yapacak bişi yok.
04/07/09 tarihinde 3.700 Gr , 51 cm boyundaki kizim Kayra dunyaya gozlerini acti , darisi isteyen tum arkadaslarin basina.
First Day Of My Life
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)