Arkadaşlar ebaydan alışveriş yapan kim var aranızda?
Yardım ederseniz sevinirim..
Arkadaşlar ebaydan alışveriş yapan kim var aranızda?
Yardım ederseniz sevinirim..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
oLUM Sen yapıyosun yaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ExTReMa yardimci olabiliceksem ne mutlu ama son aldigim montu takip 60 lira vergi yemis birisiyim
Arkadaşlar şu benzin biterken 01-02-03 diiye gidiyo 18 e kadar gördüm nedir bu bilen var mı?
Selam arkadaşlar,
Cakalaz, hayırlı olsun motorun. Güle güle kullan.
Arkadaşlar benim de aynı Cihan gibi evlilik hazırlıkları ve ev tadilatlarıyla geçiyor vaktimin tümü. Şu geçtiğimiz 4 hafta içinde akşamları bile boş kalamadım nişanlımla oturup eşya, mobilya seçmekten. Ama çok şükür ki ev biraz yoluna girdi.
Geçen hafta cumartesi sabahtan buzmotora gidip Michelin lastiklerimi taktım. Taktıktan sonra direkt eve gittim ve ondan sonra bir kere bile gezmeye çıkamadım, içim içimi yiyor. Açıkçası tam test edememiş olsam da Michelin lastiklerin standart Pirelli'lere göre çok daha iyi olduğu kesin. Viraj dönerken çok daha güven veriyor motor. Bu lastiklerle ilginç bir şekilde, motoru virajın içine yatırdığınızda motor daha da yatmaya çalışıyor ve yattıkça da verdiği tutunma hissi hiç kaybolmuyor. Virajdan çıkmak için gidona kontra uygulamak gerekiyor. Egzosu da tavsiye ettiğim gibi, kullanıcı olan herkese Michelin Pilot Activ'leri tavsiye ediyorum.
Şimdi gelelim geziye. Arkadaşlar, ben diyorum ki önümüzdeki hafta (22 haziranla başlayan hafta) haftaiçi bir gün akşam çıkalım gezmeye dışarı. 23 Haziran Salı nasıl? Bağdat caddesine gidebiliriz veya Avrupa yakasında sahile gidebiliriz. Seçimi size bırakıyorum. Böyle bir geziye kim katılır? Bu sefer kati gezi yapacağız ama arkadaşlar, çok boşladık birbirimizi.
Acemi, bizim motorlarda benzin ikaz ışığı yandıktan sonra km saymaya başlıyor alet. İkaz görüldükten sonra kaç km gittiğini görmüş oluyorsun. İkaz son 5 litrede yanıyor sanırım. Dolayısıyla o km'ler çok olmadan benzin almakta fayda var.
Beni yazin o gezi listesinin en basina.
First Day Of My Life
Şu gezi işini daha önce yapalım dedik am abir türlü olmadı. Bende yarın motorun satışını veriyorum :( Gitti güzelim kız gibi motorum :(
Vayyy ; hayırlı olsun ; ne kadar verdin dostum ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
5.000 Tl ye verdim. Yeni nişanlı çift. Kız kullanıcakmış zaten. Allah kaza bela vermesin.
arkadaşlar bugun şile-sofularköyüne gittimde denize orda bir beyaz derbi gördüm sizlerden birimiydi acaba?? arka plaka yoktu iptaldi
Hayirli olsun acemi , umarim kizin motosiklet tecrubesi vardir.
mevlut , silede gormus oldugun derbinin bizim arkadaslardan birine ait oldugunu dusunmuyorum yani plaka iptali olan derbi yok icimizde diye biliyorum en azindan.
selamlar.
First Day Of My Life
Bilocan neden plakaligi iptal etmis ki ?
First Day Of My Life
Hani zor durumdasın diye satıyodun ? Bi de 600 lük alacağım diyosun HMMMM ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
600lük de olsa bir motosiklete o kadar fazla para vermek yerine konforlu, güzel bir araba al Acemi, bu sıcak yaz günlerinde klimayı açar gezersin
Tabi senin için öncelik nedir bilemem.
Evet arkadaşlar sonunda istediğim wössner marka pistonları ve riken marka sekmanları aldım
Elime ulaşınca onları takıcam
İnşallah gümrüğe takılmadan elime ulaşırlar..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Arkadaşlar, Motul 4 T , 10/50 Yağ nerden buluruz ? Fiyatı nedir ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)