Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Nude dusunursen Erdem arkadasimizin motosikletine kefil olabilirim.

Ama Orhan arkadasimizin bildigim kadari ile satmaya kesinlikle niyeti yok ozellikle gianelli ve pilot lastiklerden sonra
    First Day Of My Life

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Alıntı kantele adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş senin motoru satma niyetin var mıydı? Şöyle forumdan sağlam bir arkadaştan almak istiyorum motoru, sahibinden.com'daki ilanlara güvenemiyorum.
    Selam. Jonturq'un de dediği gibi motorumu satmayı düşünmüyorum yakın zamanda. Erdem (ketchup) adlı arkadaşımızın 2007 sonunda sıfır aldığı nude motoru var satılık. Çok temiz bir motor ve sanırım 2000km'nin altında. Onu düşünebilirsin.

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    Herkese iyi haftalar. Cumartesi günü solo bir gezi yaptım. Eskihisar'a gittim. Biraz daha gaza gelsem feribota binip Çınarcık tarafına falan gidip bir gece konaklayabilirdim Yol çok keyifli, şu İznik ve Gemlik gezi planımız noldu??
    [IMG][/IMG]
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Koray ne kadar kıskansam az. Şu İznik planını gerçekten uygulamak lazım artık. Temmuz ayı içinde planlayabiliriz belki de. Bu arada motor çok çaça çıkmış fotoğrafta.

Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    http://www.youtube.com/watch?v=XLLUbuchEzI

adam virajlı dağ yolunda tırmanıyor, derbi tık demiyor.. Elin japonu bile derbi kullanıyosa tartışma bitmiştir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:31 PM ----------

Alıntı Orhanko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Koray ne kadar kıskansam az. Şu İznik planını gerçekten uygulamak lazım artık. Temmuz ayı içinde planlayabiliriz belki de. Bu arada motor çok çaça çıkmış fotoğrafta.
    Kanka biz planlayana kadar mevsim kışa dönücek gezi işi seneye kalıcak zaten

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Valla kanka doğru diyorsun. Bu aralar paintball muhabbeti ve var. İkisini sıraya koymak lazım, zannediyorum ki paintballcular baskın çıkacaktır. Bana sorarsanız İznik derim, o ayrı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 PM ----------

Video çok güzel, harika yatırmış adam motoru virajlarda. alnız bu motor 4T anladığım kadarıyla. Sesi hiç bizimkiler gibi ince değil ve sanki o kadar da hızlı devirlenmiyor, biraz ağır kalıyor gibi. Pilotaj çok iyi ama.

Motosikleti
    Cosa 200
    Temmuz 15 den sonrasi icin planlar yapmaya baslayin bence
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    Uğurcum en iyisi hiç plan yapmamak.. Bugüne kadar yaptığımız planların % 50sini falan uygulayabildik sanırım?? Ee o zaman kadro da genişti, alın size bi nostalji:
    [IMG][/IMG]

Motosikleti
    Cosa 200
    Yahu kadro gene genis sadece motosikletlerimiz farklilik gosterdi o kadar siz yapin ben uyarim ben uyabiliyorsam bu halimle herkezin uymasi lazim
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Şu eski fotoğrafımıza bakıyorum da, Derbi motorlu halimiz süpermiş gerçekten. Türkiye'de tek, Avrupa'da da sınırlıdır şu kadar Derbi'nin buluşup gezmesi. Görenler bayağı şaşırıyor ve imreniyordu eminim ki.
    Uğur, küçük hanım ne zaman geliyor? Bu aralar doğum olması lazım. Heyecanlısındır..

kantele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Derbi STX-150
    Ben nude falan almam ya, ne o öyle motorcu çırağının alıp kaçtığı motorlara benziyor. Bana giyinik lazım...

Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    sürüş pozisyonu falan daha rahat ama nude un hatırlatırım. fotoğraf da yanıltmasın seni gerçekte görmen lazım güzel bir naked

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    eski günler gerçekten çok güzeldi, fotolara baktıkça duygulanıyorum

Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    Arkadaşlar dün gece Adapazarı Hendek mevkiinde Temde en sol şeritte 130 km işe giderken arabamla sol şeritte duran büyük bir lastik kaplama parçasına çarptım. Benden sonra 2 araç daha çarptı. Tüm gece çekiciydi tutanaktı uğraştım. Arabanın abs beyni, klima bilmemnesi, radyatörü, tamponu vs gitti. Çok şükür ben ve aracın içindekilerde bir şey yok. Aynı şeyle motosiklet üstündeyken karşılaşmak istemezdim.. Kamyonların sık kullandığı yollarda sürüş yaparken azami dikkat gösterelim arkadaşlar..
    [IMG][/IMG]

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    çok geçmiş olsun abi ya. sende ve diğer arkadaşlarda bi problem olmaması sevindirici. lastik kaplamaları çok tehlike yaratıyor, birkeresinde neredeyse bende o kaplamalar yüzünden kaza yapcaktım.

Motosikleti
    Cosa 200
    Koraycim cok buyuk gecmis olsun , sizde bir sey olmamasi sevindirici.

Allah beterinden saklasin hepimizi , benimde park halindeki aracimin sag silecek supurgesini calmislar sabah fark ettim silecek kolunu kaldirdigimda da on camda catlak gordum sinirim tepeme cikti , supurgeyi caldiktan sonra sanirim kolu sertce birakti aniden cama dusen demir kol cami catatmis , sanki sapan ile misket atilmis gibi bir catlak soz konusu , kasko da 4 gun once sona ermisdi , ama bi sekilde cozucez insallah . Bu arada nasip olursa 07.07.09 da kizim Kayra dunya ya gozlerini acacicak.

Darisi hepinizin basina

Selamlar.

tekrar gecmis olsun.
    First Day Of My Life

avare rulman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 + honda cbr 250r
    Alıntı koromako adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar dün gece Adapazarı Hendek mevkiinde Temde en sol şeritte 130 km işe giderken arabamla sol şeritte duran büyük bir lastik kaplama parçasına çarptım. Benden sonra 2 araç daha çarptı. Tüm gece çekiciydi tutanaktı uğraştım. Arabanın abs beyni, klima bilmemnesi, radyatörü, tamponu vs gitti. Çok şükür ben ve aracın içindekilerde bir şey yok. Aynı şeyle motosiklet üstündeyken karşılaşmak istemezdim.. Kamyonların sık kullandığı yollarda sürüş yaparken azami dikkat gösterelim arkadaşlar..
    genelde lastiklerine soguk kaplama uygulanmış (eskiyen yorgana yeni yüz kaplatmak benzeri bir yöntem) kamyonlar o lastik parcalarını yollara fırlatıyor.

işin daha da kötüsü o kamyonlar sizin yanınızda yönünüzde seyrederken bahsedilen lastik parcalarının tekerleklerden kopup mermi gibi üzerinize yönlenmesi ihtimali. bu yüzden kamyonlara özellikle de bakımsız görünen ahşap kasalılara pek yaklaşmamak lazım.

Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    Teşekkürler arkadaşlar. Allah hepimizi bu ve bunun gibi kazalardan korusun..
    Avare Rulman arkadaşımızın dediklerine de katılıyorum, ilk kopma anında tekerleğin dönüş kuvvetiyle birlikte kaplama lastik artık nereye fırlarsa gidiyor mermi gibi..

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    Alıntı koromako adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [IMG][/IMG]

Koraycım geçmiş olsun kardeşim allah korumuş vallaa.Araba bi şekilde duzeltılır.Allahtan motorla falan değildin.Düşünmek bile istemıyorum.Yollar böle ölüm tuzaklarıyla dolu.Dıkkat edelım dıyecegım ama.Motorla böyle bır durumda dıkkatlı olsakda, bu tip bır durumdan sıyrılmak cok güç gibi geliyor bana.O yuzden böyle şeylerle karşılaşmamak için dua etmekten başka yapacak bişi yok.

Motosikleti
    Cosa 200
    04/07/09 tarihinde 3.700 Gr , 51 cm boyundaki kizim Kayra dunyaya gozlerini acti , darisi isteyen tum arkadaslarin basina.
    First Day Of My Life

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler